- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Most kipróbáltam,hideginditás után nekem is 15-18 perc kellett amig megtalálta a jelet.
Net nélkűl, amig a lányok hógolyóztak én fagyoskodtam kezemben a telóval.
Miután megvolt újbóli keresésnél mér 15 másodperc elég volt neki.Ui: melyik progi offline is müködőképes?
Én még a finn telómon a gyárin kivűl a G.rmint használtam,mindkettőt szerettem, nekem megfeleltek. -
atillaahun
veterán
-
miresz
veterán
Elég nagy baj,hogy csak szabad ég alatt,mert pl a Blade ami fele ennyibe kerül pillanatok alatt talál jelet a lakástól,az autón át a szabad égig. Itt nem a hozzá nem értésről van a szó,hanem a te okoskodásodról.
Érdekes nem csak nekem nem jó.Akkor ezek szerint csak te értesz hozzá?
-
Elvileg de. Csak az eddigi tapasztalatok alapján a második mikrofon pont ott helyezkedik el, ahol egy picit rosszul tartva a telefont máris izgatja az ember füles a hallgatózó egységet. Tették volna a hátlapra a kamera mellé. A környezeti zajok onnan jönnek...Hülye szokásom, hogy a telefon kijelzőjét nem nyomom az arcomhoz (ekkor nem takarhatnám), mert az előzőben nem volt közelségérzékelő, és előfordult, hogy érdekes dolgok történtek, még beszéltem...Emiatt kissé érdekesen, a fülemnél a hangszóró, és a számtól kicsit távolabb az alja, így szoktam meg, nem is volt baj vele...
-
dReFiX
senior tag
Így hogy a grand x csúszkál itt a banánhéjakon ( hangszóró, rezgőmotor, rádió, 1-2 mp némaság ), így én is meggondolom megér e +30 ezer forintot....
csakhát T_s vagyok, ez meg telenor....
-
szponzor
senior tag
Nem megy fel minden governor-nál max-ra. A powersave-nél csak a minimális határon marad, a performance csak a max-on marad, a többi változik a min és a max között, legalábbis az általam eddig használt (igaz nem Intel-es) telefonoknál, tábláknál ez így volt. Továbbá a lépcsőt sem te szabályzod, hanem a kernel szerintem, a különböző governor-ok csak más ütemben, más algoritmus szerint növelik vagy csökkentik az értéket.
Ha van valaki, akinek működik a root és van kedve/ideje ilyennel szórakozni, akkor egy próbát megérne, hogy SetCPU-val állítja be az értéket, bár ezt valahol fájlban is be lehet írni. -
M0RGI
őstag
Nem vagyok másod regje senkinek.
Persze, biztos én vagyok a láma, mert a t-mobilnál hetekre bent fogták a telefonomat.
Egyértelmű... Aki ilyet állít az a láma, de nem kicsit.
Aztán jó lenne ha te is befejeznéd végre a személyeskedést. Innentől ilyen témájú hsz-ekre nem fogok reagálni. -
kelzsoca
félisten
Mondok jobbat, ha most a T azt mondja nyitott, lehet igazuk van, de lehet már a következő szállítmány zárt lesz, tehát lényegtelen ki-mit mondd, itt az anyacégen múlik sokminden.
Én még nem láttam nyitott bootloader-es Intel SoC-al szerelt készüléket, lehet a Grand X kivétel, de ne álmodozzunk.
-
kelzsoca
félisten
Igen sokat látlak errefelé, csak nem Grand X lesz a vége?
(#1698) ko9
Kapcsolatban vagyok a ZTE-vel, de a hazai képviselet nem sokat tud intézni, ez az anyacéghez tartozik, mellékesen a ZTE nem szereti kiadni még a kernel forrást sem, vagy ha kirakja egy régebbi beta, vagy nem frissített verziót pakol ki, szóval vannak itt hiányosságok (és akkor nagyon finoman fogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest