- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
Ha nem hívnak péntekig akkor bemész hétfőn.Mivel hétvégén nincs szerviz.
-
Krysz74
tag
Látom átment a topic fikázásba. Nem értem, ha valaki cseréltetni akarja a készüléket, mert nem felel meg az elvárásainak (lásd a hibákat, problémákat) tegye meg. Én is cseréltettem. 2 évig Blade-m volt imádtam GXI-t megvettem, mert reménykedtem, hogy lesz olyan jó, mint a Blade. Hát sajna hiba hiba hátán lehet, hogy nem hardveres, hanem softveres problémákról beszélünk de, semmi szupport nincs a háta mögött szó szerint, leszarják. Természetesen örülök neki, hogy van olyan telefon, ami hiba nélkül üzemel (vagy kisebb hibákkal) Lehet, hogy nekem vannak túl nagy elvárásaim egy „olcsó” készülékkel kapcsolatban. Furcsa hogy gari problémák vannak én az 1 évem lejárta után 2 nappal vittem vissza a készüléket és teljesen új garancia levelet, kaptam és sehol nincs feltüntetve, hogy csak xy-évem, hónapom van.
mate3553 még mindig szurkolok neked. Ahogy egy klasszikus filmben is van: "Örökké nem eshet”remélem érted -
Krysz74
tag
Szép reggelt.
Tegnap kicserélték a telefonom.Most már Idol S-em van.Érdekesség képen leírom hogy az én akciós árlistámon a SP 94,990 ft.A HTC desire 500 75,990 ft LG Optimus L9 75,990 ft Nokia Lumia 820 76,990 ft
Samsung Galaxy Express 72,990 ft
mate3553 kitartás neked is cserélni fogják.Én szurkolok neked. -
Krysz74
tag
A belinkelt árlista szerint a Nokia lumia 820 (111 414 Ft) és a Samsung Galaxy Express (124 271 Ft) is több mégis hozhattam volna. Miközben az SP (107 129 Ft) na délután erre kíváncsi leszek
-
-
Krysz74
tag
Már nem vagyok képben az árlistákkal kapcsolatban. Az akciós és nem akciós. Az akciós szerint a ZTE-t cserélhetném sz Alcatel Idol S, Samsung Express, Lg L9, Nokia Lumia 820, HTC Desire 500, Sony Xperia SP-reA másik szerint meg nem. Tegnap, amikor bent voltam a Tré-nél most az SP kívül a felsoroltakat elhozhattam volna (Ha lett volna) vagy én vagyok a b. F. Vagy vak vagyok, egészen más de nekem nem rémlik hogy az SP is belefért volna.
Mindegy ma úgy is megyek, vissza majd meg nézem. -
Krysz74
tag
Nah túlestem a T-ré mobilon. Úgy jellemezném a "esetet"Mintha megnyertem volna az olimpiai első helyet aranyérem nélkül.Cserélik a telefonom de se Alcatel Idol S se samsung express nincs készleten.Elhozhattam volna a LG L9-et de nekem nagyon nem tetszett(természetessen az Alcatel Idol simából volt).Holnap kapnak árút igy reménykedem és ismételt kör a Tré-nél.
-
Krysz74
tag
Hmm megint csak teszt.
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Igaz hogy az ígért 4-5 napos várakozásom letelt. Mégse kaptam sms-t
Úgy gondoltam meglátogatom a T-ré mobilt kíváncsi, leszek, hogy mit fognak mondani.
Remélem nem ahhoz a szervizeshez, kerülök, aki a 4-5 napot mondta (bár amilyen szerencsém van…) -
Krysz74
tag
válasz
gonger #18446 üzenetére
Vinném én máshova de, itt csat 1T-ré van +1 partner. Ja jut eszembe nincs is nálam a telefon hanem „elküldték” a ZTE-nek. Visszatérve a jóemberhez, akinél voltam vele már volt máskor is bajom, amikor a feleségem xperia L-jét vittem vissza 3 napos cseregari miatt. X napon rendeltem megkaptam másnap a kézhez vétel utáni harmadik napon bevittem, hogy szar erre azt mondta nekem, hogy a számla alapján lejárt a három nap.
Közöltem vele hogy ez webshoppos és nem gondolja, hogy azon a napon megkaptam a készüléket. Erre ö hogy akkor adjam oda az átvételi elismervényt. Mondtam neki, hogy balf. sz volt a gyerek aki hozta és majdnem egy honnappal korábbi dátum van ráirva. de van sms az érkezésről a másik telomban. Erre elhúzott és már az új készülékkel jött vissza. Lehet hogy emlékezett rám? Kár hogy nincs szombaton szerviz vagy a ügyfélszolgálatosok is tudnak ilyenkor valamit csinálni? -
Krysz74
tag
Sziasztok
Hétfőn nyitáskor vittem be a telefont ezen a héten nem jött sms hogy mehetek, remélem jövő hét hétfőn, már történik valami. Mert nincs kedvem potyára bemenni, hogy most mi a f… van. Pedig meg teszem, ha meló végéig nem jön sms besétálok és remélem ugyan ahhoz a jóemberhez, kerülök, akinél voltam, hogy megkérdezzem tőle, hogy ez neked a 4-5 nap? Vagy csak az én naptáram szar és az övék jó? De az is lehet, hogy ők valami intergalaktikus naptárat használnak, ahol egy nap 36 óra.Tele a tudatom.
Eszembe jutott a T-ré mobil szlogen Együtt, veled, hmm ezt én kicsit furán értelmezem.
Együtt? Hát Úgy érzem, hogy vannak az előfizetők és van a T-ré mobil kizárt dolog, hogy együtt.
Veled? Erről meg csak annyit a T-ré csak magával van de nem veled. -
Krysz74
tag
Olvasom a kálváriádat. Ez már nevetséges ennyit szarakodni gondolom milyen vizsgálódás lehetett. Hmm a telefonomat hétfőn vittem vissza eddig még semmiféle sms nem jött. Igazán az „itéletre” lennék már kiváncsi. Természetesen vagy holnap délután kapok sms-t amikor már, dolgozom. Igy esélyem se lesz megtudni, hogy hol is tartunk a telefonommal kapcsolatban. Vagy már csak a jövő héten lesz valami.
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Számomra érdekes az, amiről beszéltek. A telefonomat tavaly 11. 08-dikai webshopon keresztül vásárolt telefont 11. 10-dikén vittem vissza. A papíromon garanciális javítás van írva. Nem 2 év a gari?1év teljeskörű+1 év készülék?
Lehet hogy én tudom rosszul. -
Krysz74
tag
Szerencsém volt az nem vitás. A problémákkal, amivel bevittem lehetett együtt élni igaz már kezdtek bosszantóak lenni a hibák de az a véleményem, hogy ha 20 forintér veszek egy doboz gyufát, akkor elvárom, hogy mind a 40 száll, gyulladjon meg és ne csak 30. És most nem egy 20 forintos gyufáról beszélünk.
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Ma visszavittem a telefont. Lockscreen fagyással, és azzal a hibával, hogy este bekapcsolt állapotban feltettem töltőre reggel, pedig a PIN kódot kérte (hogy mi történ este folyamán azt nem tudom de legalább ébresztett.) Természetesen a szervizes nem tapasztalta a hibát.
Már azon gondolkodtam, hogy megmondom neki, hogy akkor fogom behozni neki, ha fent áll a fagyás. Közölte velem hogy fura dolog történt újraindult magától a telefon és nem kér PIN kódot se. Így nem akadékoskodott tovább megkapta a készülék a „Tapasztaltam X-et”. Azt mondta, hogy ezeket a készülékeket nem javítják. Visszaküldi a Magyarországi ZTE-hez és ha, van helyette másik, akkor azt kapok, ha nincs, akkor árában kapok egy másik készüléket. Most várhatok hogy mi lesz…… -
Krysz74
tag
válasz
pappbence96 #11550 üzenetére
Hy
Memkártyát válaszd le és ugy telepitsd. -
Krysz74
tag
Sziasztok
Nem bírom rávenni a GXI a normális OTG használatra azt látja az USB hoszt vezérlő progi hogy rá van dugva a Pendrive de, hogy van e rajta valami azt már nem.
Valaki, akinek sikerült már használnia az OTG funkciót elmagyarázná szájba rágossan hogy mit kellene csinálnom!
Köszönöm -
Krysz74
tag
Azt hiszem, hogy előjött nálam az „ilyent még nem láttam „effektus.
Vettem egy új SD kártyát lementettem mindent a régiről SD-röla gépre. Vissza akarom másolni az új kártyára Bekapcsolt USB hibakeresés mellett nagy része sikerül is erre a telefon magátol, újraindul, miközben rajta van a gépen és sikeresen letörli a telefonról azoknak a nagyrészt, amit rámásoltam, de azt is, amit előtte már sikeresen átmásoltam. -
Krysz74
tag
Sziasztok
Egy problémával fordulok hozzátok. Van egy 32GB memkártyám formázás után valami miatt a telefon nem ismeri fel. a laptop, asztali gép meg egy ezer éves Nokia igen. Nem tudom, mi lehet a probléma.
FAT32-be van formázva.
Előre is köszönöm, ha segítetek. -
Krysz74
tag
Sziasztok
Tegnap Délután fényképezni akartam erre közölte velem a teló hogy nincs az SD kártyámon hely.
Reggel még 1.3 GB helyem volt elkezdtem átnézni, hogy mi a franc írta teli a kártyámat.
Nagy nehezem-megtaláltam a DCMI mappában a hibát a .thumbnails mappában a 1.3 GB file-t
Kitöröltem az óta nincs gondom.
Valakinek valami ötlete hogy mi a franc lehetett ez? -
Krysz74
tag
A B04 szoftver verzióban is benne van a proci állítási lehetőség?
Mert lehet hogy mesüge vok de nem találom !
Ha benne van akkor meg merre találom? -
Krysz74
tag
Szép estét.
Van valakinek infója arról, hogy mikor lesz normális mennyiségben a Grandból?
Mert kicsit tele a t… azzal hogy kapok egy készletértesitőt és belépés után már nem rendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged