- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
válasz
philoxenia #19224 üzenetére
na igen nem mind1 hogy hol van az ember
vagy kinél. a skypenál ha megy akkor biztosan nincs gond
(nekem megy vele)
-
gonorrea
senior tag
válasz
philoxenia #18827 üzenetére
Kop-kop-kop...még nekem is jó, lassan lejár az egy év, és néha előjövő f*s hangon kívül minden faja, ja meg talán az ICS de az meg szerintem alapból sz*r minden telefonon, amivel eddig találkoztam!
-
kimiki
csendes tag
válasz
philoxenia #18823 üzenetére
-0
-
voci
tag
válasz
philoxenia #18054 üzenetére
Az a baj, hogy nem ott van a probléma. Az Android OS viszi a pálmát a merítésben. Kernel eredetű a betegség, de sajnos az a szomorú, hogy nem mindenkinél. Engem kb. június óta érint a dolog.
Előtte 4-5 napot is kibírt a készülék, most meg másnaponta töltőre kell raknom, pedig kevesebbet is használom mióta kaptam céges mobilt. -
gonger
senior tag
válasz
philoxenia #18048 üzenetére
okostelefon mobilnet nélkül mit sem ér...
-
Mate
nagyúr
válasz
philoxenia #17890 üzenetére
A legtöbb dolog melegvízben megy össze, bár tudok olyat ami hidegben
-
Statik01
csendes tag
válasz
philoxenia #2499 üzenetére
IGO Hát hivatalosan nincs, de 100 felhasználóból 99 -nek van.
egyébként találkozott valaki azzal a hibával, hogy internet bekapcsolása nélkül a gps vevő egyszerűen nem tudja a műholdakat beolvasni és nem tud álláspontot fogni?? mert 2 hete visszavittem és még semmit nem jeleztek a szervizből.
na már ha nincs net akkor nincs álláspont, ha nincs álláspont akkor nem mükszik semmilyen navigáció ami a térképet nem online szedi hanem a memkártyán van.
-
tPedro_
őstag
válasz
philoxenia #16978 üzenetére
Marmint arra gondolsz, hogy nem a telefon hangero gombjaval, hanem a kepernyot taperolva?
Egyik modszer se mukodik.Kulon menuben egyiknel se talaltam hangero allitast,
-
kobipeti
aktív tag
válasz
philoxenia #16545 üzenetére
grafikus gyorsító sgx544 mp2
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16545 üzenetére
Azért írtam, hogy elvileg
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #16542 üzenetére
Viszont ebből a JB-ből elvileg könnyen deriválható a miénkre is.
-
golyós
addikt
válasz
philoxenia #16493 üzenetére
Az elkészült kép nagyításáról beszéltem.Telefon digitális zoomja alkalmatlan fényképezésre ezt még én is tudom.
Az agyon szapult finn termék 5-6 éves telefonjaiban jobb kamera volt minden utómunka nélkül.
Az első Grand X amit cseréltettem februárban nagyon jó képeket csinált de ez a mostani gyenge nagyon. -
xSide
őstag
válasz
philoxenia #16416 üzenetére
Mit kell mókolni hivatalos rom-on, ami root-olva minden mást ver?
Nyisd le és javasolj jobb szöveget -
Mate
nagyúr
válasz
philoxenia #16404 üzenetére
Aksival már nem is foglalkozom
, melegedés nálam csak töltés közben.
-
válasz
philoxenia #15715 üzenetére
Mindent kipróbáltam már, másik kábelt, másik számítógépet, számítógépenként 4 usb-t, mindent de semmi.
-
válasz
philoxenia #15711 üzenetére
Semmilyen
Keeperv85 megjött már közben a mail
Csak sok mindenre nem megyek vele, mivel a recoveryt nem tudom feltelepíteni mert a gép nem látja a telefont, kártyaolvasó van, mert hoztam közben egy laptopot.
Az sd kártyára ha felteszem a recoveryt onnan nem tudom telepíteni?
-
NagyBence
csendes tag
válasz
philoxenia #15449 üzenetére
konkrét játék pl amit utoljára próbáltam a modern combat 4,
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #15203 üzenetére
Ezt mindjart kiprobalom apum notijan.
-
golyós
addikt
válasz
philoxenia #15123 üzenetére
Ez oké de a Next V3 romon tökéletesen müködik.Csak azoknak nem megy akik gyári romot használnak.
-
Tomacko
őstag
válasz
philoxenia #15091 üzenetére
Csak kicsi arcpirításra szánom nem másra
Tehát igenis van IGO a telefonra !
Igaz nem tudom, hogy mire való, mert nem ismerem a nyelvet amin a leírása szól (valamelyiktávolkeleti ), de bizony ennek a neve pontosan: IGO
Szóval van ilyen néven program, hogy navigál-e? ki tudja, lehet még a tetőkön keresztül is ismeri az utat
-
boxos23
aktív tag
válasz
philoxenia #15085 üzenetére
Érdekes nekem már volt rajta IGO és működött.
-
boxos23
aktív tag
válasz
philoxenia #13952 üzenetére
Szerintem igaza van TBG kollégának. Ha nincs GXI-d akkor legyél kedves és fáradj át egy másik topokba, vagy nyiss egy S3 topikot és ott dicsérheted a kis samudat.EZ A TOPIK A ZTE GRAND X IN TOPIKJA
Köszönöm. -
zeg
őstag
válasz
philoxenia #12711 üzenetére
Finomítva: Nincs 60 ezerért htc one x+ kategóriás telefon újonnan, a sarki T-be betotyogós hiteles, 2év cseregaris készülék. Így olyan problémákhoz -melyek miatt bármelyik kétszáz körüli telefon tulaja jogosan verné az asztalt- érdemes a készülék árát is figyelembe véve hozzáállni. Cseregari van, készülékcserével a problémák orvosolhatók, szvsz ebben az ársávban ez egy jó készülék.
-
snyper990
őstag
válasz
philoxenia #12712 üzenetére
nem is itthon gondoltam megvenni... szerintem itt nem is fogják forgalmazni...
-
Winchester95
őstag
válasz
philoxenia #11252 üzenetére
Ram miatt parázok csak......Meg hogy átverés a hirdetés.....
Esetleg lecserélni egy Samsung Galaxy S II-re?
Ezen még nagyon gondolkodom.... -
keep2000
tag
válasz
philoxenia #11257 üzenetére
Persze. Azért alap dolgokra figyelek
Megmértem, nem jön ki belőle semmi, Valami mintha szétment volna benne, de olyan szinten össze van öntve a műanyag, hogy nem volt kedvem szétszedni, odaadtam villamosmérnök rokonnak, hogy játsszon vele, ha akar
-
Gabor777
aktív tag
válasz
philoxenia #9404 üzenetére
Én is erre vártam, de az istenért se akart jönni, de most sikerült. Ahogy megszűnik a wifi jel, egyből működik minden. Valami nagy probléma lehet a wifivel, mert elég sok minden megoldódik, ha nem vagy kapcsolódva a routerhez....
-
tonyqa23
senior tag
válasz
philoxenia #8987 üzenetére
Az már alapból ott volt, mert új rom után azzal kezdi a teló, h végig kell lépkedni egy pár dolgon és ott megadtam. Ott van a mailcímem, meg a szync is be van kapcsolva.
Nem értem. azt írja a pc-s böngészőben, h még nem léptem be a play ikonnal a telón ezzel a címmel. már rég benne vagyok. -
tonyqa23
senior tag
válasz
philoxenia #8983 üzenetére
azt hová is kell?
telón keresztül minden ok, ott mutatja az összes alkalmazást, amit megvásároltam azt is tudja..
-
tonyqa23
senior tag
válasz
philoxenia #8976 üzenetére
Nekem is sima fájlmásolás volt... lett volna... de ez olyan előlapi usb, h már jópárszor belerúgtam a zsinórba és megrántottam, szal előlapinak se 100 már.
meg előlapival a pc-s total commanderben is alig akart lapozni az sd kártyán. most meg mintha csak a winyón barangolnék, olyan gyors. most megy fel a szinezett ikonos patch, mint a villám...
recoverybe hangerő le+power??? nem akar belépni...
-
andyTM
őstag
válasz
philoxenia #8960 üzenetére
- natívan, csak adapteren van a kapcsoló; szerintem ennyit tudott az sd.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia #8087 üzenetére
Az más kérdés
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #7670 üzenetére
Szerintem ő is csak arra gondol, hogy mocorognak rajta a dolgok, de tapogatni nem lehet.
(#7671) miresz
Értem. Köszi. Akkor megpróbálom még majd mással is. -
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #7622 üzenetére
Igen...
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #7620 üzenetére
Az lehet, de anno én úgy vettem, hogy 13.000ft helyszínen és utána 2.862 ft havonta. Kollégámnak meg az Advance 0Ft volt és havi 1900ft körül...
-
t181
senior tag
válasz
philoxenia #7602 üzenetére
Hát igen...Én személy szerint jobban örülnék egy 5 MB-s, nyers képnek, úgyis szeretek gépen szórakozni velük.
[link]
Csúnyán képes kiégetni a fehéret...
A három feltöltött képet kicsit 'meg-Lightroomoztam'.
Szerintem így azért jobb. A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez. -
mediumgecso
őstag
válasz
philoxenia #7163 üzenetére
A szintetikus tesztek sz***rt se érnek ezt mindenki tudja....de én nem az áráról beszéltem és nem a kijelzőjéről, hanem arról hogy nagyon gyorsan teszi a dolgát, és vszínű az Advance is gyorsabb lesz a JB-vel
-
dReFiX
senior tag
válasz
philoxenia #7022 üzenetére
Egy ilyen komoly és tömeges problémát a többivel együtt a gyártónak kéne javítania nem nekünk....
-
andikaaa
aktív tag
válasz
philoxenia #7022 üzenetére
Annyit tapasztaltam csak, hogy a saját WiFi-men alig fagy, kb 3-4 naponta egyszer, a munkahelyin meg állandóan, szinte minden második felnyitáskor... Valahol már leírtam, h milyen WiFi van ott, de másnak is van olyan itt, akinek nem fagy, szóval én nem értem.
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #7020 üzenetére
Miért ha igen, az mit jelentene számunkra?
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6738 üzenetére
Majd a GS3-as haverjaim fogom vele vakítani
Egyébként remek telefon. Teljes megelégedettséggel használom.
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6735 üzenetére
Pontosítanék...üresjáratban ok, de én sokat tekergettem, mert nagyon tetszik.
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6735 üzenetére
Akkò' valami màs szopta le...
-
zeg
őstag
válasz
philoxenia #6583 üzenetére
Mivel netezésre tabletet használok, gyakran út közben, így sűrűn kell megosztanom a netet a telón keresztül wifivel, ami zabálja az akksit, és az órajelet maximumon tartja OC alkalmazás nélkül(a defynél).
Ezért is szeretném az órajelet(pl kikapcsolt kijelző mellett) fixre állítani, vagy csökkenteni a feszültséggel együtt. Nem mellesleg anno megvettem a SetVsel és a voltage control nevezetű alkalmazásokat, és nem bánnám ha továbbra is használhatóak maradnának. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #6455 üzenetére
Eddigi nagy szívfájdalmam: Vice City. Persze a R* elhajt, mert hivatalosan nem támogatott teló. Hiába kértük, hogy vegyék fel a listába, mert a vas megvan hozzá...
-
zalan04
csendes tag
válasz
philoxenia #6446 üzenetére
Boldog Karácsonyt !
nekedis
-
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6193 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6184 üzenetére
Összekevered az agps-t es a google sajat gps mentes pozicionalo rendszeret.
Az agps - lásd fent - a gps gyorsasagat javito szoftveres trükk. Adat kommunikaciot igenyel mert tavoli szerverrol tölt le adatokat.
A google meg ket dolgot hasznal amik a sajat adatbazisara tamaszkodik: a felhasznaloktól es a mérőautoibol összeszedte, hogy milyen gps pozicioban milyen wifi es mobilhalozati jelek vannak. Igy kikapcsolt gps-el is 50-100 méteres pontossággal pozicionál. Persze ehhez is kel adatkapcsolat a gpogle szerver miatt.
De android állando adatkapcsolat nélkül kb mint egy tégla... -
junkpod
veterán
válasz
philoxenia #6180 üzenetére
Ennek egy szava sem igaz.
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/AGPSIlletve: az offline navik is hasznaljak az agps-t hiszen ők is a gps modultol a driveren keresztül kapjak a poziciot. Illetve nem pk hasznaljak az agps-t hanem a hardver-oprendszer.
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #6186 üzenetére
Szóval lefordították, értem. Akkor az úgy tiszta, köszi.
Azoktól kérdezem, akiknek nagyon nem talál jelet a GPS, - a támogatás bekapcsolásával sem javul a dolog (aktív mobilnettel persze)?
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #6184 üzenetére
Mármint van külön bepipálható menüpont a gyári beállítások között a helymeghatározási menüpontban az a-gps-nek?
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #6182 üzenetére
És melyik az az offline navi programami A-gps-t haszál? Mert kipróbálnám.
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #6180 üzenetére
Aha.Akkor máshogy fogalmazok. Amíg nem talál jelet,ill. nem kapcsolódik műholdhoz a Sygic,addig nem is működik a navi,ebből gondoltam,hogy kell benn lennie.
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #6171 üzenetére
Csak ezek se nem biztosak, se nem hivatalosak. Mert a ZTE oldalán vagy a használati útmutatóban meg szó sincs róla, úgyhogy kíváncsi vagyok honnan szedték.
-
tlac
nagyúr
válasz
philoxenia #6138 üzenetére
fogalmam sincs
[link] -
tlac
nagyúr
válasz
philoxenia #6132 üzenetére
ez a topikja
többségünknek és nekem a mediatekes dual simes verzió van, de van pár tegra-s felhasználó is, ők hátrányban vannak, mert kevés a tapasztalat rólaintel vs mediatek verzió:
-kinézet, összeszerelés az kb ugyanaz
-a mediatekes amiben hátrányban van: nincs előlapi kamera, iránytű
-amiben előnyben van: működő fm rádió (rds is előcsalható), dual sim, hackelhetőség (forráskód nincs, de van cwm, flash tool, át tudjuk particionálni a telefont, imei is viszonylag könnyen módosítható, ha esetleg elveszne)
-mediatekes proc lassabb mint a inteles, de a mindennapos használatban ez nem érződik
-úgy tűnik hamarosan lesz jelly bean is a mediatek-es verzióra (indonéziai grand x ezzel jelenik meg) -
sdd2
veterán
válasz
philoxenia #5730 üzenetére
Nem mondtam hogy hardveresen erősebb a samu, GXI erősebb csak az inteles megoldás kérdéses és a hibák is visszatartottak tőle mert 2 évre kellene minimum.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia #5543 üzenetére
Ez igaz a Firefoxra, ha a Play áruházból akarod feltenni. Azonban léteznek Nightly-k is
Itt egy működő verzió, én ezt használom. [direct link] -
Robbertho
aktív tag
válasz
philoxenia #5481 üzenetére
TP-link WR841ND itthon, Broadcom chipes PCI wifi adapterről osztott nettel koliban, ezen kívül Dell laptop és Acer laptop osztott wifijével szintén koliban, a BME I épületében, a BME wifin... egyre hosszabb a lista. Nekem túl hosszúnak tűnik már lassan, hogy a routerre kenjük.
Örülök neki, hogy nektek nincs ilyen, tényleg. És én is ugyanígy néztem, hogy miről beszélnek ezek, amikor nem fordult még elő velem sem, de ma minden második feloldás után azt mondja a telefonom, hogy "áá, nem akarsz te még használni, mi lenne, ha várnánk 1 percet?" és ez annyira nem jó dolog
@Keeperv85: Neked is úgy van beállítva a wifi alvás irányelve, hogy soha ne kapcsoljon ki, ugye?
-
ggeleven
őstag
válasz
philoxenia #5483 üzenetére
Nekem egy TP-Link WR340G v5-ös gyári szoftverrel és ez alatt a pár nap alatt még nem jött elő a hiba egyszer sem! Szólok majd, ha egyszer beütne...
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia #5481 üzenetére
Akkor összeszedhetnénk, hogy kinek, milyen routerrel jön elő/nem jön elő, és milyen sűrűséggel.
Kezdem:TP-Link TL-WR841ND v7 (DD-WRT v24-sp2) - gyári ROM - ritkán, 1 hónap alatt kétszer fagyott
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5325 üzenetére
Katonásdit játszottunk, nem voltak ilyen lehetőségeink
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #5321 üzenetére
Nem tudom. De egyelőre valami olcsóbb készülékkel kell majd beérnem, aztán 1-2 hónap múlva meglátjuk, hogy mi jön össze
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5318 üzenetére
A történethez hozzátartozik, hogy mindez Koszovoban történt, ahol még egy ilyen padnak is örültünk
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5258 üzenetére
Egyik kolegám egy ilyen bicska fűrészével egy raklapból padot készített.
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #5266 üzenetére
Köszönöm.
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #5264 üzenetére
1080p, nem néztem vissza. Butitva ment fel?
Most teszem fel Youtubera. Amúgy 126 MB.
-
tlac
nagyúr
válasz
philoxenia #5258 üzenetére
Konzervet ilyennel szeretek nyitni, sört meg ugye mindennel lehet....
jah, az a legjobb, nem azok a tekerős vackok
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #5254 üzenetére
Köszönöm ezeket már néztem. Ezektől szerintem sokkal jobb a Grand X in.
(#5255) M3aN : Ez kétségtelen,hogy szerintem is most ez a legjobb ár/érték arányú telefon,ezért is szemezgetek vele.
(#5257) TBG: Ez mondjuk tényleg szép teljesítmény.
Csábulok.
Gyorsan fogyó akksi? Pedig pont az Intelről olvastam,hogy eléggé energiatakarékos az Atom,még úgy is,hogy 2Ghz-n jár.Lásd Motorola Razr i.
(#5258) philoxenia:
Köszi van benn valami. Viszont nem szeretnék még egy zseblámpát is magamnál hordani.Nem vágyom én olyan nagy dologra mint:
-
wowaspidah
csendes tag
válasz
philoxenia #5251 üzenetére
A második az nem rossz köszönöm , igazából ilyesmire gondoltam mint ez:
http://dx.com/p/li-ion-battery-usb-charging-dock-station-with-eu-plug-for-zte-v880-u880-black-103218?item=17
(ez bladehez van) -
rizso
addikt
válasz
philoxenia #5161 üzenetére
Áhh, ennél nagyobbat nem nagyon tudnék elképzelni, sokszor már ez is határeset. Aztán fene se tudja. Korábban a 3,3-3,8" volt a jó, annál nagyobbat el sem tudtam volna képzelni. Aztán átléptem a 4"-et, volt több 4,3"-es telefonom, és megszoktam - bár van, hogy fogást kell váltanom. De nem, 5" már tényleg óriási lenne a kezemben, azt már tényleg nehezen tudnám kezelni egy kézzel
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #5164 üzenetére
A RoViVo az életben nem értett az optimalizációhoz. A Blade I-en a NOVA elfut, de a Mérges madarak megcoptatja...
-
golyós
addikt
válasz
philoxenia #5100 üzenetére
Ebben lehet valami mert èn nem tapasztaltam ilyesmit se itthon se a munkahelyemen.Sokszor rajta is felejtem a wifin de semmi èrzèketlensèg.
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #5100 üzenetére
Ja értem...
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #5077 üzenetére
Akkor azt mondod a hiba hardveres? Akkor elég sok embernél ki kellet volna jönnie. De talán az okosok megoldják majd.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #5049 üzenetére
Szétszedtem már pár ilyen kamerát, nem mechanikus. Nincsen benne mozgó alkatrész már. A fókuszt máshogy állítja be. (Ha jól emlékszem valami kapacitív megoldású szűrés van benne, de erre most nem kötnék fogadást)
Utoljára a tényleg mechanikus volt, az ő: [link] Itt még pl. volt értelme a záridőről beszélni, ugyanis tényleg volt rajta zár..
-
Peter_Pan
tag
válasz
philoxenia #4548 üzenetére
Nem tudom egyről beszélünk-e, de úgy rémlik egyet mintha alacsony akku töltöttségnél használna
-
Tomacko
őstag
válasz
philoxenia #4492 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a fogyasztással. 3 nap 5 óra most és még 29%-n van, Telefonálás ebből bő 3 óra, 30 perc játék kb 2 órácska wifi. Ha meg nem használok semmit a telefon hálózaton kívül akkor a többi ki is van kapcsolva. Alap Ondemand beállításon vagyok. Ha használom akkor full fényerőn amúgy.
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #4490 üzenetére
A nagyon hosszú készenlét az éjszakai kikapcsolással kb. a duplája nálam. Ha nem kapcsolom ki, akkor 2 nap, egyébként 4.
-
ko9
addikt
válasz
philoxenia #4482 üzenetére
Már néztem, sajnos nem sokat érünk vele
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #4447 üzenetére
Fura, nekem egy éjszaka alatt képes 5-6% ot merülni. Remélem Zsoca romja megoldja majd.
-
89BDave89
tag
válasz
Lájtos = hozzá se nyúltál?
vagy csak az időt nézted meg rajta néha néha?
Én örülök, ha 1 napot kibír, mondjuk még nagyon nyúzom, gondolom később lenyugszom, és akkor már többet bír.
-
madmike
őstag
válasz
Az nem semmi. Enyém szerintem nem tud ilyet.
-
Remington
őstag
válasz
philoxenia #4307 üzenetére
a blade-em sokkal masszívabb érzést sugall mikor rezeg
erősségre is erősebb a blade-em, bár azt se érzem meg nadrágzsebben, ellentétben az előző nokia 6120-vel -
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #4167 üzenetére
Sem a telón, sem a dobozon nem volt matrica. Viszont a fóliám makulátlan tiszta volt, nem tűnt használtnak, de addig mondogatták, még kezdek aggódni...
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #3576 üzenetére
& Peter_Pan: nem tudom milyen kártya van benne (azt hiszem 8GB cl4 vagy cl6). Viszont eszembe jutott valami, amit meg is nézek még: nem lehet, hogy alacsony akkutöltöttség miatt visszavesz a teljesítményből, és azért nem tud 1080p-t rendesen rögzíteni? 720p-t még gond nélkül rögzített. Na de kicsit töltjük, aztán kiderül, hogy ez lesz, vagy pedig tényleg lassú a kártya...
-
Peter_Pan
tag
válasz
philoxenia #3585 üzenetére
Azért tök ciki lehet egy kínai mobiltelefon miatt lebukni
-
Peter_Pan
tag
válasz
philoxenia #3581 üzenetére
Ez biztos, mert akkor az elégedettség sem lenne általános.
-
Peter_Pan
tag
válasz
philoxenia #3579 üzenetére
Köszi, ismerem milyen amikor jól működik.
Azt nem tudom milyen lehet a problémás felvétel.
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #3574 üzenetére
Köszi
Más: az előbb nyomkodtam kicsit öcsém példányát, és azt vettem észre, hogy videózás közben folyamatosan megakad, olyan, mintha diavetítést csinálva - és visszajátszva is ez a helyzet. Volt egy gyári visszaállítás, de továbbra is ilyen. Vélemények? Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
válasz
philoxenia #3569 üzenetére
Ugyan már megrendelted, minden szempontból jobb az L7-nél, hisz újabb, és borzasztó erős a hardver. A fényképek meggyőzőek. Néztem rizso képeit anno, de az enyém még talán annál is szebbet készít (lehet az új szoftververzió hozománya, néhány kép 2 mb feletti, valószínű csökkentették a JPEG tömörítést, és a zajszűrés sem mos el fontos dolgokat)
A megbízhatóságról nem tudok mit mondani, erre évek múltán lehetne válaszolni. Vannak ismert hibái, de ami nálam előfordult, az mind szoftveres, mert csak időnként jelentkezik, és az is csak a hívásokra korlátozódik. Szerintem ezen az áron egy nagyon korrekt masina, ami sebességben, teljesítményben simán hozza jónéhány felső-közép kategóriás telefon teljesítményét. Fele annyiért, vagy néha olcsóbban. Az összeszerelési minősége, az anyaghasználat elsőrangú, semmi csicsa, nagyon szolid és elegáns, nincsenek illesztési hézagok, minden passzentos.
Amit hátrányként lehet említeni az LG-hez képest, az a saját UI hiánya. Itt a jégkrémszendvics kéksége fogad.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #3569 üzenetére
Jó választás volt!
-
szaszii
tag
válasz
philoxenia #2284 üzenetére
Én is megfigyeltem azt, hogy a Blade-n szinte semmi karc nem volt, pedig fólia nélkül használtam, zsebben hordva. Elég jó minőségű kijelzője volt.
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #2289 üzenetére
Engem jobban zavarna, ha karcos kijelzőt kellene bámulnom
Nálam egy fólia több hónapig bírja, aztán mikor úgy látom, hogy zavaróan karcos, akkor rakok rá egy másikat...
-
rizso
addikt
válasz
Ugyan nem sokat nyúztam Blade-et, csak egyik barátét pár percig, de azt a szintet szerintem simán hozza - bármi is legyen az anyaga. Meg hát hiába a GG, nem egy olyan telefont láttam, ami szép karcos volt. No meg én valamiért "fóliabuzi" vagyok, mindegy milyen telefonom van, mindig rakok rá
-
Tigryss76
tag
válasz
Hát Optimus One után biztos jobb lesz, bár azt sem karcoltam rommá ...
Bár még várnom kell egy csöppet, de rendelést fogok elkövetni, úgy érzem ... -
Cooler96
aktív tag
válasz
philoxenia #2185 üzenetére
philox keményíts már be
rossz már hallgatni,mindig kíváncsian nézem az új kommenteket,erre ilyen szennyeket látok
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #2178 üzenetére
Még a végén részrehajlással fognak vádolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest