Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #81524480 #106075 üzenetére
Tudom, ezt én is néztem. De a cég neve se ismerős. Mindegy, gratuláltam azért a picihez.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bernel
tag
válasz #81524480 #106082 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy vegyek egy másik számot, aminek nincs havidíja, és azt adjam meg, ha kérik?
Ez is egy lehetőség, de ilyenkor ugye végig kell játszani az aktiválási dolgot az új számnál, másrészt nem is lehet csak úgy eldobni, mert akkor új szám kell a következő alkalomra, minden új számnál újra aktiválni kell, és 10-nél több nem is lehet egy ember nevén, szóval ezt így nem teljesen lehet úgy használni, hogy pl. minden helyen új eldobható számot adok meg, ahol telefonszámot kérnek.
-
bernel
tag
válasz #81524480 #106086 üzenetére
Úgy láttam külföldi szolgáltatók vannak, pl. a VirtualPhone, ami pl. ingyen hívható számokat ad havidíj nélkül, csak az nem biztos, hogy jól jön le, ha külföldi számot adok meg elérhetőségnek, ezért kerestem Telekomos megoldást.
(illetve pénzért persze magyar számot is ad a VirtualPhone, de az már 7 dollár.)
-
4Grider
nagyúr
válasz #81524480 #106123 üzenetére
Az lehet a baj, hogy az egyik 2100 MHz-en, a másik 800 MHz-en a harmadik 1800 MHz-en lóg, a negyedik pedig épp aggregálja a 800 MHz-et az 1800 MHz-el. Négy különböző élethelyzet egy helyszínen, akár egy időben is.
A sim kártya nem befolyásolja a térerőt. A díjcsomag sem. -
radio100jozs
őstag
válasz #81524480 #106121 üzenetére
A térerő csíkok semmit nem jelentenek, van, hogy -90 dBm az érték, még is maximumot mutat, más telefonon meg már -85 dBm értéknél már csak fele annyi csíkot. Nézd meg a telefon beállításainál az információknál a hálózatnál a dBm értéket, ha az közelítőleg azonos, akkor nincs gond. De csak közel, mert a telefonoknak más az antenna rendszerük, és az érzékenységük is, pl. Honor 9 lite ugyan ott 3/4 4G vétel, az Iphone 6s meg már 2G-re is elvált, mert elveszti a 4G-t.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #81524480 #106173 üzenetére
Szerintem már sehol, úgy gondolták, nem azért kaptad, hogy nézegesd! (vagy Látóasszony topik)
Cserébe a hasznos válaszomért, mondjátok meg nekem, mi az a
Partnerkártya kedvezmény
?Hűségidő hosszabbítás-ra akar rávenni a honlap és szerepel egy ilyen sor is 20% a kalkulált havidíjban! (az 1110 .- készülékkedvezmény mellett)
Domino kártyáim vannak az előfizetéses mellett, ez lehetne a partnerkártya....?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
makoss
veterán
válasz #81524480 #106197 üzenetére
"A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?"
talán mert oda van írvaÉs az melyik kártyás csomagban van amit te mondol?
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
nagyúr
válasz #81524480 #106268 üzenetére
Ezt értem, de kifejezetten Viber chat-ről van szó az SMS-ben, annak mi köze a hanghíváshoz?
Na közben meg eltünt, amire reagáltam......ezt ugye látóként tudjuk kezelni szerencsére!Amúgy meg kérdezted, miért került ki! A válasz egyszerű, azért, hogy ne legyen benne.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
thomas77
senior tag
válasz #81524480 #106471 üzenetére
Kicsit off, de beírom, másodjára nyerek 2 héten belül vodafone jódologot: 500 MB adatot 1 hétre.
Egy kicsit árnyalja a dolgot, hogy a munkahelyemen az irodában alig van voda térerő.
Van még a telekomos novemberi 4GB-ból is, de lassan adhatna a Telekom megint egy nagyobb atatmnnyiséget ajándékba. Szerintem mindannyian el tudnánk viselni... -
veterán
válasz #81524480 #106706 üzenetére
Pedig nyugaton vannak ilyesmi árszínvonalú korlátlan csomagok. És itt most ne hozzuk be, hogy jaj de mások a piaci körülmények, mert ez ugyan igaz, de ez akkor se lehetne gátja az ilyen árazású csomagoknak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assassin's Creed Odyssey
- Hőszivattyu medencefűtés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest