- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
53230 - 53101
53230 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandor906
tag
-
DarthSun
félisten
Én Aliról rendeltem, mert csak ott van körbenvédős, golyó és vízálló verziók. Mivel a frontot is védik ezek, nem kell fólia, bár a Redmi Note 15 Pro- n már az is van gyárilag, úgyhogy dupla védelem. Valamint a rear oldalon a lencsék is fedve vannak, azok is védettek.

Itthon nem találtam ilyesmit, máshol meg nem keresgéltem.
Mondjuk ha már megvették a MMarkt- ot, behozhatnák az ilyesmit oda is. -
hcl
titán
Elektronikai alkatrészeket
És onnan, kifizetem. Ha itthonról olcsóbb, akkor itthonról.
Meg ebay,mivel ott lehet EU-n belülről is venni dolgokat. (Nem beszélve arról, hogy 1. nem kínai cég, 2. csomó esetben bontott alkatrész kell, ami Alin nincs.
Az Ali amúgy már évek óta nyomja ezt, hogy a kosár hirtelen drágul fizetés előtt.
) -
colosV8
tag
Ezt csináltam én is, berendeltem egy nagy csomagot, aztán kész. De ha növelem a darabszámot, nekem növeli a kezelési és egyéb költségeket is.. és szúrja a szemem.
Motion_Blur: köszi, nem néztem még ott..pedig használom.
-
Motion_Blur
félisten
-
siti
őstag
-
colosV8
tag
Honnan rendeltek tokot és fóliákat telefonokhoz, így hogy Ali meg a többi kinti oldal használata horror drága lett?
-
hcl
titán
Ja ért. Így kevésbé para
Nincs e-mailes ügyfélszolgálat?
-
hzsolee
őstag
Hát őt már így nehéz lenne utólag... Annyit tudok róla, hogy supervisor és Mohamed...vagy az ő prófétája
Nagyon kötötte az ebet a karóhoz, aztán le is pattintott.... -
hzsolee
őstag
Nem. Egy darab 2TB volt benne gyárilag, az jó is, csak cseréltem 4-esre. Nem is kezel többet csak 1-et. Mindez '24 májusban volt. Valahol meg kell lennie a papírnak. Ha megtalálom még írok a gyártónak... Decemberig van időm még idegesíteni őket. Csak megunják
-
hcl
titán
-
efemm
aktív tag
Én megkérdezném a helyedben azt, aki írta a régiós tiltást, hogy a serial alapján melyik régióhoz tartozik, és esetleg ottani (mondjuk Cseh, Lengyel, stb.) nagykernél, próbálkoznék.
-
hzsolee
őstag
Passz....egyenlőre a számlát sem találom. Gyártási dátum alapján decemberig él még a gari, de a gyártó nem fogadja el a régiós faszság miatt. Valami szürkeimport lehetett....
-
Motion_Blur
félisten
-
DarthSun
félisten
üdv!
Jól látom hogy a Fejérvíz-nek nincsen semmilyen használható online felülete, vagy app-ja? Regisztráltam az oldalukra, de semmilyen érdemi infót nem lehet kapni, vagy intézni bármit is.
Átvette a szolgáltatást a DRV-től (valamikor..), és kaptam egy rakat csekket, de kimaradt pár hónap amire nem küldtek, és most azokra egyből fizetési felszólítást küldtek

2026-ban tényleg ott tart a Fejérvíz, hogy be kell battyogni személyesen intézni?
Van pedig : [link]
Működik is, regelve vagyok, most néztem meg a számláimat. -
szebe
addikt
Azt hittem nem érint, de aztán tegnap rájöttem én is beszoptam. A Kazy sztori margójára....
A kamerák rögzítőjében tőlük van a vinyó és mostanában kattogni hallom. Mindjárt a seagate oldalon indítottam, mert gondolom a kazyval már nem kell számolni. Mindjárt az első rostán kiestem... nem fogadta el a vinyó számait. Aztán eljutottam egy ügyintézőig aki rávilágított, hogy ne is számítsak garanciás megoldásra.
Szóval vagy ők trükköztek, vagy lehet más forrásból vásárolva is ez lenne a helyzet... nem tudom.
Nem követem annyira az árakat, tudtam jól elszáltak.... De azért kicsit szíven ütött, hogy 70 ezer“Regional restrictions” alapján nincs esetleg valami köztes disztribútor (hazai/régiós nagyker/forgalmazó?), aki tudja intézni?
-
hcl
titán
Azt hittem nem érint, de aztán tegnap rájöttem én is beszoptam. A Kazy sztori margójára....
A kamerák rögzítőjében tőlük van a vinyó és mostanában kattogni hallom. Mindjárt a seagate oldalon indítottam, mert gondolom a kazyval már nem kell számolni. Mindjárt az első rostán kiestem... nem fogadta el a vinyó számait. Aztán eljutottam egy ügyintézőig aki rávilágított, hogy ne is számítsak garanciás megoldásra.
Szóval vagy ők trükköztek, vagy lehet más forrásból vásárolva is ez lenne a helyzet... nem tudom.
Nem követem annyira az árakat, tudtam jól elszáltak.... De azért kicsit szíven ütött, hogy 70 ezerSeagate által gyártott winyóra, amit a Seagate ad gari, annak érvényesnek kéne lennie egy normális világban, akárkitől, akárhogyan vetted
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Jól látom hogy a Fejérvíz-nek nincsen semmilyen használható online felülete, vagy app-ja? Regisztráltam az oldalukra, de semmilyen érdemi infót nem lehet kapni, vagy intézni bármit is.
Átvette a szolgáltatást a DRV-től (valamikor..), és kaptam egy rakat csekket, de kimaradt pár hónap amire nem küldtek, és most azokra egyből fizetési felszólítást küldtek

2026-ban tényleg ott tart a Fejérvíz, hogy be kell battyogni személyesen intézni?
-
hzsolee
őstag
Nem követem annyira az árakat, tudtam jól elszáltak.... De azért kicsit szíven ütött, hogy 70 ezer -
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a tippet, apósék vidéken, házban laknak, így megoldom náluk
.
Ezért írtam fentebb, hogy van tapasztalat arról, mennyi idő alatt koszolódik be az autó ismét a beleölt idő ellenére
-
inf3rno
nagyúr
Köszi mindenkinek!
-
Rellind
senior tag
A kábelezést teljesen átnézni tudomásom szerint nagyon babrás, időrabló -> nem olcsó...
Világítás: ha jelzi a műszerfalon, akkor kopogtasd végig az összes izzót külön-külön és visszabattyogva nézd meg, hogy elmúlt-e a műszerfal szerint. B változat: valaki nézi, te pedig kívül haladsz sorban.
Kérdés: nincs ledes "izzód" semelyik halogén helyén, ugye? Mert azok okozhatnak ilyet.
Ha néhány hónapos az akku, akkor annak a hibája kevésbé valószínű, bár 100%-ra nem lehet kizárni.Én is panelban lakom, így a takarítást megértem. Ismerős garázsánál egy ilyet végrehajtani saját porszívóval (ha van ózongenerátor ismerősi körben, akkor az is mehet hasonlóan a garázs áramáról)? Az eredmény nem lesz olyan, mint az ipari gépekkel lenne, de egész jó lesz a végeredmény egy sima porszívózástól. Aztán rájössz, hogy a szállított személyek függvényében milyen gyorsan lesz ismét koszos a lábtér, ami a legfeltűnőbb, és elgondolkozol, hogy megérte-e belefeccölt munkát (pénzt). Saját tapasztalat

Vegyél egy ilyet és nem lesz gondod többet a porszívózással a panelrengetegben
ajánlott nagy akkut szerezni hozzá
-
sh4d0w
félisten
Hát lehet, hogy kokszosodás lesz, mert a turbot már kitisztították egyszer és a vezérlését cserélték kb. fél éve.
Nem akarok kézi mosóban takarítani, mert szerintem alkalmatlan rá az ottani porszívónak nem nevezhető valami. Inkább megcsináltatnám rendesen valakivel. Sajnos panel és nem tudok áramot csiholni hozzá, hogy saját porszívóval takarítsam. Tudsz ajánlani kézi takarításra + ózonozásra szakembert?
Már körbejártam és mindegyik világított. Mégis kijelzi a műszerfalon, hogy valami nem stimmel a világítással.
Az aksit már cseréltettem a télen, de azért megnézetném a vezetékeket, nincs e bárhol hiányzó szigetelés, valami. Olyat is tapasztaltam már, hogy egy pillanatra elment a műszerfal világítás és a rádió pár tized másodpercre, aztán visszajött. Szóval valami elektronikai gubanc biztosan van.Ha nem tul brutalis a kokszosodas (ertsd: nem serult meg sem a dugattyu, sem a szelepek), akkor egy diohejszorasos takaritas segithet, de az olyan 200K korul van - ami mondjuk olcsobb, mint a motorgeneral.
Porszivo+ozon: Fehervaron nem ismerek senkit, aki csinal ilyet, csak 30 km-re.
A vilagitasnal az is lehet, hogy minden vilagit (de ha gyenge a helyzetjelzod, lehet, fel sem tunik), de valami mondjuk gyengebben, mar arra is jelezhet, mert ellenallast figyel ez a cucc.
Akksi ugyben meg hallgass pn4hvq kollegara, mielobb deritsd ki, mi van. -
pn4hvq
senior tag
Hát az csak 10-20 körül lehet és 5 éve nem volt takarítva... :-)
Köszi, veszek feszültség mérős töltőt.
Akartam már régebben is. Alapvetően nem az aksi hibás, mert az nem olyan régen lett cserélve. Ami előtte volt, az merült gyorsan télen. Lehet csak az aksi volt régi, lehet valami zárlat, nem tudom. Ha már megnézetem, akkor talán át tudják nézni a kábelezését, hogy rendben van e. Vagy ez túl nagy meló?A kábelezést teljesen átnézni tudomásom szerint nagyon babrás, időrabló -> nem olcsó...
Világítás: ha jelzi a műszerfalon, akkor kopogtasd végig az összes izzót külön-külön és visszabattyogva nézd meg, hogy elmúlt-e a műszerfal szerint. B változat: valaki nézi, te pedig kívül haladsz sorban.
Kérdés: nincs ledes "izzód" semelyik halogén helyén, ugye? Mert azok okozhatnak ilyet.
Ha néhány hónapos az akku, akkor annak a hibája kevésbé valószínű, bár 100%-ra nem lehet kizárni.Én is panelban lakom, így a takarítást megértem. Ismerős garázsánál egy ilyet végrehajtani saját porszívóval (ha van ózongenerátor ismerősi körben, akkor az is mehet hasonlóan a garázs áramáról)? Az eredmény nem lesz olyan, mint az ipari gépekkel lenne, de egész jó lesz a végeredmény egy sima porszívózástól. Aztán rájössz, hogy a szállított személyek függvényében milyen gyorsan lesz ismét koszos a lábtér, ami a legfeltűnőbb, és elgondolkozol, hogy megérte-e belefeccölt munkát (pénzt). Saját tapasztalat

-
inf3rno
nagyúr
Ezek közül a takarításra költenél elsőként a szűkös keretedből?
6. Akku kérdés: ha indítózáskor nem indul be elsőre, ilyen jó időben, akkor én ezt az elsők közé tenném, mert akármikor bekövetkezhet, hogy nem fogsz tudni elindulni vele.
Ha van egy olyan szivargyújtós töltőd, ami mutatja a feszültséget, akkor nagyon pongyola tesztként jó lehet ez: ha indítózáskor 10,5-10V alá esik a feszültség, akkor nézheted az utódját.
Ha viszont nem maga az akku okozza a gyors merülést, az már nehezebb dió, hogy mi miatt maradhat terhelés alatt.
Összességében ezt a hideg beállta előtt megoldanám, mert hidegebb időben hatványozottabban fog jelentkezni az akku probléma.Hát az csak 10-20 körül lehet és 5 éve nem volt takarítva... :-)
Köszi, veszek feszültség mérős töltőt.
Akartam már régebben is. Alapvetően nem az aksi hibás, mert az nem olyan régen lett cserélve. Ami előtte volt, az merült gyorsan télen. Lehet csak az aksi volt régi, lehet valami zárlat, nem tudom. Ha már megnézetem, akkor talán át tudják nézni a kábelezését, hogy rendben van e. Vagy ez túl nagy meló? -
inf3rno
nagyúr
Arra keszulj fel: ha a turbonak komoly baja van, az sokba fog fajni - a turbo problema altalaban kovetkezmeny, nem ok. Mar maga a turbo is draga, ha uj kell (bar fel is lehet ujittatni), de igen gyakran a motor kokszosodasa okozza a turbo problemat (felteve, hogy rendesen bemelegited es lehutod). Ha tenyleg a kokszosodas a baj, akkor az lehetseges, hogy motorfelujitas lesz, mert ha mar a turboig elert a problema, akkor valoszinuleg a szelepek es a dugattyuk is gatyak. Kivanom Neked, hogy ne legyen igazam.
Takaritast meg tudod csinalni barmelyik kezi mosoban, legkondi takaritashoz van boltban kaphato cucc, de ozonozassal is megcsinalhato - nem kell venni generatort: vagy kolcsonkersz egyet, vagy ha kezi takaritast vasarolsz, addicionalisan kerhetsz hozza ozonos takaritast plusz penzert. A lampat Te magad is meg tudod nezni, felkapcsolsz mindent es korbejarod a kocsit.
Gyorsan merulo akksi aggaszto, az valsz cseres lesz, plane, ha diesel motoros, szelvedot meg szinte minden nagyobb aruhaz parkolojaban javitanak.Hát lehet, hogy kokszosodás lesz, mert a turbot már kitisztították egyszer és a vezérlését cserélték kb. fél éve.
Nem akarok kézi mosóban takarítani, mert szerintem alkalmatlan rá az ottani porszívónak nem nevezhető valami. Inkább megcsináltatnám rendesen valakivel. Sajnos panel és nem tudok áramot csiholni hozzá, hogy saját porszívóval takarítsam. Tudsz ajánlani kézi takarításra + ózonozásra szakembert?
Már körbejártam és mindegyik világított. Mégis kijelzi a műszerfalon, hogy valami nem stimmel a világítással.
Az aksit már cseréltettem a télen, de azért megnézetném a vezetékeket, nincs e bárhol hiányzó szigetelés, valami. Olyat is tapasztaltam már, hogy egy pillanatra elment a műszerfal világítás és a rádió pár tized másodpercre, aztán visszajött. Szóval valami elektronikai gubanc biztosan van. -
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Ezekre tudtok szakembereket ajánlani (mind kocsira vonatkozik)?
1. takarítás
2. légkondi takarítás
3. index kar javítás, néha balra indexel jobbra helyett
4. lámpa megnézés, mire írja ki a műszerfalon, hogy nem jó a világítás?
5. turbo megnézés, nem e elektronikai gond miatt szabályoz rosszul?
6. lehet zárlatos? aksi télen gyorsan merült
7. szélvédő javítás, kavics felverődésSzerintetek ezek mennyibe kerülhetnek? Nincs rá hatalmas keret max 2-300k, de akár el lehet osztani több hónapra is. Sorrendben is nagyjából így csinálnám.
Ezek közül a takarításra költenél elsőként a szűkös keretedből?
6. Akku kérdés: ha indítózáskor nem indul be elsőre, ilyen jó időben, akkor én ezt az elsők közé tenném, mert akármikor bekövetkezhet, hogy nem fogsz tudni elindulni vele.
Ha van egy olyan szivargyújtós töltőd, ami mutatja a feszültséget, akkor nagyon pongyola tesztként jó lehet ez: ha indítózáskor 10,5-10V alá esik a feszültség, akkor nézheted az utódját.
Ha viszont nem maga az akku okozza a gyors merülést, az már nehezebb dió, hogy mi miatt maradhat terhelés alatt.
Összességében ezt a hideg beállta előtt megoldanám, mert hidegebb időben hatványozottabban fog jelentkezni az akku probléma. -
Dare2Live
félisten
-
sh4d0w
félisten
Sziasztok!
1. takarítás
2. légkondi takarítás
7. szélvédő javítás, kavics felverődésSzerintetek ezek mennyibe kerülhetnek? Nincs rá hatalmas keret max 2-300k, de akár el lehet osztani több hónapra is. Sorrendben is nagyjából így csinálnám.
Arra keszulj fel: ha a turbonak komoly baja van, az sokba fog fajni - a turbo problema altalaban kovetkezmeny, nem ok. Mar maga a turbo is draga, ha uj kell (bar fel is lehet ujittatni), de igen gyakran a motor kokszosodasa okozza a turbo problemat (felteve, hogy rendesen bemelegited es lehutod). Ha tenyleg a kokszosodas a baj, akkor az lehetseges, hogy motorfelujitas lesz, mert ha mar a turboig elert a problema, akkor valoszinuleg a szelepek es a dugattyuk is gatyak. Kivanom Neked, hogy ne legyen igazam.
Takaritast meg tudod csinalni barmelyik kezi mosoban, legkondi takaritashoz van boltban kaphato cucc, de ozonozassal is megcsinalhato - nem kell venni generatort: vagy kolcsonkersz egyet, vagy ha kezi takaritast vasarolsz, addicionalisan kerhetsz hozza ozonos takaritast plusz penzert. A lampat Te magad is meg tudod nezni, felkapcsolsz mindent es korbejarod a kocsit.
Gyorsan merulo akksi aggaszto, az valsz cseres lesz, plane, ha diesel motoros, szelvedot meg szinte minden nagyobb aruhaz parkolojaban javitanak. -
hcl
titán
Nem szoktak ezek bonyolultak lenni. Általában lebontod a kormányoszlop műanyagokat, és vagy egy kábelt kell kihúzni, vagy a kar lepattintásával jön a csatlakozó is.
Persze lehet, hogy egy 5. generációs Golfon bonyolultabb, nem néztem nagyon utána
Inkább akkor nehéz, ha össze kell programozni a fedélzeti számítógéppel. -
inf3rno
nagyúr
Köszi!
WV Golf Plus, de nem szívesen nyúlnék hozzá, mivel lövésem sincs az autó elektronikához. -
hcl
titán
Sziasztok!
1. takarítás
2. légkondi takarítás
3-6 Link és társa a Gugásvölgyin, 3-6 vagy az injektorszerviz a Pálóczi Horvát Ádám utcában. (Utóbbiak jobbak ilyen macerás-szívatós hibákban szerintem.)
Bár az indexet lehet te is ki tudod cserélni, autótól függ.
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
1. takarítás
2. légkondi takarítás
-
hcl
titán
-
colosV8
tag
Sarokszelep es sarokszelep kozott ateresztett vizmennyiseg teren van kulonbseg, adott es egyezo be-kimeno atmerovel? A szelepek belul valtoznak vajon fajtankent? Mosogep szerelo javasolta nagyobb vizatereszto szelep hasznalatat.. (szerintem bullshit, de hatha valakinek van tapasztalata?)
u.i.: kicsereltem kifejezetten mosogep sarokszelepre.. ugy nezem javulast ert el

-
colosV8
tag
Sarokszelep es sarokszelep kozott ateresztett vizmennyiseg teren van kulonbseg, adott es egyezo be-kimeno atmerovel? A szelepek belul valtoznak vajon fajtankent? Mosogep szerelo javasolta nagyobb vizatereszto szelep hasznalatat.. (szerintem bullshit, de hatha valakinek van tapasztalata?)
-
tzimash
őstag
-
d4rk4ng3L
újonc
-
gyenge47
aktív tag
-
colosV8
tag
-
tzimash
őstag
Lehet valahol a városban kínai ajtóba való zárat venni?
-
Jarod1
veterán
-
JohnnyX
őstag
Sziasztok, régen jártam erre.
Fehérváron van valakinek működőképes retró gépe nagy floppy 1,2-es meghajtóval?
Kaptam pár lemezt, kíváncsiak vannak-e még rajta lementhető adatok.JX
-
Prime110
aktív tag
Mondjuk előbb pont azért konzultálnék valakivel, aki járatos a témában és látott már ilyet, hogy lássam én is tisztán, az autóm piaci értékének hány %-a lehet egy ilyen mutatvány. De ha már így kérdezed, egy Poltrona Frau bőrrel bevont műszerfal lenne a delikvens.
-
Tottinho
tag
-
sandor906
tag
A Móri út Szent Vendel sarkán van egy drótköteles bolt, ott anyag szokott lenni. Hogy megcsinálják-e? szerintem csak pénz kérdés...

Drótkötél és szorító, kötélszív a Golenyákban is szokott lenni -
Tottinho
tag
-
colosV8
tag
Megbizhato gepeszt aki meglevo futesbe integral egy plusz eszkozt (elektromos kazan), ismertek ?
-
gabyka
senior tag
Sziasztok,
Tudtok megbízható autókozmetikát? Polír nélkül kéne a fényezésen javítani kicsit, főleg most a nagy hőségben a csillaggarázsban valami sz*r (vagy valami olyasmi) beleégett a fényezésbe.
Ugyanitt keresek kárpitost t is, a műszerfalon lévő bőr kezd felpúposodni, gondolom a ragasztó elengedett. Újra nem bőröztetném, ha még menthető bárhogy. Előre is köszi.Szerintem döntsd el, olcsón keresel xart, vagy profit, de nem olcsón...a kettő nem megy...
a harmadik, hogy megoldod Magad...az autó típusa sem mindegy(a kárpit bőr, stb...)...
-
Prime110
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok megbízható autókozmetikát? Polír nélkül kéne a fényezésen javítani kicsit, főleg most a nagy hőségben a csillaggarázsban valami sz*r (vagy valami olyasmi) beleégett a fényezésbe.
Ugyanitt keresek kárpitost t is, a műszerfalon lévő bőr kezd felpúposodni, gondolom a ragasztó elengedett. Újra nem bőröztetném, ha még menthető bárhogy. Előre is köszi. -
hcl
titán
-
kraftxld
félisten
-
gabyka
senior tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani fhvaron vagy a környéken olyan szerelőt aki képes tisztességesen lecserélni egy autón a féktárcsákat és a fékbetéteket?
Fura kérdés lehet, de ma már oda jutottunk hogy még mindig rézpaszta, nem takarítják el rendesen amit kell, nem mérik ki a tárcsa ütését stb.
A szerelőm csak 3 hét múlva érne rá és ő is rézpaszta hívő sajnos..
Én Pintérékhez hordom évek óta, Gárdonyba...e350... eddig lelkiismeresnek tűnnek...
-
hcl
titán
Sziasztok,
Tudtok ajánlani fhvaron vagy a környéken olyan szerelőt aki képes tisztességesen lecserélni egy autón a féktárcsákat és a fékbetéteket?
Fura kérdés lehet, de ma már oda jutottunk hogy még mindig rézpaszta, nem takarítják el rendesen amit kell, nem mérik ki a tárcsa ütését stb.
Link és tsa, Eurocontact 94.
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok,
-
colosV8
tag
Köszi, itt is bejött. Nincs is azóta semmi gond.
Orulok, koszi a visszajelzest
-
PinGVin1987
csendes tag
Köszi, itt is bejött. Nincs is azóta semmi gond.
-
cannibal
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket. A konténer az elég out of the box thinking, de ötletes tetszik.
Csak nekem overkill.
A sátorkölcsönzőn van olyan 6x3as sátor amiben gondolkodtam, de a projektjeim miatt inkább vételben gondolkodom. -
Orlin
addikt
Köszönöm.
-
efemm
aktív tag
Még eszembe jutott a raktárkonténer, mint lehetőség, ha van hová ledaruzni.
www.profirent.hu/raktarkontenerek-berles
Más helyen láttam, hogy csak 15-20eFt+áfa/hó a bérleti díj, bár +szállítás+daruzás, amiről már nem találtam árakat. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fejér megyében esetleg tudnátok ajánlani jó szakit gipszkarton mennyezet felrakásához?
Köszönöm.
-
hcl
titán
-
cannibal
senior tag
-
San398
őstag
-
efemm
aktív tag
Gugli dobta: www.hemaponyva.com megkérdezném őket, bár úgy látom, hogy inkább ponyva gyártók, de hátha van ponyva, pavilon bérlés is, vagy tudnak ilyen partnert ajánlani helyben.
-
hcl
titán
Köszi az infókat + efemm + szebe
Azért írtam GPS-t mert a bicaj helyzetét kellene meghatározni ha idegen kézbe kerül. Az mindegy hogyan működik ha megbízhatóan teszi a dolgát.
Nézem ezt az UWB-s nyomkövetőt pl. Samsung Galaxy SmartTag2 de ez bluetooth, hogy a viharba fog ez nekem távolabbi helyről helyadatot küldeni? ÁÁÁ öreg vagyok én már ehhez
Azt mondta, hogy a Pebblebee vált be legjobban Androidra, de az Airtag-ek sokkal jobbak (csak ugye ahhoz Apple telefon kell minimum).
-
cannibal
senior tag
Szükségem lenne egy sátorra. Kb 3x6 vagy 4x5 méteres és kb 2 m körüli magassággal. Felújítás miatt szeretnék bútorokat stb tárolni alatta, szóval nem gyerekjátéknak kellene.
Neten keresgéltem, de nem találtam meggyőzőt még eddig. Nektek van tippetek, esetleg helyben vmi? -
hcl
titán
Azért írtam GPS-t mert a bicaj helyzetét kellene meghatározni ha idegen kézbe kerül. Az mindegy hogyan működik ha megbízhatóan teszi a dolgát.
Nézem ezt az UWB-s nyomkövetőt pl. Samsung Galaxy SmartTag2 de ez bluetooth, hogy a viharba fog ez nekem távolabbi helyről helyadatot küldeni? ÁÁÁ öreg vagyok én már ehhez
Csak ezt mindenki elrontja, a GPS az csak a helymeghatározási rendszer neve, az még nem fogja elküldeni neked, hogy hol van
A Smarttag UWB-n fog adatot küldeni.
Az Airtag és a többi ilyesmi úgy működik, hogy az összes, környéken levő Apple (adott esetben Samsung, ha Smarttag) eszköz, aminek van internet-elérése továbbítja a helyét neked. (De igazából az olcsóbb tagek a Google Find my device-t használják.) Amúgy ja, na azt nem tudtam, hogy ezekben van zaklatás elleni védelem (ezt mondta szebe itt fentebb), szóval ha valaki ellopja a bringát, akkor a telefonja jelezni fogja, hogy van egy tag a közelben, de így is jobb mint a semmi. (Szerinted ezek az arcok nézik az értesítést? Meg amíg leszedi, addig is látod, merre ment.) Ez azért van benne, mert ugye sokan arra használnák, hogy valakit hazáig kövessenek.
Van egy csomó ilyen tag amit lehet venni, szóval nagyon rosszul nem jársz, ha egyet beleteszel a bringába. Azt nézd meg, hogy távolról működik-e, nem csak BT-s.Vagy ilyesmi, ez rendes SIM-es GPS-es nyomkövető, csak nyilván ne a 3G verziót vedd.
(Meg megkérdeztem ismerőst, hogy milyet használnak, ami bevált, és értelmes áron van, mert emlékszem, hogy mesélte)
-
San398
őstag
-
gabyka
senior tag
-
hcl
titán
-
Dagatt
csendes tag
Sziasztok,
ha valakit esetleg érdekel, ingyen elvihető egy LG CE-25H46ET képcsöves televízió. Bekapcsol, hangyafoci van rajta
, távirányító nincs hozzá. Poros, törölgetés ráfér. Helyileg Székesfehérváron van. -
hcl
titán
Ezt nem tudom, de ilyesmit szoktak használni csomag nyomonkövetésre is.
-
gabyka
senior tag
-
szebe
addikt
Nemtom a "hasonló" nyomkövetők mit tudnak, de airtag/smarttag jelez a vele utazó, de nem vele párosított eszköznek, hogy követnek. Meg ha nincs kimoddolva a hangszóró, akkor meg is lehet találni elég könnyen.
-
hcl
titán
UWB-s nyomkövetőt jobban el lehet rejteni
És azok is jelzik, hogy merre vannak. -
efemm
aktív tag
Olyanra gondolt, amiben gps és sim kártya is van, vagyis ellopáskor, mozgásra, stb. el tudja küldeni a pozícióját. Nem lesz olcsó. Drágább bicajok lopásánál pedig simán használhatnak blokkolót, vagy egy lendülettel tépik le a hátsó villogónak álcázott nyomkövetőt.
-
hcl
titán
Sziasztok!
Olvasom hogy többen vannak itt bringások. Két hete lopták el keresztfiam vadi új bicaját, amit nagyon nagy szerencsével most pénteken sikerült megtalálni. Kérdésem az lenne hogy létezik, esetleg használ valaki olyan GPS-t ami a kerékpár ellopása esetén segíthet megtalálni? KösziA GPS egy helymeghatározó eszköz, amivel azt tudhatod meg, hogy te hol vagy.
Nem nyomkövetőre gondolsz, ami neked jelzi, hogy a nyomkövető hol van? Pár ezrekért vannak Airtag/Smarttag-hez hasonló nyomkövetők, amiket elrejtesz a bicikliben.
-
San398
őstag
Sziasztok!
Olvasom hogy többen vannak itt bringások. Két hete lopták el keresztfiam vadi új bicaját, amit nagyon nagy szerencsével most pénteken sikerült megtalálni. Kérdésem az lenne hogy létezik, esetleg használ valaki olyan GPS-t ami a kerékpár ellopása esetén segíthet megtalálni? Köszi -
Napfénysüti
nagyúr
-
kraftxld
félisten
-
hcl
titán
Egy ideje teletoltam a belsőket slime-al. Azóta nem ereszt le a sz@r belső, és kevésbé gáz ha defektes lesz

-
efemm
aktív tag
Nekem volt. A királysori coop közelében kerültem a járdán egy gyalogost, lementem a járda mellé a 2nm zöldbe, és összeszedtem vagy 8db királydinnyét. Utána váltottam defekttűrő külsőre.
-
hcl
titán
-
Napfénysüti
nagyúr
-
chatran
őstag
Volt már bicóval defektetek a városban királydinnyétől? Tegnap a Mártírok útján tekertem és elég sokat láttam a bicóúton.
-
Jarod1
veterán
Klímához hozzászólnék:
Mobilklímám van, mert arra a 2-3 hétre nem fogom szétfúrni a lakást százezrekért klíma + munkadíj. 1kW áramfelvétele van, ami elég sovány, de főleg azért, mert az egycsöves mobilnak alaphangon tré a hatékonysága, kivéve ha kétcsöves, mert akkor egész jó, viszont a gyárilag 2 csőért annyit kérnek, hogy abból majdnem kijön még egy ára. Erre való a barkács hajlam:
A képen a klíma aljára tákolt papír dobozt, és a beszívó flexicsövet kell nézni, hogy a munkalevegőnek ne a drága lehűtött levegőt szívja, valamint nem csinál vákuumot, hogy minden résen szívja a meleg levegőt a szobába. Ezzel a trükkel a hatékonyságát kb megdupláztuk, és a délnyugati szobámat 40+ fokban is 30 körül tartja. Hátrány: Hát ahogy kinéz, meg hangos, de nem került soksokszázezerbe, se a lakás szétfúrása meg új vezetékek, főleg hogy ezt a klímát télen vettem a jófogáson olcsóért.
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.Gondolkodtam a én is mobilklímán de ez a kivezetés letakarás nekem nem megvalósítható és ehez ablakot kell nyitni..
-
colosV8
tag
Soha nem turkáltam és most sem kívánok, de egy fali split klíma telepítve alacsonyabb kategóriában is kijön már 250 környékén, telepítéssel együtt. Ez az időjárás lesz minden nyáron, ennél csak rosszabb lesz. Úgy gondolom egy minőségi élethez, és munkavégzéshez alkalmas állapothoz, már elengedhetetlen egy lakásban legalább egy darab. Nem feltétlenül neked szól bandiras, inkább egy általános felkiáltás..
-
bandiras2
senior tag
A 2500 wattos mobilklíma ha folyamatosan megy, az igen, 24 óra alatt. Valamikor számoltam, 1kw folyamatos fogyasztás 24 óra alatt olyan 1000 forint körül van.
Tudom, a modern split klímák az idő nagyrészében csak pihennek, mert miután lehűtötték a szobát már csak hőntartás van. -
colosV8
tag
Márpedig 40+ fok lenne, és ezt korábbi tapasztalatok alapján tudom. Délnyugati lakás, Délelőtt a szobám falát süti a nap, déltől estig pedig az erkélyemet és az ablakomat. Tervezek fejleszteni egy 1500W darabra a télen olcsóért jófogásról, ez meg marad tartalékba.Azzal remélem lemegy 28 fok alá. 2kW fölé nem nagyon akarok menni, mert úgy számoltam, hogy 1kWh klíma 24 óra alatt kb 1kHUF-t zabál. Napi 1500W/1500 HUF nem vág földhőz, de egy 2.5 kW napi 2500 forintos fogyasztással azért már nem mindegy. Idén kb 3 hét lesz amit klímázok. 30 volt a klíma, és 30-ban megállt az egész éves klíma villanyszámla.
Ott bukik a matekod, hogy a klima nem eszik meg 2500 forintot naponta…..
-
bandiras2
senior tag
Márpedig 40+ fok lenne, és ezt korábbi tapasztalatok alapján tudom. Délnyugati lakás, Délelőtt a szobám falát süti a nap, déltől estig pedig az erkélyemet és az ablakomat. Tervezek fejleszteni egy 1500W darabra a télen olcsóért jófogásról, ez meg marad tartalékba.Azzal remélem lemegy 28 fok alá. 2kW fölé nem nagyon akarok menni, mert úgy számoltam, hogy 1kWh klíma 24 óra alatt kb 1kHUF-t zabál. Napi 1500W/1500 HUF nem vág földhőz, de egy 2.5 kW napi 2500 forintos fogyasztással azért már nem mindegy. Idén kb 3 hét lesz amit klímázok. 30 volt a klíma, és 30-ban megállt az egész éves klíma villanyszámla.
-
kraftxld
félisten
Találkoztam azért bringással, sokunknak nem volt ki az összes kereke.
Én hétfőn mentem Balatonlellére, lusta voltam, nem indultam el időben csak 6:45 körül, de a 10 és 11 közötti etap már nagyon fájt

Igaz az elvesztett nyomelemeket pár sörrel sikeresen pótoltam a strandon. -
tzimash
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
hcl
titán
De lehet, hogy neki klíma nélkül 40 lenne
Nekem úgy volt 30 fok, hogy fa az ablak előtt, első emelet, klíma nincs.
-
tzimash
őstag
Klímához hozzászólnék:
Mobilklímám van, mert arra a 2-3 hétre nem fogom szétfúrni a lakást százezrekért klíma + munkadíj. 1kW áramfelvétele van, ami elég sovány, de főleg azért, mert az egycsöves mobilnak alaphangon tré a hatékonysága, kivéve ha kétcsöves, mert akkor egész jó, viszont a gyárilag 2 csőért annyit kérnek, hogy abból majdnem kijön még egy ára. Erre való a barkács hajlam:
A képen a klíma aljára tákolt papír dobozt, és a beszívó flexicsövet kell nézni, hogy a munkalevegőnek ne a drága lehűtött levegőt szívja, valamint nem csinál vákuumot, hogy minden résen szívja a meleg levegőt a szobába. Ezzel a trükkel a hatékonyságát kb megdupláztuk, és a délnyugati szobámat 40+ fokban is 30 körül tartja. Hátrány: Hát ahogy kinéz, meg hangos, de nem került soksokszázezerbe, se a lakás szétfúrása meg új vezetékek, főleg hogy ezt a klímát télen vettem a jófogáson olcsóért.
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.Azért én 30 fokos szobában nem feltétlenül érezném jól magam, meg túl elégedett sem lennék
. Anno az Ybl-n a panelben mi is mobilklímáztunk, valamit én is trükköztem a csövekkel, hogy jobb legyen, és nem is volt rossz úgy, 25 fok volt a 32 helyett. -
kraftxld
félisten
Klímához hozzászólnék:
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.Durva cucc, én biztos nem kezdenék egy ilyet építeni, inkább rendes légkondi több pénzért

De szerintem bedobhatod ide is: [link] -
Gaaabeeesz
senior tag
-
bandiras2
senior tag
Régebben nekem is volt mobil klímám, de ilyen eszembe sem jutott..
így elegendő levegő jut a kompresszorhoz? Vagy tettél egy beszívó ventit is a cső végére?A beszívó csövet nagyobbra vettem mint a kifújót, hogy a keresztmetszet ne legyen probléma.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Klímához hozzászólnék:
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.Régebben nekem is volt mobil klímám, de ilyen eszembe sem jutott..
így elegendő levegő jut a kompresszorhoz? Vagy tettél egy beszívó ventit is a cső végére? -
chatran
őstag
Én meg elmentem egy 50 km-es tókört tekerni. Remek 39 fok volt, a család közben strandolt míg én izzadtam.
Gratula, akkor nem csak nekem ment el az eszem. Bakonykútiba tekertem majd a csurgói víztározót megkerülve vissza. Azt hittem több lesz az erdős rész, de nem sokat segített, ugyanolyan dögmeleg volt.
-
szebe
addikt
Klímához hozzászólnék:
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.Vezeték: amúgy is hozzá kellett nyúlni, kellemeset a hasznossal. Kértünk egy plusz kiállást a klímának, na puff.
Szétfúrás: pont nem izgat, villanyos miatt amúgy is volt munka.
Fogyasztás: amíg lehűti a lakást, addig sok, utána a szintentartás nem sok.Igen, drágább a készülék meg a szerelés, cserébe nem 30 fok lesz. Amúgy "léghűtővel" (jégakkus vízkavargatós állóventi) is csinálunk 28-29 fokot, és telibe kelet-nyugati a lakás.
Az a 2-3 hét meg lassan közelít az év feléhez inkább. Májustól szeptemberig tud meleg lenni, ha nem is folyamatosan.
-
Napfénysüti
nagyúr
Én meg elmentem egy 50 km-es tókört tekerni. Remek 39 fok volt, a család közben strandolt míg én izzadtam.
-
colosV8
tag
Klímához hozzászólnék:
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz.“If it works, its not stupid”
csak mosd ki ezt is
-
bandiras2
senior tag
Klímához hozzászólnék:
Az ablakot lezáró ponyva 12k körül volt, a flexicső kb 8k, a bubifólia a bal alsó sarokban, amivel letakartam a kivezető csövet hogy ne fűtse a szobát, csomagolási maradék ingyen. Feltettem egy kisasztalra az ablak mellé, hogy magasan legyen, és közel az ablakhoz. -
szebe
addikt
-
Jarod1
veterán
Mázli hogy a melóhelyen kötelező a csarnokban 20-24 fokot tartani

-
hcl
titán
Nehogy azt hidd. A sok száz km után, teljesen mindegy van-e klíma vagy nincs, megőrülsz. Hiába van UV szűrő fólia körbe az üvegeken, vagy veszel át "x" pólót hogy ne vizes háttal ülj be, eszméletlen kellemetlen és komforton kívül van.
Kint meg hagyd is, felöltözve farmer+mvédelmi bakancs+mellény illetve sisak indokolt esetben..
Elnézem szerencsétlen autópályásokat is, a semmi közepe, árnyék nulla, izzik a 60 fokos aszfalt a lábad alatt.
Kocsik se bírják, gépek se, emberek meg főleg.@hcl: lakásban megőrülnék, elismerésem..
Főleg olyan helyeken ahol amúgy is kötelező a hosszú.
@DarthSun :
-
DarthSun
félisten
Nehogy azt hidd. A sok száz km után, teljesen mindegy van-e klíma vagy nincs, megőrülsz. Hiába van UV szűrő fólia körbe az üvegeken, vagy veszel át "x" pólót hogy ne vizes háttal ülj be, eszméletlen kellemetlen és komforton kívül van.
Kint meg hagyd is, felöltözve farmer+mvédelmi bakancs+mellény illetve sisak indokolt esetben..
Elnézem szerencsétlen autópályásokat is, a semmi közepe, árnyék nulla, izzik a 60 fokos aszfalt a lábad alatt.
Kocsik se bírják, gépek se, emberek meg főleg.@hcl: lakásban megőrülnék, elismerésem..
Jóhát, én ilyesmit nem is próbáltam...komolyan. '21 októberben mentem nyuggerbe, ultra légkondícionált helyről, a tesztelős akváriumban 22 fok max, a beszállító Merci buszon pedig mindíg ment a klíma.
Akkor még nem voltak ekkora melegek, de ha egy sima légkondi nélküli melóhelyen lettem volna, tippre már nem élnék. -
colosV8
tag
Ha van a kocsidban klíma, akkor ez a beosztás még elviselhető, a többi említett persze már brutál teljesítményt igényel, főleg a fizikai munkásoktól...aki bírja az igénybevételt most, az komolyan kb élsportolói szint...ha nem ájul el munkavégzés közben...
A gépek meg, vagy bírják, vagy nem.Nehogy azt hidd. A sok száz km után, teljesen mindegy van-e klíma vagy nincs, megőrülsz. Hiába van UV szűrő fólia körbe az üvegeken, vagy veszel át "x" pólót hogy ne vizes háttal ülj be, eszméletlen kellemetlen és komforton kívül van.
-
DarthSun
félisten
Én futólag átélem ezt, akár reggeli bevásárláskor is. Amúgy fizikailag semmi gondom nincs, csak annyi hogy hazafelé a hegynek már alig látok, mert a homlokomról a szemembe folyik a sós izzadtság, és csípi, néha ki tudom nyitni...hogy hol is járok egyáltalán.
-
DarthSun
félisten
Ha van a kocsidban klíma, akkor ez a beosztás még elviselhető, a többi említett persze már brutál teljesítményt igényel, főleg a fizikai munkásoktól...aki bírja az igénybevételt most, az komolyan kb élsportolói szint...ha nem ájul el munkavégzés közben...
A gépek meg, vagy bírják, vagy nem. -
hcl
titán
Respect
Én attól meghaltam hogy tegnap elmentem intézni + hazafele egy bolt
(Nincs klíma se itthon, se az autóban
) -
colosV8
tag
Mezei alkalmazott, ipari környezetben kivitelezést vezénylek, irányítok, akár saját akár alvállalkozói oldalon. Plusz járom az országot. Megterhelő, gépnek-embernek..
-
DarthSun
félisten
-
colosV8
tag
Sírni tudnék a héten az építkezéseken..
-
DarthSun
félisten
-
Jarod1
veterán
-
kraftxld
félisten
TP-Link TL-WR842ND router eladó, openwrt van rajta.
A környéken el is viszem, legyen mondjuk 2 ezer. -
Jarod1
veterán
-
hzsolee
őstag
-
kraftxld
félisten
-
a1rl1ne
tag
-
kraftxld
félisten
-
a1rl1ne
tag
-
colosV8
tag
-
a1rl1ne
tag
Sziasztok. Elektromos kapunyitó elektronikájának javításához keresnék szakit.
-
OPiiPO
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
53230 - 53101
53230 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr titán hibátlan, karcmentes
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Intel Core I5 13600K - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700F - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.05.25. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700 - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.14. -ig - Eladó!
- Monitorok LG/Dell/Lenovo 22-24/27" irodai/Gamer
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 I i5-8265U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Slim 3 FHD notebook - R5 7430U 16GB DDR4 1TB SSD AMD Radeon IGP W11
- Xiaomi Redmi Note 8T / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

És onnan, kifizetem. Ha itthonról olcsóbb, akkor itthonról.
)

Inkább akkor nehéz, ha össze kell programozni a fedélzeti számítógéppel.