- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lacko87 #8903 üzenetére
A felháborodás a rádió miatt teljesen jogos, hiszen a T-Mobile hosszú ideig szerepeltette a tulajdonságok között az FM rádió meglétét, tehát a vevők szándékos félretájékoztatása ment sokáig, aztán mostanában ez már lekerült, valószínűleg ennyivel el is van ez intézve.
Egy picit meg lehet keverni az állóvizet, ha többen is jelzitek-érdeklődtök a rádió után a ZTE Facebook oldalán, vagy írtok emailt, amire meglepő módon mostanság már válaszolnak is.
-
andyTM
őstag
válasz
Lacko87 #8489 üzenetére
- 89-el kezdődik a simen lévő kód, ebből gondolom, hogy 1989-es kiadású(vagyis így van).
- nem tudom, hogy az újabb simeknél is így van-e, vagy hogy megtartották-e ezt a felírást.- nem járható út, mert az egyik ismerősnek is 8936-al kezdődik és az új; akkor sorry, nincs összefüggés a simmel.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Lacko87 #7703 üzenetére
Ha nem lennék előfizetéses, simán bevállalnám. Nekem pont olyan kéne, amivel meg tudom nézni a gyakori hibákat, mert azzal lehet valamit kezdeni.
@attillahun:
Remélem az egyik hibát csak én nyertem meg ebben a romba, de ha másnál is kijön, majd legközelebb erre is figyelek. Most direkt nem írom le ide, mert akkor jönnek, hogy "Aha, nálam is ilyen....", mert mindenki ezt vadássza, de valami nem 100 ebben a Macedón cuccban.
-
Coolmat
őstag
válasz
Lacko87 #3065 üzenetére
Ha jól sejtem a Like díjcsomagra vagy a Családbarát lebeszélhetőségre gondolsz. Az adót a távközlési cégnek kell fizetnie, amit úgy hárították át az ügyfelekre, hogy emelték az összes előfizetőnek a havidíját (a Like esetében ez konkrétan 100Ft-os emelés volt) és a kártyás csomagoknak a perdíjait, ezen felül neked nem kell foglakoznod a különadóval. Ha máskor ilyen kérdésed van, akkor a T-Mobileos topikban tedd fel pls.
-
M0RGI
őstag
válasz
Lacko87 #2307 üzenetére
Köszi a véleményed! Így egyre jobban várom.
Nekem előtte blade-em volt, ami még évekig a telefonom maradt volna, ha
nem jön ki a Grand X, ha nem lett volna idegesítő a lassúsága és az ebből eredő képernyőérzéketlensége.
Szóval ha hibái nem lesznek (remélem nem fogok kifogni hibás példányt), akkor tökéletesen ki fog szolgálni és hosszú évekig a társam marad majd.
-
keep2000
tag
válasz
Lacko87 #2275 üzenetére
valóban, frissítés óta még nem jelentkezett.
Nem tudom, hogy a kijelző "érzéketlensége" alatt mit értettek a kollégák, de nekem az elején mintha lett volna olyan, hogy ráböktem egy ikonra vagy kapcsolóra, de nem vette be, még egy bökés kellett neki. Ilyet sem tapasztaltam a frissítés óta, bár eddig sem volt annyira feltűnő -
Peter_Pan
tag
válasz
Lacko87 #2085 üzenetére
Tényleg biztos vagy benne, vagy csak a saját tippjeidet mondod biztosnak?
Valaki már eltérő benchmarkokat mért 600-ra és 1600-ra állítva. Ebből az következik, hogy olyanról nyilatkozol teljes bizonyossággal, amihez nincs kellő ismereted.Amúgy nem értem miért szenvedtek már 2 napja sok tucat frekvencia tekergetős poszttal, holott az egész nagyon egyszerű:
Aki épp valami csúcsjátékkal akar nyomulni, az tegye 1600 MHz-re, cserébe zabálni fog.
Mindenki más meg hagyja úgy ahogy van.
Mert semmilyen beállítással nem lesz elég hetente egyszer tölteni az akkut, a nap végéig viszont mindenképp kibírja. -
kidarida
csendes tag
válasz
Lacko87 #2085 üzenetére
Ha 600Mhz hagyom szaggat lagol a Most Wanted
Ha 1,6Ghz re állítom teljesen simán fut
Tehát eme gyakorlati teszt alapján valamit biztosan állítgat.
Más dolog az, hogy így hagyva mennyire enné az akkut.Szerintem ha ondemandon hagyom és 1,6Ghz re állítom a frekvenciát akkor 1,6-16ghz között változik a sebesség értelem szerűen ergo folyamatosan 1,6Ghz ketyeg.
Ha pedig 600Mhz választok akkor szerintem 600mhz-1,6Ghz között mozog az ondemand funkció miatt
Szerintem ezért szaggat a játék is mert össze vissza ugrál a két tartomány között nem tudta belőni a tutit..
míg 1,6ghz-1,6ghz között ugye nem tud semerre ugrálni..Vélemények?
-
-
rizso
addikt
Legalább megspórolod egy fasza tok árát
atillaahun: holnap nem is fogok kimozdulni itthonról, az már biztos.
sdd2: legalább csönget. Olyan is volt, hogy csak egy nagy fékezést hallottam. Megyek ki, hogy mi az, látom a futár jött meg, csak éppen nem akart kiszállni a kocsiból, hogy behozza a csomagot, hanem helyette kényelmesen rágyújtott a kocsiban (és mindezt egy olyan 4 órás késés után).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest