-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
Szia!
Úgy lehetséges, hogy adnak eléd egy kisker árlistát, amiről kiírják a GXI utolsó forgalmazott kisker árát, és ahhoz viszonyítva +- 5000 Ft értékben lehet választani. Ebbe a keretbe esik bele az Idol S, illetve az SP. Szerintem az Idol S éri meg jobban, sokkal szebb a kijelzője, kamerája is szép képeket készít, főleg egy jobb kamera szoftverrel, de nézz teszteket.Szerintem az már alapból megéri a cserét, hogy megszakítja a hívásokat, illetve random dobálja a térerőt. Egy telefon azért telefon, mert lehet rajta telefonálni, ergó ez alkalmatlan erre a célra. De mondod még hozzá a wifi fagyást, illetve a lockscreen fagyást bekapcsolt wifi mellett, illetve pl. a kijelző érzéketlenségét, a hívások rossz minőségét, vagy azt ugye, hogy megszakítja. Cserélni fogják, nincs mese. Arról se kell vitázni, hogy cseréltetni akarja, mert jól teszi, ez egy vakvágány telefon, szabadulni kell tőle, amíg lehet. Sok sikert!
-
szaszii
tag
válasz
callmeakos #18843 üzenetére
Nem fog jönni cseredarab.
-
szaszii
tag
válasz
pappbence96 #18745 üzenetére
Ingyen le tudod cserélni.
-
szaszii
tag
válasz
sil3ntbeatz #18681 üzenetére
Azért bízok benne, hogy ha valami hiba lépne fel több készülékben, az javításra kerülne.
Mondd a szokásos dolgokat, wifi mellett fagy a lockscreen, rossz a hívásminőség, spontán kikapcsolgat napjában többször, és fontos hívásokat vársz!
-
szaszii
tag
válasz
Csapoati #18673 üzenetére
Mi a nevetséges abban, hogy javarészt a fórum oszlopos tagjai cseréltették a telefont, akik vajon miért is oszlopos tagok itt? Mert talán ezer meg egy bajuk volt ezzel a telefonnal, hát jött ez a lehetőség, a hülye se hagyná ki, főleg 0 Ft ráfizetéssel.
Arról meg nem tehetünk, hogy van 1-2 újonc, aki biztos csak hobbiból cseréli, de ezt ne vegye magára senki, magam sem gondoltam senkire, csak megemlítem, hátha van ilyen is.
#szerk.1.: neked egyebek iránt nem teljesen mindegy, ha neked tökéletes a készülék, nyilván nem kell majd sose cseréltetned, ha hibás, akkor pedig vidd vissza te is. Máskülönben felesleges itt irigykedni, mert ez az.
-
szaszii
tag
Üdv!
Nekem ma sikerült cseréltetnem IDOL S-re. Még gondolkozok rajta, hogy váltsak-e egyből Nexus 4-re vagy maradjon-e ez.
Elbúcsúzom én is, mindenkinek további kellemes perceket a hibátlan készülékekkel, a többieknek pedig sikeres cserét.
Sziasztok!
-
szaszii
tag
válasz
jamesgesso #18563 üzenetére
Ha visszaolvasnál egy kicsit, akkor ott ki lett tárgyalva pár hsz.-ben, hogy melyik a jobb!
-
szaszii
tag
válasz
Krysz74 #18554 üzenetére
Szerintem többféle ilyen árlista van, mert nekem is 76-77 körül írták ki a telefon árát és ez alapján néztek telefonokat, de ott volt az Idol S, az Express meg az összes többi is, amik szerepelnek akkor is, ha 106 ezer körül írják ki a telefon árát, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
szaszii
tag
Holnap megyek a T-be, mert megjött az IDOL S, csak ma nem voltak nálam a telefon tartozékai.
Remélem, hogy jól döntök és nem fog cserbenhagyni az Alcatel. Kicsit félek tőle, új készülék, a supportról se lehet sokat tudni.
-
szaszii
tag
válasz
Repsol600 #18495 üzenetére
Szerintem ez függ attól, hogy épp milyen szervizeshez kerül az ember. Egyrészt hogy ismeri-e az adott típust mélyebben, tudja-e, hogy szervizelik-e itthon vagy sem, stb. Függ attól is szerintem, hogy milyen idős a szakemberünk. Ha fiatal, feltörekvő, akkor jobban követi a protokollt, ha idősebb, megbecsültebb, akkor lehet szemet huny egy két apróság felett, ami úgymond időpazarló, elhanyagolható és egyből belecsap a lecsóba.
(még 1x.: ez saját vélemény)
-
-
szaszii
tag
Szerintetek úgy mennyi esélye van egy ilyen cserének, hogy a telefon kijelzőjének a bal alján van egy sérülés? A kijelző alatt van egy buborék esés miatt. Észreveszi vajon a szervizes? Ha igen, gondolom megtagadja egyből a cserét.
-
szaszii
tag
Holnap én is teszek egy próbát a telefon cseréjére, úgy értem másik telefonra. Remélem én is kapok egy Galaxy Express ajánlatot, mert akkor szó nélkül cserélem rá és adom is el, aztán meg veszek egy Nexus 4-et.
-
szaszii
tag
Sziasztok!
Az utóbbi 1 hónapban teljesen meghülyült a telefonom. Véletlenszerűen kikapcsolgat, napi 4 alkalommal átlagban.
Wifi jelszót sem jegyez meg, plusz a hívások minőségével is van némi gond.Mekkora esély van rá, hogy ha a T-hez beviszem, adnak egy új készüléket? Nincs szükségem felújított darabokra.
-
szaszii
tag
válasz
gyuribácsi88 #16757 üzenetére
Gyári visszaállítás.
-
szaszii
tag
válasz
Keeperv85 #16755 üzenetére
Köszi a választ, viszont gyári B06-os fut a telefonomon, root meg ilyenek nélkül. Rányomtam, mert reméltem, hogy feltesz előtte egy kérdést, de nem így történt.
philoxenia nem türelmetlenkedem, de feltettem egy másik topikban is egy kérdést, amihez nem kell nagy tudás annak, aki ért hozzá, mégsem kaptam választ rá mai napig sem, bezzeg akik azóta tettek fel kérdést...
De itt alig telt el pár óra a kérdés óta...
[ Módosította: philoxenia ]
-
szaszii
tag
USB-tár csatolása mit jelent? Mert én megnyomtam a Tárhelyen belül és azóta van egy fél gigás rész ott.
-
szaszii
tag
Tudom nemrég volt szó memóriakártyákról, de nem kaptam erre választ. Szóval valakinek van tapasztalata ezzel a kártyával kapcsolatban? Rendesen kezeli a telefon? (Transcend Premium 16GB MicroSDHC Class 10)
Köszi
-
szaszii
tag
-
szaszii
tag
válasz
Coolmat #16574 üzenetére
"Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak."
Ebben igazad van, elég nagy a csend afelől a frissítés felől... kelzsoca, némi infót megpróbálsz kérni erről?
-
szaszii
tag
Valami mostanában nekem is nagyon meríti az akksit, most prittyegett, hogy éhes.. alarm xtreme nekem is fent van, eddig nem volt gond vele, nem is frissítettem.. kezd az agyamra menni
-
szaszii
tag
Transcend Ultimate 16GB MicroSDHC Class 10 3700 Ft-ért megéri? Bízzak benne, hogy működni is fog?
-
szaszii
tag
Memóriakártya vásárlás előtt állok, jelenleg egy Philips 8 GB-os kártyát használok, gond nélkül. 16-osra cserélném, melyek azok a márkák, amelyek tutira mennek? Class 4 elegendő?
-
szaszii
tag
válasz
formengil #16204 üzenetére
Nem vagyok teljesen meggyőződve róla, de szerintem 2 "generáció" létezik belőle. Gondolok itt pl. a keretek közötti különbségre is akár. Mindkettőnél vannak hibák, valamelyiknél kevesebb jön elő, vagy akár egy sem. Nem hinném, hogy bármelyik új GXI B06-al lenne felvértezve.
-
szaszii
tag
válasz
JoeCockBill #16058 üzenetére
Írtam nekik én is anno, mikor sokáig ültek a telefonomon, ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy társaságunk lehetőség szerint biztosít cserekészüléket, de nem kötelességünk az, valamint törekszünk arra, hogy a hiba jellegétől függően a javítás 15 naptári napon belül megtörténjen. Megértését ezúton is köszönjük!"
-
szaszii
tag
Egy másik topikban az egyik user nagyon jól megfogalmazta a dolgokat, idézem:
"Szerintem bármely topicba beleolvasol, rengeteg hibáról lehet olvasni. Mert -ugyebár- a fórumra főleg azért jár fel az ember, mert valamire megoldást keres. Aki mindennel elégedett az nem jár fel, ergo: márkától-típustól függetlenül minden telefonnál olvasni hibákról, szval nem mérvadó. Lehet hogy 50 ember telesírja a topicot, 5000 meg elégedetten használja a telót "
-
szaszii
tag
válasz
formengil #15932 üzenetére
Ja, mert ezáltal fel van mentve a helyesírás alól?
Nem kötöttem én bele senkibe, csak azt akartam elérni, hogy többé ne kövesse el azt a hibát, de akkor bocsánat, többé nem szólok. (Ja és ha tudni akarod, még egyetlen ROM-ját sem raktam fel, még csak rootolva sincs a telefonom.
Folytasd csak nyugodtan, ha mindenképp te akarsz nyerni, bár megértem, hisz itt a tiszteletedről van szó.
-
szaszii
tag
válasz
Gabor777 #15672 üzenetére
Nekem ez a második Grand X-em, az előző random kikapcsolgatott, érzékenysége sem volt számomra megfelelő. A mostani szerencsére nem kapcsolt még ki random, minden jónak tűnik rajta. A 2s késés sincs szerintem, vagy csak megszoktam, hogy felveszem, és várok egy kicsit, majd csak aztán szólok bele.
Ami bajom van, az annyi, hogy néha, ha rányomok a hívásinfóban a telefon fülre, hogy hívja fel az adott kontaktot, akkor van, hogy mintha nem venné be a parancsot, megnyomom többször, aztán ha lerakom a hívást, még ugyanannyi előzőleg megnyitott hívás ott van, hogy tárcsázza.. -
szaszii
tag
Azzal mit lehet kezdeni, ha recseg a hátlap? Ez a 2. készülékem, de szerintem teljesen új dobozosat kaptam, bár nem én vettem át, de így gondolom, mert pl. a töltőn voltak azok a műanyag védőcuccok, amit beadtam, azon nem volt.
Nekem is papírral van most "kitámasztva", hogy ne recsegjen..
-
szaszii
tag
válasz
illes.bence #14067 üzenetére
Szia!
Szerintem teljesen megéri az árát a készülék. Amiket említettél, azokra teljesen használható a készülék. Alig van pár játék, ami nem indul el rajta, idővel ez is orvosolva lesz (szerintem). A benne levő wifi szerintem kifogástalan, nekem végig tartja a jelet, elég nagy távolságokban is. E-book olvasásra tökéletes a kijelző nagysága miatt.
Maga a rendszer gördülékeny, nem akadozik. Ha nem fontos számodra a JB, akkor best buy. Főleg úgy, hogy jönnek rá a gyártói frissítések, lásd fentebb pár hsz, plusz miután produkálták a gyárban is a képernyő fagyást, arra is lesz frissítés rövidesen. -
-
szaszii
tag
válasz
Keeperv85 #13042 üzenetére
Azért az sem elhanyagolható tény, hogy a témához hozzászóló fórumozók többsége mezei user, ergó nem ért ily magas szinten a dolgokhoz. Nyilván a wifit okolják sokan, ha aközben jött elő sokaknak a probléma.
Szerintem meg kell ezt érteni és nem okoskodni, meg mondogatni, hogy bezzeg te megmondtad.. ez csak az én véleményem, ne vedd magadra nagyon.
-
szaszii
tag
-
szaszii
tag
Csak lássátok, hogy egy 170 ezres telefonnál sem minden megy klappul:
" A legfrissebb beszámolók szerint az olcsónak nem nevezhető Xperia Z sem mentes a szoftveres hibáktól, egészen pontosan néha önmagától kikapcsol, melyen olykor a töltőre való csatlakoztatás és a hidegindítás sem segít. A Sony nemrég hivatalosan is elismerte a probléma létezését, melyre rövidesen elkészül a gyógyír is egy szoftverfrissítés képében." -
szaszii
tag
válasz
Keeperv85 #12400 üzenetére
Jó, azért nem kell lenézni "minket", mezei felhasználókat attól, hogy le merjük írni, hogy mégis mik a problémák a készülékkel.
Megvettük sokan 50 körül a telefont, csak legyen már "tökéletes" és lehessen átlag szinten használni minden sz*r probléma nélkül.Bár a lilásodás engem nem érdekel, nem tapasztaltam/figyeltem még, de engem ez nem érdekel, mondom.
A többi megszokott problémát viszont nem tudom szó nélkül hagyni én sem. -
szaszii
tag
Mai napon megkaptam végre a teljesen új készüléket. Eddig nem találtam rajta hibát (kop-kop-kop).
A készülék a megszokott B04-es szoftverrel jött. Gyári fólia elég sz*rul van rátéve, szerencsére van itthon még pár darab minőségibb.
Lockscreen fagyás egyelőre nem jelentkezett, bekapcsolt wifi mellett sem. Kijelző érzékenysége úgy veszem észre, hogy jobb lett, tehát ha rábökök egy ikonra, akkor meg is nyitja és nem kékül el az ikon széle.
Annyi - amire már valaki "panaszkodott" -, hogy a bekapcsológomb kissé érzéketlen az előzőhöz képest, tehát nem érzed az ujjaddal, hogy benyomod, viszont hátlap nélkül tökéletes. Érdekes azért.
Rezgőmotor az előbbinél mintha jobb lett volna kicsivel, de azért nem panaszkodom, nem tudom mi a "tökéletes" ennél a telefonnál. Hívásokról még nem tudok nyilatkozni, mivel nem próbáltam.
Röviden ennyi, ne keseredjetek el nagyon. Vigyétek vissza, aztán majd eldől, hogy jó-e a kapott készülék. -
szaszii
tag
Múlt hét kedden adtam be a telefont cserére, mivel elkérték.. cserekészüléket persze b*sztak adni. Mai napig nem történt semmi, kezdek ideges lenni..
-
szaszii
tag
válasz
sil3ntbeatz #10857 üzenetére
Jelly Bean várható a ZTE elmondása alapján. Cynanogen forrás hiányában nincs (még?).
-
szaszii
tag
válasz
ANDROID??? #10852 üzenetére
Szia!
Nekem Grand X van, barátnőmnek meg ot-995-je.
Grand X: frissebb android (4.0.4), intel processzor, ami 2 magosnak felel meg, ezáltal gyorsabb, gördülékenyebb, RAM nagyobb, kijelző szebb, sokkal masszívabb maga a telefon (fogásra értem)ot-995: 2.3.6-os android, viszont a gyári stabilabb és jobb, mint a szintén gyári ICS, kevesebb ram, fogásra túl műanyag, kevésbé minőségi, összerakás sem 100%, maga a telefon sem olyan gyors
-
szaszii
tag
válasz
gonger #10832 üzenetére
Tegnap bevittem a T-hez a telefont, mondván gyakran kikapcsol, lefagy a kijelző, főleg wifi mellett.. erre még 100x megkérdezte, hogy köthető-e valamihez a fagyás.. igen mondom a WIFI-hez.. pötyögött valamit a gépén, mondta, hogy elviszik bevizsgálásra.. mondom hány nap? erre a válasz: 15.. mondom akkor hagyjuk, majd legközelebb..
Most egy ismerősön keresztül próbálom elintézni, hogy beszéljen a másik szervízessel, akit ismer és okosabbnak is néz ki, mint ez volt..#atillahun:
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.Látod nekem is ezt kellett volna tennem.. akartam mondani, hogy nincs is szervize a ZTE-nek, cserélni szokták.. remélem sikerül cseréltetni.
-
szaszii
tag
Ma van rá lehetőségem és élek is vele, szóval visszaviszem a telefonom a T-hez.
Nem kaptam tökéletes készüléket, sok a random fagyás, random kikapcsolás, pár kisebb pixelhiba is van.
A rezgőmotor szerintem korrekt és a hang minőségével sincs konkrétabb baj, de ezek aggasztanak.Hogyan álljak oda elé? Elmondom ezeket és kérvényezek egy új készüléket?
-
szaszii
tag
Van egy eladó tokom, fekete színben, bontatlan csomagolásban.
Képeket küldök kérésre.
Ha valakit érdekel, privátban keressen meg. -
szaszii
tag
Az [origo] szerkesztőségében valakinek a tulajdonát képezi hőn szeretett telefonunk egy példánya. lásd a cikk képei között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest