Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Na a második x-em elkezdett vacakolni.
Wifit elfelejti, nem csatlakozik vissza mikor hazaér csak manuálisan újracsatlakoztatva, akksi merül, kikapcsolgat.
Holnap gyári állapotra hozom (unroot, update.zip), aztán fut pár napig így és gond esetén szervíz.
Meglátom előtte egy sw frissítés mit tesz... -
xSide
őstag
Teló visszsadobva telemax részéről.
Biztosítás miatt 72.000 a választható. -
xSide
őstag
A 2 közül az egyik szervizelésre leadva töltés újraindítás után megy csak néha, wifi kapcsolat megszakad (újraindítás után megy megint). Először router gondra gondoltam, most viszont van egy komolyabb amivel ugyanezt produkálja. Sőt a hálózaton lévő eszközökkel hébe-hóba kommunikál.
Pl kikapcsolt kijelzőnél nem jön mail, messenger, viber értesítés, nem látom a megosztott mappákat. A wifi volt már állitva mendenre, maradjon bekapcsolva, soha, mikor csatlakozva van.
A trénél azt mondták lehet beázott, piros a jelölő rajta (nem is rémlik beázott-e) és a másik ami tuti nem ugyanezt csinálja.
Ez mégjobb, van még biztosítás rá, ha sikeres eredménnyel zárul megy a másik (családtagé) is, gyári visszaállítás, szoftver frissítés megvolt.
Ugyanezen routeren nincs ilyen gondja ACE2, Xperia P, S, Galaxy Mini 2 és LG G2-nél.
Laptoppal sincs szakadozás rácsatlakozva a roterra. -
xSide
őstag
válasz
Gabee76 #19314 üzenetére
Wifi gondjaim vannak mostanság, 2 helyen van wifi ahol vagyok.
Mindkettőn megszakad a kapcsolat (be van állítva rendesen a 2 féle routerem), pl viber csak akkor kap értesítést ha feloldom a telót (LG G2, Ace2, xperia m rendben, de GX2 2db-nál ez van). Böngésző használat közben telót többször újra kell indítani.
Ha szervíz inkább elejtem előttük és csere (bár sajnálom), van biztosítás -
xSide
őstag
Megvan még a 2 Grand-om, de múlt hétem vettem egy G2-őt az egyik pótlására.
Bajom nincs egyikkel sem a wifi hibán kívül.
Sim kártyát mentem cserélni egy miskolci t-pontba, ahol javasolták a szervíz felkeresését pénz visszakérés miatt!!
Erről még nem hallottam és olvastam, csak cseréről.
Természetesen SP-re cserélném, jobb az ára.
Valaki kapott vissza pénzt? -
xSide
őstag
válasz
Aethelstone #18804 üzenetére
WiFi fagyás, mint csatlakozva mutatja viszont pl. böngészőben nem tölt be semmit?
A router beállításaiban válts csatornát, csekkold le melyiket nem használják a közeledben az erre alkalmas Wifi manager appal...
Mióta 12-esre raktam (a közelemben lévő wifi-k 2-től 8-ig használják a csatornákat) nem fordult elő a fenti jelenség (nem hiba). -
xSide
őstag
Hihetetlen ami itt megy
Két Grand X-In még mindig hibátlan, ami nálunk van... -
xSide
őstag
válasz
heidricha #17773 üzenetére
A home-ot tartsd nyomva, ott megjelenik olyan Adja meg email címe jelszavát?
A beta chrome és más google összekapcsolást igénylő alkalmazás kért már többször ilyet, nem adtam meg természetesen. Közben a beta chrome megnyitásakor felbukkanó friss verzió elérhető idegesítő szöveg (holott legfrisebb volt fenn) miatt repült is. Azóta nem jött elő nálam a jelenséged... -
xSide
őstag
válasz
leximester #17557 üzenetére
Naív kérdés, a hangerőt próbálta már állítani miközben telefonál?
-
xSide
őstag
Kezdetben ugyanilyen használat mellett, mint írtam aktív kijelzővel bírta a 9 órát, mielőtt cseréltettem az akksit kijelző nélkül tudta ugyanezt.
Ilyenkorra már 60% körül szokott lenni, most 90%.
Jó ötlet volt a csere részemről -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #17498 üzenetére
Ugyan eddig nem jeleztem, de a merülés az első problémás dolgom az első körben decemberben vett telóval.
Akksit cseréltem pár napra a másodikkal, ott a merülés nem volt nagymértékű.
Voltam a T-ben, ahol mondtam másik készüléket nem szeretnék, mert nincs vele problémám, újrahúzást megemlitettem mert kezdte azzal hagyjam ott egy frissítésre, mondtam már megvolt és erre rendelt egy akksit.Holnapra igérték...
-
xSide
őstag
Akksihasználathoz:
- nekem van 180 app telepítve, többsége folyamatos tesztelés miatt, este vettem le a töltőről reggelre 88%-on találtam 9 óra alvás után (szinkron, wifi be)
- másik GX minimális appal a fedélzeten szintén reggelre, esti levétel után 94%-on volt (wifi, szinkron be).Más, aki szereti az Emoji-kat használni különböző helyeken, sikerült az eddig csak iphone-on és JB alatt megjeleníthető karaktereket GX-in is megjeleníttetni
-
xSide
őstag
Jahh és bocs mindenkitől a tegnap este miatt!
-
xSide
őstag
válasz
Prosectura2 #16441 üzenetére
Ajjaj, látom neked is jó estéd volt
Én a fényképezőmmel estem el egy buszon (hegyvidék, nagy kanyar, egy hülye miatt vészfék, jegyzőkönyv felvét volt) kijelző betört a fényképezőn, optika kampec...
Lumix Fz8 volt (béke poraira), ma veszek egy Nikon D3200-ast!
Nekem van biztosításom mindenre a trétől a telókra.
Neked nincs a véletlenekre? -
xSide
őstag
-
xSide
őstag
-
-
xSide
őstag
válasz
philoxenia #16416 üzenetére
Mit kell mókolni hivatalos rom-on, ami root-olva minden mást ver?
Nyisd le és javasolj jobb szöveget -
xSide
őstag
Miben jobb egy idézőjeles elfuserált akármi, mint egy Grand X-In rootolva?
Semmiben!!Edr3x... ugye Te sem gondolod komolyan?
Egy app a fejlesztőtől függ nem pedig a telótól...
Másrészt aki egy olyan telót fikáz ami a 2. Inteles a világon és fingja nincs milyen, inkább hagyjuk
Egyébként TÖKÉLETES!
(Nálam 2 és ismerettségi körben immár 6). -
xSide
őstag
válasz
heidricha #16407 üzenetére
Még mindig nem tapasztalok itt említett problémákat az egy háztartáson belüli két Grand X-en...
A kamerám néha akadozik, de kis ütögetésre helyre jön (porszem lehet belül).
Wifi Netgear, amin egyszerre rajta van néha 5 teló és 2 laptop is, hálózati megosztás van, megosztott mappákat bárki eléri akár smb szervert indítva hálózati eszközként minden eszközön (olyan, mint egy külön meghajtó) vagy ftp-n keresztül... -
xSide
őstag
válasz
dominicheft #16097 üzenetére
Panaszkodj a T-nél, az elmúlt hónapokban gyakran tapasztaltam ugyanezt.
Panasz elküldve, nyugtázták és kivizsgálás folyamatban... -
xSide
őstag
válasz
gole69 #15840 üzenetére
Ezt találtam neked itt a fórumban illetve az említett linken nem elérhető az update.zip, de értelemszerűen kiválasztod Hungary Smart Phone Grand X-In (T-mobile)...
A leírás egyértelmű szerintem ami a hungariandroid.com-on van! -
xSide
őstag
válasz
gole69 #15835 üzenetére
Tőlem nem kapsz Grand X-et, hibátlan mindkettő és nincs alku...
Ma az egyik eléggé elázott, de egyenlőre nincs probléma veleSzerk. biztosítás van rajta, jahh hogy Te másra gondoltál
Van link a topicban b04-re, letöltöd sd-re és fullra rakhatod be a telót.
Egyébként mi a gond b06-al?
Szerintem senmi, max a frissitésed után telepített vagy frissítésen átesett appokkal.
Nem minden play frissítés fontos, ezért egy biztobsági mentés egy-egy korábbi alkalmazásról legyen az system/app alatt vagy egyéni letöltés... -
xSide
őstag
válasz
gyuribácsi88 #15716 üzenetére
Akksi ki/be?
Mikor csatlakoztatod, utána menj a Beállitások/Fejlesztői lehetőségek és nézd meg a CDROM meghajtó pipálható-e (Driver telepíthető innen, ami a telón van).
Driver rendben egyébként?
A telefon usb csatlakozóhelyébe is belefújhatnál
Kikapcsolt állapotban is rádughatnád a hangerő FEL + bekapcs kombót kipróbálva.
Ennyi tippem lenne. -
xSide
őstag
-
xSide
őstag
Hoppá a friss GP Szolgáltatások (most megnéztem 14 óra alatt 1 óra pár perc ébrentartást és 12214 felébresztést okozott) már nem tiltható le simán.
Most frissítettem volna az Aurora-t (firefox) és felbukkanó ablakban kérdezte akarom, hogy ellenőrizze-e jó szándékból frissíteném
Ezt saját magánál miért nem teszi?
Marad a korábbi SD Maid féle fagyasztás...
Egyre erőszakosabb ez a Google!
Az rendben az ő rendszerüket használom és szeretem is, de egyre jobban irritál bennük egyre több minden.
Viszont a sokféle play alkalmazással egyénire szabható és mit-mivel szabadságot adó használhatóságot nem fogom feladni -
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva). -
xSide
őstag
Call Delay Patch 1.3 (Updated: 2012-07-27)
Opera app store (közvetlen letöltés) -
xSide
őstag
Egy nap, mikor a kamera nem működött...
Tegnap nagyon sok képet és videót készítettem, többféle alkalmazással.
Estefelé mikor már sötétedett tűnt fel a Camera ICS+ esetén, hogy valami gond van.
Nem zoomolt, sötét-világos közti váltásnál meg-megakadt. Erre jött a feketeleves a gyári, a UCAM, az Instagram kamera is ugyanezt produkálta. Sötétből fény felé fordítva a kamerát megfagyott a kép rajta majd fc-vel kilépett, egyre melegebb lett a környéke és az előlapira sem engedett váltani szintén fc-zett. Ahogy egyre jobban kezdtem az agyam felhúzni, adatok törlése, kényszerített leállítás, akksi ki/be, újraindítás, visszaállítás sem használt visszaraktam a B04-et. Probléma maradt, ráfrissítettem a B06-ot.
Nincs változás, hát mérgemben megütögettem a hátlapot a kamera környékén, mely után semmi képet nem mutatott. No fene, már elkezdtem kutatni a gari jegyet, mikor utolsó felindulásból hátlapot leszedve megfújkáltam a kamera feletti résen keresztül. Kép lett, az akadozás és fagyogatás maradt. Kicsit ütögettem még és fújkáltam minden oldalról, mire megjavult!!
Porszem került a gépezetbe??
A már jól belakott telóm most kezdhetem újra telepakolni, de legalább nem kell cseréltetnem -
xSide
őstag
válasz
Hoffer #15209 üzenetére
Én ajánlom, infók alapján minden más gyártótól származó készülékekkel is sok a gond...
Ebben az aktív topikban olvashatod a problémákat bárhova lapozol, ez azért van mert aki nem tapasztal működési hibát nem fogja mindennap beírni, amik másoknál jelen vannak pedig több ezer hsz után is visszatérőek.
Személy szerint két készülékkel kapcsolatban semmilyen problémát nem tudok írni! -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #15207 üzenetére
Néha pedig jól jönne, nem kellene adat sim-et átpakolgatni mert a connectify-vel a trés stick miatt korlátozott jelzőt kap
Tesómék lemondták a telókról a netet egy laptop kihozatal miatt, amihez net kötődik!
Én az smb-vel jól elvagyok az egy hálózaton lévő laptop + pc + 2 GrandX-el. -
-
xSide
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15075 üzenetére
-
xSide
őstag
válasz
Jano_023 #14498 üzenetére
A kijelző érzékenyebb, rezgés erősebb, alkalmazások indulása gyorsabb, hang halkabb, fényerő szint alacsonyabb, memória használat kisebb (38-54% közt van a szabad), beszéd hangminőség jobb (build.prop mod nélkül is).
Erről jut eszembe, a másik X-nél szólnom kellett miként tartsa a telefont, mert elég szarul lehetett hallani.
Miután nem a mikrofon környékén tartja az is jó -
xSide
őstag
Az első (tiszta) frissítés után több alkalmazás hibásan működött pl.: Firefox Aurora verzió (a címsávba íráskor összeomlott) Naptár nem szinkronizált, Chrome akadozott és nem szinkronizált, a Talk lelassult, Apex beszaggatott, kamera lassan indult stb. Gyári visszaállítás után sem javultak meg!
Visszaraktam a B04-et és újra frissítettem B06-ra, most a gyorsabb merülésen kívül a korábbi hibák nincsenek jelen.
Egy tiszta SD karis B06-ot a tré vagy zte kiadhatna, mert így elég macerás volt frissíteni főleg a lassú letöltés miatt (majd 2x1 óra volt wifin), ahol gyanítom a letöltött valami akár sérülhetett is!
Miután a korábbi hibák nem jöttek elő megritkítottam a system/app mappát és kb 30 megával több helyet foglal most ugyanazon appok mellett system-ben B06. -
xSide
őstag
válasz
heidricha #14372 üzenetére
Ez nagyon állat, nem hiszem lett volna szó róla.
Bluetooth eszközként win7-el laptopon lehet telefonálni, telefon media hangját hallgatni, wifin hálózati eszközként (Root+SMB) tökéletes a fájlkezelés win7 intézőben, végre vannak miniatűrök is ami ugye nem volt ftp-s kapcsolaton és én alapból utáltam a böngészős (html) megoldásokat.Szerk.: véletlen választ nyomtam új helyett
-
xSide
őstag
válasz
tonyqa23 #14289 üzenetére
Kézremegés ellen magamba kellett volna tölteni a tegnapi buli után
Az ICS+ van használatban egyébként, csak itt a gyári akadás miatt az eredeti appal készült a video...
Nillkin vs S-Line a két X-en, ez alapján a másik sem szaggat, viszont a zoom nem ilyen volt előtte illetve a Nillkin-es enyém láthatóan rosszabb minőségű videót csinált -
xSide
őstag
válasz
Coolmat #14268 üzenetére
Akadásmentes 1080p videó B06-tal
szerk.: mp4 formátumban mentve
-
xSide
őstag
Keeperv van 2 x kézközelben fél év vásárlási idővel (egyik sem hozta a fórumban leirt hibákat), ha gondolod utazok feléd deríteni mi lehet a probléma másoknál! Május eleje szabi
-
xSide
őstag
Pár nap eltelte után tapasztalat a meglévő mellett lévő új Grand X-In remekül muzsikál.
Ma eljött a gps ideje is, 25 mp és pozicionált, a kijelző kifejezetten érzékenyebb, rezgő erősebb mint az elsőnél tapasztalt.
Fagyás nincs, még teljesen gyári állapotú, a 2 mp néha van... -
xSide
őstag
Előfizu hosszabitással még egy Grand X-In a kézben...
Ismerettségi körben az ötödik és eddig nincs hibája a 2mp-n kívül
Kipróbáláskor direkt kértem inditson hívást a 2 mp miatt (saját kártyám volt bele rakva), ez vodás számnál ki is bukott, tré és telef*s rendben volt. -
xSide
őstag
Pár lehetőség x86-ra a mozilla publikus ftp-jéről, ahol rendszeresen elérhető a hivatalos és több szálon futó fejlesztgetés!
latest.....x86 mappák keresendőek! -
xSide
őstag
Na ma hibát fedeztem fel...
Akksi 14% alatt nem tudtam képet csinálni, a teló kikapcsolt.
Újraindítás után kép készít, teló megint újra indul
'Vaku' ki, hátha nem bírja a cuflát, de ismét újraindul...
Nekem sem hibátlan a teló, viszont ilyet még senki nem jelzett!! -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #11794 üzenetére
Bocs BL, tegnap betett a sok sörital (most iszom a gyógyítót) és a Samsungos mahinálások miatt DL-t írtam...
11835-re, jó is a retro
Épp felújítom a totálisan vkp moddolt (leírásom anno még pappfer.hu-ra készítve) se k770-em, új házat rendeltem hozzá, kiestek a gombok belőle.
Sajnos akkoriban az se telóimat mindig elhagytam, de vettem újra ugyanazt.
A best nálam a k750 volt... -
xSide
őstag
Hangsúlyoznám a hibákat produkáló felhasználók itt a témában lévők arányát tekintve sokkal nagyobb, mint akik hibátlanul élik napjaikat...
Mi hibátlanok NEM ÍRUNK MINDEN REZZENÉSRE!
Aki kételkedik más hibátlanságára állok rendelkezésre Miskolcon vagy számomra megtéríthető utiköltség szempontjából bárhol! -
xSide
őstag
válasz
parades888 #11609 üzenetére
Kezdetnek megteszi wifin keresztűl böngészőből az Airdroid, esetleg ftp-n FTP Szerver
Mindkettőt play-en leled...
USB kábel pc-n TC pluginnal, hogy lásd az SD tartalmát.
Én Samba Filesharing hálózati eszközként wifin keresztűl használom. -
xSide
őstag
válasz
tPedro_ #11468 üzenetére
Mikor letisztítottad a kijelzőt, a kéket a ragadós felületével helyezd a kijelzőre többször (oldalt lógjon ki, hogy le tudd szedni) ettől a maradék szennyeződés (por/ szösz) is lekerül.
Az 1-el jelölt rész megy a kijelzőre, mikor teszed rá folyamatosan húzod lefelé és egyenlíted ki (ha nem lenne alapból az), ha bubi marad kicsit visszahúzod és újra helyezed. Mikor nagyjából bubi mentes bankkártyával kitolod oldalra a maradék bubit, amennyiben teljesen buborék mentes leveszed a 2-es számmal jelölt felső védő fóliát..... -
xSide
őstag
válasz
kelekyle #11465 üzenetére
Azért annyira nem törölhető egyből a data mappa...
Több alkalmazás ide mentheti a biztonsági mentéseket, illetve használhatja a megfelelő futtatáshoz!
Ami fixen minden gond nélkül törölhető az a data/logs mappa.
Nem árt megnézni még az Android mappa tartalmát, itt számos app hagy 'nyomot', nagyrészt cache fájlok foglalják a helyet. Innen rendszeresen (hetente) takarítok Galéria, Opera, Youtube, Maps és sok más után.
További helyfelszabadítás érhető el a DCIM/.thumbnails törlésével amiről tudni kell, hogy a a miniatűr képeket tartalmazza és sok esetben egy kép törlésével (fájlkezelőből, képnézegetőből) nem törlődik a hozzá tartozó miniatűr...
Nem árt még átnézni az sd mappa struktúráját sem, hisz itt csupán tesztelésre vagy állandó jelleggel használt appok is hagynak szemetet/cache fájlokat! . fájlok vagy rejtett fájlok bekapcsolása javallott... -
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11441 üzenetére
Rakd újra a gyári romot, visszaáll gyári alapra...
Más kérdés melyik recovery van fenn
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest