- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz gyáliSanyi #141934 üzenetére
Gondolod, hogy a szolgáltató egy 100 Ft feletti egyedi díjazású szolgáltatás mögé bizonytalan működésű rendszert tesz? Akkor, amikor az ingyenes RCS, messenger, viber, stb. már nagyrészt átvették a helyét?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz gyáliSanyi #134935 üzenetére
Pedig működik, a múltkor kipróbáltam.
A térerődnél látom nálad is a kérdőjelet, csatlakozni kell a hálózathoz, lásd a korábbi hozzászólásomat.
De utána is csak nagyon lassan tölt be az app, nem úgy mint normál esetben. -
AnonymusX
senior tag
válasz gyáliSanyi #134935 üzenetére
Szia!
Lehetne nekik jelezni, elképzelhető az is, hogy nem szándékos, hogy az app nem megy mobilnet keret nélkül.
-
balinlin
senior tag
válasz gyáliSanyi #121800 üzenetére
Nagyanyámnak meg pgsm-es van, első sim kártyája még. Szerintem azt se dobjuk ki ha lesz is váltás.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz gyáliSanyi #121787 üzenetére
természetesen.
-
törölt tag
válasz gyáliSanyi #121782 üzenetére
Valószínűleg online nem lehet SIM kártyát cserélni, mivel a dominó eleve egy régebbi rendszeren fut. A gond az, hogy amennyiben online neked kártyát cserélnek, amíg a posta nem viszi ki az új simet, nem fog senki elérni telefonon, mert egy időben két dominó SIM ugyanazzal a számmal nem tud működni. Üzletben ingyen 5 perc alatt cserélik ki. Célszerű reggel gyorsan menni nyitásra, akkor nem nagyon vannak. Múltkor Budaörsön az Auchan Telekomban konkrétan egyedül voltam reggel ügyfél. Igaz odamentem nyitás előtt egy tíz perccel.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz gyáliSanyi #121782 üzenetére
Szia!
Ezen a linken próbáld meg, hogy működik-e. -
anadroid
senior tag
válasz gyáliSanyi #111250 üzenetére
Igen, igen.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Top cat
addikt
válasz gyáliSanyi #106058 üzenetére
Az én számom a hónap végén lesz nagykorú. De a SIM-et muszáj volt cseréltetni mert ugye a modern telókba nem jó a mini. Az enyém végig kék nem fehér az alja.
-
törölt tag
Lackooo84: nekem már nincs meg.
-
Lackooo84
nagyúr
Ez még nekem is megvan, eltettem emlékbe mikor kértem új 4G simet helyette.
The Truth is out there...
-
veterán
válasz gyáliSanyi #105932 üzenetére
Kérj új kártyát, ezt meg tedd el emlékbe.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
embe
nagyúr
Kérj újat inkább! Bemész egy Telekom üzletben, és kicserélik díjmentesen.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
veterán
Vegyél elő egy microSIM adaptert, jelöld be a normál SIM-en a körvonalait. Aztán egy ollóval vágd körbe.
Ha kegyelemkettesnél jobb jegyet kaptál technika órán, akkor sikerülni fog a dolog
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
törölt tag
Új SIM-et itt tudsz igényelni: [link]
Ezt az új SIM-et nem kell vágni, elég csak a számodra megfelelő méretű kártyát kitörni.
Valamint ez már 4G-képes SIM is, szóval netezni is tudsz.Ez amúgy a tipikus kék színű Westel kártya? Nekem olyanom volt még régebben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gyáliSanyi #96735 üzenetére
Ha még nincs, akkor csinálj egy Telekom-fiókot, kapcsold össze a telefonszámoddal és online, otthonról tudod intézni az adategyeztetést.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
legenda
válasz gyáliSanyi #96735 üzenetére
Szia,
Igen, a jogszabály úgy írja elő, hogy évente kötelező az újbóli adategyeztetés.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csacsi67
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz gyáliSanyi #94419 üzenetére
Ha elhagynád ~4500 a SIMcsere díja, s egyből megkapod az új SIMet a régi számmal.
-
veterán
válasz gyáliSanyi #89249 üzenetére
1. Nincs olyan, hogy Domino Most díjcsomag, az egy opció. Fixed van valószínűleg
2. VálasszHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
flegga92
senior tag
válasz gyáliSanyi #67799 üzenetére
Tescoban 3000 ftért vettem stick+domino quick simet múlthéten. 7 napig elhasznalhatsz 1 gbot "ingyen" aztán pedig minden megkezdett 500mb 1000 ft.
-
Vangelis
félisten
válasz gyáliSanyi #64355 üzenetére
Nem tetted véletlen tiltó listára... sok ilyen van.
Véletlenül persze..a múlt héten két ügyfél is járt így.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
club1
veterán
válasz gyáliSanyi #43557 üzenetére
A Google Maps mindenkinek ingyenes. Az mobilnet használata pedig általában mindenkinek fizetős.
-
1430
senior tag
válasz gyáliSanyi #41384 üzenetére
0:15-kor szoktak megújulni a 30 naponta díjköteles szolgáltatások, és mivel kb. ekkor vonták le az egyenleged, szerintem nálad is ez történhetet. 400 Ft körüli szolgáltatás nem ugrik be, de a 1777-es automatán le tudod kérdezni az utolsó hívás infót, azt hiszem, az időszaki díj levonást is bemondja az automata. Ha mégsem, ügyintéző jelszó ellenében megmondja.
Yocooka
Akkor gyakorlatilag már a hívószám lekötési időben vagy, ha 90 napon belül töltesz egyenleget, akkor visszaaktiválódik a szám.szabogabor10
Akkor már most megreklamálhatod, mert sajnos ki fog számlázódni...taip
A mai, forgalmi díj mentes adatcsomagok lekérdezése szinte realtime, mert a Domino rendszer kezeli. A többi egyenleg infója valóban 6 óránként frissül.206 cc
Valóban kaphatott bodrik11 ilyen ajánlatot.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest