- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19046 üzenetére
Jól érted. A töltő és a töltőkábel nem garis. Állítólag másikkal hibátlanul tölt. (Jelzem: most frissen kibontott USB kábellel sem tölt rendesen...). Nem a saját töltőfejét vittem, mivel van még jó pár ugyan ilyen és nem tudom melyik volt az övé... tehát ugyan ez a ZTE töltő, csak más a sorszáma, így ebbe is bele tudott kötni....
Minden rosszban van valami jó... találtam valami érdekeset ugyanis:
Ugye tudjuk mi ez? CM10.1 a Razr I-re... na most ha ott megy...Bár ide már késő, szinte senkinek sincs már meg a készüléke...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jano_023 #19032 üzenetére
Padlógáz. Nekem most azt játsza a T-akony, hogy az 500MB-os havi adatforgalmi keretem mellett olyan 330-nál kapom az sms-t, hogy meghaladtam a korlátot, úgyhogy marad a 32kbps. Hozzáteszem, a Traffic Counter elég pontosan mér, a barátnőm telefonján ellenőriztük (ő vodás). Ja és mindez már 3. alkalommal fordul elő. Persze az sms-ben reklámozzák a +1 giga/1250Ft-os csomagjukat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19034 üzenetére
Fogalmam nincsen. Igazán nem az enyém lesz, mert nálam itt van a Blade G és nekem kettő nem kell. Anyum használta eddig is a GXI-t, így hozzá kerül a csere teló is. Nem vagyok túl bizakodó az Alcatelek felé, viszont az SP-től is félek, mivel valószínűleg zárt BL-re hozza ki a T és nem is nyitható, azzal pedig a mókolásnak lőttek is....
-
-
kristi78
csendes tag
válasz
Jano_023 #18574 üzenetére
Én is a WestEnd ben voltam. 2 nap alatt cserélték (Expressre) Azért oda számolni kell egy 2 órával legalább (és ugye csak 6 ig vannak)Ezért választottam az Expresst, mert még egyszer nem lett volna türelmem végig állni a sort.Amúgy elsőre az Idol S jobb választásnak tűnik, de már kezdem belakni (nagyon hiányzik az értesítőfény, idegesít a fizikai Home gomb, ezeket appokkal pótoltam) És hát a felbontás elég kicsi, de már megszoktam. Néha laggol kicsit, egyszer kétszer újraindult
Lehet szervíz lesz. De a WestEndbe nem megyek még egyszer nagyon rendesek, de nagyon hosszú a sor.
-
kerxy
őstag
válasz
Jano_023 #18561 üzenetére
Igen, de pont ezt mondom, "ingyen" felajánl jó pár készüléket, ami helyettesítheti a Grand x in-t (Idol S, HTC 500). Az egy más kérdés, hogy nem lehet ráfizetni, kicsit sem logikus, de szerintem el kell fogadni...
A garancia meg még inkább vicces, mert nekem se indult újra, de telefonon azt mondták menjek vissza és kérjek egy új garanciajegyet. Szóval nemsokára szerintem kiderül mi is a helyes eljárás garancia ügyben... -
csill4g
csendes tag
válasz
Jano_023 #18542 üzenetére
Jano_023: Pólusban voltam.
ASRMartyn: Náluk két készüléket cseréltettem, egyiket érintő hibával, a másiknál pedig hibás volt az elfordulás érzékelő. Az első volt bajos, a második esetben viszont 2 perc alatt cserélték, mert kipróbálta és tényleg rossz volt neki is. A videós ötletre én is gondoltam annó, de nem kellett bevetnem végül. Egy próbát talán megér.
-
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #18510 üzenetére
Igen, nekem is ezt mondták.
Elvileg honlapjukon szereplő információk alapján nem tudják pótolni a garanciajegyet.
Ennek ellenére telefonon azt mondták, hogy számlával igazolva kiadják a garanciapapírt újra 600-700 Ft körüli összegért. (Biztos aranyozott papírra nyomtatják)Ha viszont egyik papír sincs, akkor megint ügyintéző függő a dolog. Aki normális, rendes az megcsinálja, aki lepattintós, okoskodó az elhajt, csak ne kelljen dolgoznia.
A sony hardveresen erősebb és egy fokkal jobb a supportja. Alcatelnek picivel nagyobb a kijelzője és miután én nem láttam egyszerre a kettőt, így csak számok alapján tudom megítélni a két kijelzőt, de papíron sony-nak van egy minimálissal jobb kijelzője.
+Sony-ban van pl. NFC, ami ha jól tudom Alcatel-ben nincs.
-
-
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18167 üzenetére
Jogos. Nem vitatkozik ezzel szerintem senki. Egy ideig nekem is kikapcsolgatott, hál'istennek a gyári beállítások visszaállítása megoldotta a problémát. Ellenben a hálózat és wifi eldobálása az mindig van, utóbbira ott a regpon tudom... a rossz hangminőség viszont roppant zavaró...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Én még nem igazán, ha az aksiidőm visszaáll stabilan a régi szintre (3-4 nap) akkor legalább még egy évig megtartom mert nagyon szeretem a GXI-t, tudásra is elég lesz nekem még egy ideig biztosan. Biztos sokkal jobb lenne ha lenne JB és szerintem is gáz hogy nem kap semmit, bár én az ICS-el is bőven elvagyok, az is nagy előrelépés (kivéve az mtp mód, ill a mass storage mód hiánya) a GB után.
Mondjuk erre számítottam, szerintem pl a Blade és a Skate esetében is a support = volt a modderekkel és a főzött romokkal.
Bár az Alcatel Idol S-t néztem én is, hardveresen nem lenne rossz- + alapból JB, de az Alcatel nem tudom milyen szinten van minőség/megbízhatóság terén ill. a nem kivehető aksival is fenntartásaim vannak, e kettőt leszámítva nem hangzik rosszul, bár az üzemidő elég sovány a MA teszt szerint.
Bár tartok tőle ha sokan pártolnak el a GXI-től hiba vagy jobbra csere okán, akkor jövőre lehet alig leszünk itt a fórumon...
-
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Megmondom őszintén nekem a Huawei Ascend P6 ragadta meg a figyelmem, de egy kisebb utánaolvasás után elég sok hibába futottam bele, így elvetettem az ötletet, pedig kegyetlen szép külsőre, de belsőre igencsak sántít. A másik ami most mozgatja a fantáziám az kártyafüggetlenül egy Nexus 4 16GB, most 80k körül lehet kapni, ahhoz képest hogy anno 45k volt a GXI-m, és kb. 60k körüli aktuális telefonokra cserélik minőségi ugrás.
-
k_imre
tag
válasz
Jano_023 #18079 üzenetére
Srácok, tegnap szétment a grandx-em hangja. Vagyis nincs, csak rezgés és füles. Persze beszélgetéshez tökéletes, csak épp nem hallom, ha hívnak. Így ma: irány duna plaza, hiba ellmond. Mondják nem javítják, cserélik. Kb. 2 hét. Mondom, de semmi más baja nincs. Vagy egy forrasztás engedett el, vagy a hangszóró adta meg magát. Akkor sincs javítás. Csere? Az van. Felsorolt egy csomót, végül egy ace3 lett. Így egyelőre búcsúzom. Ha lesz újabb jó zte termék, újra leszek. További sok sikert mindenkinek, a hozzáértőknek külön köszönet a segítségért, romokért.
-
heidricha
őstag
válasz
Jano_023 #16805 üzenetére
Hali!
De mennyire! Semmi sem talál jelet, ha nincs mobilnet, legalábbis nálam ez a helyzet kezdettől fogva! Rontani lehet a helyzeten, javítani nemigen sikerült eddig. Nettel tökéletes, általában 10mp sincs egy fix, de ha valamiért nincs mobilnet (WiFi nem jó) akkor már rég beértem a melóba (35 perc) és sehol egy fix!
Ha közben jön meg a net, az nem jó. Közben már elmehet, az nem gond, de kereséskor mindenképp kell.
Nem az alkalmazás keresi vagy találja a pozíciót, ő csak kéri a rendszertől. Imádom, mikor valamilyen navihoz, vagy iránytű alkalmazáshoz beírják, hogy "szar, lassan talál jelet, így csak egy csillag"...
-
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #16590 üzenetére
"Kedves ZTE Fan-ok! Megjelent a legújabb sw verziónk a Grand X In készülékünkre ! A B06-os hivatalos verzió FOTA-n keresztül érhető el online a Magyar Telekom hálózatáról, csak internet kapcsolat kell hozzá ill. belépés a sw frissítés menübe. A sw upgrade automatikusan megtörténik! Remélem ezzel tudtunk egy kis örömet okozni a hét elejére..."
Anyjuk *icsáját. Hogyne, egy beígért frissítés helyett, egy lassan 2 hónapos frissítés megemlítése hatalmas öröm a hét elejére....
-
-
xSide
őstag
válasz
Jano_023 #14498 üzenetére
A kijelző érzékenyebb, rezgés erősebb, alkalmazások indulása gyorsabb, hang halkabb, fényerő szint alacsonyabb, memória használat kisebb (38-54% közt van a szabad), beszéd hangminőség jobb (build.prop mod nélkül is).
Erről jut eszembe, a másik X-nél szólnom kellett miként tartsa a telefont, mert elég szarul lehetett hallani.
Miután nem a mikrofon környékén tartja az is jó -
-
ggeleven
őstag
válasz
Jano_023 #14484 üzenetére
Nyugodtan csinálhatsz bizt.mentést a rendszeralkalmazásokról is, de nem ajánlott abból majd mindent visszaállítani! Én csak pl. a wifi hotspotokat, névjegyek, üzenetek meg ilyeneket szoktam visszaállítani, de csa akkor ha gyári Mentés és helyreállítás nem akarná megcsinálni!
Próbáld ki azt is bátran, meglepően gyors és ügyes az is! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #12048 üzenetére
Van egy nagyon tehetséges és igen jól felkészült modderünk, aki hegeszti a kernelt. Már csak idő kérdése és a hibák, amik talán nem megoldhatatlanok elkezdenek fogyni. Én csak a hiányzó driverek miatt aggódom, nehogy derékba törje az amúgy igen jól alakuló folyamatot...
-
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #10277 üzenetére
Nem elképzelhető, hanem szerintem biztos, de a témában már több kört futottunk, én átállítottam már minden szart melóban a router-en amiről tudtam hogy micsoda, és semmi változás. Ugyanúgy fagy rajta. Mintha egyszerűen a típusát nem szeretné egyes daraboknak. Bár az itthonin is fagy éppen, csak sokkal ritkábban.
Szerintem erre már sose jövőnk rá.(#10287) feelurself
Szimplán el van toszva a képernyő érzékenység kalibrációja. Mindenkinek ilyen.(#10288) junkpod
Milyen leírás?
Kamera módban egyébként kb. 5 centiről még teljesen éles a kép. Fényképnél én inkább azt gyanítom hogy a fókusz meg a villanás időzítése nincs összelőve rendesen, azért lesznek ilyen homályok a képek.(#10291) kelekyle
Be van. Semmi változás.(#10296) trialboy
Az enyém is szinte olvashatatlan. Épp tegnap este tettem be ide egy esti vakus képet szövegről. Fentebb írtam, hogy szerintem mi lehet a gond. A megoldásról fogalmam sincs.(#10305) bsanzika
Szerintem a custom rom legfeljebb a hívásbetegségeket javítja. Azt is ritkán. -
andikaaa
aktív tag
válasz
Jano_023 #9089 üzenetére
Itt ugyanazt a hibát írják... Nekem is megegyezik a facebookos accountom, lehet, hogy az a baj. Köszi a segítséget, megpróbálom az appot is letölteni, mert eddig nem volt!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Jano_023 #8170 üzenetére
Better battery stats-ot megpróbálhatod, hátha tud érdemleges infóval szolgálni.
Az alkalmazások kilövögetése teljesítményigényes dolog, hiszen mindegyik -- bár kérdés milyen alkalmazásokat lőttél ki, de ha olyat akkor -- visszajön szépen, ami csak járatja a procit és ébren tartja a telefont. -
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Jano_023 #4541 üzenetére
Hang le+kikapcs kb. 2mp-ig nyomva tartva, vagy amíg nem lesz kész a kép
Megint lassú voltam@Zsolt_72: engem az NFC egyébként a (Magyarországon még nem annyira elterjedt) mobilos fizetés miatt érdekelne, maaajd, ha lesz ilyen egyszer. Emiatt szerintem hasznos cucc lehet a jövőben.
-
89BDave89
tag
válasz
Jano_023 #4511 üzenetére
erősebb használatnál akár 4 óra alatt is le tudtam meríteni (folyamatos játék) de egy átlagos de ERŐS használat mellett ilyen:
akkumulátor idő 1Egy kevésbé durva használatnál viszont (félóra GPS kb+ átlagos net+wifi néha +zene több óra, fényképezve is volt vele, telefonáltam is) ezt tudta:
akkumulátor idő 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest