-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
Gabor777 #15672 üzenetére
Nekem ez a második Grand X-em, az előző random kikapcsolgatott, érzékenysége sem volt számomra megfelelő. A mostani szerencsére nem kapcsolt még ki random, minden jónak tűnik rajta. A 2s késés sincs szerintem, vagy csak megszoktam, hogy felveszem, és várok egy kicsit, majd csak aztán szólok bele.
Ami bajom van, az annyi, hogy néha, ha rányomok a hívásinfóban a telefon fülre, hogy hívja fel az adott kontaktot, akkor van, hogy mintha nem venné be a parancsot, megnyomom többször, aztán ha lerakom a hívást, még ugyanannyi előzőleg megnyitott hívás ott van, hogy tárcsázza.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Gabor777 #15586 üzenetére
Ez a modszer megfelel nekem?
A keszulek fuggetlen es a szoftverzional azt irja: GXI_V1.0.0B02szerk: ja, hogy nekem B02...azt hittem B04 van...erdekes.
-
-
boxos23
aktív tag
válasz
Gabor777 #14851 üzenetére
Voltam Romániában dolgozni és már gyári B06 van fent.A határon átérve szépen feltette a kérdést hogy milyen hálozatot választok. RO orange vagy ro cosmote ...stb és szépen muzsikált jó térerővel ott is itt is.
Ezt azért irtam le, mert mondjátok hogy valakinek van a B06-al térerő baja. -
-
w333
félisten
válasz
Gabor777 #14274 üzenetére
Garancia levél
És a legnépszerűbb hibák : képernyőfagyás, 3G eldobása, Gps nem talál holdat, véletlenszerűen kikapcsol a telefon, képernyő nyomásra elszíneződik és a kedvencem " Napsütésben be lilásodik a képernyő" (újpestiek előnyben)stb. stb.
Ha komoly kár van a telefonon, ebben az esetben nem cserélik, de ha ilyen kis hajszálkarc és használati nyomok ezekért nem szólnak semmit.
De ha nincs semmi bajod a készülékkel, akkor nem érdemes cseréltetni, mert lehet hogy még rosszabbat kapsz -
Gabor777
aktív tag
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Gabor777 #14066 üzenetére
Vissza kéne tenni a gyári szoftvert előbb teljesen, mert ha csak egy fájl is megbukik a teszten, nem megy fel. Most ez éppen a Google cucca.
El fogom készíteni az elkövetkezendő napok folyamán a rom custom verzióját is, illetve igen valószínű elérhető lesz tán még ma hivatalosan is a frissítő csomag egyben, nem csak OTA-n, de ez utóbbi ugye nem rajtam múlik...
szerk:
Jó féle: megvan az első zárképernyő fagyásom. alig 10 perce van fent... Alakul ez...
-
heidricha
őstag
válasz
Gabor777 #11293 üzenetére
Naponta 4-5 alkalommal is lefagyott, amíg azt használtam. Csak a home-mal enged ki, normál kilépés nem megy. A "home-hosszan" task listában elsöpröd oldalra, utána megint működik. Ha nagyon sokáig úgy marad fagyottan, akkor néha FC-t is hozott a háttérből, de ez nem volt jellemző.
Jó ideje nem használom emiatt, maradt a gyári, nincs annak semmi komoly baja!
Hopp, a "Band beállítás" meglett közben, bocs a felesleges post-ért!, mér nem tudom szerkeszteni sajnos! Érdekes, hogy ADW alatt is úgy jelenik meg, hogy a Nova alatti tevékenység. Lehet, hogy ha csak ADW lenne, akkor nem érném el?? Hogy a csodába lehetséges, hogy ez "Beállítások" felől indulva nem érhető el?
-
reallalesz
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest