- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
látom már jópár féle tok van itt közkézen, de úgy láttam, hogy mind ebay vagy más rendelős történet.
nem tudtok mondani esetleg budapesti boltot/üzletet, ahol megnézhetném anyagában stb. ezeket a tokokat?
(Nilkin, MeiFeng, Imak stb.)köszi
-
csabsz13
aktív tag
megvan, ez volt a hiba!
köszönöm!@andyTM: nekem úgy tűnik, hogy ehhez bekapcsolt állapotban kell tartani a PC-t, amin a VLC telepítve van - vagy rosszul gondolom? mert éppen azért használom a routerre csatolt külső vinyót, mert így nem kell bekapcsolva tartani a gépet, ha valamit nézni akarok.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Coolmat #6459 üzenetére
helló,
köszi a sok tanácsot! az x86os bővítmény már fent van. SD kártyáról simán viszi is a videókat, a hálózatról nem az igazi. a csatornaválasztás is megvolt már (iszonyat sokan vannak a környéken és szinte mindenki ugyanazt a 2 csatornát használja, szóval már beállítottam a routert, hogy ott ne is próbálkozzon) és a vargalex is szépen fut
szóval még keresem a hibát.
üdv! -
csabsz13
aktív tag
Sziasztok! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Karácsonyra jött a családba egy ZTE Grand X IN, ami már az első nap után láthatóan nagyon jó döntés volt
1 dolog van, amit nem sikerült vele rendesen megoldani: WiFi otthoni hálózaton keresztül mkv file lejátszása (vagy nagyon akadozik a kép vagy azt írja ki, hogy nem megnyitható) - BSPlayer és MX Player az amikkel eddig próbálkoztam. BSPlayer nem is nyitja meg, az MX Player szoftveres módban már majdnem jó a lejátszás, de azért még szaggat kicsit.
a WiFi hálózat szerintem jó kell, hogy legyen, mert Speedtest-en 15 Mbit/s sebességet bírt a telefon kihozni magából.
Van a családban egy HTC Desire S, ott ugyanezek a programok, ugyanezeket az MKV file-okat, ugyanarról a meghajtóról (egy T-Link 1043ND routerre kötött külső vinyó) gond nélkül lejátszották.van-e esetleg másnak tapasztalata ezzel kapcsolatban? esetleg egy másik lejátszó program?
köszi!
-
csabsz13
aktív tag
Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni.
egy átlag felhasználónak a ZTE Grand X IN miért érné meg jobban (most az esetleges árkülönbség nem számít - ha van egyáltalán), mint a HTC One V?
vagy milyen hátrányai vannak vele szemben?előre is köszi, ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest