- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Szia!
Sajnos nálam is akad a kép videófelvételnél, illetve sima fényképezésnél is ha mozgatom a kamerát szintén akad az élőkép. Először én is azt hittem, hogy szoftveres hiba, de kipróbáltam más kameraprogrammal is ill. custom ROM-on is ugyanúgy jelen van a hiba. Érdekes módon gyér fényviszonyok mellett nem tapasztalható a jelenség. Azt is tudni kell, hogy egyszer már cseréltettem a telefont, az elsőnél nem volt még meg ez a hiba.
Majd kérlek jelezz vissza sikerült-e cseréltetned, mert ha igen, akkor én is bevállalok még egy cserét (meg ahogy olvastam már nem sokáig él ez a cseréljük a készüléket módszer a garanciánál).
Gabor777: Szerintem nincs köze a frissítéshez, már csak azért is, mert nekem gyári B04-en, NextV2-n és NextV2_A-n is ilyen, úgyhogy ez hardware hiba lesz.
#14272: Szerintem elég ritka hibáról van szó, mert nem nagyon emlékszem hogy más panaszkodott volna emiatt.
-
Mate
nagyúr
Inkább kedden menny be
Nekem frissítés óta egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt. Régivel eddigre lett volna már jó pár.
Régen mindig wifiszakadás+kezdőképernyő fagyás volt. Most csak a wifi dobódik el, ha nem nyúlok hozzá egy ideig, bár ez valószínűleg routert gond. Ahogy olvastam még iphone-on is van ilyen jelenség, illetve jó pár felső kategóriás készüléknél. Mindig a router volt a ludas. -
atillaahun
veterán
Most vagy én nem értem a kérdést, vagy te a mobilhálózatot.
De ha jól sejtem 2G-re akarsz fixen beállni, és akkor nem váltogat sehova (kivéve a pusztában, meg tanyán, mert ott lehet még a Tré-nek is van gprs-e edge helyett).
Szóval Mobilhálózatok, és azon belül bepipálod a csak 2G-t. -
Peter_Pan
tag
mivel ugyebár x86ra épül a teló, ezért van-e olyan lehetőség hogy pc-s programokat lehessen rá feltelepíteni?
Ha pc-s programok alatt windows alkalmazásokat értesz, akkor azokat nem lehet rá telepíteni.További kérdéseid tekintetében olvass vissza, igazán nem kell sokat. (DrCsernus bejegyzései)
(Ha minden beeső ember felteszi kérdéseit anélkül, hogy elolvasná akár csak az 1. hozzászólást is, akkor rövid idő alatt követhetetlenné válna a fórum.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő