- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Én is csak pislogok.Ha jól emlékszem Jan-Februárban cseréltettem mert kikapcsolgatott azóta semmi baja.
A memóriakártyát szarul kezelte(eltüntek fotók, nem müködött a TapTu mert nem talált Sd-t) legyalultam a telefont és az SD-t is újraraktam a V3-at és megint hibátlan.Szerintem sokan vérszemet kaptak az ingyen csere lehetőségétől és tömegesen hordják vissza.Mindenkinek szíve joga de gyanítom a ZTE kikerűl a T- kinálatából vagy valami szankció lesz belőle.
Maradt még valaki egyáltalán akinek még van ilyen telója
noxwill: Ennyire nagy lenne a különbség a telefonok között? Nálam pl. a Dead Trigger hibátlanul megy 1200Mhz-en tehát még nem is maximumon.( a kamera mondjuk tényleg ratyi)
Keeperv85: A 4.1-et még kiadhatták volna valóban ha már a forrást nem akarják de ettől függetlenűl szeretem a készüléket.Bár ilyen támogatás miatt nem biztos, hogy maradok a márkánál.
-
xtevo
őstag
Én is szerettem, nem kicsit... első okostelefonom volt. De telefonálásra abszolút alkalmatlan volt, nem hallottak a vonal másik végén és eldobálta a hálózatot... én örültem volna a legjobban, ha nincs semmi baja és nem kell cseréltetnem, de muszáj volt...
Te belenyúltál a jóba akkor
@mate3553
Nem tudok mást mondani, gyere át a pesti oldalra úgy látszik budán nem cserélik ki a telefonod. -
heidricha
őstag
Köszi, de sajnos nincs ilyesmi sem. Meg szoktam adni rendesen a jelszavakat, korábban is Chrom volt a böngésző, de nem volt ez a dolog. Nyilván valamelyiket elronthattam, de bosszantó, hogy nem derül ki, melyiket. Mindig akkor jön be, amikor a szinkront bekapcsolom - vagyis nem én, hanem a WiFi miatt a smartsync. Korábban viszont mindezek voltak már, a jelenség meg csak az újrahúzás óta van.
Valami nem úgy sikerült, mint szokott. Majdcsak rájövök, vagy letakarítom megint. -
voci
tag
Ma voltam én is a T-ben. Megnézte a szervizes, csinált egy gyári visszaállítást (mondtam neki, hogy én már többször is próbáltam), kivette az sd-t, és azt mondta, hogy használjam így egy pár napig. Megrendelt egy akksit, meg a biztonság kedvéért egy készüléket is. Azt mondta, hogy péntekre ott lesz, menjek majd. Mondtam neki, hogy többen panaszkodtak már a merülésre, hogy az utóbbi 1-2 hónapban jött elő többeknél. Erre azt mondta, hogy általában szoftverfrissítésekkel szokott ilyen probléma előjönni, de mondtam azt is neki, hogy ha jól emlékszem május környékén jött az utolsó frissítés rá. Most is az van rajta a B06-os. Erre azt mondta, hogy akkor lehet, hogy csere lesz belőle másik típusra. Kíváncsi vagyok rá, mi fog kisülni ebből.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mit kételkedjek? Volt egy hibátlan darabom és kész.. De attól az nem azt jelenti, hogy mindegyik hibátlan. Visszaolvastam 3 oldalnyit kb, nem láttam a neved, egyedül valaki más hozzászólására reagáltál rá, hogy márpedig neked jó Elhiszem, és? Ettől másnak múltkor csontra fagyott, mikor hívták. Ez se éppen normális.
Én köszönöm szépen megvagyok a HIBÁTLAN Grand X Tegra 2-esemmel. A RAM-on kívül nincs más gondom vele. De az utódja kínai telefon lesz.
TBG: Én tuti elnéztem akkor valamit, mert nem szándékosan írtam
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
A készülék egy vadi új, eddig ismeretlen processzor köré épül, ami a nagyfokú zártságáról híres, így ha kedveled a módosított romokat, illetve kompatibilitási gondokra előre lehet számítani, mert pl. szoftvert szeretnél fejleszteni, akkor ez nem a te készüléked.
Nyisd le és olvasd el, nagyjából ezt mondta... Van aki mókolni szeret, van aki használja, na az utóbbiaknak való...
-
-
ggeleven
őstag
Ami az Opera ftp-n van, az nagyon akadozott nálam, ezért más forrásból szedtem le 12.1.4-et és azt tettem fel a DP-ba. Módosításról nem tudok, hogy lenne benne (persze ettől még lehet).
De nem aggódom mert a Play ellenőrizte a csomagot telepítés előtt és nem talált gondot! -
xSide
őstag
Hoppá a friss GP Szolgáltatások (most megnéztem 14 óra alatt 1 óra pár perc ébrentartást és 12214 felébresztést okozott) már nem tiltható le simán.
Most frissítettem volna az Aurora-t (firefox) és felbukkanó ablakban kérdezte akarom, hogy ellenőrizze-e jó szándékból frissíteném
Ezt saját magánál miért nem teszi?
Marad a korábbi SD Maid féle fagyasztás...
Egyre erőszakosabb ez a Google!
Az rendben az ő rendszerüket használom és szeretem is, de egyre jobban irritál bennük egyre több minden.
Viszont a sokféle play alkalmazással egyénire szabható és mit-mivel szabadságot adó használhatóságot nem fogom feladni -
formengil
tag
Én voltam akinek megkarcolta (persze nem Nillkin, hanem annak valami olcsó verziója). Természetesen billentve tettem bele. Ha nem úgy csinálnám, szabályosan bele kéne erőszakolni. Pár nap után valamiért le kellett vennem a tokot, és akkor még nem volt rajt karc. Aztán ugyanúgy billentve visszatettem, és rajt volt kb egy hónapig. Majd amikor megint levettem valamiért, akkor már tele volt karcokkal.
Ez alatt az idő alatt egyszer sem volt levéve, sőt, ezen a tokon kívül még egy bélelt vászon "zokni" tokban is tartom, szóval szilárd szemcsék se nagyon kerülhettek a tok alá. A TOK karcolgatta meg sajnos.
-
gonorrea
senior tag
Nekem nem működik ez a hívásfogadós call delay patch! Már a sima B04en sem ment.
Más! Astro file manager nem hülyült meg nálatok! Próbáltam pc-ről hálózaton keresztül másolni de nem engedte, sőt a mappaszerkezet is úgy nézett ki hogy Lan/Users/public/public/public
Minden mappának a publikon belül publik volt a neve, és nem engedett belőlük másolni!
Ment is a kukábamost Es-t próbálgatom, ez megy hibátlanul
-
Keeperv85
nagyúr
Segáz! Egészségedre!
----
Tudom, SE szervizes voltam. Az egyik, ha nem a legjobb telójuk volt a k750. Ott kellett volna a csúcson abbahagyni. Nekem van c905-ösöm is: olyan kamerát azóta sem tettek semmibe, ami abba volt. Tojok én rá, hogy a Nokia hány gigapixelt tol bele: nyomába sem érhet annak... -
curtis2
aktív tag
-
ggeleven
őstag
Ezt már én is hányszor leírtam, de látod mindenki csak azt látja, hogy szar ez, szar az...
Ez pedig nem tesz jót a telefon megítélésének sajnos.Egy ismerősöm most telefont akar venni és 3 T-és ismerőse is le akarja beszélni erről a telefonról (persze megindokolni egyik sem tudja, hogy miért ne ezt válassza
)...
Szóval a szolgáltató berkein belül sem jó a megítélése a telefonnak, így nem lesz mennyiség eladva belőle és ezért majd szépen kikerül a képből. -
atillaahun
veterán
-
kobipeti
aktív tag
Kínában van olcsóbban is:
http://www.pandawill.com/catalogsearch/result/?cat=&q=MHL&x=22&y=17
így már tuti megveszi a Samsung
-
-
Winchester95
őstag
Nem vagy képben.......
Elsőre nem segített.Másodszorra sem.Nem vagyok hülye.Tudok olvasni.Meg is értettem.
kelekyle:
Dexter: Csak a sorozat miatt.De ebben nem reménykedem.Mivel most volt egy Február 8. frissítés.Úgyan úgy kilép töltés után.Még a menü se......
Vice City:Ideje lenne már frissíteniük.Utolsó frissítés December 18.-án volt.
Meg kicsit irónikus hogy pont a vice city nem indul el inteles telefonon.... -
atillaahun
veterán
De mit tudhat egy factory reset, amit egy mentés-jogok megadása-és újraindítás nem?
(#10595) heidricha
Most jutott csak eszembe, hogy ez a 15% ami a ZTE szervizesek szerint javításra szorul, majdnem pont ugyanannyi, mint ami a szavazásban kijött.
Csakhogy a 15% cseréltetett készülék mellett van még egy erős 30+%, akinek szintén cserélne szorulna a telefonja, csak nincs ideje/kedve/motivációja, hogy visszavigye. Így máris ott járunk, hogy minden 2. darab defektes, és akkor ugye még nem beszéltünk arról, hogy mindössze a tulajok 18%-a gondolja úgy, hogy nincs komolyabb baja a készülékének. -
-
-
Peter_Pan
tag
Nálam is előfordult a forgatás-érzéketlenség. Hiába kapcsoltam ki-be a forgatást. Volt factory reset és ROM újrahúzás, stb. Semmi sem segített, illetve ezzel egyidőben a gyorsulásmérő szerint 33m/s volt a sebességem álló helyzetben, azután is ha a menüben újra kalibráltam e szenzort. Másnap visszavittem, megnézték és kérdés nélkül cserélték.
-
kelzsoca
félisten
Lehet-e cwm-es .zip-eket szerkesztgetni?
Hogyne lehetne, mindent lehet.
Mivel az aláírás ellenőrzés is ki van kapcsolva, még csak szignózni sem kell a csomagot.
Fogj egy patch csomagot,és nyugodtan dolgozd át magadnak.
Az scriptben nincs benne a törlés opció, ennek parancsa ugyanaz lehet mint más .zip-ek esetén?
Itt pontosan mire gondolsz?
-
junkpod
veterán
jó kérdés ez a dpi. a Blade-en is ugyanez volt a helyzet, hogy a teló a szabványos dpi-re volt beállítva, holott jóval nagyobb dpi-t tudott. átállítottam anno és nekem tetszetősebbek lettek a nagyobb, jobban látható ikonok, grafikák.
Ez a teló sem 240 hanem 266dpi-s (vagyis ppi-s). Egy gond lesz vele ha átállítod, az olyan appok amik követelik a szabványos felbontást nem fognak menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged