- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
VROBY
tag
Szia!
Sajnos még mindig nincs csere készülék a kaposvári T-be ( három hete)
Elkeseredésemben már én is egy aksi csere javaslattal mentem a mai nap hozzájuk.
Volt náluk aksi, de a csere után negyed órával már kétszer kikapcsolt
Így marad a várakozás, mert az értékesítési darabból nem cserélhetnek -
t181
senior tag
Ezt Én is észrevettem.
Valamelyik este zenét hallgattam, ránéztem a telóra, és Én is úgy láttam, mintha nagyon-nagyon halványan, de világítana.
Igazából nem különösebben érdekel, mert nem lehet észrevenni...(kivéve, ha éjjelente, vaksötétben szereted nézegetni a telefonod.)
Szerintem ezt csak akkor produkálja, ha ébren van, de nem biztos... -
Canonfan
senior tag
Nekem még egyszer sem produkálta ezt a hibát, (kopp kopp) viszont keveset használom a wifit, nagyrészt csak otthon appok letöltéséte/frissítésére meg adatok másolására ftp-n, különben ha nem használom ki van kapcsolva, a mobilnettel együtt.
Ma is frissítettem appokat az otthoni wifin, utána még böngésztem, nyomogattam a telefont és semmi gond nem volt.Én is a B04-es gyári romot használom.
-
Danniel
tag
Nálam is produkálja hébe-hóba a befagyott kijelzőt, ha valami értesítés jön. Azt vettem észre, hogy 10-15 másodperc után "életre kel". Nagyon érdekes, mert amíg villog fent a zöld led, hogy mondjuk email jött, addig nem reagál a kijelző. Amint folyamatos világításra vált, visszakapom az irányítást...
-
TBG
senior tag
Ahogy most mondod, bekapcsolt wifi-vel történt....
(ilyenkor szidom is azt a hülye barmot, aki kitalálta, hogy egy telefonra fölöslegesek a hardveres hívásgombok, vagy éppen a kameragomb - no de hátha ezt is javítja majd egy esetleges frissítés).
Várom a szoftverfrissítést, ami ezt javítja
-
Robbertho
aktív tag
Amit egy pár órára kölcsön kértem nagyon rossz volt, így megfogadtam, olyat nem veszek ami hasonlít rá
Így végül emellett a kábel mellett döntöttem.
Legolcsóbb kategória, de minőségi; működik, nem kontaktos. Megfelelően jól szorul mindkét végénél, kb. mint a gyári adatkábel amit a telefonhoz adtak.
1 dollár, és kb. két hét alatt megérkezett Budapestre -
Keeperv85
nagyúr
Hajaj.. én zenélek... Felcsigáztok, ezért meghallgattam. Hátőő... röviden: jobb lett volna, ha nem teszem... Borzalmas élmény volt. Iszonyat zajos, dinamika 0...
..erre kell egy másik füles srácok, aki nem hallja, az keressen egy audiológust sürgősen, mert komolya halláskárosodásban szenved... Ez a tízes skálán a kettes, de csak mert nem mono...
-
tPedro_
őstag
Erre meg en se jottem ra, koszi a tippet.
Megoldhato egyebkent valahogy, hogy a tarcsazot megnyitva alapbol az utolso ful jelenjen meg?
Masnak se jelzi ki egy hivas lerakasakor, hogy mennyi ideig beszelt?
Utolag tudom csak megnezni a hivastortenetben, ha kivalasztom az adott hivast. -
Nem tudom...eléggé gondolkodom én is...csak teljesítmény. A GXIN egy jó ezrest ráver Antutu-ban, Quadrantban is vagy 400 pontot, A Linpackban pedig állva hagyja...hiába a fizikailag két mag az LGnél, az Intel nem szórakozott az első mobil Atommal...A kamera pedig számomra is egy óriási csalódás az LGben...
Egy nagy bajom van. A telefonálás. És nem tudom, hogy ez most szoftveres, avagy hardveres hiba. Mert nem mindig jön elő, csak alkalmanként...A 8 nap, az 8 munkanap, vagy nyolc rendes nap? Tehát 14én vettem át a telefont 13 órakor. Tehát akkor 21., vagy 26. lesz a nyolcadik nap?
-
Peter_Pan
tag
Rájöttem, hogy a belső tár írás szempontjából class6, olvasásban gyors.
Közben nézem a media_profiles.xml-t. 1080p-hez 15000000 bit/sec tartozik, ami olyan 1,7 MB/sec lehet.
Nagyon úgy fest biztosan csak a kártyacserével dől el biztosan, de akkor a tiedet be ne kapcsold ameddig vissza nem kerül bele a saját kártyája, mert ha elő akar jönni a duplánlátás, akkor az nem kell mindjárt 2 készüléken.. -
-
Peter_Pan
tag
Teszteljétek mekkora a kártya sebessége valójában.
Belső tárra rögzítve is akad? Ha ott minden sima, akkor biztos a kártya nem tud néha lépést tartani az adatfolyammal... -
rizso
addikt
Közben még egy észrevétel: a hirtelen fényviszonyváltozás továbbra is megfekszi a gyomrát, de csak addig, ameddig alkalmazkodik. Pl. a félhomályból közvetlenül a lámpa felé fordítva elkezd akadozni egy kicsit, majd ugyanígy visszafordításkor is. Érdekes, mert az enyém (Samsung 32GB Class10-es kártyával) nem csinál ilyet, állandóan folyamatos.
-
Peter_Pan
tag
Akár alacsony töltés miatt is lehet, ha elég okos az energiagazdálkodás.
Most nem mondom, hogy cseréljetek majd sd-kártyát, mert akár előjöhet a mappaduplázós jelenség...
Viszont érdemes lenne töltött akku mellett a belső tárolóra rögzíteni majd.
Illetve ha az sem segít, akkor a factory reset + ROM visszaállítást javaslom sd-ről. Ha azután még mindig szaggatna, akkor a gond szerintem garanciális körbe esik. -
Peter_Pan
tag
Ha video a külső SD-kártyára kerül akkor érdekes lehet milyen oszályú..
A belső tárolók sebessége illene, hogy teljesen egyforma legyen.
Illetve tennék arra a telefonra is egy ingyenes Camera ICS-t és dupla sávszélességű videót készítenék. Elvileg ha adatátviteli probléma, akkor ettől romlania kéne. Ha más oka van, akkor még az is lehet, hogy javít...
+1: legalacsonyabb felbontású videóval is szaggat? -
Peter_Pan
tag
Én átváltottam a nyelvet, és lehet megvilágosodtam. Azt hiszem más nyelveken egyértelműbb, hogy ott a BT -s párosításhoz a készülék nevére kell bökni.
Ez persze az NFC-re még mindig nem egyértelmű, főleg ha a szükséges antenna egy külön NFC-modulban benne van, mint ahogy Keeperv85 írja. -
Peter_Pan
tag
Látom te is szeretsz fényképzni vele
.
Én a gyári képességekkel is elégedett vagyok, ez persze nem jelenti azt, hogy nem örülök amikor találok módot arra, hogy még többet hozzak ki belőle.
Off (mert már mondtam):
- Korábban jeleztem, a gyári kamera app helyett érdemes az ingyenes Camera ICS, vagy fiztős Camera ICS+ használata. Aki a záridő beállításokba legalább egy picit bele kíván nyúlni annak a Camera FV-5 lesz a megoldás, mert jobb jpg-tömörítési minőséget tesznek lehetővé az android alap beállításainál. Persze kisebb számítógépes utómunkával ezen is lehet még javítani.ON:
- Új találmányom a Perfectly Clear. Csodát csinál a képekkel!! Néhány pillanat alatt képenként 20-30 percnyi számítógépes utómunkát vált ki, ráadásul magán a telefonon hajtja végre. Egyetlen gyenge pontja, hogy jelenleg nem tud 1600x1200-nál nagyobb méretben menteni, mert nem elég neki a memória, de már dolgoznak egy megoldáson. -
keep2000
tag
amennyire láttam, az app drawerben nem tudok csoportokba rendezni appokat a gyári indítóban. Szoktam csinálni egy "nem kell" meg egy "játékok" mappát. A ne kell mappába mennek azok a rendszeralkalmazások, amikre nincs szükségem az app drawerben (lanucher, gyári fájlkezelő, gyári galéria, origo, sim kártya eszköztár, gyári browser, stb), a játékokba meg a játékok. Így nekem áttekinthetőbb, ha keresek valami appot, kevesebbet kell görgetni.
-
golyós
addikt
Nem tudom,hogy csináljátok a 2 napos aksit.
Csak 2G-t használok 600Mhz a proci Ondemand beállitással.
max 2 óra wifi,1 óra játék,1 óra nyomogatás és nem telefonálok.2-án vettem 5 inditott hivásom volt összesen,fogadott se volt több 15-nél.
Minden nap tölteni kell mert este 10-re 15-17%-on áll az aksi. -
-
Peter_Pan
tag
Én ugyan csak most ismerkedem az androiddal, de eddigi tudásom szerint teljesen normális, hogy amikor a bekapcssológombhoz érsz, a lockscreen kerül onResume() metódussal felélesztésre, így ott azonnal az aktuális idő jelenik meg (mert mire feltekeri a fényerőt, addigra frissül az időpont is).
A launcher activity-jét, amin szintén van egy óra, viszont csak azután kezdi feléleszteni a rendszer, hogy rátapizol a lockscreen feloldógombjára. Az adatok frissítése pedig csak azután kezdődik, hogy a activity feléledt, így 0,1-0,2 mp késés teljesen normális és csak amiatt tűnik fel, mert itt már megy a kijelző.
Illetve lehet, hogy ügyes kódólással ez is áthidalható lenne, de én még addig nem jutottam -
M0RGI
őstag
Gondolod? Ennek csak a fényes része tűnik kemény szilkonnak ami nem gyűjt szöszt, a többi az TPU, ami gyűjthet. De kicsi rá az esély. Itt inkább a bumszli forma és vastagság nem tetszik.
Helyette:
[link]
Ez tetszetősebb, mint amit mutatsz, vékonyabbm, de ez meg tuti zselés szöszgyűjtős... Vagy rosszul látom?
Nehéz a tokválasztók élete.... -
Robbertho
aktív tag
A te tokoddal az a baj, szerintem, hogy az alá kerülő kosz összekarcolja a telefont.
Nekem ugyanilyen kinézetű van skate-en 1 éve, és sajnos azt tapasztalom, hogy annak ellenére, hogy azért vettem, hogy ne legyen karcos, sok helyen az oldalán olyan lett.
Túl kemény az anyaga, ezért rossz (más kérdés, hogy épp ezért és az általad felsorolt okok miatt vettem ilyet én is). -
William84
csendes tag
Igen, szerintem is a kemény szilikon tok TPU a nyerő. Nekem több telómon is az volt és szerintem a legjobb.
Ez a fajta a legjobb ami nem esik le és nem nyúlik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged