Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látszik, megoldódott a telóm baja. Nagyon melegedett, merült, fagyott, akadt, nem csinálta amit kellett.
Csináltam egy factory resetet a menüben amit a bekapcsoláskor lehet elérni. Most visszaállt B04-re, és működik rendesen. -
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Szóval a kérdésem az lenne, hogy újra lehet tenni a telefon oprendszerét?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
B06 update.zip nevű frissítést feltettem a telóra az sd kártyáról, meg is csinálta szépen a telepítést, de sajnos továbbra is melegszik a telefon, gyorsan merül.
Nem reagál bizonyos parancsokra sem, pl nem csinál semmit a gyári beállítások visszaállítása parancsra, vagy nem indul a google play, nem indítja a hívást, stb.
Valaki tud valami javaslatot adni?
Előre is köszönöm a választ!
-
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Cruzito76 #19542 üzenetére
Szia!
Ebayről rendeltem ilyen csatlakozót. 5 darab/1000 forint kb., nagyon figyelni kell hogy hogy néz ki, nem mindegy merre állnak a lábai, de lehet kapni. Az igaz hogy ritka. Egy elektroműszerésznek nem nagy kunszt kicserélni, hőlégfúvóval melegítették, majd kiemelték könnyedén. Aztán a cint leszedegették, a panelról, majd mehetett vissza. Ehhez azért gyakorlottnak kell lenni, nekem nem menne az biztos
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos most nekem is elkezdett vacakolni. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, azóta folyamatosan melegszik a telefon. A CPU 40% körül terhelt mindig. Az akksi jó, egyszerűen a CPU valamiért nagyon dolgozik, és szívja az akksit lefelé. :S
Kikapcsolás után nyomtam a lefelé hangerő gombot, és megjelent a kis android úgy, hogy a hasából kiállt egy 3szög alakú piros tábla, rajta egy felkiáltójel.Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Joe Cockroac
csendes tag
Na már én is lecseréltem a telefont. Repülőgép üzemmódban vegetál, olyan 10-12 naponta feltöltöm.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Keeperv85 #19499 üzenetére
És mit lehet tenni? Esetleg visszaállítani gyári állapotba a telót és formázni a kártyát hasznos lehet? Nekem Előfordult párszor, hogy valamiért újraindult, és elfelejtett minden wifi jelszót. A regpon-t meg hasznláni kell mert anélkül lockscreen fagyás van :/
A chrome böngésző és más appok is rendszeresen akadnak, sokat kell várni míg egy oldal betölt. Lassan attól lesz egyedi ez a teló, hogy már tényleg nem sok mindenkinek van
Az enyém elmúlt már két éves, úgyhogy vigyázni kell rá, bár sztem az enyém tényleg szép állapotban van.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Van még valakinek ilyen telefonja? Szerintem kezd nagyon elavult lenni. Nekem sok app akad, nehezen töltenek be. Bizonyos dolgokra még jó, egy darabig biztos marad még.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Sikeres szervátültetésen esett át a telóm, kicseréltettem a mikro usb csatlakozót. Nagyon figyelni kell, milyet vesz az ember, mert több fajta van. Lényeg, hogy a csatalkozó 45 fokos élletörése felé nézzen a négy oldalsó láb felhajlított része. Most sokkal jobban is tölt, talán mert most jó a kontaktus.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
gazben #19018 üzenetére
Igen, nekem is pont ez segített. 0,1 mm vastagságú papírcsík kettéhajtva, tehát 0,2mm hézagolás megoldotta a problémát.
Más: Egyik napról a másikra a gyári naptár a nem írja ki a névnapokat. Tudjátok, zöld-szürke sávokban volt. Valaki tudja ez miért lehet? csak annyit ír ki a naptár, hogy nincsenek közelgő események.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyat szokott csinálni, hogy ha mondjuk hallgatok a telón valami online rádiót, esetleg youtube videót nézek, bejön egy hívás, felveszem, a másik fél nem fog hallani. Ha letette és kiléptem az alkalmazásokból, már fognak hallani. Ti észrevettetek már ilyesmit?
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Beci9595 #17443 üzenetére
Szia! Én harmadjára kaptam jó készüléket, és a másodiknál nagyon megtanultam hogy alaposan le kell ellenőrizni a telefont. Fóliát azonnal leszedni, nyomogatni a kijelzőt, van hogy enyhe nyomogatásra foltosodik. Karcolásokat megnézni, mechanikai sérüléseket keresni! Szerintem menj vissza, és panaszold el hogy egy karcos telefont kaptál, ha akadékoskodnak, kérd el a vásárlók könyvét, és írd le a történteket.
Remélem tudtam segíteni
-
Joe Cockroac
csendes tag
Igazából nekem még mindig egy hátlapra lenne szükségem...
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hátlapot a GXI-mre, nem szilikon védőtokot, hanem a rendes gyári hátlapot. Tudnátok segíteni, hogy keressek rá ebay-en, vagy esetleg lenne valakinek egy?
Más: Megjártam Szlovéniát a GXI navigálásával. Volt hogy 10 másodpercen belül talált GPS-t, volt hogy percekig semmi, alagútban sem vesztette el a jelet. Volt hogy az GPS szoftver* megmakacsolta magát, és 60 km-en keresztül nem talált műholdat, ezen csak az segített, hogy minden folyamatot leállítottam, memóriát töröltem, restart, aztán haladtunk tovább. Az akksi 60-70 fokon üzemelt, a hűtés folyamatos feladata volt a mitfahreremnek
Összességében jól vizsgázott a telefon.
Ami érdekes, hogy ahol 10 másodpercen belül talált pozíciót, ott máskor akár perceket is vártunk.
*moderálva
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Joe Cockroac
csendes tag
Nekem akkor állt le a töltés amikor skype-oltam, ment a kamera, kijelző működött, volt fogyasztás rendesen. Az akksi felmelegedett oylan 48 fokosra, szerintem emiatt tiltotta le a telefon a töltést. Ez még a B04 verzióval volt.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
mateo91 #14868 üzenetére
Figyelj, még mielőtt visszavinnéd!
Próbáld ki, hogy az akkumulátor végéhez teszel egy félbehajtott papírdarabot, ami nagyjából 2 tized mm vastag. Tehát úgy a végéhez, hogy az akkumulátort hosszirányban nyomja a telefon teteje felé. Nekem ez megoldotta a kikapcsolgatást. Ezt csak azért mondom, mert ha most van egy jó készüléked, aminek van egy könnyen javítható hibája, ne vidd vissza, mert kaphatsz jóval rosszabbat.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Szerintem sem hiba a lilásodás, hanem fizikai jelenség, és valaki adott is egy hihető magyarázatot erre. Egyébként tudtam lilásodást csinálni egy erős LED lámpával. kb 30 fokos beesési szögnél csináltam a képet.
Emiatt én biztos hogy vissza nem viszem, mert a mostani készülékem jó, nagy esélyjel rosszabbat kapnék. Sajnos tapasztalatból mondom. :/
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Coolmat #14568 üzenetére
Hogy szaggat a kamerád? Nekem skype közben az előlapi kamerámat hasznláva percenként csinált egy pislantást, elsötétült a kép egy pillanatra. Ezt csinálja neked is?
Engem a lilulás nem zavar, mert olyan napfénynél jön elő, amikor már alig lehet látni a kijelzőt. Egyébként ha ilyenkor nagyon kell a teló, akkor a kezemmel árnyékolok.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
andikaaa #14545 üzenetére
Szerintem ezek pont olyan problémák, amik miatt nem érdemes visszavinni. A képernyőfagyásra ott a REGPON (és sztem az összes készüléknél előfordul ez a hiba). A lilulás sztem fizikai jelenség, szintén minden készülékre jellemző. A 2mp, na az idegesítő. A lilulás és a locksreen fagyás biztos hogy meg lesz az új készülékeden is. Remélem a 2mp késés nem, szerintem az az enyémnek sincs. Én úgy jártam, hogy az első készülékemet nem is kellett volna visszavinni, mert csak képernyőfagyása volt. Utána rosszabbat kaptam, de a harmadik bevált.
-
Joe Cockroac
csendes tag
A szoftverfrissítéshez mit kell csinálni? Szükséges biztonsági mentést készíteni? Törlődik minden adat? Vagy csak a szoftver frissíti magát és minden marad a régiben?
-
Joe Cockroac
csendes tag
A random újraindulás orvosolható valahogy?
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
CockroachJoe #12706 üzenetére
Harmadik telefon, minden jó, kivéve hogy újraindul amikor gondol egyet.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Visszavittem a tegnap cserélt telefont. újabb hetek következnek. megkéérdeztem, meg van e amit visszavittem, de sajnos már nem volt meg.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
kelekyle #12334 üzenetére
lock screen fagyás, de a regpon orvosolta
az érintőképernyőt ha nyomom enyhén, akkor a telefon közepén alsó egy harmad magasságban egy 8 mm átmérőjű területen halványan elszineződik, ez a másiknál nem volt.a képernyő feloldás után látható naptár nem igazán működik. nem mutatja a hét napjkait a névnapokkal, korábban ez is megvolt.
a bekapcsoló gomb is oylan, hogy ha megnyomom, nem érződik a kattanás, sztal nem elég erős a gomb rugója.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Ma nagyjából 50 nap után megkaptam a cserekészülékemet, és ez rosszabb mint az előző volt.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Nem pénzvisszafizetést akarok, hanem egy működő Grand X In-t. Sajnos Debrecenben ilyen lassan megy. Az hogy nem jön a készülék a T-szerviz vagy a ZTE magyarországi képviselete hibája, nem tudom, de akármit csinálok, hamarabb nem fognak szólni. Betelefonáltam, türelmet kértek (40 nap után
), kaptak.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
feelurself #11999 üzenetére
Én január 28án vittem vissza, pénteken betelefonáltam, jött a szöveg hogy nincs az országban meg nem válaszolnak az emailekre. Most következő hétre mindenképpen ígért valami változást a manusz.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Skype hívás közben a kamerák néhány percenként elsötétülnek egy pillanatra. Ezzel a hibával találkoztatok már? Egyébként borzalmas az előlapi kamera képminősége.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Mi számít gyors GPS kapcsolásnak? Nekem szabad ég alatt kb 1-3 perc alatt talál műholdat, ez most jó?
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
feelurself #11181 üzenetére
"Mellesleg a lock-screen fagyástól kezdve a kikapcsoláson át a halk videófelvételig minden apróbb hibája megvolt eddig is."
Akkor már rég vissza kellett volna vinned.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
1. Ha tudod vedd fel videóra a hibát, tudom ez baromira nem ilyen egyszerű, de próbálj rászánni pár órát úgy, hogy videózod miközben nyomkodod, és ha csak egyszer is kikapcsol magától, már nyert ügyed van. Lehetőleg a videó elején hívd elő az imei számot (ezzel bizonyítod hogy a saját készülékedről van szó), majd a kikapcsolás után látszódjon hogy visszakapcsolod.
2. Írj be nyugodtan a vásárlók könyvébe, hogy a termék igenis hibás, követeled a cserét. Nyilván azért nem produkálta a hibát a szervizesnél, mert egyszer nem volt a kezében a telefon miután bevitted.
-
Joe Cockroac
csendes tag
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
callmeakos #10868 üzenetére
Nekem volt már 50 fokos is.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
motoflug #10853 üzenetére
Hm, hát van akinek elmegy a kedve az ilyen problémáktól, mikor rádöbbentem hogy nem jó a telefon, én is nagyon elkeseredtem. Nem tudom mennyire jut el a lock screen fagyósokhoz az infó, hogy tegyék fel a regpont és minél többen jelezzenek vissza hogy utána fagy e vagy sem, de azóta már én sem haragszom a telefonomra, mivel tökéletesen működik.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
andikaaa #10732 üzenetére
Az enyém sem fagy, viszont érdekesnek találom, hogy az akku statisztika szerint éjszaka órákra kikapcsolt a wifim, szal a program mintha nem lenne tökéletes ( a szolgáltató nagyon ritkán hagy ki, de akár az is megeshetett hogy netem nem volt), de nem fagy és ennek nagyon örülök.
Egyébként már több mint két hete várok a cserekészülékre, de jelenleg nem gáz mert "hibátlan" a készülékem.
Más: Ma reggel a feladatkezelőben kilőttem minden alkalmazást, és csak azokat indítottam el amikre szükségem volt, így 11 óra hossza alatt 20%-ot merült a telefonom. Előző nap meg pár óra után 30%ra esett az akksiszint.
Ezt javaslom azoknak akiknek hamar merül a telefonjuk, hátha megoldás lehet.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt felraktam a telóra a regpon wifi keepalive-ot és azóta nem jelentkezett a lock screen fagyás probléma, pedig korábban mindennapos volt. Az akkumulátort tapasztalataim szerint számottevően nem meríti.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
atillaahun #10385 üzenetére
csak wifit használok
-
Joe Cockroac
csendes tag
Most hívtam a T-t, mivel tegnapra ígértek cserekészüléket. Nincs az országban választ kaptam, de hamarosan lesz, talán 1-2 hét múlva, addig a régivel elvagyok.
Újabb hibát véltem felfedezni: hívtak skype-on és írtak whatsappon, de aludt a telefon és nem jelzett semmit és az emaileket is csak akkor jelzi ha nem alszik. Korábban nem volt ilyen gond, ezért gondolom hogy ez valami hiba lehet.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
atillaahun #10172 üzenetére
Szia, én szavaztam, lehet hogy elírtam a nevem, mert amint látom lemaradt egy h a legvégéről.
Üdv: Joe Cockroach felhasználó
U.I.: Holnap elvileg jön a cserekészülékem, beszámolok a tapasztalatokról hamarosan.
2.U.I.: most látom hogy én hagytam le a regisztréciómkor egy h-t. Na szóval én létező tag vagyok, és szavaztam is -
-
Joe Cockroac
csendes tag
Szia!
Nekem általában a viber jó szokott lenni, maga a hangminőség valóban gyengébb mint a skype. Viberen nem szokott olyan lenni, hogy ha engem hívnak, akkor nem hallanak, skype-on meg nagyon ritkán hallanak ha engem hívnak, de volt már rá példa hogy működött rendesen, meg is lepődtem. -
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
A következő hibát vettem észre:
Ha a telefonomon szkájpon hívnak engem, akkor engem nem hallanak, de én hallom a hívó félt. Ha én hívok valakit szkájpon, akkor nincs probléma.
Valakinek van ötlete, hogy ez miért lehet?
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
#40993792 #9839 üzenetére
A kis műanyag burkolaton volt 3 repedés, egy kis darabka meg ki is esett ma belőle, az is megvan.
Folyamatosan azt mondta a szervizes hogy nem fogják cserélni, mert túl vagyunk a 8 napon. Ha nem cserélik ki, akkor beírok a vásárlók könyvébe, amivel lehet hogy nem megyek semmire, de megpróbáltam. Természetesen udvarias voltam és határozott, nem hagyom hogy elhajtsanak. Egyébként tette a hülyét, nekem ez a véleményem.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Ma vittem vissza a telefont a debreceni té szervízbe.
Mielőtt visszavittem volna, elvégeztem a gyári beállítások visszaállítását.
Tehát a szervizben: Odaadtam a készüléket, elmondtam a problémám, a késést és a fagyást. Elkezdte nyomkodni, mutatta hogy rengeteg alkalmazás fut a háttérben, ami sok memóriát fogyaszt. Mutatta hogy le lehet állítani. Azt is mondta hogy frissítsem a telefont, mire én válaszoltam hogy naprakész a szoftver. Ő valami másra gondolt, de mondtam hogy én ehhez nem értek.
Ekkor felvette a jegyzőkönyvet, és jövő hét hétfőre ígért egy cserekészüléket. Kértem hogy bontatlan készüléket adjanak, nem akarok egy visszavitt használtat kapni, a válasz annyi volt hogy csak egy készülék csere lesz, doboz nélkül, akksi és hátlap csere nem lesz.
Az usb kábelemet is mutattam, hogy el van repedve a vége, arra határozottan kijelentette hogy nem fogják cserélni. Rajta volt a fólia, és nem vettem észre hogy törött. Mindenesetre kértem a cserét, aztán hétfőn lesz valami.
-
Joe Cockroac
csendes tag
nem akarok offolni, de! Ugye egy percig sem hiszed el hogy nincs az országban ilyen teló? Ugyanis a T mobil hivatalos honlapján rendelhető a készülék. nekem múlt hét hétfőn érkezett, kétlem hogy az uccsó darabokból vásároltam. Egyszerűen ülnek az ügyön. Két hét után nyugodtan kérhetsz visszafizetést (mivel kényelmetlenséget okoznak neked), beírhatsz a panaszkönyvbe, de lehet amint kimondod hogy vásárlók könyve, felgyorsul az ügymenet. Persze ki mit szeretne, én például ragaszkodok ehhez a készülékhez, csak működjön.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
atillaahun #9701 üzenetére
biztos változó, hogy mikor mennyi, de jelen pillanatban a képernyő 60% (minimum fényerővel), wifi 15, android OS 9%
egyébként érzésem szerint óránként 8-10% a merülés. ha egyáltalán nem nyúlok a telóhoz, akkor is legalább 5%
Lassan két hete lesz nálam, és amiket hibákat itt leírtatok, mind megvan nálam. hálózat kihagyás, első 2-3 másodpercig néma a mikrofonom, fél percre megfagyó kijelző alvó módból. Hétfőn tudom visszavinni a téhez, és mindenképp beszámolok a szerviz hozzáállásáról. -
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha le akarom adni szervizbe a telefont, akkor hogy lehet kilépni mindenből, és úgy odaadni a telefont, hogy semmilyen fiókomba nem vagyok bejelentkezve?
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam hogy az én grand x in-em is fagyni szokott. Még nem sikerült visszavinnem, arra majd jövőhéten kerül sor. Na de amit mondani akarok, hogy a képernyő feloldás annyira problémás volt olykor, hogy már ki is kapcsoltam ezt a funkciót. Azaz, megnyomom a bekapcs gombot és azonnal lehet használni a telefont, csakhogy ezzel a probléma továbbra is fennállt. Gyakorlatilag maga a kijelző fagy meg, függetlenül a képernyőfeloldástól. Ezt amúgy lehet hogy már ti is tudjátok, csak gondoltam megosztom veletek eme információt.
U.I.: amikor töltőn van, akkor soha nem fordul elő ez a hiba.
Ja és még valami, az akkumulátor eddig sehogy sem bírt ki egy napot. (reggel 6tól 100%ról indulva délután 3ra már 40% környékén van. Persze, szoktam nyomkodni, fényerő minimumon.) -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
#40993792 #8939 üzenetére
És van rá valami sanszom hogy kapok egy jó készüléket, vagy ha kicseréltetem az maximum figyelemfelhívásnak jó?
Persze tudom hogy erre nem lehet válaszolni, a válasz akkor derül ki ha kaptam új készüléket, na mindegy, majd meglátjuk mi lesz a történet vége. Köszönöm a válaszokat!
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
#40993792 #8929 üzenetére
Hogy egy kicsit többet írjak, elmondom pontosan mi volt.
Ma délelőtt nem oldódott fel a képernyő. Megnyomtam a kikapcsoló gombot, felajánlotta a kikapcsolást, de visszaléptem. Ekkor azonnal fel tudtam oldani a képernyőt. Újraindítás nem segített, kb 3 perc állás után ismét nem lehetett feloldani a képernyőt.
Aztán rájöttem, ha nem tudom feloldani a kijelzőt, fél perc múlva már menni fog.
Ez után kikapcsoltam a wifit, és simán működött, nem problémázott a feloldás.
Egy másik tesztet is csináltam, méghozzá amikor nem tudtam feloldani a képernyőt, akkor megcsörgettem magam egy másik telefonnal, ekkor a kijelzőt tudtam használni. Ez utána feloldás is sikerült.
Miután a wifit visszakapcsoltam, azóta a probléma nem jött elő.No hát röviden ennyi.
Holnap visszaviszem, lehet hülyének nézni, de szeretnék kicserélést kérni, mert alapvetően jónak tartom ezt a készüléket, csak ezt a feloldást kéne megoldani. Meglátjuk mi lesz
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn érkezett meg a grand x in-em, Nagyon megtetszett, jó kis telefon. Ma délelőtt hirtelen előjött a képernyőfeloldás problémája. Olvastam hogy elég gyakori probléma ez. Van már valami infó arról, hogy miért van ez? Van erre gyógymód, vagy érdemes visszavinnem a készüléket a téhez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest