Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor a kérdéshez kapcsolódnék én is: egy dominos-s kártyát, amin van egy 4GB-os Maraton, legálisan használhatom-e a notebook modemjébe téve? (Próbáltam, működik - de legális-e?) Ráuntam a régi teló hotspotként való használatára, a használtan vett notimban meg van 4G modem.
(#105199) Roaming : Köszönöm, akkor megnyugodtam!
(Évente 8-10 alkalommal van csak szükségem mobilnetre, alkalmanként 1-2-3 napig. Úgy gondoltam, erre jó lesz.) -
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Nem lesz ott gond semmivel, legfeljebb lassítanak, ha például torrent útján történik a letöltés.
-
törölt tag
válasz
lubrinczerik
üzenetére
HBO GO szerintem nem minősül szerződésszegésnek.
-
válasz
keszo
üzenetére
Szia,
Azt lehet is, sőt, havi díjas adatcsomagoknál is csak a korlátlannál van ilyen kikötés:
A Korlátlan Net csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Korlátlan Net díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólagmobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.) A Korlátlan Net díjcsomaghoz DuoNet szolgáltatás nem vehető igénybe. A Korlátlan Net díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történőforgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s.
Forrás: [link]
-
keszo
őstag
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Szia!
Én pl. így használom a dominó kártyákat.
Vettem a t-től egy Alcatel LinkZone Mobile wifit. -
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Ha a wifi szórásra gondolsz, azt nem lehet látatlanban megmondani, mert minden környezetben más és más, függ a falak számától, anyagától, egyéb akadályozó tényezőktől, az ellenoldali eszközök milyenségétől...stb.
2.4 GHz-en jobban terjed a jel, de az lassabb átvitelt biztosít, az 5 GHz gyorsabb, viszont fogékonyabb az akadályozó tényezőkre.
Amennyiben stabilabb és gyorsabb kapcsolat kell egy munkaállomásra, úgy USB-n is megoldható a telefonról a megosztás. -
törölt tag
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Szerintem 2-3 helyiséget tud lefedni egy mobil, tehát ha a ház végére is el kéne juttatni néha a jelet, akkor vinned kell majd oda magaddal. De ez attól is függ, hogy milyen nagy egy helyiség, a falak, stb.
Szerk: Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a Hangcsomag + Korlátlan Net routerben, modemben, etc. nem műxik, szóval a mobilos megoldás lesz jó, amit kali is mondott.
-
lubrinczerik
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi a segítséget.
Néha telefonálok majd róla, meg küldök sms-t!
Sajnos vezetékes szolgáltatás nem jön szóba, mert a ház és a villanyoszlop között túl nagy a távolság, úgyhogy az egyetlen "értelmes" szolgáltatóval megy a levelezgetés, meg az alkudozás.

Addig pedig mindenképp korlátlan netre lenne szükségünk.

-
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Szia,
Látják, hogy milyen eszközben van, ha nagyon akarnak, akkor foglalkozhatnak is a dologgal.
Használj a célra egy olcsó mobiltelefont, arról megosztod a netet és nem lesz gond, de a router és társai problémás lesz.
Ez nem a Telenor (már lezárt HD csomagja), az sem segít a dolgon, ha havonta egyszer vagy többször telefonálsz a SIM kártyáról. -
törölt tag
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, mert amúgyis vannak olyan csomagjai is a Tének, amiket routerekhez, modemekhez adnak. Igaz, ez nem pont az, de szvsz ez nem befolyásolja a dolgokat, a lényeg, hogy havi párszor azért telefonálj a SIM-ről.

-
törölt tag
válasz
lubrinczerik
üzenetére
Ha megoldható, szerintem havi 1x vedd ki a routerből, rakd be egy mobilba és onnan indíts 1-2 hívást, azzal biztosan nem lesz baj.

-
lubrinczerik
csendes tag
Sziasztok!
Mi történne akkor, ha előfizetnék korlátlan netre+alap hangra(80perc), és ezt a SIM-et egy wifi-be raknám bele, és néha indítanék hívást róla?
Személyes tapasztalata valakinek?
Tudom, hogy Tilos, de ezt valahogyan ellenőrzik, figyelik?
Sajnos vezetékes Netet beköttetni egyenlőre nincs lehetőségem, ugyhogy most csak a Mobilnet jöhet szóba.
Köszi a segítséget.
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Te olyat kaptál ami a neve alapján net, de belül mms volt?---> valahogy úgy igen, és a T-Pontba is külön írtak be hozzáférést.
-
herdsman12
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
törölt tag
Hello. Normális az Telekomnál, hogy nem írja az alkamazás a lebeszélhető perceimet, cserébe viszont írja hogy mennyit költöttem, közben meg bőven ingyenes időszakban vagyok? Pl most 28 percet ír más szolgáltatóhoz és 772 Ft az egyenlegem.
Ez másnál is így működik? A vodánál kiírta mennyi perc van hátra és 0 Ft volt addig amíg a keretben voltam. -
Soulfly842
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én egyedül csak ezt nem értem....
Azt írtad, hogy másik telefonban sem megy a net.... (ahol pedig jó volt az apn beállítás...) hmm

Milyen telefonod van?
Valószínűleg nem a Telekomtól vásárolt... a készülékbeállítás egyébként az ÁSZF szerint fizetős szolgáltatás (üzletben 2000 Ft, telefonos ügyintézéssel 1000 ft).. S neked ilyet - szemben az ÁSZF-vel nem hogy terhelni nem akartak soha, de még 5K jóváírást is adtak, holott a szolgáltatásnak a leírtak alapján működnie kellett másik, megfelelően beállított telefonban 
Félre ne értsd, nem kötekedni akarok, ez csak amolyan lábjegyzet

-
-
válasz
lugosi
üzenetére
Pontosan, ott a pont!

Nekem mint felhasználónak/fizetőnek mi közöm a beállításokhoz való értéshez/alkalmazáshoz?
Bevittem személyesen T-Pontba és ők sem tudták megoldani a problémát...(ott is 1 órát vártam a semmire) No comment!Többiek:
Hagyjátok a fenébe, most jó és ez a lényeg, a többi már egyáltalán nem érdekel! Mint ahogy a telefonos ügyintéző is mondta "az ön problémája egyedi eset" -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
üzenetére
Hasonló a véleményem.
Nekem már csak az nem tiszta egészen, hogy a beállítások a sim kártyához tartoznak, vagy a készülék tárolja kártyától függetlenül? Ezek szerint inkább van köze a kártyához, ha a másik kártyával volt net telefonon. Vagy azzal sem volt? Már elvesztettem a fonalat...
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"Megoldottam....ennyi!"
Bocsánat, de szerintem itt senki sem gondolt arra, hogy nem vitted végig az ilyenkor szokásos protokollt, vagyis az APN ellenőrzést/újraírást.
Azt hittük, az ilyen "2x2=5" típusú hibalehetőséget már az elején magadtól kizártad. -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
"Ráadásul a mai telefonok automatikusan beállítják az internet apn-t ha egy domino kártyát teszek beléjük."
Ez tény és az esetek döntő többségében így is van. Valami zavar lehetett az Erőben, hogy a topiktársnál egy kivételes eset fordult elő, amikor mégsem volt automatikus beállítás.
Bevallom, sok telefonnal volt már dolgom, saját vagy support során és ilyenre nem futottam rá, ergo engem is meglepett a sztori. Ezek szerint ilyen is van... -
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ha kapsz egy felhasználói nevet meg egy jelszót a fizetős postafiókodhoz, akkor a gépeden az e-mail klienst a szolgáltatónak kell beállítani?
-
válasz
4Grider
üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy letöltötte a szolgáltató automatikusan a beállításokat, nem működött, egyeztette az ügyfélszolgálattal, nem működött, bevitte a telekomhoz, ellenőrizték a beállításokat, nem működött, így szerintem a szokásos "usererror" válasz itt most nem játszik.
"Lehet, hogy bennem van a hiba, de" úgyhogy most szerintem ja...

-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem, hogy egy szolgáltató miért hibás abban, hogy te a telefonodon napokon keresztül képtelen voltál beállítani az internet apn-t. De tényleg...
Ráadásul a mai telefonok automatikusan beállítják az internet apn-t ha egy domino kártyát teszek beléjük. Te meg napokon keresztül kártyahibáról, meg szolgáltatás hibáról zengtél... -
válasz
lugosi
üzenetére
Az üzletvezető állította be személyesen (mikor T-Pontba voltam és 1 órát ültek rajta...aztán bejelentették hibára), majd telefon restart és nem volt jó (eleve rosszul állította be) és a központban is rosszul küldték le a telefonra... (a beállítást) meg volt teljes ellenőrzés, stb..

-
válasz
csako
üzenetére
A telefonon olyan APN volt, amit leküldtek (Telekom) és a T-Pontba is 1 órát nyomkodták (APN-t is állítottak be) telefon az hibatlan.
MMS APN volt a gond, de ezt senki sem vette észre... a telefonos ügyintéző is mondta, hogy aki intézte/küldte a rendszerbe az APN-t, az rosszat küldött és ez volt a hiba...Ami most aktív, azt adtam hozzá én, manuálisan.
Most mind2-be megy a SIM megfelelően.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Érdekes egy dolog és igazából nem értem hogyan oldottad meg magadnak az előzmények alapján... tehát mégiscsak a telefonoddal volt gond (rossz apn beállítások) és nem mással? De akkor vajon miért nem ment a V20-ban + a másik T-s sim miért volt jó a V30+-ban?

-
válasz
lugosi
üzenetére
Tudom én és ők is tudják.
Panaszt tettem+kártérítési igényem is leadtam.
Majd valami lesz. Azt is panaszoltam, hogy az 1 hét alatt összesen csak 1x hívtak (e hét Szerdán) és kérdezték, hogy megy-e a Net. Minden nap 1x legalább fel kellett volna hívni és meg érdeklődni. Én hívogattam őket...aztán sokat nem tettek azért hogy jó legyen. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na az a lényeg hogy megoldódott! Csak ilyenkor az jut eszembe, hogy ha nem egy hozzáértő user az alany, akkor ez valószínűleg soha nem oldódik meg. Mert nem ők oldották meg hanem te!
-
válasz
lugosi
üzenetére
Megoldottam....ennyi!
A T-nél nem tudom milyen emberek vannak, de nem oda valóak, na az is biztos!
V20-ba is T-s SIM van és azon van Net. V30+ telefonba (amit most használok) adtam hozzá új hálózati hozzáférést (V20-ból másoltam ki az adatokat) és jó lett....ennyi!Most kártérítést kértem az egész miatt! /72 óra is letelt a probléma bejelentés óta/
Korábbi 2 panaszra (hibás teljesítés) kaptam 2x5 ezret (kötbér)
Amit leküldtek az csak "mms"-s volt (tehát eleve nem netes hozzáférés!Várom a továbbiakat.
-
btudos
nagyúr
válasz
mista_cool
üzenetére
Ha nem közvetlenül a Telekomtól veszel telefont Dominoval, hanem valami partnertől (pl. MediaMarkt), ott aktiválatlan Quick SIM-et kapsz (mivel nem tudni, meddig rohad majd a partner raktárán a SIM, nem lenne túl kellemes előre aktiválni a kártyát).
-
anadroid
senior tag
válasz
mista_cool
üzenetére
De igen.
-
törölt tag
válasz
mista_cool
üzenetére
Üdv!
Meg is válaszoltad az egyik kérdésedet, az utolsó mondatoddal.
-
mista_cool
csendes tag
Üdv!
Valaki legyen szíves magyarázza el nekem, hogy egyeseknek vajon miért éri meg Domino Quick kártyákat 300 forintért árulni? Lásd: https://www.vatera.hu/t-mobile-simkartya-40-perc-es-500mb-lebeszelheto-aktivalatlan-2723155457.html vagy https://www.vatera.hu/t-mobile-sim-kartya-40-perc-lebeszelhetoseggel-500-mb-net-ingyen-2728352834.html. A lopást leszámítva hogyan lehet ingyen hozzájutni Domino Quick kártyákhoz?
Listaáron vett okostelefonokkal és/vagy Domino csomagban árult nyomógombosokkal? -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jól csinálod, ne hagyd magad.
-
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tényleg: csinálják még azt a tré/gány trükköt, h jegelik a problémát, h ne fogyjon a 72 óra?...
Ja, amúgy megint szarságok az appban:
Most: 3 szám, opció egyszerre bekapcsolva. Ehhez képest többórás eltéréssel jönnek az sms-ek, h lejárt. Volt, ahol az appban már láttam, h nem él, be is kapcsoltam, és az az sms előbb megjött, mint a kikapcsolós értesítés...
100 perc: Követhetetlen ugye, egye kutya, írom cetlire. Persze nem használom mindet el, marad v 10 perc, mire a 24h letelt. Jön egy sms pár perccel a lejárat előtt, h még 20 perc van belőle. Nem, nem 20 perc, az tuti, de mindegy. Az appból már le is nullázva a karácsonyi 5h, mikor fél-1órával a lejárat után megint jön a 20perces sms...
-
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Azok is pechesek...
Kérdeztem, hogy feljebbi T-s emberrel hogyan tudnék beszélni (nem üzletvezető, hanem feljebbi, feljebbi..)
Erre azt mondták, telefonon sehogy, csak levélben, vagy időpontot kérve személyesen megoldható csak.
Vagy ez, vagy a fogyasztóvédelem.
Csak úgy tudok mobilról netezni, hogy WiFi vagy másik telefonon megosztom a mobil netet (ami szintúgy T-s SIM-es) és arra csatlakozok az elsődleges telóval és 2 telefon akkuja merül. (vicc na!) -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nagyon peches vagy a Telekommal.

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A T az első hiba bejelentést meghosszabbította/továbbvitte, amely 10.-n jár le.
Azt mondta az ügyintéző, hogy az én problémám egyedi eset... Mondom jah tudom, tapasztalom.
Csak nehogy előbb járjon le a netem, aktivitás idő (kártya lejárati idő) minthogy a problémát sikeresen meg tudják oldani
-
-
csaba1203
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ugyanaz,ami nálam a Telekom alkalmazásukkal.
Érdekes másnak megy csak nekem nem 3. napja.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem semmi ez azért. Kíváncsi leszek a megoldásra, majd írd be, ha megoldódott.
-
cintula187
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
köszi
-
válasz
cintula187
üzenetére
A vállalt költésben nincs benne az ePack meg a többi kedvezmény.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A héten újítottam a hűségemen új készülékkel.
Az hogy lehet, hogy a 7790 Ft -os havidíjhoz 8790 ft- os vállalt minimum havi díjat hoztak össze?
-
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Most beszéltem T-vel és semmi még az ügyben... próbálnak rájönni, mi lehet a bibi és türelmemet kérik, meg van már panaszbejelentés és majd bíznak benne, hogy megoldódik a probléma és sikerül elhárítani. Hálózati részről nem találnak problémát... (hálózatba jelentkezés, stb.. minden OK)
Kártyát átrakom másik telefonba, úgy sem jó ügye, másik T-s SIM az tökéletes mind2 telefonba. Kezdem elveszíteni a türelmem.. (sokat nem tehetek, mint várok)

-
csaba1203
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Hol lehet jelezni a hibát?
Nálam sem megy 3 napja IOS-on. -
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
"de neked az nem opcio..." Pontosan

Na majd felhívom a T-t ma és megkérdem mi van... 72hr lejár 9-10 között. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ilyenkor már csak a számcsere segithet, de neked az nem opcio...
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég újítottam meg az előfizetést, mert az előző lejárt. A mostaninál azt írja a Telekom app net-ügyileg, hogy 2gb fiatal opció, és 1gb net alap. Az előbbi, a 2gb elfogyott, erről jött sms is, de a net alap 1gb-ja nem akar működni. Írja, hogy 1gb/1gb van még, de semmi, nincs net. Mi állhat a háttérben?
Köszi előre is!
-
Ma hívtak a Telekomtól és kérdezték, hogy történt-e változás, mert a teljes kártya resetelve lett és jónak kell lennie a netnek (mondtam nem jó még mindig változatlan és ugyanaz van) erre azt mondták, hogy rakjam 10mp-re a telefont repülőgép üzemmódba , megtettem, a helyzet ugyanaz. Holnap reggel 8-ig nem lesz jó, akkor lejár a 72 óra és hívom is őket... (ha kell panaszt teszek megint)
Valakinek valami ötlet? (bár már 2x voltam a T-Pontba és vagy 8-10x beszéltem velük telfonon - ügyfélszolgálat, panaszkezelés, stb..) Megoldás az nincs rá (eddig) és minden ki lett próbálva...
-
-
goop
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Less rá most, nekem is helyrejött.
-
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igaz, hogy kora délután kérdezted, szóval már lehet hogy nem releváns az infó, de nálam most megy. Én email-jelszó párossal lépek be. Viszont tegnap nap közben nálam is nagyon problémás volt, csak másodikra sikerült és nagyon lassú volt.
-
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Megírod majd mit sikerül felhozniuk a mentségükre?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van egy mobil flotta előfizetésem. Valamilyen módon tudok plusz internetet vásárolni (az android appon belül gyakorlatilag semmire sincs lehetőség. Promóciós dolgokból is ki szoktam maradni)?
üdv.
-
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Éppen három napja...

-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem megy, Chrome alól. App is működik.
-
-
atosan
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem ilyesmi nem jött elő, automatikusan belép, fizettem stb, mobilon chrome böngésző.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Számmal már nagyon régóta vacakol.
Fb-t nem tudom, eszem ágában sincs összekötni.
Emaillel simán belépek ma.
Régen is ment, amikor számmal nem, akkor is. -
goop
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Hja, a migrálás nem volt az igazi. De az is igaz, hogy nekik van majdnem annyi ügyfelük mint a másik kettőnek, plusz az otthoni, plusz flip, blue, mol meg ki tudja mi még.
-
-
goop
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Már a második napja van ez. Gyanítom, hogy valami adatbázis gondjuk lehet, mert egyszer félig belépett és a 2-3 hónappal ezelőtti címem hozta be az oldal.
-
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem megy. Én hozzárendeltem a fb profilomat, mert előtte nekem is problémás volt a bejelentkezés.
Chrome alatt nem tudtam belépni, de Edge böngészővel igen. Ott megcsináltam a társítást és így már chrome-on is működik. -
-
atosan
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Számlafizetés annak számít? Az megy.
-
Ti se tudtok belépni az online ügyfélszolgálatra?
”TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL.”
Nagyon gáz már, amit művelnek...
-
Top cat
addikt
válasz
üzenetére
Írja is az oldal, hogy "az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldi, hálózaton belüli hívásforgalomra."
A telefon meg tudja, hogy hány percet beszéltél. Így azért nyomon lehet követni mennyi van még belőle

(#105105) prozodus
Én is ismerem ezt a módszert, de kinek van kedve, energiája minden hívandó számot ellenőrizni.
Volt már olyan, hogy én is belefutottam hordozott számba.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Meg ha nem hálózaton belüli számot hívsz. ..
Mert helyesbítek: az sms-nek is csak az eleje az, h belföldön alapdíjas, utána benne van ott is, h hálózaton belül, csak az persze elsőre nem látszik...
És aki nem ismeri a *126*....#-et, az szívhat rendesen az elhordozott 30asokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fotók, videók mobillal
- Kriptovaluták és az adózás
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Witcher topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Évente 8-10 alkalommal van csak szükségem mobilnetre, alkalmanként 1-2-3 napig. Úgy gondoltam, erre jó lesz.)

Listaáron vett okostelefonokkal és/vagy Domino csomagban árult nyomógombosokkal?