- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
csabsz13 #6458 üzenetére
- szia (!) , talán próbáld meg a [VLC for Android Beta]; hozzá még a [VLC HD Remote (+ Stream)]t.
-
Coolmat
őstag
válasz
csabsz13 #6458 üzenetére
Szia!
Először is boldog karácsonyt, és gratula az új szerzeményhez!
Van tapasztalatom erről, mert ugyanilyen routerem van itthon. Először is csekkold le, hogy miért nem megy az MX Playerrel a hardveres dekódolás, vagyis feltetted-e az X86-os kodekpakkot hozzá, ill. támogatja-e az adott kodeket a lejátszó. Nálam az itt fellelhető tesztvideók közül csak az Mpeg 1080i és az x264 killa sample fogott ki rajta (előbbinél a kép szétesett és csak a hang ment, utóbbi pedig elindult, de pár mp után meg is állt, a 30Mbit/s azért még gyilkos bitráta ennek a telefonnak is
). Hozzáteszem ezeket SD kártyáról teszteltem, de hálózatról is próbáltam többféle videót, köztük 14-15 Mbit/s-est is (ennél sajnos nem volt hang, mert az MX Player azt írta a DTS nem támogatott hangformátum), ha jó a Wifi térerő, akkor nem szakadozott a kép, az emeleten viszont már voltak bajai.
Javaslom ellenőrizd le pl. ezzel a programmal melyik csatornán vannak a közeledben még hálózatok, és állítsd át a router wifijét a legkevésbé zavart csatornára. Sok szomszédos csatornánál az is hozhat a konyhára, ha nem 40MHz-es sávszélt adsz meg, hanem csak 20MHz-et. Ja és ha még nem ismernéd, akkor kifejezetten ajánlom vargalex firmwarejét a 1043ND-re. -
89BDave89
tag
válasz
csabsz13 #4173 üzenetére
Hali!
Hát én összehasonlítottam egy honlapon a két telefont, és az alapján a HTCnek az előnye csak annyi hogy 'kisebb' ha ez neked fontos, (nekem fontos volt hogy nagy kijelző legyen, mert GPSnek is használom a telefont), és a bluetoothja modernebb. (a HTCnek)
Szerintem a Grand X IN jobb vétel, én nagyon sokat gondolkoztam a vásárlásán, és sokmindennel összehasonlítottam, többek között ezzel a HTCvel is, és nekem számít a kamera, kijelző, processzor sebesség. Ezekben a ZTE a nyerő. Oké hogy vannak hibái a telefonnak, de nekem rádió pl sose kellett, saját zenéket hallgatok. Szóval ez alapján dönts.
Azt nem igazán értem hogy mit értesz 'Átlag' felhasználó' alatt, én szerintem az vagyok.Én kihasználom a telefont, minden eszközét, de azért android programozással nem foglalkozok.
(még)
Üdv
(és a ZTE olcsóbb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest