- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Aki vett Nillkin tokot, érdeklődnék, hogy mennyiért vette / mennyi idő alatt érkezett meg?Ja meg hogy mennyire könnyen vehető le, ugyanis fejlesztési ártalom, hogy néha ki kell venni az akksit
-
ko9
addikt
#
# TWEAKS
#
# Disable surface dithering to improve image quality
persist.sys.use_dithering=0 - ez CM7 specifikus, semmit nem ér itt
# Optimize battery life
wifi.supplicant_scan_interval=180
pm.sleep_mode=1 - ICS kódban nincs benne, és egyébként is csak MSM kernelekre vonatkozott régen
ro.ril.disable.power.collapse=0
# Decrease delay returning from call black screen
ro.lge.proximity.delay=25 - szintúgy, nincs benne a kódban
mot.proximity.delay=25 - Régi Motorola ROMoknál volt értelme, itt nincs benne a kódban
# Increase overall touch responsiveness
debug.performance.tuning=1 - utoljára 2.3.6-ba volt értelme, ICS kódba nincs benne
video.accelerate.hw=1 - szintúgy, ICS kódba nincs benne
# Helps scrolling responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150 - nem ér semmit
# Enable hardware acceleration (render UI with GPU)
debug.sf.hw=1
# Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=1 - ICSben ez 6-ra van fixálvaA maradéknak nem néztem utánna, bővebben ezt nézd át: [link] és [link]
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #7145 üzenetére
Vendor és Device ID-ket nézted? Eszközkezelőben, az eszközön jobb klikk, tulajdonságok - Részletek fül - Hardverazonosítók (ha esetleg nem tudnád
)
Ha ez a RAZR i recovery, akkor biztos, hogy nem lesz jó. Felismeri, mert CWMnek külön adb rendszere van, viszont az eszközID, amit kérni akar, az nincs benne a kernelben/ramdiskben. -
ko9
addikt
t181
Gondoltam, hogy nem a mi munkánkat minősíted, ugyanis vajmi kevés köze van a kettőnek egymáshoz.
-
ko9
addikt
Azért azt is nézd megy, hogy mi munka van mögötte. Teljes hozzáférésük van a mindenhez, azt csinálnak amit akarnak vele. Tudják írni a bootloadert, az összes partíciót.
Anno feltörték a bootloadert és valahogy visszafejtették teljesen forrásig. Onnan meg már egyenes út mindenhez. -
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #6125 üzenetére
Most nem RazrI-re gondoltam, hanem Xolo X900-ra vagy Orange San Diegora.
X900nak az utolsó update-je itt van: [link]
Amennyiben update után nem indul, a kernelt próbáld visszarakni a miénket, és hátha. Ha akkor sem, akkor egy logcat logot csinálnál?
Köszönöm, és bocsi, hogy így "megterhellek", de ilyenkor jut eszembe nekem is ilyen, amikor nincs nállam a készülék -
ko9
addikt
Persze, megváltoztathatod. De a tényen nem fog változtatni, mert ehhez is net kell, és nettel eddig is nagyon gyors volt.
Keeperv85: Visszatérünk erre a témára, ha lesz kernel.
Mellesleg az, hogy 3 készülék ugyanazt a board nevet viseli, majdnem ugyanolyan pontszámokat kapnak a tesztekben, és hogy az egymás ROMjai mennek rajtuk eléggé árulkodó. Mint a build.propban lévő "generic-sdk" is.
Tényleg, nem próbáltad véletlen akár a Xolo X900, akár a Orange San Diego ROMját? Nincs nállam a teló nem tudom tesztelni. Anno mikor próbáltam volna, akkor még nem volt 3e kódcsere. -
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #6093 üzenetére
Egy kedves ismerősöm segít. Neki nincs ilyen készüléke, de mégis dolgozik rajta, mert kihívást lát benne.
Igaz én nem értek a C-hez. Dolgoztam egy sráccal, aki saját maga állított össze egy alaplapot, és írt rá C támogatást, majd szintén ebben a nyelvben írt rá saját operációs rendszert, meg a hozzá szükséges programokat. Ő se ért a C-hez.
Igazából azért mert nem értek hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem próbálkozhatok... Ha csak elfogadom, hogy nem értek hozzá, akkor nem is fogok.
Én nem hülyézek le senkit és semmit, mert tudom, hogy én is voltam ilyen. Olyan lenne, mintha saját magamnak mutatnék be.
El kell fogadni azt a tényt, hogy ez a készülék 90%-ban Intel referenciatelefon - ez alapján kell törődni vele. Intel referenciaforrásunk pedig van. Ennek fényében meg lehet írni egy délután hozzá a devtreet. CWM forrás is fel lett készítve azóta x86-ra (félig-meddig)...
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #5961 üzenetére
Ez az, ha külföldön vagy, akkor ott is tudsz netezni - természetesen plusz költségért. Ha nem jársz külföldön, vagy olyan helyen, ahol külföldi adóra csatlakozhat a készülék, akkor teljesen veszélytelen.
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #5958 üzenetére
Ez nekem is volt, engedélyeztem az adatbarangolást, azóta nem szövegel. Ha nem jársz külföldön, akkor ez is egy megoldás.
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia #5481 üzenetére
Akkor összeszedhetnénk, hogy kinek, milyen routerrel jön elő/nem jön elő, és milyen sűrűséggel.
Kezdem:TP-Link TL-WR841ND v7 (DD-WRT v24-sp2) - gyári ROM - ritkán, 1 hónap alatt kétszer fagyott
-
ko9
addikt
válasz
kelzsoca #4945 üzenetére
Hogyan lett deodexelve a ROM? Simán, minden nélkül, a ZTE DRM frameworköt hozzáadva a classpath-hez?
Csakmert megcsináltam én is, de a sajátom helyett egyből ezt töltöttem fel a build szerverre, a patchrom mégis visszadob minden egyes smalit, hibával. Ha csak párat dobna, akkor oké, de így
Lehet ez a Mélyvízbe kellett volna, már mindegy
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #4524 üzenetére
<6>[ 3.531339] info[ 6]: controller = penwell_gpio_1, pin_name = NFC-enable, pin = 114
<6>[ 3.531607] info[ 7]: controller = penwell_gpio_1, pin_name = NFC-reset, pin = 116
<6>[ 3.531759] info[ 8]: controller = penwell_gpio_0, pin_name = NFC-intr, pin = 76Idézet a dmesgből - hirtelen ezt találtam.
-
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia #4482 üzenetére
Már néztem, sajnos nem sokat érünk vele
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4094 üzenetére
Konkrétan nem tudom, hogy meglehet-e néézni. Root esetén a Superuser app és a su bináris is 2008ra lesz visszaírva - viszont a Busybox nem.
Esetleg felraksz egy Root Explorert, elbaktatsz a /system/xbin-be, és nézd meg, hogy a busybox alá milyen dátum van írva. Akkor kiderül mikor lett rootolva.rizso
Igen, nekem minden factory reset után ezt adja be -
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4092 üzenetére
Persze nem nagyon törődtek vele... Múltkor MIUIval vittem be T-hez a Mini Prom, a csávó még meg is kérdezte hogy kell ezt felrakni, mert az öccsének is ilyen kéne
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #4089 üzenetére
Ez hülyeség... Root bármikor eltávolítható maradandó nyom nélkül, ettől nem ugrik a garancia...
-
ko9
addikt
Rezgő motor bőven jó szerintem, Mini Prom sem rezgett jobban... Hangszóró csak akkor recseg (bár nálam akkor se), ha teljes hangerőre nyomod, de akkor már túl hangos... Kijelzőérzékenységgel sincs senkinek baj, aki levette a gyári fóliát. Nekem másik van rajta, és én még nem érzem, hogy hozzáértem, a kijelző már igen.
A rádió pedig szoftveres probléma.ux1
Ezt nem tudom mire vélni... -
ko9
addikt
Valószínű nincsennek meg a megfelelő driverek. Itt letölthető a telefonon lévő ISO-ban található drivercsomag - lehet beférne első hsz-be is
-
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3580 üzenetére
Jó hogy megláttalak, mondok még valami érdekest a GPSről:
Na szóval ahogy tegnap nyomtam egy Check-In-t Facebookra, a szomszédom rákérdezett, hogy hogyan kerültem oda, mert ő ott lakott 10évig, tavaly költöztek ide Írországból.
Szóval, hogy milyen jelet fog a GPS, arról tippem sincs ... -
ko9
addikt
Akinek hiányzik a DSP Manager, annak ajánlom az Equalizer appot, nem egy DSP Manager, de működik frankón
-
ko9
addikt
válasz
adamsz82 #3504 üzenetére
Ne telepítsd, másold be a /system/app mappába pl Root Explorerrel, add meg neki a megfelelő jogokat. és restart után menni fog.
GPS-problémára: átjöttem szüleimhez, ott egyből megtalálta, hogy hol vagyok minden, és nem Írországra rakott le. Szvsz van 500m a két hely között.
Elképzelhető, hogy a lakhelyem melletti víztornyon lévő 3 mobilszolgáltató erősítője zavart be? -
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3476 üzenetére
Köszönöm, megnéztem. Az Androsensor szerint az Accelerometer, a Gyroscope és a Meagnetic field folyamatosan változik, még ha az asztalra le van téve a készülék is - igaz minimáslisan, de szerintem ennek akkor is állandónak kéne lennie. Orientation is 10fokos értéken belül ugrál.
Kimentem az udvarra, most talált 9 műholdat, és mindre csatlakozott is (zöld lett a sáv), és megerősítette, hogy Írország/Cort-ban vagyok...
Facebookra Check-In is ez dobta. -
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3432 üzenetére
Nekem is szürkék maradnak a sávok... És nem hiszem, hogy a tesztprogram hibája lenne, mert ezekszerint hibás a Beautiful Widget és a Minimalistic Text is. Amúgy szerintem az se életszerű ha a Maps szabad ég alatt jó 3km-el arrébb rák le, a puszta középen.
Ja és nem a konyháig navigálok, hanem pl a Llama is jó lenne ha használható lenne (másik lakhely egy cellán van az elsővel), és 1-2 időjárás programot is jó lenne auto helyzetfelismerésen hagyni. -
ko9
addikt
válasz
Doky1988 #3368 üzenetére
Leírtam újra, és pár sort átírtam a Windowsos szkriptben, a régebbi csomag nem működik, ezért töröltetem is majd azt.
Íme a root:
A csomag Bin4ry restore funkciós rootja alapján készült. Én "csak" a szkripten módosítottam, cseréltem a Superuser.apk-t és a su bint, írtam hozzá Linuxosoknak is egy telepítő szkriptet, és adtam hozzá UnRoot lehetőséget is.
Letöltés: [link]
Telepítés:
0.: Bekapcsolod az Ismeretlen forrásokat és az USB hibakeresést a készüléken
1.: Csatlakoztatod az USB kábelt
2.: Letöltöd és kicsomagolod a ZIPet, Linux esetén kell egy chmod a+x RunMe.sh
3.: Futtatod az oprendszerednek megfelelő RunMe szkriptet
4.: Választhatsz, hogy Rootolni akarsz, vagy eltávolítani a Rootot (Unroot)
4/1.: Root esetén: 1-es opciót választod
/1-1.: Be fog jönni a készüléken egy Teljes visszaállítás alkalmazás. Semmilyen jelszót nem kell megadni, csak alul a jobb oldali Adatok visszaállítása gombra nyomni. Ne várj, AZONNAL nyomj rá, különben megakad a szkript. Ha nem írja ki, hogy Helyreállítás indítása, akkor lépj ki Home gombbal, és zárd be a szkriptet, majd kezd a 2. ponttol.
/1-2.: Ha sikerül, akkor 2szer újra fog indulni a készülék, erről a szkript is tájékoztat.4/2.: Unroot esetén: x opciót válaszd
/2-1.: Rákérdez, hogy Tényleg? Ez esetben Y a válasz
/2-2.: Készülék újraindul, és a Root eltünt.Tesztelve mindkét oprendszeren, természetesen hiba előfordulhat, azt jelezzétek, és megpróbálok mihamarabb segíteni.
Előfordult egyszer a tesztelés során, hogy újraindítás után eltünt a Superuser app. Ez esetben Playről újratelepítve újra használható volt a root. -
ko9
addikt
válasz
petike2014 #3343 üzenetére
Azért ne JB-vel hasonlíts össze, elég sok minden jött oda (Triple buffer, Vsync), ami nincs 4.0.4-be...
-
ko9
addikt
válasz
cappa72 #3244 üzenetére
shell@android:/ # lsmod
matrix 20586 0 - Live 0xf0057000 (C)
bcmdhd 313728 0 - Live 0xf2d7f000
cfg80211 125577 1 bcmdhd, Live 0xefeb1000
atomisp 378728 0 - Live 0xeff81000
zi2848 12405 1 - Live 0xef97d000
ov7692 16501 1 - Live 0xef969000
mt9e013 32885 1 - Live 0xef973000
videobuf_vmalloc 12453 1 atomisp, Live 0xef95a000
videobuf_core 21336 2 atomisp,videobuf_vmalloc, Live 0xef951000
shell@android:/ # ls system/lib/
arm
bluez-plugin
drm
egl
hw
libEGL.so
libETC1.so
libEmodeJni.so
libFFTEm.so
libGLESv1_CM.so
libGLESv2.so
libGLESv2_dbg.so
libI420colorconvert.so
libOMXVideoDecoderAVC.so
libOMXVideoDecoderAVCSecure.so
libOMXVideoDecoderH263.so
libOMXVideoDecoderMPEG4.so
libOMXVideoDecoderPAVC.so
libOMXVideoDecoderWMV.so
libOMXVideoEncoderAVC.so
libOMXVideoEncoderH263.so
libOMXVideoEncoderMPEG4.so
libOpenMAXAL.so
libOpenSLES.so
libRS.so
libSR_AudioIn.so
libSh3aParamsLiteOn8M.so
libamc.so
libandroid.so
libandroid_runtime.so
libandroid_servers.so
libasfparser.so
libasound.so
libat-manager.so
libat-parser.so
libaudioeffect_jni.so
libaudioflinger.so
libaudioresample.so
libbcc.so
libbcc.so.sha1
libbcinfo.so
libbinder.so
libbluedroid.so
libbluetooth.so
libbluetoothd.so
libbtio.so
libc.so
libcamera_client.so
libcameraservice.so
libchromium_net.so
libclcore.bc
libcrypto.so
libctest.so
libcurve_oem.so
libcurvecore_oem.so
libcutils.so
libdbus.so
libdefcontainer_jni.so
libdiskconfig.so
libdl.so
libdrm.so
libdrm1.so
libdrm1_jni.so
libdrmframework.so
libdrmframework_jni.so
libdvm.so
libeffects.so
libemoji.so
libevent-listener.so
libexif.so
libexpat.so
libext2_blkid.so
libext2_com_err.so
libext2_e2p.so
libext2_profile.so
libext2_uuid.so
libext2fs.so
libext4_utils.so
libgabi++.so
libglib-2.0.so
libglib.so
libgmodule-2.0.so
libgobject-2.0.so
libgthread-2.0.so
libgui.so
libhardware.so
libhardware_legacy.so
libharfbuzz.so
libhoudini.so
libhwdata_oem.so
libhwui.so
libicui18n.so
libicuuc.so
libifdsmartcardapi.so
libinput.so
libiprouteutil.so
libjni_latinime.so
libjni_mosaic.so
libjnigraphics.so
libjpeg.so
liblog.so
libm.so
libmcdr.so
libmedia.so
libmedia_jni.so
libmediaplayerservice.so
libmemrar.so
libmfldadvci.so
libmixcommon.so
libmixvbp.so
libmixvbp_h264.so
libmixvbp_mpeg4.so
libmixvbp_vc1.so
libmixvideo.so
libmtp.so
libmultidisplay.so
libnativehelper.so
libnetlink.so
libnetutils.so
libnfc.so
libnfc_jni.so
libnfc_ndef.so
libparameter.so
libparse_stack.so
libpcsclite.so
libpixelflinger.so
libpower.so
libpowermanager.so
libprodtest.so
libproperty.so
librapid-ril-core.so
librapid-ril-util.so
libreference-ril.so
libremote-processor.so
libril.so
librs_jni.so
librtp_jni.so
libs3cjpeg.so
libsensorservice.so
libsepdrm.so
libsharedbuffer.so
libskia.so
libsmartinput_oem.so
libsonivox.so
libsoundpool.so
libspeexresampler.so
libsqlite.so
libsqlite_jni.so
libsrec_jni.so
libssl.so
libstagefright.so
libstagefright_amrnb_common.so
libstagefright_avc_common.so
libstagefright_enc_common.so
libstagefright_foundation.so
libstagefright_omx.so
libstagefright_soft_aacdec.so
libstagefright_soft_alacdec.so
libstagefright_soft_amrdec.so
libstagefright_soft_g711dec.so
libstagefright_soft_h264dec.so
libstagefright_soft_mp3dec.so
libstagefright_soft_mpeg4dec.so
libstagefright_soft_vorbisdec.so
libstagefright_soft_vpxdec.so
libstagefright_yuv.so
libstagefrighthw.so
libstdc++.so
libstlport.so
libsurfaceflinger.so
libsurfaceflinger_client.so
libsystem_server.so
libsysutils.so
libthread_db.so
libtty-handler.so
libui.so
libusbhost.so
libutils.so
libva-android.so
libva-tpi.so
libva.so
libva_videodecoder.so
libva_videoencoder.so
libvariablespeed.so
libvideoeditor_jni.so
libvideoeditorplayer.so
libvorbisidec.so
libwatchdogd_devel.so
libwebcore.so
libwebrtc_audio_preprocessing.so
libwilhelm.so
libwnndict_oem.so
libwpa_client.so
libwrs_omxil_common.so
libwrs_omxil_core_pvwrapped.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_avc_enc.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_dec.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_h263_enc.so
libwrs_omxil_intel_mrst_psb_m4v_enc.so
libwsbm.so
libxmlserializer.so
libz.so
libztedlna.so
libztedlna_jni.so
libztedrmcore.so
libztedrmjni.so
opimport_pull_x86
oprofile_x86_usage
parameter-framework-plugins
plugins
pvr_drv_video.so
soundfx
shell@android:/ #Jó bogarászást
(bill nélkül igaz).
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #3103 üzenetére
Igen, próbáltam... Mivel csak MTP mód van (és PTP), ezért nem nagyon akarta nekem az Arch felismerni. Ezért csináltam gyorsan azt a kis progit, amivel Mass Storage módban is használható - itt visszaüt az AOSP amúgy...
Nem akarsz véletlen csinálni egy Factory Resetet, és felhúzni újra a B04-et? Kéne recovery log...
-
ko9
addikt
Akit esetleg idegesít, hogy csak MTP módban hajlandó csatlakozni a készülék:
Módosítottam egy appot, most már nekünk is jó. MTP mód helyett sima külső eszközként felismeri - akár egy pendriveot - az SD kártyát, és a teló beépített tárhelyét - attól függ melyiket választjuk.
ROOT szükséges hozzá.
Letöltés: [link]
Használat:
- Feltelepíted az alkalmazást (felmásolod memóriakártyára, esetleg egyből oda töltöd le - Ismeretlen forrásokat engedélyezni kell!)
- Rádugod a gépre a telefont.
- Elindítod az alkalmazást és megadod a ROOT jogokat
- Kiválasztod mit akarsz csatolni - a készülék újraindításáig, vagy másik választásáig az az opció lesz érvényes. -
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #2331 üzenetére
Az, E, H, stb mindig ott lesz, de ha használja, akkor bezöldül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest