- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam telekom oldalán - ahol persze minden más le van írva a díjcsomagról - így itt kérdezem meg: a Mobile M csomagban lévő hálózaton belül díjtalan hívások mellett, a más hálózatok irányába indított hívás a 3000Ft-os havidíjból vonódik le 35Ft/perc alapján (így lenne logikus és nem genyóság) vagy a 35Ft/perc hozzáadódik a 3000Ft-os havidíjhoz, majd ha például 10 percet töltöttem más hálózatokba való hívással akkor a példának megfelelően 3350Ft lesz a havidíjam?
Köszi előre is! -
senior tag
Én 2 hete testvéremet berakattam dominóról Magenta 1-be, mert így sokkal gazdaságosabb az igényeinek. Akkor kivették őt a családi mobil opcióból. Felhívtam őket, hogy legyenek szívesek visszarakni. Idegbeteg kiabáló ügyintéző mondja, hogy nincs Magenta 1-be és igény sincs rá kérve. Mondom hallgassák vissza a beszélgetést, az egészet telefonon kértük. Mintha meg se hallaná és mondja tovább. Mondom tisztában vagyok mi szükséges hozzá, akkor legyen szíves újra rögzíteni az igényt.. Néha vannak bajok, de alapvetően szeretem a telekomot, főleg a magenta 1 miatt..
-
4Grider
nagyúr
válasz gzbotii #106491 üzenetére
A kártyaadatok biztonságával kapcsolatban ez problémát nem jelent, mivel az adatok elkódolva a telefonodon kerülnek letárolásra. Ha ellopják a készüléked és azon balga módon nem használsz normális képernyővédelmet/lezárást, akkor maximum a saját Dominódat tudják a bankkártyádról töltögetni...
-
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
Épp most töltöttem fel az egyenlegemet az appon keresztül, megjegyezte a bankkártyám, ami nagyon pozitív, mondjuk annál a résznél, amikor még a CVV kódot sem kérte be, már nem örültem ennyire. Ez normális működés része?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Zeki
nagyúr
Fura ez. Ha új előfizetést kérek csak sim kártyával, hűség nélkül, az otthoni vezetékes előfizetések mellé kérve, akkor normális árak vannak. Ha azt mondom hogy a meglévő Dominó számom váltanám havidíjasra, akkor nem is ajánlja fel, hogy az otthoni mellé csapassam a jobb árakért, így a drágább árak vannak.
Vagyis a Magenta 1 kedvezmény Dominóról nincs megkínálva. -
törölt tag
Mitől van az, hogy a mobilom eszi a mobilnetet, mikor nem is használom? Valakinek van erre valami tippje? Vagy milyen appokat kéne letiltani mobilnetről? (Gyári Androidos appokra gondolok.)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz focvis #106478 üzenetére
Alacsony havidíjjal saját névre is vehetsz igénybe KEF-s díjcsomagot (persze, ami a cég nevén a mellett és nem ahelyett). Arra nem gondoltál? Több számot is vihetnél be és akkor pl. a családtagoknak is adhatnál kedvezőbb díjszabású flottát - egymás közötti ingyenes telefonálással.
Ehhez nem kell mást tenned csak a munkáltatódtól - egy külön erre a célra kiállított - munkáltatói igazolást kérni.
Szerk: utólag beírtak miatt írom: akkor neked nem pályázik az előfizetéses kártya a másodlagos kártyára, max pl. családtagoknak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz btudos #106479 üzenetére
+ kali
Köszönöm szépen a gyors választ!
Ez meglepő, hogy technikailag nem lehetséges; azt gondoltam, simán csak marketing-fogás, hogy nem adnak feltöltőshöz e-SIM-et, hadd fizessen az ügyfél.
A privát számomon az évenkénti 3 000 Ft egyenleg-feltöltésből még marad kb. 2 000 Ft évfordulókor, így számomra nem biznisz egy előfizetéses kártya. -
legenda
válasz focvis #106478 üzenetére
Szia,
Amennyiben a kapcsolódó szerződés lehetővé teszi - jellemzően igen -, úgy a cég/flotta illetékese/kezelője tudja kérni a szolgáltatótól a VoLTE aktiválását.
Domino esetén nem támogatott (még?) az eSIM, így ha arra visszaváltás történik, az fizikai SIM kártyával lehetséges.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Sziasztok!
Céges Telekom előfizetésem van - KEF-es - így kizárt hogy megadják a jelszót hozzá. Illetve a privát számom Telenoros, feltöltős. Két telefont hordok magammal, egy nyomógombos Nokiát és egy Pixel 3-at.
2 kérdésben keresem a megoldást.
1. Hogyan tudom aktiváltatni a Telekom VoLTE-t ("4G hang"), ha nincs jelszavam a céges előfizetéshez?
(ha tudom egyáltalán...)2. Hamarosan működni fog a Pixelen az e-SIM, jó lenne csak egy telefont hurcolni. A KEF-s Telekom flottában nem elérhető az e-SIM; így marad a privát számom, amit hajlandó vagyok átvinni a Telekomhoz.
Viszont csak havidíjas előfizetéshez ad e-SIM-et a Telekom.
A kérdésem: OK, atviszem havidíjasra a Telekomhoz, kérek e-SIM-et, de utána gyorsan váltok feltöltős kártyára. Megmarad az e-SIM?Köszönöm szépen a választ!
Szerk: A telefont nem szeretném lecserélni hagyományos dual-SIM-es készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! USA-ból fogadtam a héten hívásokat. Előfizetéses mobil s tarifám van. Ilyen esetben nekem fog ez valamibe kerülni?
-
törölt tag
válasz thomas77 #106472 üzenetére
Vodát annyira nem ismerem, régen nálam nem szolgáltattak, most már elvileg van 4G lefedettségük ide vonatkozóan is. Mindenesetre gyenge, szóval nálam leginkább a Telekom és a Telenor jöhetne szóba.
Viszont a Telenornál nincsenek maraton típusú csomagok, valamint a percek is drágábbak a számomra. (sokszor hálózaton belül telefonálok, és hosszabb telefonálás esetében nem mindegy, hogy 19 ft, vagy 9 ft egy perc.)Valóban jöhetne már valami hosszabb időre szóló net, például heti 3 GB csomag, ami havonta 1x igényelhető volt.
-
thomas77
senior tag
válasz #81524480 #106471 üzenetére
Kicsit off, de beírom, másodjára nyerek 2 héten belül vodafone jódologot: 500 MB adatot 1 hétre.
Egy kicsit árnyalja a dolgot, hogy a munkahelyemen az irodában alig van voda térerő.
Van még a telekomos novemberi 4GB-ból is, de lassan adhatna a Telekom megint egy nagyobb atatmnnyiséget ajándékba. Szerintem mindannyian el tudnánk viselni... -
törölt tag
válasz KurtCobain #106469 üzenetére
Akkor lehet halasztom a dolgot. Csak amíg nincs rá szükségem, addig nem veszem meg, nehogy lemenjen hamarabb.
-
legenda
válasz bexinho23 #106466 üzenetére
Szerintem nem hiba, hanem szándékos a jelenlegi elrendezés az alkalmazásban, viszont még a májusi ászf változásban sem szerepel, hogy csak a 3.5 GB-os csomag maradna és bármi történne a 4 GB-os változattal, ezért nem kell aggódni egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Szerintetek 4 gigából most vásároljak be?
-
bexinho23
őstag
Szemet banda ez a telekom. Mindig ez megy. Ha nagy ritkan az allam valahol adot csokkent (jelen esetben az internetadot tavaly), csokken mindenhol a tarifa. Dominos feltoltosnel 4 GB maraton 4000rol 3550re csökkent. Ez mostanaig volt igy, ugyanis most latom az alkalmazasban, hogy szepen levittek az adatkeretet 3,5 GBra. Ilyen egy piti bandat...... es kozben jon az 5G.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabogabor10 #106449 üzenetére
Meg is kaptam, csak "helytelen kód" 2x próbáltam meg, 5x lehet... de időközben már mindegy lett, marad telekomos kártya benne.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
legenda
válasz thomas77 #106456 üzenetére
Szerintem is így a jó, nálam is így van a Note9-en, hogy ha a másik fél HD/VoLTE képes, akkor már abból látom, amikor hívom, megjelenik egy szürke HD ikon, aztán amikor a HD/VoLTE kapcsolat létre jön, akkor átvált zöldre. Visszafelé is így működik, tehát amikor engem hívnak.
lugosi: Szuper! Nincs mit!
-
-
törölt tag
Kapcsoltassátok ki a VoLTE funkciót, az megoldja a bejövő hívásos gondot.
-
veterán
-
veterán
Van esély rá, hogy egy Sony Ericsson C905-re kapok függetlenítő kódot? Mik a tapasztalatok ezzel a márkával (ha vannak)? Tegnap kaptam sms-t, hogy felveszik a kapcsolatot a gyártóval.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz herdsman12 #106446 üzenetére
Ha minden átirányítást töröl, akkor biztos, h nem fogja megkapni.
The Truth is out there...
-
legenda
válasz Indiant #106431 üzenetére
Ez alapján lehet, hogy nem is vonták le az összeget, hanem csak zárolva lett, a szolgáltató nem kapta meg és a meghatározott idő elteltével visszakerült a számládra.
Nekem egy számla befizetésekor volt ilyen régebben, megszakadt a szerver kapcsolata adott pillanatban és utána sakkoznom kellett, hogy hol a pénz, mert a banktól jött az SMS, hogy levonták a számlámról, a Telekom viszont nem kapta meg.
Később visszakerült a nem levont, hanem csak zárolt összeg a számlámra és befizettem ismét a számlát, akkor már probléma nélkül lefutott a tranzakció.
Azt azóta sem tudom biztosra, hogy a kapcsolat megszakadása kinél következett be, ki miatt volt sikertelen a befizetés, de nem is érdekelt, mert a szolgáltató és a bank is korrekt módon állt végül a problémához.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
4Grider
nagyúr
-
chungee
addikt
Napot!
Domino feltöltőkártyás milyen feltöltési egységek vannak postán, benzinkúton stb 1.500-2.500...
-
Indiant
addikt
válasz #73820095 #106319 üzenetére
Nos a történet folytatódik.
Ma megnéztem az otpdirekt-ben is. (mert ott is több nap az átfutás.
Levonták a feltöltést elsején, (amit a Telekom azóta sem talál...) majd másodikán visszautalták "ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE" címen. De másodikán sem találták és azóta sem kaptam róla értesítést.
Ez azért elég durva a "rendszert" tekintve.
Még átgondolom, hogy átvigyem a számom a dominóra a bluemobiltól. -
thomas77
senior tag
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom itt a pár nappal ezelötti bejegyzéseket.
A 4 csörgés és foglaltra és beszélgetés közben bemondja hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
Iphone7 van domino csomag másfél éves sim kártya.
Feltetem csütörtök este a legujabb ios-t. Na azota vannak itt gondok.
Apple a telekomra mutogat azok meg vissza fele senki sem hallot a hibáról pedig fennt áll és nem egyedi én mikor vezetek sokat telefonálok frisités óta csinálja előtte soha. Megoldás ugy tünik egyenlőre nincs vagy vissza a régi ios amit még soha nem csinàltam.
A 4 csörögre az a megoldás, hogy be kell írni ##002# és felhívni. Ez nekem megoldotta a foglaltra futást remélem ebben tudtam segíteni ha csak egy embernek is már megérte.
A másik gondal meg várom a fejleményeket hátha itt tudja valaki a tutit mert ugy tünik a szolgáltató leszarja az egészet de az eva vagy milyen robotjuk van az bezeg mindent tud a vicc kategoria -
legenda
válasz Lackooo84 #106420 üzenetére
iPhone van neki, azon nem olyan könnyű ám csak úgy beállítgatni, legalábbis nem a kapcsolódó menüben.
Ez mondjuk az Apple sara, de elég áttenni a SIM kártyát más gyártójú készülékbe, beállítani igény szerint, utána már az iPhone-ban is megfelelően fog működni.
Vagy ha nincs másik telefon kéznél, akkor kódokat kell bepötyörészni.Közben le is írta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Lackooo84 #106420 üzenetére
Áhh szifonom van, itt nem tudsz feltételes átirányítást csinálni, csak átirányítasz mindent, vagy semmit. Ebből a kettőből tudsz választani.
Szerk.: ja ha a számomon mindent átirányítok ide, bemondja a hívónak hogy majd kapok SMS-t, de a valóságban nem kapok sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz lugosi #106418 üzenetére
Mert gondolom ezzel is babráltak. Először is ellenőrizni kell az appban, hogy az adott előfizetésen aktív ez ez az ingyenes szolgáltatás, (ha ott aktiválod, akkor automatikusan beírja majd a számot amikor a telefonon bekapcsolod) aztán meg a telefonon be kell állítani az átirányításokat foglaltság ill. nem elérhetőség esetére a +36309876543-ra.
-
törölt tag
válasz KurtCobain #106413 üzenetére
Én is hívtam magam, több számról is, mindig foglaltat jelzett. Érdekes, másik Domino kártyám megy, pedig azon is be van aktiválva a VoLTE.
Hibabejelentést én is írtam, fel is vettek már rá hibajegyet.
-
veterán
-
törölt tag
Valakinek megoldódott már a Dominós, hívással kapcsolatos hibája? Nekem még most sem.
-
legenda
válasz Lackooo84 #106408 üzenetére
Nem a szolgáltatók sara, mert a gyártó hardveresen ha biztosítja is a készülék VoLTE képességét, szoftveresen is kell hozzá illesztés/hozzáférési pont, amit vagy szintén a gyártó biztosít - de sok esetben nem teszi meg alapban -, vagy a szolgáltató, ha van lehetősége belenyúlni a készülék szoftverébe, vagy külön frissítési sávot kiadni arra, de utóbbiakat csak akkor teheti meg, ha ő hozta forgalomba.
A nem szolgáltatós készülék esetén ha az nem adott, akkor max megkéri a szolgáltató a gyártót, hogy ugyan tegye már bele a szoftveres támogatást a készülék rendszerébe, aminek a gyártó vagy eleget tesz, vagy nem.
Pont az a gond, hogy nincs egy konkrét VoLTE szabvány, ami minden tekintetben behatárolná a dolgot, hanem eltérő megoldások vannak, amit még csak nem is a szolgáltatók találnak ki, hanem inkább a hálózatuk működését biztosító eszközöktől, azok hardveres és szoftveres megoldásaitól függnek, tehát azok gyártójától is.
A Telekomnál vásárolt és a kompatibilitási listájukban szereplő típusokkal működik a VoLTE. Igen, mindegyikkel, már ha a felhasználó nem mókol bele, nem tesz fel arra eltérő régiójú, moddolt firmware verziót...stb.
A 4G vagy a 4G+ sem működik, ha nem megfelelő készülékkel akarja valaki használni és nem tudja a szükséges frekvenciát, csatornát...stb.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem az a szolgáltatók sara, hogy egy a gyártó által VoLTE képes készülékkel nem megy a VoLTE. Ez olyan, mintha egy 4G képes készülékkel nem menne a 4G, csak azért, mert nem a Telekomnál vásároltam. Az meg még gázabb, hogy egy Telekomnál vásárolttal sem jó. Igenis oldják meg, ez egy szabvány, szinte már minden készülék által támogatott szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Most beszéltem asszonnyal, és samsung s9+ ill. neki sima s9, és az eddigi HD jel HD+ ra változott, és valami evs_swb kodek volt a -beszélgetés alatt. Eddig is jó volt a hanghangminőség, gondolom most még jobb lett, de nem vettem észre.
-
törölt tag
Na, engem még mindig nem tudnak hívni... Azt jelzi a hívó fél oldalán, hogy kikapcsoltam a telefonom/kinyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz btudos #106394 üzenetére
Régebben kis pöttyök jelezték a térerőt, egész pontosan 5db. 4-5 között "ugrált".. ez változó. Most már a rég megszokott kis "vonalkák" ebből 4db van, itt 3-4 között "ugrál". ez alá sosem ment/megy. Pár perce telefonáltam, ismét megszakadt. Én hívtam most, felvette.. cca 20 mp után jött a már jól megszokott 3 búgás. A térerő maximumon, direkt nézem mostmár. Visszahívtam, tökéletes volt.. térerő szintén maxon közben.
Azt nem mondanám, hogy könnyen reprodukálható. Van olyan hét, hogy 1x nem jön elő.. de van mikor napjában többször is.. változó, pedig naponta jó pár hívást bonyolítok le. Ma pl ez volt az első, eddig kb 10-12 híváson vagyok túl, meglátjuk mi lesz a nap végéig.
Azt, hogy valamilyen készülék hiba legyen, én azt kizárnám. Mind2 készüléket bontatlan csomagolással vettem, 1. tulaj vagyok, sosem volt törve / leejtve, gyári bőrtok + üvegfólia van rajtuk. Minden tökéletesen működik, leszámítva ezt a hívás megszakadást, ami megközelítőleg 3-4 hónapja jelentkezett, elötte sosem volt ilyen problémám, pedig nem ez az első Apple készülékem. Az első iphone megjelenése óta az összes modellt használtam.
Ipad-em nincs cellular-os, csak wifis mind.. feleslegesnek tartottam, hisz itthon van wifi, munkahelyen is.. ha pedig nagyon kellene, akkor telefonrol osztok, az korlátlan. Sőt.. ipad-et nem viszek magammal sűrűn, arra ott a macbook. Valamiért nem szeretek ipad-en sokat írni.
btw, ha órán veszem fel, akkor is előjön néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest