- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Szia!
Sajnos nálam is akad a kép videófelvételnél, illetve sima fényképezésnél is ha mozgatom a kamerát szintén akad az élőkép. Először én is azt hittem, hogy szoftveres hiba, de kipróbáltam más kameraprogrammal is ill. custom ROM-on is ugyanúgy jelen van a hiba. Érdekes módon gyér fényviszonyok mellett nem tapasztalható a jelenség. Azt is tudni kell, hogy egyszer már cseréltettem a telefont, az elsőnél nem volt még meg ez a hiba.
Majd kérlek jelezz vissza sikerült-e cseréltetned, mert ha igen, akkor én is bevállalok még egy cserét (meg ahogy olvastam már nem sokáig él ez a cseréljük a készüléket módszer a garanciánál).
Gabor777: Szerintem nincs köze a frissítéshez, már csak azért is, mert nekem gyári B04-en, NextV2-n és NextV2_A-n is ilyen, úgyhogy ez hardware hiba lesz.
#14272: Szerintem elég ritka hibáról van szó, mert nem nagyon emlékszem hogy más panaszkodott volna emiatt.
-
Mate
nagyúr
Inkább kedden menny be
Nekem frissítés óta egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt. Régivel eddigre lett volna már jó pár.
Régen mindig wifiszakadás+kezdőképernyő fagyás volt. Most csak a wifi dobódik el, ha nem nyúlok hozzá egy ideig, bár ez valószínűleg routert gond. Ahogy olvastam még iphone-on is van ilyen jelenség, illetve jó pár felső kategóriás készüléknél. Mindig a router volt a ludas. -
atillaahun
veterán
Most vagy én nem értem a kérdést, vagy te a mobilhálózatot.
De ha jól sejtem 2G-re akarsz fixen beállni, és akkor nem váltogat sehova (kivéve a pusztában, meg tanyán, mert ott lehet még a Tré-nek is van gprs-e edge helyett).
Szóval Mobilhálózatok, és azon belül bepipálod a csak 2G-t. -
Peter_Pan
tag
mivel ugyebár x86ra épül a teló, ezért van-e olyan lehetőség hogy pc-s programokat lehessen rá feltelepíteni?
Ha pc-s programok alatt windows alkalmazásokat értesz, akkor azokat nem lehet rá telepíteni.További kérdéseid tekintetében olvass vissza, igazán nem kell sokat. (DrCsernus bejegyzései)
(Ha minden beeső ember felteszi kérdéseit anélkül, hogy elolvasná akár csak az 1. hozzászólást is, akkor rövid idő alatt követhetetlenné válna a fórum.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Hálózati / IP kamera
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged