Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gyáliSanyi #106058 üzenetére
Lackooo84: nekem már nincs meg.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #106069 üzenetére
Online tudakozó szerint ez valami Fiber Technology Kft. telefonszáma.
Az érdekes amúgy, hogy tele van 3-as számmal. -
-
törölt tag
Mit jelent a csúcsidő a T-percek esetén?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz radio100jozs #106130 üzenetére
Huawein/Honoron hol találok ilyen opciót?
zeg74: be is kapcsoltam!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hol tudom megnézni a Domino SIM-hez kapott perceket?
A régi app nem mutatja, természetesen az új sem. -
törölt tag
válasz makoss #106195 üzenetére
A Net S Plusz csomagnak mi köze van a mobilos csomagokhoz?
Egyébként a 6 GB-os csomagban van FB és Messenger korlátlanság, a 3 gigásban csak FB van. (persze mindkét csomagban van más is, csak azokat emeltem ki, amikre szükséged lenne).MrCsiT: Messenger még nem is eszik sokat, de a FB rendesen fogyasztja a netet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #106198 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van (még) ilyen. Először a Telekom DSL netjére gondoltam, mert ott (is)van Net S Plusz.
-
törölt tag
válasz dptrsk #106205 üzenetére
Elnéztem.
makoss: mivel említetted a flottát - ahol általában havi előfizetéses csomagok vannak - ezért javasoltam az említett havi díjas opciót. kártyásban az nincs, amit te keresel, viszont szerdánként néha adnak korlátlan fb-t és messengert. (social médiára a kék konkurens kínál megoldás feltöltősben, korlátlan fb-messenger-insta-whatsapp + 1 GB net.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Holnap is lesz Domino Day, és megint mi választhatjuk majd ki, hogy mit szeretnénk.
Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.
Meghallottuk visszajelzéseiteket, és most ti választhattok! Április 3-án az alábbi ajánlatok közül te választhatod ki, hogy melyik opciót kapcsolod be az alkalmazásban!- Domino Day 1 GB extra adat 1 napra
- Domino Day korlátlan social media
- Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés -
törölt tag
válasz KurtCobain #106355 üzenetére
Ezek szerint nálam is gond volt, mert ma több ismerősöm is megjegyezte, hogy nem tudtak elérni. Akkor nem a telefon volt a hibás. Dominós vagyok (jelenleg). VoLTE-t aktiváltattam, de mobilomon nem megy.
prozodus: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, engem még mindig nem tudnak hívni... Azt jelzi a hívó fél oldalán, hogy kikapcsoltam a telefonom/kinyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek megoldódott már a Dominós, hívással kapcsolatos hibája? Nekem még most sem.
-
törölt tag
válasz KurtCobain #106413 üzenetére
Én is hívtam magam, több számról is, mindig foglaltat jelzett. Érdekes, másik Domino kártyám megy, pedig azon is be van aktiválva a VoLTE.
Hibabejelentést én is írtam, fel is vettek már rá hibajegyet.
-
törölt tag
Kapcsoltassátok ki a VoLTE funkciót, az megoldja a bejövő hívásos gondot.
-
törölt tag
Szerintetek 4 gigából most vásároljak be?
-
törölt tag
válasz KurtCobain #106469 üzenetére
Akkor lehet halasztom a dolgot. Csak amíg nincs rá szükségem, addig nem veszem meg, nehogy lemenjen hamarabb.
-
törölt tag
válasz thomas77 #106472 üzenetére
Vodát annyira nem ismerem, régen nálam nem szolgáltattak, most már elvileg van 4G lefedettségük ide vonatkozóan is. Mindenesetre gyenge, szóval nálam leginkább a Telekom és a Telenor jöhetne szóba.
Viszont a Telenornál nincsenek maraton típusú csomagok, valamint a percek is drágábbak a számomra. (sokszor hálózaton belül telefonálok, és hosszabb telefonálás esetében nem mindegy, hogy 19 ft, vagy 9 ft egy perc.)Valóban jöhetne már valami hosszabb időre szóló net, például heti 3 GB csomag, ami havonta 1x igényelhető volt.
-
törölt tag
Mitől van az, hogy a mobilom eszi a mobilnetet, mikor nem is használom? Valakinek van erre valami tippje? Vagy milyen appokat kéne letiltani mobilnetről? (Gyári Androidos appokra gondolok.)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #45553408 #106510 üzenetére
Tényleg, ezt el is felejtettem.
Több infót itt találsz: [link]
A roaming ne legyen letiltva, ez még fontos. (Havi díjasnál alapból aktív egyébként, kivéve ha nincs tiltás.) Mobilnet legyen aktív, esetleg a beállításokban manuálisan válassz hálózatot, ha nem megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen