Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mobil flották
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz TomPack #84445 üzenetére
Köszi! Régebben ha szolgáltatói hiba miatt nem sikerült a hordozás 5000Ft-t járt az ügyfélnek. Most is van még ez? Én 2x is kaptam. Mindig ráírattam az új hordozásra, hogy hiba történt, jóváírást kérek.
Most is jön SMS éjfélkor ha elfogadták a hordozást? Nekem azt mondták, hogy akkor jön ha nem sikeres.[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84445 üzenetére
Akkora átejtés ez, hogy most próbálnak rádumálni ügyfeleket Dominó helyett ezekre a szerintem rosszabb előfizetéses csomagokra.
Melyik előfizetéses csomagban jön ki 9-19 Ft-os percdíj, meg sms díj? Főleg ez a 80 perces csomag átejtés, ahol 2000 Ft-ért kapsz 80 percet vagy SMS-t, ez kemény 25 Ft/perc vagy db ár, és ha elhasználod, fizethetsz tovább 35 Ft/perc vagy sms db. áron! Miközben még a Domino fix a Most opció nélkül is végig 25 Ft áron számol. A net meg vicc, hogy 400 MB-ot adnak 1000 Ft-ért 1 hónapra, miközben a Maratonnal 4000-ért 4 GB-ot adnak, és ezt addig használod, míg el nem fogy.
Mindhárom szolgáltató feltöltős csomagjait nézve jelenleg csak akkor szabad előfizetéses csomagot kötni, ha havonta legalább 4-5 óránál többet telefonál valaki, az alatt csak ráfizetés jelenlegi percdíjak mellett. Főleg ha figyelembe vesszük akár a beragadó perceket, vagy MB-okat is egy havidíjas csomagba, akkor meg pláne csak a szolgáltatónak éri meg a havidíjas csomag.
Azzal, hogy a Voda a Tutival levitte 19 Ft-ra a perc és sms díjat, majd követte a többi, egyértelműen kinyírták az elfizetéses csomagot a mobilhasználók többségénél. Persze nem kell félteni a szolgáltatókat, sokan az impulzusok alapján vásárolnak, és meglátják a tetszetős telefont, és rohannak boldogan aláírni 2 év rabságot akármennyi havidíjért, csak legyen egy az áhítatot mobilból.
-
tsteve
senior tag
válasz TomPack #84661 üzenetére
ha ekkora a káosz, akkor ne reménykedj még egy ideig (nálam speciel a web-es felületen működik ugyan a mérés fix-re, de tudom, másoknál nem)
én a helyedben beüzemelnék egy mennyiségmérő applikációt a telefonon, amíg a telekom rendszere meg nem javul...de szigorúan csak olyat ami a fel és le adatot is méri..van ilyen androidra és iphone-ra is biztosan...[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84692 üzenetére
A Domino FIX sim kártya alapból 0 Ft-al, de 500 MB net, 40 perc, és 5 SMS-t tartalmaz. Erről az ingyen 500 MB-ról kaptál sms-t. Ha ez lefogy, akkor indul csak az azóta feltöltött összeg után járó 200 MB, majd után a 4GB. Amit a sim kártyához kaptál, azokat nem találod sehol, lefogynak majd és kész.
-
törölt tag
válasz TomPack #85528 üzenetére
Egy időben volt veled a hordozásom a vodától a telekomhoz.
Csak az adat "végtelen" használhatósága miatt jöttem ide.
Ahol használnám, ott se 4G, se 3G, de még 2G sincs...Budapesten.
Megyek vissza a vodához. Vettem egy duál sim-es telefont és egy 30-as SIM-et, így legalább a 70-es számom és a 30-as is a valódi szolgáltatót jelöli. -
Bferibörs
addikt
válasz TomPack #85534 üzenetére
csak nem veszed észre, hogy többet tapizod a telefont, lényegesen gyorsabb mint a 3G/4G voda (persze nem mindehol ) ,amikor 3 G-ről 4G-re váltottam nekem is megduplázódott majdnem a net fogyásom (használtam vodát is ) , gyorsan betölt és csak nyomogatja az ember azt a qva kijelzőt
egy speed test mérést 3G alatt kb. 30-40 MB-ból csinál a teló, a 4G-t 70-80 MB-ból.
akksi merülés :
nézd meg a telón a dBm értéket , ( nekem a Telefonról/Állapot/ SIM kártya állapota menü alatt van ) ha az 90 feletti értéken van akkor zabálni fogja a net az akksit,hiába a 3-4 pálcika térerő kijelzés- a telefon állandóan kommunikál a toronnyal, ha úgy tetszik keresi és ez akksi zabálást eredményez. A Telenor és a Telekom általában 90 felett áll.Vodát nem tudom,nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
dptrsk
Topikgazda
válasz TomPack #85541 üzenetére
Ha rövidebb a betöltési idő, akkor minden x. cikk idejét nyered a gyorsabb hálózattal.
Azaz, ha pl. eddig 14 cikket olvastál el, mert utána a 15. már nem fért volna bele, lehet, hogy most már belefér, s betöltesz egy 15. cikket is minden utazás alkalmával, azaz kb. 6%-al több adat naponta.
20 munkanapnál ez 120% plusz adatforgalom, úgy, hogy az olvasási sebességed nem változik.Ha mondjuk 30 cikkenként 1-el több cikk van, az is 60% többlet adatforgalom, 20 munkanap esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz TomPack #85541 üzenetére
hidd el, hogy gyorsabban tapicskolsz,váltasz én biztos,hogy többet használtam a netet és fel sem tűnt , próbáld meg vissza állítani 3G-re ,meglátod az eredményben
anno sok sebesség tesztet csináltam 3 szolgáltatónál, azért mert a megfelelő szolgáltatót kerestem magamnak , hidd el, hogy a voda ,telenor alul marad a tkomnak -persze átlagban mert nem mindegy hol tartózkodik az ember - de amerre járok a két szolgáltató már nem működött a t.kom még mindig használható volt 3G/4G
-
Bferibörs
addikt
válasz TomPack #85614 üzenetére
annyit még én is várok
(#85615) Watt25
hát a számhordozás 2 nap
(#85616) tsteve
a Telekom szolgáltatásban szupi, a többiben ügyintézés, ár - persze hiába olcsó, jobb ügyintézéssel ha használhatatlan
(#85617) Zeki
megoldják ne izgulj, amúgy jelenleg vagy is napok óta kaki a m.net szolgáltatás felénk telekom és nem 800
[ Szerkesztve ]
-
-
Diák66
őstag
válasz TomPack #86774 üzenetére
A példád szerintem rossz. Mert lehet van két tál borsód, de a hálózat úgy fog működni, hogy egyszerre csak az egyik tálból tudsz önteni. Szerintem nézzetek utána a hálózatok működésének, forgalomirányításnak (Ip forgalomirányítás - útválasztás - interfészek - protokollok - metrika stb.....)
-
veterán
válasz TomPack #86953 üzenetére
Azért a VoIP nem annyira elterjedt elsődleges beszélgetési mód, lássuk be.
Jó, ha majd a VoLTE jobban elterjed, akkor az lesz.HoTaZo: semmi gond, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tsteve
senior tag
válasz TomPack #87575 üzenetére
forgalomalapú valóban nincs... de a vodánál van most pl. ingyen 4 giga 30 napra.. eu-ban is.. minden prepaid-esnek, akiket a Telekom - finoman szólva - kicsit hanyagol roamingban, a Netpluszt talán engedik majd hamarosan domino-ban, de csak külső nyomás hatására azt is
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz TomPack #87575 üzenetére
Vagy 85 kunáért (~3400Ft) vehettél volna egy komplett korlátlan SIM-kártyát a minden második sarkon található Tisak újságostól. Vagy ugyanennyiért VIP 20GB-ost (amire korlátlan van ráírva ugyan), ez benzinkúton is kapható.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
radio100jozs
őstag
-
veterán
-
veterán
válasz TomPack #88715 üzenetére
Andoidos telóknál a szolgáltatók általában először csak a saját ROM-ba rakják bele, aztán belerakatják a gyártóval a független ROM-ba.
HoTaZo: mivel a Telekom gondolom nem konfigolta a VoLTE-t Xiaomi-kon, ezért azokon érdemes is kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz TomPack #89558 üzenetére
Igazság szerint ma már itthon alapnak kéne lennie a korlátlan beszédnek és SMS-nek, ahogy nyugaton. Sőt, a drágább csomagokban már alapnak kéne lenni valamennyi nemzetközi hívásnak/SMS-nek is (legalább EU felé).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 900-939 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 256SSD 16GB RAM Gyári Magyar bill Face Id+LTE
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- Tuf Gaming alaplap B760M-PLUS D4
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen