- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
Legközelebb az ilyen jellegű hozzászólásodat "off topicba" rakd, akkor nem olvasom végig és nem húzom fel magam rajta.
Ha te nem hallgatsz rádiót te bajod! Ne nézz tévét se, ne olvass újságot se és ne menj ki az utcára se mert mindenhol csak a sok reklám jön.
Minden reggel, mialatt utazok rádiót hallgatok, hogy jól induljon a napom és tájékozott legyek. Napközben ha utazok szintén rádiót hallgatok. Este ha hazaérek inkább a rádiót kapcsolom be mint a TV-t.
Amikor én vettem a T - webshopból a GXI-t, akkor még ki volt írva a jellemzőkhöz, hogy FM rádió. Miután megvettem itt a fórumban írták, hogy valószínű szoftveres frissítéssel megoldódik majd. Erre várok azóta is mert, mint kiderült, én igen is fontosnak tartom az FM rádiót!
-
Lacko87
tag
S/N: 321722651951 - Naponta legalább egyszer "fagy" a lockscreen illetve random módon kikapcsol. Naponta többször. (B03 szoftverrel vettem október végén az elsők között)
Ma nem jutottam el a T-hez de holnap délelőtt megyek és viszem vissza, mert ez így használhatatlan!
-
Lacko87
tag
válasz
reallalesz #8551 üzenetére
Az írásod elejével egyetértek
"Azzal lenne a gond, hogy megvettem a telefont"
-
Lacko87
tag
válasz
Keeperv85 #8515 üzenetére
Szó sincs ilyenről! Új telefont vettem új előfizetést kötöttem egyszerre a T-Mobile -nál! Nem tudom, hogy lehetséges-e esetleg hogy régi sim kártyát kaptam mert az a kódsorozat megfejtés még nem sikerült, de valószínűsíthetően új sim kártyám van!
Fagyás számtalanszor fordult elő és kikapcsolás is egyre többször van!
-
Lacko87
tag
A helyszolgáltatásoknak és a fagyásnak semmi köze egymáshoz! Minden esetben egyformán fagy!
Az is lényegtelen hogy szürke vagy kék a wifi ikon mert most pl. kék és mégse reagál.
Aztán egyszer csak szétkapcsolja a wifit (eltűnik a wifi ikon) és ekkor tudom feloldani. Majd feloldás után kb. 10-15 mp múlva jelenik meg újra a wifi ikon.
A wifi beállítás a mindig -en volt eddig. (Ezek a wifi beállítások csak újraindítás után lépnek amúgy életbe!)
-
Lacko87
tag
válasz
Keeperv85 #7662 üzenetére
Szívesen cserélek veled telefont ha neked probléma, hogy nem fagy
Az enyém garantáltan naponta 1-2 alkalommal produkálja a legkülönbözőbb helyzetekben. Nem csak lock screen feloldáskor, hanem telefonálás befejezésekor is volt már, hogy nem tudtam letenni illetve többször felvenni se tudtam.
(A fagyáskor a teljes képernyő fagy! Nem reagál semmire. Az állapotsávot se lehet lehúzni, csak a fizikai gombokra reagál a telefon.)
-
Lacko87
tag
Azért ez a képernyő feloldáskori érzéketlenség, akkor tud igazán idegesítő lenni, amikor nem tudod felvenni a telefont mert nem engedi vagy nem tudod letenni ugyan ezért. Nekem mind a kettőben volt már részem
-
Lacko87
tag
Tegnap este után ma újra kikapcsolt a telefon. Most az asztalon pihent senki nem zavarta kb 60%-on van az aksi és ha benyomom a bekapcsoló gombot csak narancssárgán világít pár másodpercig aztán nem történik semmi. Hosszabban nyomom akkor az intel logo bejön, elindul a telefon aztán hirtelen kikapcsol. Ez egymás után 10x meguntam ezért aksi ki - be most jó.
Nagyon dicsértem ezt a telefont az első hetekben, de kezd egy kicsit kiakasztani az utóbbi hetekben. Előre jelzem semmi programot nem telepítettem és nem töröltem, nincs root és nincs semmi. Szóval nem user error
Most így karácsonykor nem hiszem hogy foglalkoznának velem a T-nél de két ünnep között biztos, hogy megy vissza nekik.
-
Lacko87
tag
B03-as verzióval vettem. Eleinte még nem tűnt fel a GPS használhatatlansága, mert általában a mobilnet be van kapcsolva úgyse használom ki az egész adatkorlátot.
A hónap elején Belgiumban voltam és ott nem használhattam a mobilnetet. Egész nap sőt egész héten nem talált GPS jelet órák alatt sem! Néhány műholdat látott, de nem csatlakozott egyikhez se.
Azóta itthon is kipróbáltam és mobilnet nélkül továbbra is esélytelen, hogy csatlakozik műholdhoz. -
Lacko87
tag
válasz
heidricha #6086 üzenetére
Teljesen ugyan ez a problémám.
1. GPS mostanában nagyon nem akar jelet találni.
2. Kiveszem a zsebemből és narancssárgán világít a led folyamatosan és semmire nem reagál. Hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor egyszer csak megjelenik az intel logo és bekapcsol, vagy mint tegnap este az se elég csak az aksi ki - be tevése segít.
3. Az elmúlt napokban számtalanszor fordult elő, hogy x db nem fogadott hívásom volt. A rezgésből semmit nem érezni.
-
Lacko87
tag
Honnan tudom, hogy class mennyi az SD kártyám? Kb 3 éve vettem és fogalmam sincs.
Amúgy az SD Tools: Írás: 7,4 Olasás: 38,4
Lacko87
tag
válasz
petike2014 #3345 üzenetére
Az Intel graphics media accelerator (400 MHz) és a PowerVR SGX540 gpu-k ugyan azok? Olvastam, hogy az Intel GMA a PoweVR alapjaira épül, de azt, hogy ugyan az lenne a kettő azt nem tudtam,
-
Lacko87
tag
Mivel sokat vezetek ezért mindenképpen szükségem lesz egy szivargyújtós töltőre. Amióta elolvastam az akkumulátorokról szóló nagyszerű cikket [link] azóta tudom, hogy nem lehet mindent mindennel tölteni még ha külsőre úgy is néz ki. Ezért kérdezném, hogy kimondottan ehhez a telefonhoz milyen szivargyújtós töltőt vegyek természetesen nagyon olcsón!
-
Lacko87
tag
Ezzel a gyári billentyűzettel lehet kezdeni valamit? Nagyon idegesít, írok egy szót nyomok egy szünetet és már ékezettel együtt jelenik meg és magától kijavítja. Minden ilyen automatikus hülyeséget kiszedtem, de mégse jó és kezd eléggé zavarni.
-
Lacko87
tag
(#3202) Ricardo
A problémák fele abból ered, hogy mindenki bemagyarázza magának és 3 napig 0-24-ben próbálja előidézni. Ilyenkor jönnek elő ilyen hülyeségek hogy az alsó gombsor későn kapcsol fel.(#3200) petike2014
A gyors energiatakarékos üzemmód szerintem azért nincs benne a B04-ben mert alapból be van kapcsolva. Mivel a frissítés óta jelentősen jobban bírja az aksi mint előtte ezért feltételezem egyéb optimalizációk is benne vannak, amiket a menüből viszont kiszedhetek.Ma kipróbáltam ezt a recsegés dolgot. Feltettem maximumra a hangerőt és ha nagyon akarom akkor belebeszélem, hogy recsegett, viszont olyan hangos volt hogy telefonálásra már nem alkalmas. Zenehallgatásnál kicsit határozottabban mondom a recsegést, de ki hallgat zenét a telefonon fülhallgató nélkül max hangerőn?
-
Lacko87
tag
A T-mobil oldalán keresen, de nem találom a választ a kérdésemre főleg azért, mert karbantartás miatt minden 2. oldal hibásan jelenik meg.
Van havonta 100 óra ingyenes beszélgetésem az előfizetésen belül. Viszont van ez a nagyszerű találmány a percenként 2 forintos távközlési adó. A 100 óra ingyenes beszélgetés az valójában most ingyen van vagy percenként 2 forint? Nem mindegy mert ha percenként 2 forint, akkor az ingyenes 100 óra beszélgetés valójában 12000 Ft.
-
Lacko87
tag
Nagyon kellene már az a Mobilarénás teszt erről a telefonról, mert sokan téves információkkal rendelkeznek a készülékről.
Több mint egy hét folyamatos használat után (az előző telefonom Samsung Monte s5620 volt):
1. Beszélgetés közben a hangerő a fele alatt van és így is kristálytisztán hallok és értek mindent. Az előző telefonnál max. hangerőn se hallottam sokszor rendesen.
2. Mindenkitől megkérdetem, akivel beszélek, hogy ő hogyan ért engem. A válasz mindig az volt, hogy nagyon tisztán és érthetően.
3. A gyári headset nem egy komoly darab, de azért használható. Nekem kimondottan jól jött most buszon és séta közben.
4. Nekem a képernyő érzéketlenségével sincs bajom.
5. A fényerő jól szabályozható szerintem. Egyedül a nap rásütésekor ez a lilás árnyalat furcsa.
6. Akkumulátor kimondottan jól teljesít. Alap használat esetén 2 napot vígan ki lehet vele húzni. (most 13 óra alatt 5%-ot merült, természetesen ebben egy ébresztésen kívül nem igazán volt egyéb nyomogatás.)
7. Nincsenek kompatibilitási problémák, mint azt sokan a megjelenés előtt jósolták. Ami jelenleg nem fut (itt főleg játékok) azok határozott meggyőződésem, hogy amint a szoftverfejlesztő cég észleli ezt az új Intel platformot akkor módosítja a kompabilitási leírását, mert minden egyéb paraméter megfelel és a telefon vígan elboldogul vele.
8. Kamera: Nekem az, hogy van kép stabilizátor a Monte után már bőven elég
9. Tárhely: Egy 4gb-os SD kártyával bőven elég nekem.
10. Az 1-2mp -es felvétel utáni késlekedés teljesen megszokható és számomra már egyáltalán nem zavaró.
-
Lacko87
tag
Nagyon jó ez a Zsolti_72 által írt teszt, de én egy Mobilarénás tesztre várok már nagyon és egy Különösen Ajánlott plecsnire. Ez lassan kezd méltatlan lenni a készülékkel szemben.
-
Lacko87
tag
Mivel ez az első droidos telefonom és ez a legdrágább is nekem elhiheted, hogy két napja szinte folyamatosan a kezemben van és keresem a hibát. Fél éve vártam hogy ilyen áron normális telefon legyen kapható. Az Alcatel ot995 majdem meggyőzött csak az ICS tudtommal mai napig csak ígéret és az 512 mb ram is szűkös.
Szerintem ezzel a telefonnal akinek nincsenek extra igényei az elégedett. En 2 és fél nap után maximálisan elégedett vagyok.
Az új tulajoknak javaslom a frissítés elvégzését az elején, mert pontosan nem tudjuk de sokmindent javít. Pl: aku idő, sebesség. -
Lacko87
tag
Sajnos a gyári fólia egy napig se bírta így most fólia nélkül megtapasztaltam hogy nagyon maszatolódik a kijelző.
-
Lacko87
tag
Kezdő alap kérdés:
-Hogy lehet képernyőképet lementeni?
-
Lacko87
tag
Szerintem ez a frekvencia állítgatásos játék az ICS miatt van benne, de semmit nem változtat ha állítgatsz rajta. Legalábbis a frekvenciavezérlésnél biztos, hogy nem működnek az opciók.
-
Lacko87
tag
Másodjára produkál a telefon egy érdekes hibát. Fel szeretném oldani a képernyőzárat, benyomom a bekapcs gombot előjön a feloldó képernyő, de nem reagál az érintésre. Bármit nyomok semmire nem reagál. Ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor felteszi a kérdést a kikapcsolás repülőmód stb. de a képernyőt hiába tapicskolom nem érzékeli.
Ha felhívom magam másik telefonról akkor utána helyreáll a képernyő érzékelése.
-
Lacko87
tag
Most jött meg az enyém is végre!
Valaki írta, hogy webshopon keresztül rendelve adnak hozzá tokot. Nekem nem adtak tokot hozzá. Kifelejtették vagy már nem jár?
-
Lacko87
tag
Akkor most valaki aki szakértő elmondhatná, hogy a ZTE oldalán található frissítés, ami a B03-as verzióról B04-re frissít, mit tartalmaz és érdemes-e esetleg azzal kezdeni, amint holnapután megkapom végre a telefonomat?
-
Lacko87
tag
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem!
Az előző albérletben nagy hasznát vettem, hogy a laptomomról megosztott nettel tudtam a telefonomat használni és a barátnőm amikor nálam volt akkor az ő laptopja is arról ment.
-
Lacko87
tag
Többen is írjátok, hogy a laptopról megosztott net nem működik a telefonnal. Én mindig a connectify nevű progit használom erre és tökéletesen működik. Nem volt még olyan eszközzel dolgom, amivel ne lett volna jó. Pl. a sokat látott Samsung Montém is tökéletesen csatlakozik az így megosztott nethez. És mindez az ingyenes verzióval mindenféle trükközés nélkül.
-
Lacko87
tag
Ügyes vagy
Mondtam én neki, hogy a webshopon fent van és lehet rendelni és van ár is hozzá azt mondta ők még azt nem kapták meg és valószínűleg csak jövő héten lesz majd ára. Azt felajánlotta, hogy elteszi addig, de mondtam neki, hogy akkor inkább a webshopon rendelem meg.
(
Ez meg is történt úgy fél órával ezelőttKicsit lehet szégyen, de pályakezdő informatikusként ez lesz az első okos telefonom.
) -
Lacko87
tag
Sziasztok
Voltam bent ma délután Pécsen az Árkádban található T-Pontban és kezembe foghattam én is egy ilyen telefon, de azt mondta, hogy még nincs beárazva nála ezért megvenni nem tudtam. Így marad a webshopon keresztüli rendelés és a várakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest