Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ha mondjuk veszek 2db maraton 4gb-ot, akkor az összeadódik, és lesz 8gb netem egy évre, vagy csak egyet enged megvásárolni? Jó lenne, ha nem kéne egy évig ránézni a sim-re.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Maraton 4Gb-al működik a Messenger és a Viber-hívás, vagy korlátozza valamilyen módon a T?
-
TomPack
őstag
válasz szabogabor10 #83766 üzenetére
Köszi szépen!
-
TomPack
őstag
válasz pinnacle #84435 üzenetére
Én a DunaPlaza-ban voltam hordozni. Másodjára sikerült is. Mondtam, hogy Fix-et akarok Maraton 4Gb-al. Erre mondja az ügyintéző, hogy néz nekem valami jobb ajánlatot. Mondtam kösz nem, nekem ez tökéletes lesz. 5 perc pötyögés után megkérdezte, hogy mennyit szoktam beszélni. Azt mondtam max 5-10 percet, mert viberezek, meg messenger hívásozok általában. Erre benyögi, hogy összerakott nekem egy tarifacsomagot, mit szólnék 80 perc beszédhez meg 1Gb internethez 4 ezer valahányszáz forintért. Kérdezem, hogy ebben mi a jobb ajánlat?! De náluk legalább van hordozható domino sim, kettőt kaptam, mert az elsőt visszadobta a voda lakcímnemegyezés miatt, pedig direkt bementem hozzájuk a számhordozás előtt. Másodjára sikerült csak átírnijuk, azt mondták hogy a belső rendszerbe nem volt átírva, csak a külsőbe.
-
TomPack
őstag
Nekem tegnap reggel óta -mióta telekomos vagyok- karbantartást ír a telekom mobilappja, és a weboldal is ha belépek. Van ennek valami átfutási ideje amíg működni kezd, vagy másnál se megy? A vodánál 3 hétig nem ment, úgyhogy már semmin sem csodálkozom.
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Ha az alkalmazás, meg a telekom.hu nem működik, akkor honnan tudom kideríteni, hogy mennyi adatforgalmam maradt a Maraton csomagomból?
-
TomPack
őstag
Vajon ha rendelek valamilyen bármilyen egyéb netet a Domino Fix és a Maraton 4Gb mellé, akkor működne a telekom alkalmazás és a weboldal? Valaki próbálta már?
Tök bosszantó, hogy fogalmam sincs mennyi netem van. Munka közben, ha megszakad, nagyon megszívom, azt sem tudom hogyan lehet újat rendelni telefonálgatás nélkül.
Ma is jött egy sms, hogy 500Mb adategyenlegem 80%-át elhasználtam! Wtf?? Maraton 4Gb-ot rendeltem telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, milyen 500Mb-ról van szó? Az 5000-ezres töltés után jött egy sms, hogy kaptam 200Mb netet, igaz az az sms kétszer jött meg. Totális a káosz.
Szóval jó lenne, ha működne az alkalmazás, és le tudnám chekkolni mégis hogyan állok adatforgalommal, és ha kell, akkor azonnal tudjak tölteni adatot.
Az ügyfélszolgálat még nem hívott vissza ezügyben, de látják a hibát. -
TomPack
őstag
válasz tsteve #84690 üzenetére
Domino Fix +Maraton 4Gb -om van. Számot hordoztam rá egy hete, de még nem tudtam belépni a webes fiókba egyszersem, mert hibával elszáll, és a telekom alkalmazással sem sikerül. Az ügyintéző is látja a hibát, azt igérték visszahívnak, de azóta semmi. Teljesen tökhülye vagyok a telekomos kódokhoz. Csak azt szeretném kideríteni, hogy mégis mennyi adatforgalmam van, miért kaptam sms-t, hogy a belföldi 500Mb 80%-át felhasználtam. A feltöltéshez kaptam 200Mb bónuszt, igaz kétszer jött ilyen sms, de az akkor is csak 400. Szóval valahol olvastam, hogyha van 'rendes' netem, akkor menni fog a belépés, és mindent látni fogok. Milyen 'rendes' netet tudok rendelni, és milyen sms, vagy USSD-kóddal tegyem?
-
TomPack
őstag
Köszi mindenkinek! Ezek a netplusz csomagok ha jól látom, akkor lassítósak. Ha elfogy lelassul. Ilyenkor mi történik a Maraton csomagommal?
-
TomPack
őstag
Ma azt mondta nekem az ügyintéző a 1430-on, hogy azért nem megy a telekom alkalmazás, és azért ír ki általános hibát a telekom weboldala miután belépek, mert friss számhordozott vagyok. És ez egy hónapig is akár teljesen természetes.
Én ezt nem tudom elhinni, de a lényeg hogy nem vett fel hibabejelentést. Technikailag mi indokolhatja ezt? -
TomPack
őstag
Én pár hete voltam egyeztetni a vodánál, de nem kérték el a SIM-kártyát, és nem is küldtek rá semmilyen kódot. Odaadtam a személyim, és bemondtam a számot. Lehet csak akkor küldenek kódot, vagy kérik el a kártyát, ha nem stimmel a név?
A címem tutira nem egyezett, mert azóta költöztem. A Telekomnál még nem egyeztettem, de gondolom hasonló lehet az eljárás. -
TomPack
őstag
Vajon csak placebo érzés lenne? De mintha jóval gyorsabban fogyna a mobilnetem dominóval mint vodával. Tényleg ennyit számítana a voda adattömörítése? Ott alapból a spórolós apn-n az alapbeállítás, aki akarja, az átírhatja standardnet-re. A T-nél van ilyesmire lehetőség?
-
-
TomPack
őstag
válasz Black_Raven #86301 üzenetére
Majd csak éjféltől! Már izzítom a Digi appját!
-
TomPack
őstag
Kapott már valaki sms-t erről az ingyenadat hétvégéről?
-
-
TomPack
őstag
Hát úgy néz ki egyetlen percet sem fogok elhasználni az adategyeztetős ingyen hétvégémből! Mindenki itthon van akit hívhatnék, aki meg nincs azzal úgyis voip-on beszélek. Adhattak volna inkább adatot hétköznapra. Vagy táviratküldési lehetőséget a postán. Áhh...
-
TomPack
őstag
Domino Fix-em van, Maratonnal. Megrendeltem a GPRS World Limitet. Menni fog a netem Horvátországban? És ha igen, akkor mennyibe is fog kerülni 1Mb? Azt a törtszámot nem is tudom értelmezni.
-
TomPack
őstag
Használja valaki a DigiOnline alkalmazását? Mennyi adatot fogyaszthat mondjuk egy óra alatt?
-
TomPack
őstag
válasz 4Grider #87342 üzenetére
Most nekiálltam wifin próbálgatni egy adatforgalom számláló appal. Van LQ MQ és HQ felbontás. LQ és MQ között 4x több adatot fogyaszt a Digi app, de LQ-n is teljesen élvezhető az adás a teló kijelzőjén. 10 perces méréseket szoroztam fel 1 órára, így az LQ felbontás nagy ráhagyással 70Mb-ot fogyaszt el egy óra alatt. Itt igazából arra vagyok kíváncsi, hogy megérné-e jobban, illetve kihasználnám-e a HelloDatát. Most Maratonom van, de ha bővíteném egy Netplusz xxxl-el havi 3050Ft-ért, akkor mondjuk 71 órát tudnák tévézni az 5Gb-ból. Ami egyébként óránként 41Ft-ra jönne ki. Az több mint napi két óra lenne. Munkaidőben annyi időm nincs rá! Böngészésre kb 2Gb szokott elmenni, de ha lefogyna akkor sincs baj, mert ott lenne alatt a Maraton 4Gb. Szóval szerintem anyagilag nem járnék jobban a HelloDatával. Bocs, hogy ilyen hangosan elmélkedek.
-
TomPack
őstag
válasz radio100jozs #87573 üzenetére
Szerintem nem. A múlt héten voltam Horvátországban 4 napot, és simán megvettem volna az 1Gb-os barangoló csomagot, mert az tűnt jóárasítva. De inkább hagytam a fenébe, mert tudtam hogy be van kapcsolva a domino csomagomon a GPRS World Limit, ami mindenféle havidíj nélkül 2.4, már azt hiszem 2.7Ft/Mb. Úgy utólag nézve jobban is jártam, mert csak 120Mb-ot fogyasztottam. A Telenornál és a Vodánál nincs forgalomalapú lehetőség!
-
TomPack
őstag
Nem megy a telekom alkalmazás nálam. Milyen ussd-kóddal tudom lekérdezni a maradék adatomat? Maratonom van. Köszi előre is!
-
TomPack
őstag
válasz szabogabor10 #87729 üzenetére
Ami teljesen jó szvsz! Nem kell bohóckodni, hogy most mekkora csomagot is vegyek, megrendeléssel bajlódni, stb. Amikor megveszed a sim-et, bekapcsolod ami ingyenes, és nincs havidíja sem.
-
TomPack
őstag
válasz jbnd-007 #87736 üzenetére
Csak a neve GPRS. Én horvátban voltam vele, ott 4G-n volt végig. Ha nem lett volna ez az opció, akkor simán megrendeltem volna egy 1Gb-os roaming csomagot, sokat netezek itthon és nem akartam elvonási tüneteket. De így végül csak párszáz forintot neteztem el, mert több helyen volt wifi mint gondoltam, és a telót sem nyomkodtam annyit.
-
TomPack
őstag
válasz AliasB #87755 üzenetére
Előtte be kell kapcsolni a bónuszt! A 1430-ra kell elküldeni a +BONUSZ -t! -BONUSZ -al pedig kikapcsolhatod, ha idgesít hogy amikor lefogy percekig bénázni kell a telóval hogy újra legyen neted. Repülőmód, kikapcsolás, aztán pár perc múlva elkezdi használni a Maratont. Én inkább kikapcsoltam.
-
TomPack
őstag
válasz Stanley-B. #87813 üzenetére
Én is kb 2 hónapja hordoztam a számom, de megcsináltam online, és kaptam egy ingyen hétvégét. Azaz kettőt, mert ma is jött egy sms. Pár perc az egész. Igaz a múltkor sem beszéltem el belőle egy másodpercet sem, és szerintem most sem fogok. Hétvégén nem zaklatok senkit.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz wednesday #88507 üzenetére
Ez a Maratonra való átváltás más opcióról elég döcögősen megy a T-nek. Én ezért kapcsoltam ki a feltöltés után járó bónusz netet. Mert amikor az lefogyott, rendszeresen pár percig tornázni kellett a telefonnal. Ki-be kapcsolgattam, repülőmódba raktam meg vissza, aztán nagy nehezen pár perc múlva átváltott Maratonra. Persze mindig a legrosszabbkor fogyott le a bónusz.
-
TomPack
őstag
válasz szabogabor10 #88714 üzenetére
Csak érdekes, hogy ez mitől függ, melyik telefon támogatja, melyik nem. Mert az A5 gyárilag nem tudta, és az új független rommal sem tudja, csak a magyar telekomossal. Tehát ez akkor nem hardverfüggő?
-
TomPack
őstag
válasz Gabbana #89424 üzenetére
Ma én is ugyanígy jártam! És meglepődtem, hogy mennyire gördülékenyebben intézik a számhordozást mint a Telekom tette! Sms-ben folyamatosan értesítettek az állapotáról, nem majd csak 3 nap múlva az időablak letelte után kell pislogni és a sim-kártyákkal tornázni hogy most akkor mi van, mint tettem én többszörös sikertelen számhordozó! A Telekom befogadta, teljesítette, megtörtént a hordozás, péntek este kell cseréljek sim-et!
És mindez még a számhordozás napján kiderült, és ha gubanc van, egyből lehet menni Telekomhoz egyeztetni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" QHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 500GB NVMe gar
- Galaxy Watch 5 Pro LTE 45MM 1 év garival
- !! Garanciális Gamer Számítógép !! /RX 570 8GB/Ryzen 5 2600/SSD/ Posta ok!
- Intel 12.- gen i3-as Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!
- ThinkPad P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen