- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
paletoqbu #7062 üzenetére
Ez érdekes. Én is zsebben hordom, de sosem kapcsolt ki így magától! Nem lehet, hogy nem a gomb kapcsolja ki, hanem a többek által tapasztalt spontán kikapcsolástól szenvedsz? Gombbal felfelé megvan aza nagy előnye, hogy hívást elutasítani ki sem kell emelni a készüléket!
A hosszan nyomás nem kikapcsol, hanem a kikapcsoló menüt hozza fel, ezzel az erővel néha egyebet is kellene tennie, ami ugyanabban a menüben van!
-
keep2000
tag
válasz
paletoqbu #6850 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy biztonsági okból hagytak ennyit rá. Intelre még a gyártók is kezdők, ki tudja mekkorák a szoftverek vagy mennyit hagynak a jövőbeli frissítésekre, stb.
A ZTE Balde/Skate esetében is hasonló volt, ott is particionálgattunk, hogy a kevéske tárterületünk kibővüljön. Aztán jött egy olyan custom rom, ami nem fért el az összehúzott partíción, és csinálhattuk megintBtw én is csodálkoztam kicsit rajta pár másodpercig, de a másfél giga meggyőzött
Btw2 szerintem egy 3ezer körül kapható 8 gigás kártyával teljesen jól elvan az ember, főleg ha innen indulsz. Igaz, hogy nem nézek filmet rajta, meg nem itt tárolom a teljes zenegyűjteményem, de felét se használom ki. Annyit meg inkább meg lehet oldani, mint 9-10 ezret.
-
Coolmat
őstag
válasz
paletoqbu #6847 üzenetére
Nyugodj meg, fizikailag benne van a telefonban a 4GB ROM, csak a következő a felépítése (mindenki telefonján):
- 1,59GB hely alkalmazások telepítésére
- 511MB hely egyéb adatoknak (képek, zene, videók stb.)
- a maradék kb. 2GB-ot lefoglalja az Android rendszer, ezt alapból nem látod és nem férhetsz hozzáAbban igazat adok, hogy jobb lenne ha a felhasználó által bármilyen módon elérhető tárterület egyben lenne, és a rendszer által lefoglalt kb. 2GB is soknak tűnik nekem, biztos le lehetne csípni belőle és hozzácsapni a felhasználható területhez, csak egy a gond: jelen állás szerint nem lehet újrapartícionálni a ROM-ot, úgyhogy sajnos ez van, ezzel kell beérni. Még szerencse, hogy lehet bővíteni SD kártyával
-
válasz
paletoqbu #6832 üzenetére
Úgy őszintén, ezen vagy kiakadva? Mielőtt megvetted, megnézted a T oldalán, mit ír?
4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb)
Komolyan, 2012 végén, amikor a 32 gigás microSD kártya is 9000 pénz (8 gigásat 3000 alatt dobálnak) azon vagy fennakadva, hogy a belső tárhelyre, amit droid alatt egyébként sem használunk alkalmazásokon kívül másra (erre több mint másfél giga helyed van), nem másolhatsz, csak fél gigát?
Ha ez neked ekkora probléma, vidd vissza a telefont, vegyél Blade III-at, mert az tényleg annyira jó (izé...), vagy tudod mit? ott az iPhone 5 64 gigás verziója, nem kell bele kártya, és lesz tárhelyed.
Kicsit kiakasztó...
Más: érdekes probléma jelentkezett nálam ma: bármiből visszaléptem főképernyőre, a telefon egymás után hármat rezzent, úgy 5 mp alatt, de semmi sem történt. Mintha a vissza nyilat nyomtam volna meg. Kétszer eljátszotta, majd kapott egy restart-ot, azóta nem jött elő. Viszont valamiért nem tudtam kilépni a a híváslistából addig, amíg a billentyűket el nem rejtettem, hiába kalapáltam a vissza nyilat. Illetve, bár ez lehet rendszer hibája, néha (eddig háromszor, mióta megvan a telefon, és csak a Nova esetében tapasztaltam, mondjuk mást nem is használok) feloldás után nem jön be a launcher, csak marad a háttér. Home gombot megnyomva persze azonnal beugrik. Illetve érthetetlen, de ha olyan ügyes vagyok, hogy ferdén tartom a telefont, megnyitok egy alkalmazást, és pont akkor fordulna el a kép is, egy pillanatra (úgy 0.3 sec) megáll a mozgó háttér. Őrület....vettem volna S3-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest