- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor777
aktív tag
Üdv!
Sajnos az usb aljzat eléggé a végét járja. Garancia már nincs rá...van ötletetek, hogy hol lehetne ezt megjavíttatni?
-
Gabor777
aktív tag
Sajnos egyre többször szakad meg a vonal telefonálás közben...és ezt általában mobilnettel együtt teszi. Oké, hogy kikapcsolom a mobilnetet, ha telefonálok, de rohadtul idegesít, hogy ha engem hívnak és közbe böngészek és bekapcsolva van a mobilnet, akkor random megszakad a vonal...
-
Gabor777
aktív tag
Újabban naponta legalább 10szer kikapcsol a telefonom...pedig semmilyen appot nem tettem fel 1 hónapja.
-
Gabor777
aktív tag
Új frissítés óta nem tudok feltölteni képet facebookra. Ötletek?
-
Gabor777
aktív tag
válasz
linker92 #16005 üzenetére
Szégyenfalt csinálnak egyes emberek ebből a topikból...minden telefonnak vannak hibái, de itt még jobban erre van kihegyezve a történet. Úgy látszik senkit sem izgat a bivalyerős 1.6-os atom proci, vagy az általad említett új appok.. a napfényben való használat (wtf...) és lilásodás annál inkább.
-
Gabor777
aktív tag
Szerintem jó kis telefon. Január óta nyúzom, második androidos telefonom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve ebben a pillanatban. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, én minden nap nyúzom, és minden este feltöltöm. GPS jól működik, nagy kijelzője miatt a játékok élvezhetőek, illetve filmezni és netezni is tökéletes. Kamera mezei júzereknek szerintem teljesen megfelelő, 1080p-s hd videókat lehet vele készíteni. Néhány játék kompatibilitási problémákkal harcol, de ez kb. 20 játékból 2-nél jön elő.
-
Gabor777
aktív tag
Esetleg Airdroid. Én is azzal rkatam rá b06-ot a kártyámra.
-
Gabor777
aktív tag
http://hungariandroid.com/androidfans/viewforum.php?f=261&sid=866af04afeaf75b8e4fc1c5e7024e8ce
-
Gabor777
aktív tag
-
Gabor777
aktív tag
Esetleg van valakinek eladó fóliája a telefonhoz?
-
Gabor777
aktív tag
Szerencsére nekem sem lilásodik..."olvasható" a kijelző napfényben.
-
Gabor777
aktív tag
Én holnap megyek Alleeba telefonnal...azt hiszem kamera fail mellé odalököm a szar 3G-t, csak kapok új telefont.
-
Gabor777
aktív tag
Az mennyire gáz telefoncserénél, ha rohadtul nincs garancia levél? Előfizus szerződés megvan, számla megvan, amin rajta van a telefon IMEI száma...de garancia levelet nem találunk itthon.
-
Gabor777
aktív tag
Hát, 2-3 mm hosszú 1mm széles karcolás van a keret alján. Ez a legnagyobb probléma rajta...kiesett a zsebemből, de szerencsére tok volt rajta, szóval csak ott sérült.
Van bajom vele...kamera app nem működik, szoftveres hibája van, amit egyelőre nem tudtam megcsinálni. Teljesen gyári minden, frissítés óta nem működik. Ha nem sikerül megcsinálni, viszem vissza.
-
Gabor777
aktív tag
Ez a telefon csere pontosan hogy működik? Mit érdemes bent mondani nekik, illetve milyen papír kell nekik, hogy biztosan ne pattogjanak és hozzák a zsír új telefont? A telefon keretén baloldalon alul van egy kis karcolás, mert leejtettem...illetve a fólia cserélve volt, mert a zsebemben karcolódik, de gondolom ezekbe nem fognak belekötni.
-
-
Gabor777
aktív tag
-
Gabor777
aktív tag
válasz
callmeakos #14201 üzenetére
Egy olyan hibával találkoztam, hogy semmiféle képnézegető appot nem tudok megnyitni. Se az alap galériát, se a quickpicet. Mikor tölti be a képeket, kilép. Mi lehet a baj? Ofkósz a frissítés előtt ilyen problémám nem volt.
-
Gabor777
aktív tag
Akinek gyári rom van a telefonján és nem sikerül a frissítés, csak azt tudom ajánlani, amit Keeper mondott. ZTE oldaláról letöltöttem a gyári romot, felraktam újra beállításokból...és sikerült a frissítés.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Keeperv85 #14072 üzenetére
Teljesen gyári a szoftver...nem nyúltam hozzá. A google cucca már akkor szar volt amikor megkaptam a telefont. Rákattintottam a google searchre, és "alkalmazás sajnos leállt"...azzal a lendülettel tiltottam le. Nem mellesleg a play ezt írja a google keresőről "
T-Mobile ZTE Grand X In
Ez az elem nem kompatibilis eszközével." -
Gabor777
aktív tag
válasz
illes.bence #14067 üzenetére
Minden telefonnak vannak hibái..ennek is. Én január óta használom, és nincs vele problémám.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
Keeperv85 #14063 üzenetére
Finding update package
Opening update package
Verifying update package
Installing update
Veryfying current system
assert failed: apply_patch_check("/system/app/GoogleQuickSearchBox.apk", "415bb153e29af563e243a6a87e42df034bed04a6", "3f615045db6aa10711560a25726aec4684ace88b")
E:Error in/cache/update.zip
Status7
Installtion aborted -
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14056 üzenetére
"3, A képernyőn egy kis döglött robot látható"
Elvileg normális.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14048 üzenetére
Sikerült...de nekem is ez a problémája. E:----binary_entry is null! Installation aborted
-
Gabor777
aktív tag
válasz
feelurself #14050 üzenetére
és gyakorlatilag?
megelőztél
akkor várok.
-
Gabor777
aktív tag
Ezt a zip fájlt hova is kell másolni SD kártyán belül?
-
Gabor777
aktív tag
Most töltöm le újra, hátha másodjára sikerül...
szerk.: Másodjára se sikerült. Újraindul, intel logo, elkezd dolgozni a droid, negyedéig eljut a kék csík, majd jön a piros alapok fekete felkiáltó jel. Dafuq is this shit?
-
Gabor777
aktív tag
Üdvözletem!
Letöltöttem a frissítést, kérte az újraindítást. Újraindította a telefont, intel logo, majd jött egy kép: android hasán nyitva egy panel és egy piros háromszög, benne egy fekete felkiáltó jel....dafuq?
Teló nincs rootolva, semmi mókolt rom nincs rajta.
-
Gabor777
aktív tag
Nekem ez a második okostelefonom. Az első egy Alcatel ot-990 volt, nem volt egy atomerőmű, de szerettem. Az Alcatel után pedig azért választottam a ZTE-t, mert valami különlegeset akartam. Tudtam, hogy lesznek vele kompatibilitási hibák, olvastam a topikot mielőtt megvettem a telefont, de mégis csak Intel...mégis csak árban és teljesítményben veri a konkurenciát. Minden telefonnak vannak hibái, de én nem akartam szaladgálni egy képernyő fagyás után a tmobileba, hogy márpedig kurvagyorsan cseréljétek ki, vagy felgyújtom az egész tpontot. Mai világban azt hiszem bárhonnan lehet információt szerezni bármiről. Én ha valamiért kiadok pénzt (sok pénzt), értelem szerűen egyből utána nézek...főleg úgy, hogy ez nem egy híres cég, nem egy Samu, vagy Sony...hanem ZTE, ami sima mezei júzernek nem sokat mondd: +1 ok, hogy utána nézzen. Aki látatlanba vesz telefont, és veri az asztalt...vessen magára.
Peace
Szerk.:...Real Racing 3-at még mindig nem próbálta ki valaki?
-
Gabor777
aktív tag
Napon maxra állított fényerővel is lehet használni a telefont, ámbár tényleg nem arra való...viszont én ilyen "lilásodással" nem találkoztam. Az én telefonomnak is vannak gyermekbetegségei, de engem legjobban a 3G hálózat instabilitása zavar, de az se jelenti a világvégét.
-
Gabor777
aktív tag
Nekem 8 gb-os TDK van benne, tökéletesen működik.
Kijött egy új frissítés a Real Racing 3hoz...valaki próbálta már?
-
Gabor777
aktív tag
Srácok, sajnálatos módon a kutya rámugrott és a fülesemmel elszaladt az udvar másik végébe...
Használható még, de az egyik része néha széthullik. Tudnátok mondani valami másik headsetet, ami működik a telefonnal?
-
Gabor777
aktív tag
Dungeon Hunter 3! Sajna a multi az új frissítés óta nem működik...sokan panaszkodnak rá, de jó játék.
-
Gabor777
aktív tag
Nektek milyen sebességgel másol gépről telefonra? Egy laza 500mb-os sorozatot is 20 perc alatt másol fel a kártyára...ez normális?
-
Gabor777
aktív tag
Üdvözletem!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Google Chrome hajlamos összeomlani? Az alkalmazás még működik, de betol az arcomba egy ilyet...http://i.stack.imgur.com/YsxD4.png
Nagyon ritkán jön elő, amikor minden oldal crash-sel, de csak telefon újraindítás tudja megoldani a problémát. Valaki megoldás? Azon kívül, hogy használjak chromeon kívül mást... -
Gabor777
aktív tag
Megjött hongkongból az ebayről rendelt Nillkin tokom...tökéletesen illeszkedik. Fólia is bubimentes, igaz, hogy 10 percen keresztül nyaltam le róla a port, mire elértem a kívánt eredményt, de megérte.
-
Gabor777
aktív tag
Fólia nekem bűn rossz...2 nap után le kellett ragasztanom a jobb felső sarkát, mert jön le...füles szerintem korrert, használható. Rendeltem hozzá Nillkin tokot és fóliát is 1800 FT-ért ebayről.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
philoxenia #9404 üzenetére
Én is erre vártam, de az istenért se akart jönni, de most sikerült. Ahogy megszűnik a wifi jel, egyből működik minden. Valami nagy probléma lehet a wifivel, mert elég sok minden megoldódik, ha nem vagy kapcsolódva a routerhez....
-
Gabor777
aktív tag
-
Gabor777
aktív tag
Üdv újra!
Alap UI-t használok, és ugye az értesítő sáv alatt van egy google kereső sáv....ami nálam egyáltalán nem működik: rákattolok "A google keresés alkalmazás sajnos leállt"....
-
Gabor777
aktív tag
Üdvözletem!
Megkaptam ma a ZTE-t, viszont olyan problémákkal találkoztam, hogy néha egyszerűen kilép pár alkalmazásból. Pl. keresgélnék Play-ben, és egyszer csak kidob a főképernyőre. Ez vajon mitől lehet? Illetve most másolom át gépről a postásmostwantedet' és tetű lassan másol...feltettem az említett handset drivert.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
mephisto97 #8857 üzenetére
-
Gabor777
aktív tag
Huh, hétvégén jön meg a telefon...remélem ilyen problémákkal nem fogok találkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest