-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #9993 üzenetére
Havernál is össze-vissza újraindulgatott, és egy akksicsere (elvileg) megoldotta
-
rizso
addikt
válasz
kelekyle #9859 üzenetére
Az a durva, hogy ha nekem előtte nincs GXI-m, akkor ő max a kijelző "foltosodását" veszi észre. A másik két hibát én vettem észre, neki nem is tűnt fel. Legalábbis a videórögzítéses hibára én hívtam fel a figyelmét, a gombvilágításra meg azt hitte direkt ilyen, hogy mindig látszanak egy kicsit...
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #9852 üzenetére
Elfelejtettem bejelölni a fórumban leírom opciót...
Na de azért lássuk, hogy milyen hibákat tapasztaltunk:
- kijelző nem reagált eseménykor a feloldásra (nálam kétszer fordult elő)
- 1-2mp késés is volt, ha jól emlékszem - bár nekem nem tűnt fel (most egy használt Desire van, ennél mintha feltűnőbb lenne)
- újraindulások (nálam talán 2x indult újra, viszont haverom, aki megvette tőlem arra panaszkodott, hogy nála rengetegszer, sokszor egymás után is - amúgy csütörtökön kapott egy új akksit, és azóta szerencsére nem indult még újra neki)
- elszíneződő kijelző (öcsém példánya, és a tuti az, hogy éppen csak hozzá kell érni, ráadásul nem is ott színeződik el, ahol nyomod, hanem egy bizonyos ponton)
- akadozó videófelvétel (nem microsd hiba, ez is öcsémnél)
- állandóan világító gombok (igaz, hogy halványan, de akkor is világítanak, szintén öcsémnél)Remélem semmit nem hagytam ki
Ja, és a fentiek két telefonra vonatkoznak.
atillaahun: jöttem trollkodni, hogy milyen szar egy telefon a GXI
Nem ám, szerintem még ma is meglenne (vagy ha nem is az eredeti, akkor egy cserélt darab), ha független lett volna, és nem kellett volna a pénz...
-
rizso
addikt
Na, öcsém bevitte ma a telóját, szerdára ígérték neki az újat - eddig korrektül hangzik
Reméljük nem egy más által visszavitt, selejtes darabot sóznak majd rá...
-
rizso
addikt
válasz
ggeleven #9766 üzenetére
Nem, nem volt töltőn, és nem is az állapotjelző led miatt van. Alap állapotban, bekapcsolt kijelzőnél normálisan világít, és ha megnyomjuk a bekapcs gombot, akkor ugye lezárjuk a telefont, kijelző kikapcsol, a gombok viszont nem, hanem csak átváltanak nagyon halvány világításra.
Zsolt_72: korábban is írtam már a videófelvételes hibát, és ez sajnos nem SD gond lesz...
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #9758 üzenetére
Biztos
Halvanyan, de latszanak. Eloszor azt hirtem ocsem hulyul, aztan kiderult, hogy nem. Eddig azert nem szolt, mert azt hitte, hogy ez gyarilag ilyen...
-
rizso
addikt
Hello Sracok!
Ocsem telojanal eszrevettunk egy erdekesseget: a kapacitiv gombok allandoan vilagitanak. No persze kikapcsolt kijelzonel nem teljes fenyeron, hanem eppencsak, mintha foszforeszkalosak lennenek. Emlekeim szerint az enyem nem csinalt ilyet, normalisan mukodott. Amugy mas gond is van vele, akadozik a HD felvetel (nem kartya hiba), a kijelzo kozepe enyhe erintesre is elszinezodik. Ja es az en eladott peldanyomat is szervizbe kell vinni, annak meg ujraindulos hulyesege lett...
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #5321 üzenetére
Nem tudom. De egyelőre valami olcsóbb készülékkel kell majd beérnem, aztán 1-2 hónap múlva meglátjuk, hogy mi jön össze
-
rizso
addikt
Hát srácok, úgy néz ki, hogy nem sokáig tudom élvezni a GXI-t - sajnos. Ha minden jól megy, akkor január közepétől-végétől nem tudok hazai T-s készüléket használni, és így meg kell válnom szegény GXI-től is...
-
rizso
addikt
Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.
Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #5161 üzenetére
Áhh, ennél nagyobbat nem nagyon tudnék elképzelni, sokszor már ez is határeset. Aztán fene se tudja. Korábban a 3,3-3,8" volt a jó, annál nagyobbat el sem tudtam volna képzelni. Aztán átléptem a 4"-et, volt több 4,3"-es telefonom, és megszoktam - bár van, hogy fogást kell váltanom. De nem, 5" már tényleg óriási lenne a kezemben, azt már tényleg nehezen tudnám kezelni egy kézzel
-
rizso
addikt
Xperia Go-t én egy az egybe kihúznám a listáról, nem a GXI ellenfele. SGS Advance már érdekesebb egy fokkal. Én is sokáig gondolkodtam rajta, pedig akkor még drágább is volt, viszont mikor 100%-ig meggyőződtem róla, hogy tényleg nincs benne AF videó közben, akkor kihúztam a listámról. Lehet, hogy idővel egy frissítéssel megoldják, de nem biztos, számomra pedig fontos funkció. Meg hát kisebb a kijelzője, és szerintem hardveresen is gyengébb.
Én nem bántam meg a GXI-t, most is ezt venném szerintem
Mondjuk könnyen lehet, hogy hamarosan el kell adnom, akármennyire is elégedett vagyok vele, mert ha minden jól megy, akkor januártól Ausztriában leszek, és ott nem sokra megyek egy magyar T-s telefonnal.
-
rizso
addikt
Nekem semennyire. Fogadom a hívást, a fülemhez emelem a telefont, és már hallanak is. Kijelző teljesen jól érzékel, kivéve a már korábban említett fagyáskor. "Szerencsére" eddig csak kétszer fordult elő nálam, és talán egy frissítés ezt is javítja. Ami kicsit lehetne erősebb, az a vibramotor. Igaz, hogy szilikontokban van, de ez nem indokolja, hogy ne mindig érezzem, ha rezeg a zsebemben. Led meg FM rádió "hiányosságát" már ezerszer olvashattad, más hibával nem nagyon találkoztam.
-
rizso
addikt
Otthon nálam is előfordult bekapcsolt wifivel - kétszer is. Veled ellentétben engem zavart, mert pont hívásom volt az egyiknél, és így nem tudtam felvenni (ilyenkor szidom is azt a hülye barmot, aki kitalálta, hogy egy telefonra fölöslegesek a hardveres hívásgombok, vagy éppen a kameragomb - no de hátha ezt is javítja majd egy esetleges frissítés).
-
rizso
addikt
Azt nem tudjátok, hogy képek és videók importálásakor van-e valamilyen lehetőség, hogy csak az adott/általam kiválasztott mappák tartalmát szinkronizálja át a laptopra (win7 gyári megoldása)?
-
rizso
addikt
Ma ocsem keszuleke is meghulyult: elszallt, kikapcsolt, nem lehetett bekapcsolni, meg akksi ki/be utan sem. Toltore dugva utana beindult, pedig nem volt lemerulve, olyan 50-60% korul volt...
-
rizso
addikt
Johetne egy frissites, ami javitja az olyan "apro" hibakat, mint pl a kijelzo erzeketlensege bekapcsolt wifi mellett. Most mar harmadszor talalkoztam ezzel a hibaval, es rohadtul kellemetlen, mikor nem tudok emiatt hivast fogadni, vagy szimplan nem tudom hasznalni a telefont...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Leszedtem az Asphalt 7-et, mondom egy próbát megér. Aztán azt vettem észre, hogy hiába döntögetem a telefont, nem megy az irányítás, pedig a "g-sensor" van beállítva a játékon belül. Próbáltam egy újrakalibrálást, de nem oldotta meg. Vélemények?
-
rizso
addikt
válasz
Canonfan #4141 üzenetére
Jó is, hogy szóba hoztad, mert múltkor reagálni akartam rá, csak elfelejtettem. A kolléga olyan szépen írt a fülesről, hogy vettem a fáradságot, és előszedtem a dobozból, kipróbáltam. Lehet vele zenét hallgatni, azt sem tartom kizártnak, hogy valaki elégedett vele (főleg ha ennél csak rosszabb fülesekkel találkozott eddig). Viszont aki azt írja magáról, hogy "nagyon érzékeny a zenére minőségileg", az ne írja már oda, hogy "8,5/10 - ajánlott".
Nem aggatnám magamra a manapság oly divatos audiofil kifejezést, mert egyáltalán nem vagyok az, de észreveszem, ha egy füles gyengén szól. Ennél tényleg jobban szól a Samsung gyári megoldása (amit pl az Omnia2-höz, Wave-hez is adnak/adtak).
Kajt: nem személyeskedés, nem is perverzióm, hogy belekössek a gyári füles hibáiba, de a "8,5/10 - ajánlott" igencsak erős túlzás
-
rizso
addikt
Valaki találkozott már a tesztben lévő háttérképpel gyárilag felrakva, alapértelmezésként beállítva?
-
rizso
addikt
válasz
SziberTomi #4079 üzenetére
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása.
Viszont ha minden igaz, akkor a tiéd rootolva is van (legalábbis tudomásom szerint a superuserhez root is kell). Azt nem tudom, hogy a root hogyan távolítható el - márpedig ha teljesen gyárira akarod rakni, akkor azt is törölnöd kell. De ezt egy hozzáértő majd megmondja
-
rizso
addikt
válasz
SziberTomi #4077 üzenetére
Szerintem te egy valaki által visszavitt telefont kaptál, és az illetékes munkatársak elfelejtették gyári állapotba rakni, mert az általad felsoroltak közül van pár, ami bizony nem gyári alkalmazás...
-
rizso
addikt
Tettem fel pár (nem éppen minőségi) képet a tokról - talán a lényeg látszik
-
rizso
addikt
válasz
alien19 #3981 üzenetére
Minőségi, jó az ára, és többet is véd, mint pl egy Nillkin "hátlaptok".
tPedro_: próbáltam ezt-azt, de az első fül nyílik meg mindig. Hívásidőt nem mutatja.
Keeperv85: szerintem aprón nemsokára lesznek tokok, bár kérdés, hogy mennyiért. Én lehet berendelek pár darabot - főleg ha van rá igény -, és azokat továbbadom némi haszonnal (hogy legalább az utalási költségek meg a saját tokom ára megtérüljön).
1200-1300Ft körül lenne igény ilyen tokokra (mint az enyém, vagy mint az ajándék fóliás)? Ha valakinek kell, és tud rá várni pár hetet (nekem 3 hét alatt jött meg), akkor dobjon egy pü-t
Mozzarella: akkor biztosan nem ilyet vettél
Nekem Defy-n sima fekete, igazi gumi tok volt, ami teljesen rugalmas/ruganyos volt, tapadt a zsebemhez és gyűjtötte a szöszöket. Akkoriban még nem nagyon voltak ezek a kaliberű tokok, így kénytelen voltam olyat venni. Először a Sensationömre vettem ilyet, azóta is csak ilyesmi TPU tokokat veszek, ismerőseim is teljesen elégedettek...
-
rizso
addikt
Most vettem észre, hogy a tárcsázót megnyitva nem kell felül bökdösni a három funkció váltásához, simán lehet lapozni is közöttük - remélem nem csak nekem "nagy felfedezés"
Ha vannak még ilyen ICS/ZTE okosságok valahol, nyugodtan írhattok példákat
-
rizso
addikt
Végre megjött a szilikontokom is! Mindennek ki van vágva a helye, gond nélkül lehet csatlakoztatni a töltőt/fülest, felül a hangszórónál is van egy kis bevágás, így nem lóg a hangszóróra, tényleg nem takar semmit. Egyedül a bekapcsológomb új nyomáspontját kell megszoknom, mert azt most határozottabban kell egy kicsit nyomni. A fogása meg számomra így még jobb lett. Estére teszek fel 1-2 képet róla!
-
rizso
addikt
Telefonálással eddig nem igazán volt bajom (1-2 furcsa kivételtől eltekintve).
8 napon belüli elállás elvileg az átvételt követő munkanapon indul, és 8 munkanapként kell számolni.
vzaza: köszi!
Csináltam most két képet neked is (bár nem tudom van-e értelme ilyen módon hasonlítgatni): vakus, vaku nélküli - lámpafénynél készült mindkét kép.
-
rizso
addikt
Töltöttem fel még pár képet
Samus: aki L9-et vesz, az nyilván örül a fejének, és nem bánja, hogy nem GXI-t vetted - és ez fordítva is igaz. Nekem bőven elég a 4,3", éppen ezért az L9 nálam ki is esett, ráadásul a kamerája számomra elég nagy csalódás -még a GXI-hez képest is. Biztos lesznek, akik váltanak egyikről a másikra, biztos lesz aki megbánja, és olyan is lesz, aki örül majd, hogy cserélt (így volt ez korábban a Sensation vs S2 kapcsán is).
-
rizso
addikt
Van olyan, aki használja a Camera FV-5-öt? Abban "lehet állítani" élességet, kontrasztot és szaturációt is. Na most én mindet felnyomtam maxra a próba kedvéért, de semmi változást nem vettem észre (pl. Wave-en teljesen látható volt a változtatás). Tudtok esetleg olyan kameraprogramot, amiben ezeket lehet állítani, és valóban működik, nemcsak névleges opció?
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #3650 üzenetére
Jó, a ZTE gyári fülesei (meg az összes többi ilyen kaliberű) csak arra jó, hogy tudj vele telefonálni, ha tényleg nincs jobb. Zenére még párom sem használta/használja a Skate fülesét, pedig aztán neki nincsenek nagy igényei. Én ki sem bontom újabban a gyári füleseket (főleg ami már ránézésre is - mondjuk ki - szar). Van egy öregnek mondható CX400-am, azzal tökéletesen elvagyok - és el is leszek, ameddig tönkre nem megy.
Apple füleseiről meg ne is beszéljünk. Aki azt mondja, hogy azok zenehallgatásra lettek kitalálva, az meg is érdemli, hogy használja. Buszokon is rühellem, mikor megáll/leül a közelemben a húdemenő tizenéves suttyó, és bömbölteti a szar zenéit, amit kb. mindenki annyira hall, mint ő maga (természetesen nem csak az Apple fülesek ilyenek, hanem más gagyi 500Ft-os bóvlik is, amik szinte több zajt juttatnak kifelé, mint a szerencsétlen barom fülébe). Ja és a legértelmesebbekről ne is beszéljünk: tömött buszon kihangosítva nyomatja a "zenéit".
Az ilyeneknél komolyan elgondolkodtam már, hogy felkínálom nekik, hogy veszek egy használható fülest, csak tegye meg, hogy használja, és nem büntet tovább.
Befejeztem, mert csak felmérgelem magam
-
rizso
addikt
Közben még egy észrevétel: a hirtelen fényviszonyváltozás továbbra is megfekszi a gyomrát, de csak addig, ameddig alkalmazkodik. Pl. a félhomályból közvetlenül a lámpa felé fordítva elkezd akadozni egy kicsit, majd ugyanígy visszafordításkor is. Érdekes, mert az enyém (Samsung 32GB Class10-es kártyával) nem csinál ilyet, állandóan folyamatos.
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #3592 üzenetére
Kingmax 8GB Class6 - ezen mennie kell a FHD videónak. És most egy kis töltés után ment is, nem akadt meg, folyamatos lett a videó! De esetleg ha valakinek olyan 20% alá esik az akksi, és a frekvencia vezérlés "ondemand" módban van, az tesztelhetné, hogy nála is romlik-e a FHD videó folyamatossága (főleg a gyors mozgásoktól, hirtelen rángatásoktól)
Én is tesztelném, de nemrég töltöttem fel a sajátomat 100%-ra, és elég komoly kihívás lenne most számomra lemeríteni
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #3576 üzenetére
& Peter_Pan: nem tudom milyen kártya van benne (azt hiszem 8GB cl4 vagy cl6). Viszont eszembe jutott valami, amit meg is nézek még: nem lehet, hogy alacsony akkutöltöttség miatt visszavesz a teljesítményből, és azért nem tud 1080p-t rendesen rögzíteni? 720p-t még gond nélkül rögzített. Na de kicsit töltjük, aztán kiderül, hogy ez lesz, vagy pedig tényleg lassú a kártya...
-
rizso
addikt
válasz
philoxenia #3574 üzenetére
Köszi
Más: az előbb nyomkodtam kicsit öcsém példányát, és azt vettem észre, hogy videózás közben folyamatosan megakad, olyan, mintha diavetítést csinálva - és visszajátszva is ez a helyzet. Volt egy gyári visszaállítás, de továbbra is ilyen. Vélemények? Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
rizso
addikt
Jöhetne pár tesztkép
Ma megvettem az AfterFocus PRO-t, csináltam is páromnak két háttérképet a laptopjára - természetesen mindkét kép alapja a GXI-vel készült.
-
rizso
addikt
Most próbáltam, van egy kis késés (az első fél-egy másodpercben halkabb), de eddig amúgy fel sem tűnt, mert a hívásfogadástól a beszélgetés indításáig (vagy pontosabban a fülemhez emelésig) eltelik ez a rövid idő.
Stabilizátort a gyári kamera alkalmazásban nem tudsz ki/bekapcsolni, valami külső alkalmazás kell rá.
Peter_Pan: magát a párosítás menetét tudom, csak furcsa az ott lévő "érintéses" szöveg.
-
rizso
addikt
Robbertho fórumtárs emlékeztetett, hogy én is ki tudom próbálni öcsémmel, aki most pont itthon is van. Sajnos nem megy az általam NFC-s párosításnak/küldésnek gondolt módszer. BT-n mindkettőn bekapcsolva, kép/link/bármi átmegy, de csak úgy, ha kiválasztom, hogy mire akarom küldeni, majd azon fogadom is, tehát a hagyományos küldéssel, nem pedig ilyen érintéses módszerrel.
Aztán ha én vagyok a béna, mondjátok nyugodtan, kipróbálhatom máshogy is...
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #3507 üzenetére
Azt hittem valami új, hasznos infóval szolgálhatok, de akkor csak nekem volt ez újdonság...
Esetleg más fontosabb események az elmúlt 2-3 napból? Esetleg valaki címzett nekem hsz-t, amire nem válaszoltam? Bevallom, kicsit lusta voltam tegnap, és nem olvastam át azt a pár száz hozzászólást
Robbertho: öcsém is a Schönherzben van, ha esetleg valamelyikőtöknek valami furcsa a telefonon, akkor össze tudjátok hasonlítani a kettőt
Meg itthon mi is...
-
rizso
addikt
Nem tudom volt-e mar, de a legujabb 1.9.12-es verzioszamu facebook mar mukodik!
-
rizso
addikt
Töltöttem fel pár, rosszabb fényviszonyok között készült képet (borús, felhős, ködös időben, este vagy éppen beltérben)
lajbi101: ha már nálad van, akkor sokkal többet érsz a saját tapasztalataiddal, mint egy másik ember véleményével
-
rizso
addikt
Uhh, két napig nem vagyok gép előtt, és itt van több száz hsz. A topik simán bevállalhatná az Egri csillag 2 megírását
-
rizso
addikt
Én elég sokat használom fényképezésre. Nem mondom, hogy elnyeri a legjobb fotós mobil címet, de simán lehet vele használható képeket is készíteni - persze tudnék mutatni rosszabbakat is...
-
rizso
addikt
Enyhe fátyolosság van (főleg ha nincs rendesen megtisztítva a kameravédő üveg(?)) - de ez egy kis kontraszt állítással könnyen orvosolható.
golyós: mondjuk én nem netezek vele 2 órát, és nem is játszok. Netezni akkor szoktam, ha nem vagyok gép előtt, akkor sem 2 órát, hanem naponta max olyan negyed-fél órát. Meg akkor engedem netre, ha valamit szinkronizálni akarok (időjárás, email, fb).
-
rizso
addikt
Párom Skate-et használ, tudom miről beszélsz (én szoktam neki néha "karbantartani").
A GXI minden téren előrelépés, hidd el!
Skate gyári felülettel egy lomha dög, de külön launcherrel sem egy sebességbajnok. A GXI gyári kezelőfelülete (ICS) szerintem szép, és piszok gyors az egész. Kamera szintén nagy fejlődés. Sokkal szebb képeket lő, videókról nem is beszélve (nemsokára töltök fel Camera ICS+-szal lőtt videót). Üzemidővel semmi bajom, normál használattal minimum két napig bírja (ebben sok telefonálás van, filmezés, netezés, email, fotózás, videózás, és hasonló mindennapos dolgok).
-
rizso
addikt
Öcsém mondta, hogy az ő példányánál a feloldógombot megnyomva az utoljára mutatott időt mutatja egy rövid ideig. Másnál is van ilyen? Megoldás? Én megnéztem a sajátomon, és nincs ilyen késés, egyből az aktuális időt mutatja...
-
rizso
addikt
Úgy tudom a dominó kártyát is vissza kell adnod. Ha beszéltél róla, akkor annyival kevesebbet kapsz majd vissza (ha jól tudom). Azért kérdezz rá a T-mobile topikban is, ők csak jobban tudják, mint én
Mindenképp kérdezz rá, mert ahogy nézem, háromból három különböző választ kaptál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged