Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy jó kiállású, frissen felújított, ReGalaxy programos, új akksis, fóliás, független Galaxy S23 8/128 DS érdekelne valakit?

Snapdragon 8 Gen 2, nem Exynos, még talán 2-3 évnyi sw/security update is jön hozzá, de nem akarom reklámozni...
-
hzsolee
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz
colosV8
üzenetére
Lehet neked ez jött szembe de ezt általánosítani rémítő általánosítás/inkorrekt dolog.
Az átlag ho örül ha elmész magánba képalkotóra, szakorvoshoz... és nem 10hónapot vársz mert sokkal jobbak lesznek a túlélési esélyeid. K* szar pár hetente abba belefutni, hogy ezt is ismerte 10-40évet és túlélhette volna."miért nincsenek elegen, az "x" m fizetéssel?!"
Ez a mondatod tökéletesen demonstrál azért egyet mást.
Felszívodó cérna sincs. Egy spulni 900Ft. Megrendeled holnap kihozzák.
Tömegek nyomorodnak meg, halnak meg kórházi fertőzésekben. Mert nincs "hipó". Nincs takarítónő. Mennyibe kerül egy liter? Holnapra kihozzák?
Nincs képiagnosztika csak 10hónapra. Itt most még személyzet is lenne de eszköz nincs.
Ehez képest az orvos, szakápoló, ápoló... az nem csak eszköz amit megrendelsz és holnap kiszállítják. És igen kevesen is végeznek. Ráadásul a nagyja 1-5éves távban belefárad/megnyomorodik a fentibe és lép külfödlre. A nuygdíjasokat visszahozzuk trükköt egyszer lehetett eljátszani az pár év és kifut és itt minden összedől.Viszont van rakás új stadionunk. Dől 10+éve a fociba a pénz, MNBnél 500milliárdfts a "vagyonvesztés" és még egy feljelentés sincs... nincs miért sírnunk. Erre szavazott a magyar.
-
fant0mi
őstag
A Csavar-Akkuban voltam én is 2 éve, akkor is valami ünnep volt, mert csak az volt nyitva. Begurultam az udvarba, kimérte a régit (8 éves volt a gyári), gatya volt (aznap reggel a mélygarázsba haver jött bikázni). Helyben választottam újat, fizettem, kicserélte. Nem olcsó hely, de ügyesek, rendesek.
-
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem csavar-akku is cserélt helyben akksit. Olcsó mondjuk nem volt. De ilyen az ha az ember dec 23-án béna
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szia,
AKKU-FA szerintem tökéletes választás, profi csapat, és jó áron adják a termékeiket! Menj oda, mert éjjel a -10 (ha kint áll) pikpak megöli. -
Motion_Blur
félisten
Sziasztok,
Autóban akksit kéne viszonylag SOS cserélnem (szerintem 1-2 napot bír még ki kb. aztán kivégzi az időjárás). Akku-fa, vagy Csavar-akku ajánlott ilyen szempontból? Fontos hogy feszültség alatt cseréljék is ki nekem ott helyben.
-
hzsolee
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Amúgy nekem mostanában az államiban sem volt tulajdonképpen rossz tapasztalat. Már ha az ember ki tudja várni a sorát... Mindjárt lecsekkolom ismét. Vagy 3 hónapja kaptam mára a reumára időpontot. Ez annyira nem volt égető hogy áldozzak rá a családi aranykészletből...
-
-
-
hzsolee
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Ezer dodó? Hát...
Nekem '25 utolsó pár hónapjában fél misi lett... - mondjuk így- a seggembe dugva
Fogorvosnál is olyan 60 körül volt a műtét mikor beletörött a húzáskor, 20 körül volt, hogy ránéztek egy anyajegyre. Gyerkőcnek fáj a csuklója...ránézett a doki, kért vagy 25-öt. Maszek ct 60 körül ... Persze ezek azóta gondolom változtak, hisz új év, új szelek...
Úgy pörög a della mint a kacsamesékben Dagobert bácsi szeme... -
Én egyelőre nem panaszkodhatok, kétszer is megmentettek.
2004 - óriás mellkasi daganat(jóindulatú, amúgy már nem lennék itt), az ország legjobb mellkassebésze szedte ki, le is fotózta, világrekord.
2022 : az Omikron kiütött, annak ellenére hogy 3 oltásom volt. Tisztelet a fehérvári covid intenzív osztály stábjának, minden lehetőt megtettek, sikerült visszahozniuk a haldoklásból. Ma már visszatért a korábbi kondim, 100kilót emelek ismét - 65 évesen.Most nemtom mi lenne a helyzet ? Bár stexel nem törvényes már, bár most jobban állok valamivel...csak 1000 dollár van félretéve a pénztárcámban, ha magánrendelés is kéne, de ne kelljen...
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Pedig sajnos, ez a mentalitás.
Nem vagyok bennfentes de azt sem értem, miért sírnak annyira az orvosok, miért nincsenek elegen, az "x" m fizetéssel?! Szerintem bőven meg vannak fizetve, mondja ezt olyan is, aki benne van és dolgozik, vagy asszisztens. Nem gondolnám, hogy alulfizettek, ahogy már a tanárok sem (erről többet hallok, mint az orvosról) -
Dare2Live
félisten
válasz
ptesza
üzenetére
Mért "ágálnak" ha valaki magánrendelésre vagy/és magánban képalkotóra megy?
@colosv8
De mért köpködnének ezért magánra?
A magyar EÜ összeomlott. ptesza példája felvillant belölle valamit. Nekem a tavalyi egyik úristen, hogy komplett szakágak! szünnek meg megyei! szinten. Mert nincs orvos meg kevés pontot ad, baromira veszteséges. pl urologia. Értelmezni is nehéz. A régiós kpba meg rákgyanús sürgősségi eseteknél 9hónap+ra adnak időpontot. Addigra már az átttét áttéte is megvan....
Ez a magyar állami EÜ 2025ben.Visszakanyarodva ho vonalra: Szfváron a körzetek 30%+ tartósan betöltetlen. A müködő körzetek ~felében nyugdíjas 65+éves a ho. Nyugdíjas vonalon az átlagéletkor ~72-75 körül. És ez nem spec Szfvári kb uez van mindenhol. Szerinted mennyire lehet őket "szorongatni"?
Hasonló van szakorvos... vonalon is. Mindegy melyik BP nagykórház SBO(~trauma) kötelezően 7/24ben 5-6 orvosnak kellene lennie. Van helyette 2-3. A korelnök 83éves
. Érted traumán 83éves orvos melózik. Ha balesetes nap van 10ht áll egyhuzamban és rakosgatja össze amit a mentő behozott. -
-
ptesza
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Etikusan...
A háziorvosok is ágálnak ha valaki magánrendelésre megy pl. C-MED például CT-re vagy MR-re , hogy ők azt nem fogadják el és az sem érdekli, hogy nem akarsz megdögleni a 10 hónap várakozás alatt. Úgy tesznek mintha nem fizetnénk be a fizetésünk 18.5%-át. -
válasz
hzsolee
üzenetére
Mind szakmailag, mind pedig emberileg rendben van, családi több éves tapasztalatból kiindulva, azt is vedd figyelembe hogy egy 80+ orvosról beszélünk. Állami ellátást pedig nem feltétlenül kell összekeverni a magánnal, ugyanazon doki soxor teljesen máshogy viselkedik ezekben.
-
hzsolee
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Csak annyi, hogy szakmailag, emberileg milyen. Mert sajnos tapasztalat, hogy attól, hogy maszek valaki lehet lehúzós, sőt akár egész tuskó és még a probléma sincs megoldva, de lehet empatikus, kedves...
Zasszonynak kellene, bár most, hogy említettem neki, azt mondja tizeniksz éve volt már nála államiban. Nem rajong egy újabb találkozóért... pedig rengeteget fáj a feje. -
hzsolee
őstag
Dr Guseoval van esetleg valakinek tapasztalata? Az a pár gugli értékelés nem sok...
-
inf3rno
nagyúr
Voltam az Arany 24-ben. Jó a pizzájuk. Az én ízlésemnek a Groenk (Velence) és a Krém jobban bejött, de aki jobban átsütve szereti, annak ez lesz a csúcs szerintem. Összességében nálam is a top 3-ban van. Jó hely.
Van még a Ria pékségnél a pizzéria, amit nem próbáltam a fehérváriak közül. Csak annyira elhagyatott az a hely, hogy valahogy rossz benyomásom van róla.
-
Ha valakinek igénye lenne 3 hónap ingyen Surfshark VPN-re, küldjön PM-ben email címet. Előfizetni nem kell, gift a 3 hónap.
-
-
-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Azert itt ez a kis szakasz elegge ertelmezhetetlen Lajosmizse utan:

-
válasz
kraftxld
üzenetére
Nyaron a 39 fokban beoltozve motoron szivtam meg hasonlot. Budairol kanyarodtam volna balra az Aranybulla iranyaba, es hiaba van kivakva a suly erzekelo es alltam ra, kb 450kg-val, nem erzekelt. A hatodik kor utan elpattant az agyam, mondom leszarom atmegyek a piroson vagy visszatolva/szabalytalanul vissza balra pl, mogottem senki nem volt, majd valtott a lampa….sirni es uvolteni tudtam volna.
-
kraftxld
félisten
Mai tanulság, a Hosszúsétatér / Széchenyi új jelzőlámpás kereszteződés valamiféle érzékelővel van ellátva. Ha az ember nem gurul teljesen előre bicajjal a fehér csíkra (ahonnan kb nem is lehet már látni a lámpát) akkor soha a büdös életbe nem fog átváltani.
Persze semmi tábla vagy erről infó nincs kint.....
Olyan jó lenne, ha egy féle rendszer lenne a városban... -
kraftxld
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, egészen Balatonvilágosi lehajtóig.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszi, ez akkor nekem is jó lesz.
-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Tökéletes helyben mászkálni.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
-
szebe
addikt
válasz
Dagatt
üzenetére
Bakony utca elkerülőbe való bekötésére és az Úrhidai út felújítására is ideális esetben '27-et mondtak [link] , szóval kétlem hogy az Auchan körforgalommal bármi történne belátható időn belül. A szárazrétire meg szerintem tervek sincsenek.
A választások miatt most az M200 a menő, de az mindig előkerül ilyenkor, és sosem jutott túl az ígéret/lakossági fórum szakaszon.
-
Boldogabb Új Évet Mindenkinek!
Vagyis BÚÉM!
Vajon idén átépülnek-e már végre problémás körforgalmaink (Auchan, Szárazrét)?
-
hzsolee
őstag
Akkor nálunk sok a burzsuj... Gyerkőccel fél 6 felé mentünk kocogni, akkor már volt pár. Aztán én még mentem egy kört. Akkor már elég jól esett a hó meg mentek a tűzijátékok. Kétségtelen, hogy elég hangulatos volt a szakadó hóesés, augusztus 20 kombós utcsó évi kocogás.
-
szebe
addikt
Én úgy vettem észre, hogy évről-évre egyre kevesebbet lőnek el az emberek. Hogy ez most azért van, mert drága, vagy mert egyre többen fogadják meg a kéréseket, hogy állatok stb, passz.
Korábbi években már a megelőző napokban (kb karácsonytól) elkezdtek 1-1 kósza telepet ellőni, idén meg már nagyjából csak 2 hullám volt. Amikortól lehetett lőni (6 óra?), meg éjfél után egy nagyobb, a kettő között elvétve volt durrogtatás.
-
Jarod1
veterán
Havas latyakmentes Boldog újévet mindenkinek

-
kraftxld
félisten
Aki éves megyei pályamatricát szokott venni, van most akciós regionális M1 matrica 15 ezerért, ebben benne van Pest, GYMS, Fejér, Komárom-Esztergom. Szerintem elég jó üzlet ennyiért.
-
-
Most voltam kint, ellapátoltam a vattacukrot a terasz/lépcső/járdáról. Már nyugis idő van amúgy, szélcsend, friss levegő, nem esik a hó.
Mindenkinek BUÉK ! Retró rekontrával :

Lehet hogy aki bírja a házi 52 fokost, pezsgővel leöblítve, mint én, még ébren van...
-
Rajtolnak a további rakéták, remélem nem törik be az ablakom...
-
-
-
szebe
addikt
Valami történt, mert a Széchenyi és a Horvát I is sónedvesnek tűnik. Legalábbis innen fentről, én már le nem megyek

-
válasz
colosV8
üzenetére
Nem semmi, 16 órakor még semmi nem volt, most kinéztem és kb 4-5 cm vattacukor a terasz előtt (Kincsesbánya). Mondjuk mindegy, újév reggelén relatíve kevés másnapos és vagy ittas kevereg. Akinek mindenképpen olyan a munkaköre hogy ünnepen is melóznia kell, esetleg problémába futhat...
-
-
Kíváncsi vagyok, reggelre mennyire hal le a város, a havazás miatt
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Notebookot keresünk 13-16", core i5, min 8GB memória, min 2GB video memória, 75k körül. Dell és HP érdekel elsősorban. Nem tudom más márkák mennyire megbízhatóak, az Asussal rossz tapasztalataim vannak. Van esetleg ilyen valakinél, amit nem használ? -
kraftxld
félisten
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Auchanban most láttam akciósan 7500 körül, 3 ezerért vihető
-
kraftxld
félisten
Ajándékba kapott 0.7-ös Jim Beam 2 pohárral eladó pici pénzért, vagy cserélhető zöldségre / gyümölcsre
, esetleg normális állapotban lévő billenytűzet + egér szettre. Sima Lenovo / HP is teljesen jó. -
-
Tesco PF1617W álló ventillátor vihető csoki/sör ellenértékben.
-
-
Azt

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Viszont kivanom, mindenkinek
-
Napfénysüti
nagyúr
Kellemes ünnepeket!
-
-
Van valakinek bármilyen DDR2 SODIMM modulja eladó?
-
Jarod1
veterán
utángyártott canon nyomtató patronboltot tud valaki Székesfehérváron?
netes rendelés már nem érne ide. -
bim
veterán
Hy.
Tud valaki ajánlani egy rádió műszerészt? A munkarádiómat kellene helyrepofozni. Működik de van pár dolog ami megkergült benne és szétszedésnél láttam ilyen érdekességeket. [kép] -
Jarod1
veterán
no, copilot válaszolt

-
-
-
mtade
aktív tag
Sziasztok,
Nem ismertek olyan helyet Székesfehérváron, ahol tudnék venni [Ilyen PLCC IC kiszedőt]?
EC bázist sokan leírták, blikkre nem biztos, hogy odamennék.
Köszi előre is. -
eami
veterán
Van egy Lenovo ThinkVision L2251p monitorom, amit a mai nappal nyugdíjba küldtem. Az ok, hogy egyre gyakrabban elektromos zajt adott, illetve van egy picit erősebb light bleed (vagy csak elcsúszott valami réteg?) a bal alsó sarokba, de kb fél négyzetcentire korlátozódik.
Vertikálisan állítható és pivot módba is forgatható. Stabilan áll így is úgy is.
Ha esetleg érdekel valamelyik szakit innen, akkor nem kértek érte sokat, egész pontosan semmit.... ha kell fehérváron belül házhoz is viszem. Monitor + tápkábel.
-
Tom5
addikt
-
joci86
senior tag
Igazából nem sürgős, de már le is csapott rá valaki Jófogáson.
Ha nem venné át a csomagot, az kb ekkortájt derülne ki.
Észben tartom. :)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Motoros topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de annyira nem vészes. Megboldogult nagyapám mondotta vala, addig jó ameddig fáj...mert akkor még élünk.
. Érted traumán 83éves orvos melózik. Ha balesetes nap van 10ht áll egyhuzamban és rakosgatja össze amit a mentő behozott.