- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakkerpista
csendes tag
A megoldás egyszerűbb volt, és csak magam okolhatom
Néhány hete volt egy újratelepítés és nem került vissza a driver. Feltettem, és pikk-pakk megoldódott a dolog, a B04 fent is van.Valaki másnak írta azt a szoftverfrissítő a frissítések ellenőrzésénél, hogy "Indítás, kérem próbálja meg később!"? Ezzel így elvan egy jó ideje, de semmi sem történik, akárhányszor nézek rá.
Wifi van, mobilnet detto, de semmi. -
pakkerpista
csendes tag
válasz
sil3ntbeatz #14410 üzenetére
Egyik sem segített, próbáltam. Sőt, végigdugdostam az összes USB portot, annak ellenére, hogy mint háttértárat látja minden formában. Csak a recovery nem megy.
-
pakkerpista
csendes tag
Üdv!
Próbáltam volna feltenni a B06-ot, de apró akadályba ütköztem.
Jelenleg a Next_v2 van fent. A hungariandroid oldalon lévő leírást követném, csakhogy.. a recovery nem látja a telefont.
USB hibakeresés bekapcsolva, ahogy kell természetesen.Ötlet?
-
pakkerpista
csendes tag
üdv!
Van egy fura hibám, nem tudom találkozott e már vele valaki.
Az egyetlen játék ami fent van a telefonon, az angry birds (nem játékra használom a telefont). Ez viszont produkál furát, egyszerűen elfelejti, hogy hol tartottam. Néha pedig egyszerűen eltűnik a telefonról maga a program. Mentésből persze visszajön, mind a mentés, mind a progi.
Szerintem ez nem a készülék hibája, nem is vészes, csak eleinte kellemetlen volt, mivel nem túl nagy tempóban játszom (jó esetben heti pár pálya). Mostanra kialakult, hogy sűrűn mentek, pont emiatt. -
pakkerpista
csendes tag
válasz
Winchester95 #11080 üzenetére
Pedig már akartam mondani, hogy ha mást nem, fel tudok ajánlani egy kifogástalanul működő T610-et, ha minden szakad
Viccet félretéve, nekem eddig (lekopogtam), nem volt komoly bajom (2 hónap alatt), 2x vettem észre, hogy egyáltalán nem fogad adatot, onnan, hogy nem frissült se a posta, se az időjárás (se wifi, de mobilhálózat).
Ma pedig 2x indult egymás után újra, szó szerint egymás után, ahogy befejezte a bootot, megint újraindult. -
-
pakkerpista
csendes tag
Megy az, nekem Hope van fent, és egyedül épületben van kis baja (megjegyzem egy régi szerverterem, faraday kalitka mellett ülök kb.).
Kolégámnak is GXI van, gyári rommal, egyáltalán nem megy a helymeghatározás neki. GPS test progival nekem max 10mp és 4-8 műhold, neki gyári rommal fél perc alatt jó ha 1-3, de azokat sem használja. -
pakkerpista
csendes tag
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
Coolmat #5429 üzenetére
Nem lehet, hogy a telefon helyzete okozza? Vagyis ahogy tartod?
Ez nálam is előfordul, de kizárólag akkor, ha a bal fülemnél van a telefon. Ha jól vettem észre, a mikrofon a telefon hátán van (javítsatok ki, ha az a kis lyuk nem az), ilyenkor van a legmesszebb a számtól. Mivel alapból sem kiabálok a telefonban, ilyenkor alig hallanak. Ha feljebb emelem, vagy átrakom a jobb fülemre, minden oké. -
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
gorogtibor #4803 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Gondolom nem 2 nap
Az enyémet tegnapelőtt adták fel, ha minden igaz
-
pakkerpista
csendes tag
Sziasztok!
Péntek óta birtoklok egy Grand X In-t. Végigolvastam a topicot, pár dolog nálam is előfordult (duplikáció, 1-2 mp késés), de nem vészes. Egyszer volt torz hang, de letettem, újratárcsáztam, azóta semmi.
Van egy érdekes jelenség, ami nálam van, de más még nem számolt be róla.
Amikor appot indítok, néha előfordul (nagyjából 10/3-4 alkalommal), hogy az app körül megjelenik a kék derengés, de nem indul el, csak második bökésre. Nem komoly, csak néha zavaróRendeltem hozzá egy NILLKIN tokot az ebayen, Kínából jön, remélem siet
A gyári fólia széle a jobb alsó sarokban feljött, bement alá a por, szóval lekaptam.Szemezek kelzsoca custom romjával (a tabomon is egy kelzsoca féle rom fut), lehet még abból is törölnék, ha lehet (gyári videó és zenelejátszó).
Találtam 1-2 leírást app törlésre, most rágom át rajtuk magam, ha van valakinek egy teljesen világos, légyszíves ossza meg velem.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest