Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
psajti
üzenetére
Miután belépsz a telekom oldalán tel. szám+jelszóval, utána van egy ilyen, hogy "beállítom a Spotify-t".
Ott csinálod, vagy a spotify alkalmazásban/a weboldalon?
Mert igazából a telekom oldalán kell, ahhoz, h. működjön

Ha nem működik (ott nem jelenik meg a kiírás), akkor deaktiváld az önkiszolgálón, s pár perccel később vissza.
Háttérrendszerekben egy kis tolódás volt az elmúlt napokban az aktiválásokat/módosításokat/kártyacseréket tekintve, de egy olyan fél óra múlva működnie kell az aktiválási felületnek a Telekom oldalán.
-
St3ven
addikt
válasz
psajti
üzenetére
Hasonló kérdést már többször feszegettem, csak a másik oldalról, és sosem kaptam rá megnyugtató választ.
Nevezetesen: mi történik a MyTelekom regisztrációmmal, a benne lévő adatokkal, címeimmel, befizetett számláimmal, ha megszüntetem az előfizetést? Mert ugye egy idő után újrahasznosítják a korábbi telefonszámomat, és az új tulaj be fog lépni vele.
Nem mondom, hogy nálad is ez van, de döbbenetes lenne, ha nem törölnék a fiókomhoz kapcsolt adatokat, és egy vadidegen azokban mazsolázhatna.
-
törölt tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
psajti
üzenetére
Sürgősen menj be szerintem egy üzletbe, vagy hívd az ügyfélszolgálatot.
Lehet a forgalomfigyelés csapott le rá, vagy valami más bibi van.
Nem kellene, hogy ott ilyesmi szerepeljen...
Telefonszámmal belépve eléred a szerződést, magát a szerződést milyen néven látod?
Valami nagyon nem jó...
szerk:
Ne hívd fel!Hol kötötted?
Ha az üzletben, akkor sürgősen menj be. És jelezd, hogy itt valami nagyon el lett szúrva.
-
psajti
aktív tag
válasz
psajti
üzenetére
Na jó itt valami rohadt nagy katyvasz lehet, mert minél többet böngészem az oldalt egyre több baromságot találok... Konkrétan a fentebb említett idegen név által befizetett számlák is megjelennek az én fiókomban én ezt már kib...ul nem értem!! Még jó, hogy pont most jön a hétvége, hogy még el se tudjak intézni akármit is. Mi lenne ha felhívnám a nőt azon a telefonszámon ami az ÉN oldalamon még pluszban meg jelenik az Ő neve alatt?

-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dptrsk