- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
paletoqbu
csendes tag
Hali és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Nem tudom másnak is gondot okozott-e a be/kikapcsoló gomb. Mikor berakom zsebembe a telefont megszokásból fejjel lefele teszem, de így elég könnyen benyomódik és kikapcsol. Megpróbáltam úgy orvosolni, hogy állítva, a be/kikapcsoló gombbal felfele teszem zsebre a készüléket. Így már ritkábban, de előfordul hogy benyomódik a gomb és kikapcsol, mikor venném ki a zsebemből írhatom a Pin kódot.
Kérdésem az lenne, van-e olyan alkalmazás, amit ha elindítok, akkor nem tud kikapcsolni a telefon, vagyis letiltja a gomb kikapcsolás funkcióját, de csak azt.
A segítséget előre is köszönöm.
-
paletoqbu
csendes tag
Képzeld utánanéztem mielőtt megvettem, csak egyszerűen azt nem bírom felfogni, hogy a készüléken sehol nem találom hogy 4 GB lenne, míg a Blade III-nál (csak azzal tudom összehasonlítani, ugyanaz az Android van rajta, de nem nem akarok olyat, ha olyat szeretnék olyat vettem volna) 2.5 GB-ot írnak és valóban ott is van, látom hogy mennyi tárhellyel rendelkezik. És ezt a 2.5 GB-ot PC-n is látni (hogy abból mire mennyit használhat azt nem tudom). Míg nekem a 4 GB-ot sehol nem találom, és PC-n is csak 511 MB-ot ír.
1.5 GB-al semmi gondom, biztos elég lesz nekem amire kell. De az zavar hogy nem látok a tárhelyből közel 2 GB-ot.
SD kártya is biztos lesz, de tanuló lévén nincs mindig felesleges 9-10e Ft-om.
Csak azt szeretném ha valaki megnyugtatna, hogy az előbb linkelt képen lévő adatok normálisak, mindenki készülékében ezt látni. -
paletoqbu
csendes tag
válasz
#40993792 #6830 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a papíron 4 GB tárhely csak papíron látható, a készüléken (anélkül hogy belepiszkálnék) ennek semmi nyoma. Alkalmazásoknak ott van 1. 59 GB, amire csak appokat rakhatok, és marad nekem 511 MB ami tényleges tárhely és azt rakok rá amit csak akarok.
Míg a Blade III-ban (ami fele annyiba kerül mint a Grand X In) van 2.46 GB amit használhat amire csak akar, appoknak, zenének, videónak, képeknek. És Beállításoknál látható is, hogy Összesen 2.46 GB tárhellyel rendelkezik a készülék.
4 GB-ból hogy lesz 1.59 GB appokra plusz 511 MB másra. A többivel mégis mi van?Lemaradt, hogy Elérhető 507 MB
-
paletoqbu
csendes tag
válasz
atillaahun #6816 üzenetére
Testvéremnek Blade III van, ő is most vette. Neki 2.46 GB Összes hely, Alkalmazások 2-300 MB, Elérhető 1.79GB. Neki USB-Tárat ír, ott is Összes hely 2.46 GB, Elérhető 1.74 GB.
Nekem Grand X In-nel 1.59 GB Összes hely, Alkalmazások 170 MB, Elérhető 1.36 GB. Nekem Belső Tárhelyet ír, ott már csak 511 MB Összes hely, Elérhető 508 MB.
Ezt valahogy nem tartom normálisnak. Neki PC felismeri a 2.46 GB-ot, nekem csak azt az 511 MB-ot.
SD kártya egyik telefonban sincs. Kezdők lévén nem csináltunk semmi különöset 1-2 játék letöltésén kívül, mindegyik Play-ről letöltve.
Total Commanderes plugint kipróbáltam, ott is csak 511 MB, és csak ezt a Belső Tárhely nevű mappát látom, azon belül Android, Bluetooth, Dcim, Voice mappák.
Airdroidot is próbáltam, de ott is ez a helyzet, 236 MB/1.6 GB. SD kártya és Rendszer mappák vannak, SD ugye nincs benne, tehát nem tudok rá másolni.
-
paletoqbu
csendes tag
Hali!
Pénteken végre megérkezett az én készülékem is, nagyon örültem neki. Olvasgattam a fórumot és mindig megörültem neki, mikor 1-1 probléma nálam nem jelentkezett. Gps-t nem használok, kezdő androidos lévén nem piszkáltam bele semmibe, 1-2 játékot szedtem le Play-ról. Ma próbáltam volna először csatlakoztatni pc-hez és meglepődtem. Az rendben hogy 4 GB-ból nem látok mindent, na de nekem összesen 511 MB-om volt. Ezután megnéztem telefonon a beállításoknál összes hely: 1,59 GB
Belső tárhely, összes hely 511 MB
Nem tudom én rontottam-e el valamit, vagy tudok-e tenni valamit.
Vagy nincs más megoldás mint a szerviz/csere?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest