Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Én holnap viszem cserélni, a 2 mp-es hívás előtti szünet, az ad hoc módon recsegő hangszóró és bizonyos hívások rossz hangminősége miatt. Most, hogy írjátok a V2-es ROM-mal sok hiba megjavult, talán nekem is azzal kellene próbálkozni, de először inkább megpróbálok egy másik készüléket elhozni, aztán ha azon is ugyanezek a hibák, akkor megy fel az új ROM.
-
golyós
addikt
1. lehetőség:
Mond , hogy a telefon random kikapcsolgat(mint az enyém) és kicserélik.Meg sem próbálta,nem is érdekelte különösebben.
2. lehetőség:
Ha viszont ezt nem akarod mond, hogy megvárnád a szoftverfrissítést hiszen pár perc.
Ha lecserélik és megint előjön akkor már viszont kötelessége cserélni.
Igy több az utána járás de legalább cserélik.Remélem segítettem.
-
andyTM
őstag
"Más: Szeretnék valami hasonló live wallpaper csinálni a telóra mint ami az üdvözlő képernyőn van intel logo,és animálása. Van erre valami program?"
- hogyne lenne
[App! képzés]
-
kelzsoca
félisten
A zte gyári mentés és visszaállításal mentsem le a dolgaimat? Az bennt van a V2-ben is,hogy vissza tudjam tenni?
Igen, azzal is lementhetőek, és természetesen a v2-es romban is benne van az alkalmazás.
(#8342) bbpro
Megkérek mindenkit, hogy ne a lakásban, fedett/árnyékolt helyen próbálgassa a GPS-t, mert annak semmi értelme, még akkor sem ha más készülék mást mutat.
Lehetőleg az égre szabad rálátás legyen. -
andikaaa
aktív tag
Muhaha! Ma én is voltam a kedves T-nél! Kb hasonló módon semmire nem jutottam. 1. mutattam a szétesett USB kábelt, a válasz menjek egy másik T-be, mert csak ott van szerviz, a másikban ugyanezt mondták nekem is, mint neked... 2. Nem kaptam a készülékvásárláskor jótállási jegyet, most akartam volna elkérni, a válasz az volt, hogy manapság már csak számlát adnak, nem adnak jótállási jegyet... Érdekes, másnak miért adnak akkor?! 3. A telefonon megrendelt hátlapomról persze semmit nem tudtak, ehhez a készülékhez nem forgalmaznak alkatrészt..., így várom a Kínából rendeltet. :S
A fagyáshoz kapcsolódóan, már azt én is leírtam naivan, hogy a térerő is beleszólhat. Nekem csak egy olyan helyen fagy, ahol minimális a térerő plusz "mindigre" van állítva a WiFi... Itthon is ilyenek a beállításaim, de van térerő, nem is fagy.
-
atillaahun
veterán
Nem feltétlen, láttad nekem is mit írt a ZTE. Szerintem ezt a típust sokkal készségesebben cserélik mint bármelyiket. Egyébként ha megkérdezni se mész be, akkor soha nem is fogod megtudni.
Plusz ott van a hangfelvétel is amit kolléga készített, nyugodtan lejátszhatod nekik. -
spinkler
tag
Nekem is volt ilyen problémám, nekem a kamera zárhangja, az akkumerülés hangja tűnt el. A lockscreen hangot nem használok. Majd gondolt egyet és visszajött magától. Ötletem sincs, hogy mi okozza ezt.
+ Nekem még mindig fennáll az a problémám, hogy elég gyakran "lefagy" a gyári kamera, bejön, de nem tudok vele képet csinálni, nem érzékel semmit.. Más kamera appot használva pedig FC-zik ilyenkor. -
-
Coolmat
őstag
Ha visszakeresed a topikban én is panaszkodtam erre, végül csak egy magyarázatot találtam: 2G hálózaton ilyen tré a minősége. Mikor Budapesten vagyok gyakran előfordul, hogy 3G hálózatról visszavált GPRS-re hanghívás közben, ilyenkor panaszkodik a hívott fél, hogy pár mp-re kihagy vagy érthetetlen lesz a hangom. Itthon Esztergomban még nem tapasztaltam ilyet (3G van itt is), ezért félig-meddig hálózati hibának tartom a dolgot.
-
ux1
addikt
Hmm. Nem tudom neked miért nem megy. Ez nem TcUp tulajdonsága. Én az UP-ot nem használom a sok haszontalan dolga miatt. Van egy plugin gyűjteményem. Virtuális gépen csak is xp-t használok kényszerűségből. TC alatt 2click a plugin.zip-en és települ is. ( még wine alatt is) De ez már tényleg nem ezen topic témája.
-
ko9
addikt
t181
Gondoltam, hogy nem a mi munkánkat minősíted, ugyanis vajmi kevés köze van a kettőnek egymáshoz.
-
Canonfan
senior tag
Én az [ES File Explorerre] szoktam indítani egy ftp servert, (settings/remote settings/remore manage) nekem ez vált be eddig, az ES File Explorer úgyis alap app nálam, így külön appot sem kell feltennem hozzá
-
kelzsoca
félisten
Ezt is kipróbálhatod: Ftp Szerver
WiFi kapcsolattal FTP-n keresztül tudsz hozzáférni a készülékhez.
-
Samus
addikt
-
Gabor12
tag
-
atillaahun
veterán
Hát most nincs előttem a telefon menürendszere, de ha jól tévedek 4 beállítás lehet.
Az első általában a Google helymeghatározás - szerintem ez több kárt okoz mint amennyi haszna van.
Valszeg a második a GPS, ami ugye navigálásra való, a harmadik talán az a-gps (vagy gps-támogatás), ami ugye a kezdeti rásegítést adja aktív mobilnettel a rendes GPS helymeghatározásához.
És asszem az ICS-be bekerült még ez a Google keresős szutyok is negyediknek, ami szintén ugyanaz a kategória mint az első, gondolom arra való, hogy a programok tolhassák az arcomba a célzott reklámokat. -
philoxenia
MODERÁTOR
Offline navi ilyet nem tud használni.
Az A-GPS gyakorlatilag az adatkapcsolat segítségével pozicionál, nálam falun csak egy torony van, de a wifit bekapcsolva mindjárt egész pontosan helyretesz itthon...
Most este a szobában is 7 műholdat lát, nyilván a helytől függ ez is, éppen melyik műholdak vannak felettünk és a lakóhelyről mennyire jól látszanak, milyen erős a jelük...
[link][link]Megnéztem, a GPS Státusznál állítottam az A-GPS adatfrissítést az alap 1 napról 1 órára és azonnal javult, tehát mindenképp van benne A-GPS támogatás....
A menüben is állítható... -
atillaahun
veterán
Nem, nekem még egy szutyok LG-m van, de az is ugyanezt játssza, az hogy kint vagyok vagy bent csak annyin változtat, hogy hány műholdat talál, de végül nem hajlandó csatlakozni hozzájuk.
Ha minden jól megy most hétvégére néz ki a GXI beszerzése. Úgyhogy majd alaposan átnézem átvétel előtt. -
execute93
őstag
Köszi a választ. Első android. Rámegyek erre: " Megosztás vagy aktív hotspot".
Én itt nem tudom kiválasztani hogyan csatlakozzon. Csak konfigurálni, de amit mondtál nem találom.Lehet idióta vagyok, de kb ismerkedek vele.
Szerk.: Letöröltem amit felrakatott velem ( usb csatl. után) most már azt sem írja ki, hogy kívánom-e telepíteni...
-
andyTM
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
TBG
senior tag
Gyorsan fogyó akksi?
Félreértettél. A GrandX IN gyári akksija(1650 mAh) azt gondolom, hogy a jelenlegi, OC NÉLKÜLI procihoz van méretezve. Ha ezt meghúzod, nyilvánvalóan gyorsabban fog elfogyni. Feltételezem, hogy a Motorola 2Ghz-es vasához nagyobb akksi is jár(2000 mAh)
-
TBG
senior tag
Pont a tesztek miatt kérdezem,mert elég sok oldalon az ARM dual core megelőzte,hiába a magas órajel. Így már gondolom érted minek az OC.
Azért én megnézném ezeket a teszteket. Ha gyorsaságfüggő vagy, akkor az OC-vel sem fogsz jobban járni, max lesz egy gyorsan fogyó aksid. Akkor vegyél ARM-es megoldást
Egyébként ha megnézed az utóbbi héten belinkelt teszteredményeket, láthatod, hogy nem sok ARM-es megoldás van a piacon, ami egy lapon említhető ezzel. Ami meg gyorsabb, az a 3X-os árkategória.
-
M3aN
senior tag
Használj fehér képernyőt a lámpa helyett, vagy tarts magadnál egy 1-2e Ft-s 4-5cm-s Duracell zseblámpát.
Vagy igényeid vannak, vagy pénzed egy olyan telefonra, aminél nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ez a telefon a no1 ár-érték arányban az eddigi tapasztalatok szerint!
-
TBG
senior tag
Az első dolog ami nagyon negatív számomra az a LED villanó zseblámpa funkciójának teljes hiánya.
Szubjektív. Én telefont kerestem, nem elemlámpát. Nem erre való egyik sem.
A második dolog az x86-os arhitectúra nem tudom mennyire álja meg a helyét az ARM-ekkel szemben?
Ha megnézed a korábban belinkelt teszteket, igencsak jól megállja. Sőt....
OC? Telefonban? Mi a lószarnak? Őszintén...Elsőnek döntsd el, hogy svájci bicskát akarsz venni vagy egy kurva jó okostelefont kvázi bagóért. Egyébként a kérdéseidre választ kapsz, ha végignyálazod a topicot+Google(itt a SGX540-re gondolok).
Aztán dönteni Neked kell.Én személy szerint úgy érzem, hogy minden hibájával együtt nagyon jól választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest