- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
Ricardo #3258 üzenetére
De az érintőképernyő sem arra, hogy rátehénkedjenek.
Ha rendeltetés szerű használat során is jelentkezik, akkor bizonyára kérdés nélkül cserélik/javítják.Kiváncsi vagyok ki próbál meg először 100-as szöget falbaütni vele, itt meg majd beírja, hogy milyen szar mert a szöget ugyan beverte vele, de a telefon karcos lett.
-
-
-
SteelRain
csendes tag
válasz
Ricardo #1137 üzenetére
Mr Ricardo! Először is köszönöm segítséged!
A hálózatbeállítással kapcsolatban kérdezném hogy nekem két opció jelenik meg
1: hálózat keresés
2: automatikus kiválasztás
Én úgy gondolom hogy itt az első az amelyik a kézi hálózatválasztásnak felel meg.
Vagy van erre valahol külön opció?
Itt többször egymás után kiválasztottam a T-s hálózatot, a hiba mégis fennáll.
De ismétlem csak abban az esetben ha kikapcsolom a 3G-t.A következő kérdésem az hogy ha csinálok egy szoftver visszaállítást akkor a sim-en tárolt számokat nem törli ?
Köszönöm a válaszod....válaszokat!
-
rizso
addikt
Nem lett rossz a módosított kép, viszont itt a kettő közül az eredeti most jobban visszaadja a körülményeket
Jól sejtem, hamarosan tőled is GXI képeket látunk majd?
Asszony megkapja az SGS-t, te a GXI-t, és mindenki jól jár
gyuribácsi88: lehet a kutyád is szeretne jégkrémet
Nálunk kutya meg a macskák is szeretik - engem meg a hideg ráz, mikor a macska az érdes nyelvével nyalogatja a pálcikát
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest