- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Ha kérhetném valaki belinkelné nekem a GXI gyári óra widgetjét,ami már egyszer be lett linkelve,mert telóról vagyok,és nem nagyon tudok visszakeresni,ill nincs jelenleg időm,viszont fontos lenne. Nagyon köszönöm.
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #8428 üzenetére
És mit mondjak? Fagy a lock sreen? Már voltam benn múltkor,mint írtam is már. A válasz az volt,hogy hagyam ott szoftverfrissítésre. Na bumm előrébb vagyok vele. Sajnos ez Magyarország Magyar mentalitással a T-nél is.
Minden más tökéletesen működik a V2-es ROM-al,még a vödör hang is megszűnt.
-
miresz
veterán
Sajnos rossz hírem van. Megvolt az első lock sreen fagyásom a V2-es ROM-al.
A wifi be volt kapcsolva skype ment a háttérben. Ami érdekes volt benn,hogy a gyári ROM-al mikor fagyott a lockscreen wifi alatt akkor szürke volt,most pedig kék,és adatforgalom is ment rajt. Fagyásnál nem működött semmi,csak a fizikai gombok.
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #8411 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Van egy ismerősöm,akinek eddig HTC-je volt,és most GXI-je van,mert megtetszett neki az enyém.
A kérdése/kérése a következő lenne. A HTC gyári időjárás widgetről lenne szó,ami a bill zár feloldásakor animálja egy-két mp-ig az aktuális időjárást. [link]Tudom nagy kérés,de ha egyszer ráérsz tudnál-e neki csinálni egy ilyet?
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #8402 üzenetére
A GPS az megtáltosodott a V2-es ROM alatt. 5 mp alatt talál műholdakat,és használja is őket. Nagyon jó!
Telefonálás alatt megszűnt a "vödörhang",és a 2mp-es süketség is.Más: Szeretnék valami hasonló live wallpaper csinálni a telóra mint ami az üdvözlő képernyőn van intel logo,és animálása. Van erre valami program?
-
miresz
veterán
válasz
pudingstyle #8386 üzenetére
Én egy olyan aksi jelzőnek örülnék,ami olyan alakú mint a gyári,csak %-érték van beleírva.
(#8385) kelzsoca: A telefonkönyvben a képekkel nem lehet valamit kezdeni,hogy ne legyenek pixelesek?
-
miresz
veterán
Nah fennt van a V2,vissza is állított szépen mindent a zte gyári mentő progija,.) Az első benyomások:
-A képernyő,jóval érzékenyebb ez nagyon pozitív.
-GPS 5mp alatt talál jelet,és használja is.
-A telefonkönvben a nevek mellé mentett kép nagyon pixeles, lett híváskor a V2 ROM-ban,a gyáriban nagyon jó volt.
- kop-kop úgy néz ki megszümt a vödör hang. -
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #8354 üzenetére
Valami nem ok.
"Ezután az apply update from external storage menüponton belül ki kell tallózni a Grand_X_IN:
eXt_v2.zip fájlt és a sikeres telepítés után újra kell indítani a készüléket reboot system now menüpont segítségével."
Nálam nincs a recoban apply update from external storage menü pont. Ha meg rámegyek az install zip from sd-re és ott elkezdem telepíteni akkor azt írja,hogy E:can't open/sd card update. (No such file or directory) 512-es sd van bennt telepítésre nem elég?
Nálam lesz valami user error szerintem
De mi?
-
miresz
veterán
Nah,felraknám én is a Next V2-őt.
A kérdésem a következő lenne. A zte gyári mentés és visszaállításal mentsem le a dolgaimat? Az bennt van a V2-ben is,hogy vissza tudjam tenni? A másik kérdés,hogy mindent lement,úgy ahogy van,mert nem szeretnék újra telepítgetni mindent.
Jah,és persze hatalmas tisztelet,és köszönet az alkotókank!
-
miresz
veterán
Nálam először wifi alatt fagyott,másodszorra mobilnettel. Szinkronizálások,google helymeghatározás kikapcsolva. Itthon nincs 3G csak edge,de itthon wifi megy nonstop,napi 24h-ban,ha itthon vagyok. Melóhelyen nonstop mobilnet. Van 3G,de eléggé leárnyékolt az épület,tehát folyamatosan ugrál 3G,edge,és H között. Az első fagyás otthon,a második melóhelyen volt. A vödörhang,tompa hang és a nem hall a hívott fél az első másodpercekben,itt is ott is jelentkezik,de random szerüen,van amikor tökéletes,de van amikor totálsz@r. Részemről az útóbbi probléma a nagyobb,mert azért nem lenne rossz jó minőségben telefonálni. A fagyás jóval ritkább,az nálam eddig cirka 3 hónap alatt 2x fordult elő.
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #7872 üzenetére
Hmm. A grafikonban van piros nem is egyszer.
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #7859 üzenetére
-
miresz
veterán
Ma ismét volt egy lock screen fagyásom,pedig már jó ideje nem fordult elö. Ami érdekes benn,hogy a wifi nem volt bekapcsolva,és a google helyszolgáltatások is ki van kapcsolva. Mobilnet adatforgalom volt bekapcsolva. Arra lettem figyelmes,hogy akkor csinálja,mikor elmegy eyg pillanatra a térerő. Szerintem a wifi-vel eddig rosz nyomon jártunk.
Ui:Voltam benn a T-nél,és lejátszottam nekik a szakadozó vödrös,hangú felvételt,meg mondtam nekik a lockscreen fagyást is.A válasz a következő volt(ahogy sejtettem is,és már le is írtam egyszer.)
A hang valószínűleg azért ilyen mert ahonnét telefonáltam nem volt térerő rendesen,a fagyás miatt meg hagyjam itt szervizben és szoftvert frissítenek rajt.Mondtam nekik a töltő málást is,de arra is azt mondták,hogy ott kell,hogy hagyjam a telefont is és akkor cserélik a töltőt,ugyan olyanra. Na hát ezekkel ki vagyunk segítve.
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #7667 üzenetére
Nálam is megy a Skype füles nélkül kihagosítva.
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #7482 üzenetére
Az egyetlen probléma ezzel,hogy ha ezek hardver hibák,is mit mondjak a T-nél? Elment a zárhang,majd visszajött? Dobálja a mobilnetet,vödörhangon,és szaggatva hall mindenki,akit hívok?
Válasz itt van a szemeim előtt:
Adja be szervízünkbe,szoftverfrissítésre,majd amikor visszakapom semmi sem változik,de őszerintük jó. -
miresz
veterán
válasz
spinkler #7472 üzenetére
Visszajött. Valószínűleg a hiba valahol ott lehet,hogy ha lenémítom úgy hogy a hangerőgombot lefelé nyomva tartom,és utána visszahangosítom akkor ezek a hangok valamiért nem élednek újra,még újraindítás után sem. A megoldás az lett,hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartva,ugye elő jön a menü,hogy kikapcs,némítás,stb. itt is lenémítottam,majd vissza és jó lett.
Nem teljesen kerek ez a ROM. Pedig nekem még a gyári van fenn. Nagy a gyanúm,hogy amiket produkál hibákat azt nem maga a telefon,vagy hardverei,hanem a rajta futó ROM csinálja. Jó lenne rá valami normális ROM,mert ez valami összetákoltnak tűnik,hiába gyári.
-
miresz
veterán
Ma reggelre egyszerűen eltüntek egyes hangok. Hogy hová? Fogalmam sincs. Ilyen hangokra gondolok,mint pl a lock screen hangja,aksi merülés,stb. Este még volt,most már nincs. Valaki tud megoldást?
-
miresz
veterán
válasz
Coolmat #7185 üzenetére
Hát ez csodás. Tehát akkor vidéken nem lehet vele telefonálni. Akkor hogy a francba,hogy a másik telefonokkal meg lehet? Akkor mégsem a hálózat hibája szerintem.
Nekem ez a legőbb hibám a telefonnal,HOGY NEM LEHET VELE NORMÁLISAN TELEFONÁLNI.A többi piszlicsáré hiba. Erre kellene valami megoldás a custom ROM-okban! Van rá lehetőség?
-
miresz
veterán
Sajnos nem oldotta meg a "vödör" hangot az sem,hogy csak a 2G hálozatokat engedélyezem. Már nagyon unom,hogy mindenki azzal kezdi a beszélgetést,hogy sz@rul hall,meg hallózik. Valami ötlet? Szóval nagyon jó telefon,csak azt kezdem unni,hogy telefonálni nem lehet vele.
-
miresz
veterán
Valami megoldás létezik már a "vödör" efektusra? Azért kérdezem mert nagyon sokan panaszkodnak,hogy vagy nem hallanak,vagy mintha vödörbe beszélnék,vagy szaggatottan.
-
miresz
veterán
Érdekesség
-
miresz
veterán
Boldog Újévet Mindenkinek!
-
miresz
veterán
Megcsináltam a Total Commander-es beépülő telepítését én is. Érdekesség ként én TCup-ot használok,és mikor kicsomagoltam a TC-vel megkérdezte,hogy telepítem-e,rányomtam,hogy igen,és automatán megcsinált mindent,és már látta is a telót.
Lenne egy kérdésem nekem is. Azt valahogy meg lehet csinálni,hogy a telón lássam a megosztott dolgamiamat,vagy,hogy a gépen lássam a telón lévő dolgaimat wifi-n keresztül,és másolni is tudjam?
-
miresz
veterán
Nálam ez így néz ki.
-
miresz
veterán
Békés,Boldog Karácsont kívánok,mindekinek!
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #6232 üzenetére
Hát akkor részemről lehet,hogy user error volt,mert,hogy csak a két középsőt hagytam bepipálva,kb 5mp alatt hozta be a műholdakat,és 9 ből 8 fix.
Mindig tanul valamit az ember . THX.
Ui: Jah,és családi házon belül.
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #6228 üzenetére
Nálam is be van pipálva minden. Gyárilag így volt. Akkor melyik pipát kell kivennem?
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #6217 üzenetére
Igen erre utaltam,én is,hogy foglalkoznak a kérdéssel,visszajelzésekkel,és próbálnak is tenni ez ügyben,hogy javuljon a felhasználói élmény. Kíváncsi leszek,hogy mennyire fognak elterjedni az x86-os telók az elkövetkező években. Azért az Intel nem kicsi cég és oda állt a ZTE mögé,ez már valami. Smartphone with Intel Inside®
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #6211 üzenetére
Ez így igaz. Nincs is ezzel semmi gond. Jöttek ki jobb,és kevésbé jobb példányok,ez valószínű,annak köszönhető,amit már ti is írtátok,a nagy mennyiségű tömeggyártás,miatt nehezebb a minőség ellenőrzés. Csak az okoskodást nem szeretem,amit a kolléga művel.
(#6212) Zsolt_72: Nemhiába vettem ismét ZTE-t mert nekem nagyon be vállt a Blade annak idején. Volt a Blade után HTC-m is,de most visszatértem,és nem bántam meg mert nagyon jó,szerethető teló a GXI,a gyerekhibáival együtt,is,amit remélhetőleg orvosolnak is.
Meg hát az sem elfelejthető,hogy úttörő az x86-os telók között.
-
miresz
veterán
Elég nagy baj,hogy csak szabad ég alatt,mert pl a Blade ami fele ennyibe kerül pillanatok alatt talál jelet a lakástól,az autón át a szabad égig. Itt nem a hozzá nem értésről van a szó,hanem a te okoskodásodról.
Érdekes nem csak nekem nem jó.Akkor ezek szerint csak te értesz hozzá?
-
miresz
veterán
A címem engem sem különösebben zavar,elég sok helyen meg van adva,többek között itt a PH térképen is.De ha gondolja valamelyik modi,(Philoxenia)
törölhető.
(#6207) ux1: Milen metró alagútban? Azért elvárható lenne,szerintem ennyi pénzért,hogy a fele anyiba kerülő telefonok( amik háztól a autóig pillanatok alatt talál jelet) szintjét hozza GPS terén.
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #6182 üzenetére
És melyik az az offline navi programami A-gps-t haszál? Mert kipróbálnám.
-
miresz
veterán
válasz
philoxenia #6180 üzenetére
Aha.Akkor máshogy fogalmazok. Amíg nem talál jelet,ill. nem kapcsolódik műholdhoz a Sygic,addig nem is működik a navi,ebből gondoltam,hogy kell benn lennie.
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #6170 üzenetére
Biztosan van,mert nálam a Sygic szabad ég alatt talál jelet(nagynehezen) ,és működik is wifi,és mobilnet nélkül.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #6146 üzenetére
Hmmm. Köszönöm. Akkor megvárom az új moddolt ROM-ot.
Esetleg erre a GPS kérdésre is rá tudnátok nézni,majd az új ROM-ban? Apropó,a múltkor linkelt Alcatel ROM-ban lévő arcfelismerős lock screen segített abban,hogy a GXI-romba is bele tudd tenni?
(#6148) kelzsoca: Ok. Esetleg ránézel majd valamikor,ha időd engedi? Esetleg az új ROM-ba ami majd kijön jó lenne.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Szerintem meg inkább szoftveres bibi lesz,a Blade-ből kiindulva,mivel a gyári ROM-al az sem akart jelet találni,a moddolt ROM-al meg másodpercek alatt.
-
miresz
veterán
válasz
Keeperv85 #6104 üzenetére
Amikor a képet készítettem a teraszon állta,. De ne hogy már csak szabad ég alatt találjon jelet,mert lefosom a bokámat. Az ezer éves Blade-m is talál jelet a házban,sőt még kocsiban is pillanatok alatt. Nehogy már a Grand X-ben sz@rabb gps vevő legyen,mert az hatalmas fricska lenne.
A Sygic Már tölti le Magyarország térképét.
Kíváncsi leszek,hogy fog-e jelet találni. Egyébként a Bladem is csak a módosított ROM-al lett ilyen gyors,azért is kérdeztem,hogy szoftveres hiba lehet-e.
-
miresz
veterán
Ezzel a GPS-el nekem is gondom van. Abszolút nem működik. 10 perc elteltével eljut eddig:
Aztán innen sehová.Nagy nehezen lát egy-két műholdat,de nem használja egyiket sem.Kérdezném a szakértőket,hogy ez vajon szoftveres hiba,vagy egyszerűen sz@r a hardver benn. Ha szoftveres akkor remélem ez javítva lesz.Vagy esetleg a Next,vagy Hope-ban javítva van?
-
miresz
veterán
válasz
atillaahun #5997 üzenetére
LG. Hagyjuk...
Persze csak vicc volt. Én próbáltam JB-t Alcatel OT 955-ön amiben csak 380Mb memória van és gond nélkül futott gyorsan,és hibátlanul. Én várom a JB-t a GXI-re.
-
miresz
veterán
Hát a GPS nekem sem nagyon akar jelet találni.
Nekem is gyári rom van fenn ( még) De most már megvárom az új rom-ot,ill. annak a főzött változatát.
A "hibák" közül nekem csak a néha éréketlen kijelző ,ill. a fent említett gps hiba jött elő.
kelzsoca: Régebben már említettem,de nem kaptam még választ senkitől sem,hogy a köv. ROM-otokban lesz arcfelismerős lock screen? Válaszodat előre is köszönöm.
-
miresz
veterán
válasz
#40993792 #5806 üzenetére
Én sem bántam meg. Nagyon jó kis telefon.
Jó lenne rá valami olyan rom amiben nincs ennyi hiba. Az pl. engem nagyon idegesít,hogy a közvetlen hívás widget eltünik,ha valamit telepítek,vagy törlök. Más launcher-ek alatt nem tűnik el,de csak ezért nem szeretnék másik launchert használni.
Vagy esetleg nem tud valaki egy olyan widget alkalmazást amit ki tudnék tenni a gyakran hívott névjegyeknek?
-
miresz
veterán
Azt valaki tudja,hogy a modosított romban is eltünik egy idő után a kirakott közvetlen tárcsázás néjegy?Ill. még egy kérdés,a modosított romba esetleg bennt van az a funkció,hogy arcfelismeréssel nyitja ki. telót? A havernak van egy Alatel 955-e és arra tett fel egy főőtt jb-t és abba bent van. Nagyon jó kis opció.
Új szoftver? És az is 4.0.4-es lesz? Ennek mi értelme?
-
miresz
veterán
Arra van valakinek ötlete,hogy ha kirakok egy közvetlen hívás widget-et akkor az egy idő után miért tűnik el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged