Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
kelekyle #16631 üzenetére
Én írtam ZTE-nek valamivel kapcsolatban. Kíváncsi leszek a hozzáállásukhoz. Ha elhatárolódnak, akkor most már komolyabban odacsapok náluk és T-nél is az asztalra és cseréltetem egy Sony-ra. Jelenlegi állapotában már-már használhatatlan a telefon. Legalábbis arra, amire nekem kellene ebben a formában nem jó.
Ed3r_X_: Hogy a fenébe ne lenne gond ZTE-vel. A support 0-a és ez az ő saruk. Ennek semmi köze ahhoz, hogy intel vagy sem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #16034 üzenetére
Lásd fent: meg fog b.szódni az SD-d, jobb ha felkészülsz rá! Nézd meg mekkora az előnézet mappád (DCIM/.thumbnails), jó esetben nincs benne több 10-15MB-nál... Nálam volt már 800 is... Aztán többé nem látta azt az SD-t semmi.
@sil3ntbeatz:
jól sejted, de a fehérhez az nem elég. Ott meg kell fordítani a betűk színét is. Az nagyobb meló, mert meg kell keresni a kulcsokat hozzá, szóval nem ígérek semmit inkább...
-
Keeperv85
nagyúr
-
gole69
csendes tag
-
ggeleven
őstag
válasz
kelekyle #15173 üzenetére
Legegyszerűbb ötletem pár alkalmazás cache-ének a törlése!
Vagy keress egy cache cleanert (persze ne engedd neki, hogy egyből minden alkalmazásét törölje) vagy az alkalmazások beállításánál rendezd őket méret szerint és ott is láthatod, hogy mennyit "zabálnak", az Adatok sort nézd. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #14993 üzenetére
Nem a busybox a gond, nélküle is mennek, hanem a su bináris. Mivel az ICS-től NEM lehet bin alá tenni, mert első dolga legyalulni onnan, így az ilyen app.-ok szépen beszopódnak. Még magasról tojik rá ezek fejlesztője, hogy ezer éve nem a bin alatt van a bináris, addig nincs mit tenni....
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #14924 üzenetére
Naja... a fogyasztás az egy másik téma, nekem a stabilitással van bajom inkább. Ez a jelenség szerintem nem szerencsés, vagy szerencsétlen példány kérdése, inkább a szoftveres környezetre fogom. Viszont mivel semmi rendszerszintű belenyúlás nincs, ha a telepített alkalmazások pl. mennyisége okozza az instabilitást, az még mindig rendszer hiba! Ami ügyesen, vagy szerencsésen választja meg, miket használ, annak jó, de van, akinek meg nem.
Még senki nem panaszkodott rajtam kívül, hogy pár nap (van, hogy egy sem kell) után drámaian belassul a rendszer, aztán ha nem indítom időben újra, már csak kikapcsolni lehet. Erősen kétlem, hogy ez pl. hardveres gond lenne. Most játszom az alkalmazásaimmal, elhagyok ezt-azt, hátha kiderülne valami!
-
GvFh
csendes tag
válasz
kelekyle #14918 üzenetére
Ebből már semmiképp nem jövök ki jól...
Jó kis flame lett...
Az alap probléma onnan indult ki, hogy ha a telefon sokat fogyaszt (GPS + kijelző + proci egyszerre pörög), a készülék melegszik, az akku járulékosan melegszik (közel van). Közben töltést is kap - tovább melegszik. Egy idő után nem vesz fel töltést - valószínűleg hő védelem.
Robbertho kollega azt írta, hogy egy áramkör átalakítja az 5V-ot 3-4 V-ra, erre írtam én marha, hogy a többit eldisszipálja... (ami csak egy kis része lenNE a melegedésnek, de azért tehetNE hozzá).
Erre kaptam a leoltást, hogy a kapcsolóüzemű táp nem melegszik (kicsit az is).
Az pedig oké, hogy egy IC, de kell mellé min. két kondi, egy tekercs, meg egy zener (csak nem 555 van benne...), ez meg smd-ben már nem is olyan egyszerű...
Közben jött a válasz, hogy nem kell lemenni 4V-ra, mert vannak terhelések - és itt megintcsak elcsíptük a fesz különbségből adódó terhelést (teljesítményt - melegedést)... Szóval melegedni mindenképpen kell neki, de ne folytassuk, mert túl akadémikus (off) lett, és 100 komment múlva lecsapódik, hogy a telefon újabb hibája, hogy melegszik... -
Robbertho
aktív tag
válasz
kelekyle #14899 üzenetére
Azonban ez nem úgy működik itt, hogy ami rá van írva a töltőre, azt rá is erőszakolja a telefon az akksira
A telefonban a akkumulátor töltő elektronika még átalakítja az 5V-ot töltöttségi szintnek megfelelően 3-4V környékére, és az áramot is szabályozza töltési ciklus szerint.
Az, hogy mennyi fér ki a csövön max. csak meghosszabbíthatja a töltést, ha kevés, viszont egy bizonyos határ felett már nem fog többet (ampereket) rákapcsolni az akksira, mert megölné vele.
-
-
formengil
tag
válasz
kelekyle #14422 üzenetére
Ha jól tudom nincs changelog, szóval pontosan nem tudjuk. Sokak szerint jobb lett az érintés, én személy szerint a rezgést is sokkal jobbnak érzem. Valaki írta hogy elmúlt a 2sec késés hívás elején.(ezt nem tudom megerősíteni, mert én már automatikusan 2sec után szólok csak bele.
) Javítsatok ki ha tévedek!
-
Cidan
tag
válasz
kelekyle #14236 üzenetére
Lemarad a kép és csak ugrál, és ki is marad egy kis idő a képkockák között, de megpróbálok felrakni majd videót, hogy lássátok. A furcsa az, hogy csak a hátoldali kamerával csinálja ezt, az előlapi gond nélkül megy.
Ezen kívül nem tom nálatok hogy vagy, de nálam még a vakuval is gondok vannak. Előbb villan, mint hogy elsütné a képet. Kicsit az is frusztráló. -
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelekyle #13467 üzenetére
Minél több van belőle használva, annál több akksit is használ és jobban merül.Szoptam vele, nekem sokminden futott és olyan 280- max 300 mega volt mindig szabad, merült is rendesen.Sokminden használta.
Most nézem,h műxik PC-n Total Commanderben ez a Mediaaudio-s féle belépés is...eddig nem működött, mióta "A" van fent. -
tonyqa23
senior tag
válasz
kelekyle #13465 üzenetére
Ja, de pl az nincs benne a futó alkalmazásokba,h zabálna akármennyi ramot, viszont,ha felteszel egy novat- vagy akármit, az már vagy 30 megát megzabál.Nem sok, de akkor is, akinek elég ez a trebuchet, annak jó lett volna,ha kicsit testreszabhatóbban működne, mint nextv2ben,ott abban is be lehetett állítani,h pl a főoldala, mintha egy kocka oldalai fordulnának, vagy a programtárban is ...elég ez, gyors, szmúsz.
-
tonyqa23
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #13315 üzenetére
Van otthon digitális fényképeződ? Kéne róla egy kép az első hsz.-be, hogy nézze meg aki mostanában vesz, ott helyben. El lehetne vele kerülni a felesleges sétákat!
@sil3ntbeatz:
Régebben volt egy orosz FTP szerver, ahol mindegyik kiadott rom felkerült, de megszűnt vagy blokkolták innen.
-
Mate
nagyúr
válasz
kelekyle #13205 üzenetére
Nem bírtam várni reggelig és felraktam a Nova-t.
Hát egy szó van rá, tökéletes
Mindent megcsinál amit kell, magyar nyelvű, gyors, egyszerű és keveset eszik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A gyári feladatkezelő mennyire megbízható? Mert a memória használat az erőforrásfülön és a folyamatoknál írt memóriahasználatok összeadva igen messze vannak egymástól.
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #13134 üzenetére
Az nem SIP kliens... ezt nyilván nem írtam, de a cél ilyen lenne.
Amúgy Viber megvolt, de ott meg én alig hallottam a túloldalt! Üzenetre tökéletes lesz, SMS spórolás megoldva - bár erre pl. az IMO is megfelel. Valaki írta, hogy gyenge a hangja, és bezzeg mennyivel jobb volt a skype...
Ilyenek is érdekelnének, meg persze az is, hogy milyen adatmennyiséget jelentenek ezek - ha valaki méricskélt már ilyeneket, vagy legalább utánanézett.CSIPsimple azért is a kedvencem, mert lehet G.729-et használni, ami igen kicsi adatforgalommal jár.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #13004 üzenetére
Végre! Erről pofáztam oldalakon át, mikor korábban szóba jött ez, de rendre be lettem állítva hülyének, hogy márpedig a WiFi szar és a router így, meg a band úgy, meg hogy a tedd fel a Wifibuzerátor30000 app-ot. Nem, nem a WiFi. Simán kifagy úgy is, hogy köze nincs hozzá. Nem is a framework, mert tök mindegy éppen milyen zár fut rajta.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelekyle #12950 üzenetére
A smart app protector kell, nem akarom,h elolvassák az sms-eket, vagy a galériámban nézelődjön bárki, akinek a kezébe adom a telefont.A többi még talán törölhető, Na, ugye,hogy kell a hibernálós app, tiszta nem normális ez a google, a saját alkalmazása szopatja a saját oprendszerét...még arra se tudnak normális, nem akksi szívós naptárat kiadni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #12672 üzenetére
Maga a játék nálam is szépen megy, a gond az, hogy barmi nehéz (lenne( vele úgy játszani hogy nem tudom megfordulni időben, mert hiába próbálok. Ráadásul ugye itt csak fél képernyő használható valami elcseszett koncepciónak köszönhetően a kamerához, a másik fele az irányításé...
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #12609 üzenetére
Hát ez nem jó... Valami GPS test, vagy GPS status van fenn esetleg? Ami net nélkül mindennapos volt - hogy ott vannak a holdak, de nincs pozíció - nekem nem volt eddig működő mobilnet mellett, olyan viszont igen, hogy a status szerint nem is keres a GPS, a status egyetlen holdat sem mutat, mintha a hw el sem indult volna.
Restartot próbáltad? Nekem néha az is használt, ha a GPS-t használó alkalmazást bezárom, GPS ki, pár mp után be, majd az alkalmazás újra.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #12502 üzenetére
Attól tartok akkor most apk vadászat következik. Mondjuk a Cut The Rope a legfrisebb a Play!-ről, ami a N.O.V.A esetén nem mondható el, mert egyáltalán nincs fent a Play!-en, még a megvett cuccaim között sem, mintha soha nem is létezett volna. A Gameloft oldalát meg nem tudom átvágni semmivel...
-
gonorrea
senior tag
válasz
kelekyle #12383 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, ha pl fullra nap felé fordítom nem látszik a lilásodás, vagy ha a beesési szöget megtartom de átfordítom a telefont (hangszoró-mikrofon csere) akkor sem
tehát ha csak a "tetejénél" esik rá bizonyos szögben a napfény!
De ha jól emlékszem akkor ezt már egyszer kivesézték, fénytöréssel magyarázva (remélem tényleg így van) -
w333
félisten
válasz
kelekyle #12337 üzenetére
Nekem szerencsére nem színeződik el
Különben az elszíneződés azért van mert az érintőpanel hozzáér a tft lcd-hez.
November közepén vettem a telefont és Wifi + nem fogadott hívás után volt 1 lockscreen fagyás.
Nekem sem tökéletes pl. másodlagos kamera elég szépen porosodik.
Néha az internet kapcsolat lefagy de ez lehet hálózati hiba is.
Maga az érintőképernyő nincs megfelelően lecsiszolva így az újlenyomat nagyon rá tud száradni és nehéz takarítani (xperia go-hoz képest amit egyszer törlök és full tiszta) na ez most ZTE esetében lehetetlen csakis a nedves vizes rongyal lehetséges ...
Kb. ennyi, nem merem kicseréltetni mert félek hogy szar@bbat kapok -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
kelekyle #12334 üzenetére
lock screen fagyás, de a regpon orvosolta
az érintőképernyőt ha nyomom enyhén, akkor a telefon közepén alsó egy harmad magasságban egy 8 mm átmérőjű területen halványan elszineződik, ez a másiknál nem volt.a képernyő feloldás után látható naptár nem igazán működik. nem mutatja a hét napjkait a névnapokkal, korábban ez is megvolt.
a bekapcsoló gomb is oylan, hogy ha megnyomom, nem érződik a kattanás, sztal nem elég erős a gomb rugója.
-
counterbill
senior tag
válasz
kelekyle #12319 üzenetére
Nekem a hangminőségre/3gre ajánlotta h akkor ad egy új simet. Rezgő halott volt de nem említettem mint hiba. Az állandó újra indulást untam meg. Wifi fagyásra van program ugye linkelték itt és működik is. De én bementem megkérdeztem h tudnám elintézni a cserét esetleg meg mikor és a srác minden ellenőrzés nélkül megrendelte és ma meg is jött az új. Ráadásul dobozosat kaptam nem csak készüléket hátlap/aksi nélkül
Gondolom nem így kellet volna kapnom. De cserébe oda adtam az én cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest