Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...Többiről még nem tudok nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest