Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Közben olvasgattam az XDA-s fórumot, ott azt írták, hogy a németekhez most érkezik meg a GXI 4.0.3-al (ez mondjuk fura, miért nem 4.0.4-el?), és márciusban már elérhető lesz rá a 4.1 (azt is írják, hogy az infó egy sajtókonferenciáról származik): [link].
Személy szerényemet a rádió és az NFC hiánya nem nagyon izgatja, a 4.1-es project butternek viszont határozottan örülnék. Persze a Bladehez képest így is szárnyal a telefon, de ha kritikusabb szemmel nézem, néha észreveszek minimális röccenést a launcher animációiban is.
-
Tomacko
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez a majd a következőbe ez meg az belekerül......erről egy vicc jutott eszembe hamar és azt nem biztos hogy szeretnéd magadnak
Szóval ugye a sztori az amikor kap valaki egy lovat ajándékba és rácsodálkozik mior kinyitja a dobozt.....ne nézd rossz szemmel gyerek ez egy ló, csak részletekbe kapod, elsőnek tessék itt van a fa..... 
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mit gondolsz a B05 frissítés az mennyire várható biztosra?
Szerencsére semmi komoly gondom nincs a GXI-vel, a mobilnet adatkapcsolat szakadást leszámítva (ami nagyon remélem hogy tényleg hálózati hiba nem a telefoné) viszont mivel az MTP mód nekem szívás szeretném majd rootolni (minimum, de lehet inkább Next
) a telefont, és engem csak emiatt érdekelne, mert gondoltam megéri megvárni a B05-öt mert azután már szerintem úgyis csak a JB lesz max ha lesz, szóval nem kell unrootolnom a telót a frissítés miatt (vagy feldobni újabb romot)... 
Mondjuk ha nem lesz rá JB engem az se zavarna, nagyon jó ez így is, főleg GB után ég és föld volt nekem az ICS, egyedül az MTP mód az ami számomra visszalépés a GB-hez képest, de minden másban nagyon bejön az ICS

Válaszodat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogwarts Legacy teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval ugye a sztori az amikor kap valaki egy lovat ajándékba és rácsodálkozik mior kinyitja a dobozt.....ne nézd rossz szemmel gyerek ez egy ló, csak részletekbe kapod, elsőnek tessék itt van a fa..... 
) a telefont, és engem csak emiatt érdekelne, mert gondoltam megéri megvárni a B05-öt mert azután már szerintem úgyis csak a JB lesz max ha lesz, szóval nem kell unrootolnom a telót a frissítés miatt (vagy feldobni újabb romot)...