- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
airwawes #17138 üzenetére
Na az nekem is! Bár ott is volt néha, hogy akár 2 hétig is fenn volt ugyanaz a ROM, de ez elég ritkaság számba ment!
Amúgy érdekes lenne egy olyan kísérlet, hogy egy hibás és egy hibamentes hardvert (?) elcserélne a gazdája, és beállítani a hibamentes illetve hibás környezetre, valamint ott használná, ahol szokta. Szörnyen érdekelne, hogy a hardver, vagy az egyebek határozzák meg elsősorban a végeredményt - ha van egyáltalán elsődleges ok.
-
Tomacko
őstag
válasz
airwawes #15658 üzenetére
Imak, Jekod, Nilkin, Meifeng, ezeket bátran meg veheted bármelyiket, itt a fórumon a tulajok mindegyikről azt írták, hogy jól illeszkednek, nem takarnak ki semmi fontos részt, nem porosodik be mögötte. És remélhetőleg nem is karcolnak ha por meg mögé, ez utóbbit a Meifeng tokról tudom elmondani nekem az volt, meg mintha emlékeim szerint ezt írta volna pár ember a Nilkinről is.
Egy fekete Meifeng tokom és fóliám még van is. Ez "rajtam" maradt, mint 20 kilóson a pálca becenév. Ha esetleg érdekel írj privátba.
-
ggeleven
őstag
-
spinkler
tag
válasz
airwawes #15474 üzenetére
Sajnos az új modellek sem hibátlanok. Egyes modellek, mint ami nálam is van ugyanúgy lilásodik a kijelző, majd ha lesz rá lehetőségem illusztrálom is képpel. A mostani készülék nem tudom mi oknál fogva nem igazán kezeli jól a memóriát, sok app benne marad ami eddig sosem. Hangminőség ugyanúgy f*s, stb..
-
-
golyós
addikt
válasz
airwawes #12341 üzenetére
Yeeeeesssssss!
Lassan tényleg minden kompatibilis lesz az intel procival.Ezek után már szinte sz.rok a JB-re.
Én még várok a vásárlással hátha jönnek a visszajelzések.Gangster Rio is kapott frissítést és azt írja jó a telóhoz.
A Modern Combat 2-3 is frissült.Azt nem tudjuk meg, hogy mik frissültek legutóbb?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
airwawes #12346 üzenetére
A 2-t, 3-t tudom, Ő az egyre gondolt, azt alapból nekem se listázza ki a Play. Igazából nem tudom az mivel kompatibilis, mert OT-995, se S Advancen nem volt elérhető a NOVA 1
Ám némi build.prop módosítás, Allwinnermod és társai bőven megnövelik a Play-en elérhető appok számát.
-
airwawes
tag
válasz
airwawes #12058 üzenetére
Kifutottam az időből...
www.cpu-world.com/Compare/827/Intel_Atom_Z2420_vs_Intel_Atom_Z2460.html
A két processzor nem 100%ig ugyan az. Itt van egy összehasonlítás a kettőről. De csak pár dologban tér el. Ezekben nem vagyok otthon, így kíváncsi lennék mások válaszára is. -
zeg
őstag
válasz
airwawes #11363 üzenetére
Nem is a fő utakkal van gond, azokat néhány hét alatt megtanulják. Sokkal inkább azzal, amikor utcaszintű keresésre van szükség. Ha éppen úton vagy és rádszólnak, hogy hazafele jövet az üressel még lépj már be x város x utcájába. Na akkor van az hogy merre van, hogy lehet odajutni, be lehet-e menni, belefér még a tachográf által engedett össz/részidőbe.
Ilyenkor jön elő hogy mit ér egy gps, szvsz 150ezer forint a legeslegdrágább például garmin kamionos naviért is elenyésző csekélyke összeg. De ez már tényleg nagyon OFF, befejeztem a navis hozzászólást, ha ezután valaki a mobilos navigációktól csodát vár, lelke rajta -
xtevo
őstag
válasz
airwawes #11289 üzenetére
Próbáltad már manuálisan beírni a kapcsolat infókat, és úgy csatlakozni?
@Zsolt_72
~11.500 pont Antutu nálam is, valószínűleg e-pénisz növelésre jó, ha több pontot hoz az Antutu, mint a haverod telója.
Pedig nincs is annál jobb érzés, amikor a nagyképű gyerek telefonját szétgyalázza "Az a kínai szutyok..." -
xSide
őstag
válasz
airwawes #11258 üzenetére
Párszor előfordult elsősorban rom csere után, pl a playes appok telepitése elsőre nem sikerült valami usb hely hiba miatt.
Régebbi időkből kiindulva köv gyári visszaállitás után kábellel megnéztem az .android_secure mappát és ott voltak maradványok, illetve root után az mnt/asec is tartalmazott már uninstallált app adatot és nem csak olyat ami alapból sd-re települ (pl. Otp vagy eBay amit az ébresztgetései miatt magam raktam oda)...
A legutóbbi gyári romra + root vissza állás után ezeket törölve nem fordult elő app telepitési probléma (még) és hely eltünés sem sd-ről.
További észrevételem még a rendszer data/data/logs mappa hízása mely nem tisztul gyári állapotra állás után itt van a history_event ami megvétel óta szépen visszanézhető adatokat mutat. Pl Power gomb megnyomásaUi. El is feledtem az ucam friss verziója fc-zett legutóbb, én 327-nél járok...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
airwawes #10801 üzenetére
A kérdés jó, de a válasz nem a processzorok között rejlik elsősorban.
Ami a procikat illeti: azon túl hogy nagyobb tesó gyorsabb, másik ISP-t is kaphatott, mert nem indul el a GPU az alap kóddal. A Moto saját lapra építkezett, még a ZTE követte a Blackway sorozatot, bár a bootloader a Moorestown emlékét őrzi az "mrst" kódnévben.
Körbe a perifériák valószínű totál mások. Pl. az egyikben ugye Amoled van (Moto), még a ZTE TFT-t kapott. Más a Wifi is.Ott WL1251, itt BCM4330-as. Másik touchpanel... stb.. stb...
Semmi közük egymáshoz.
A történetből annyi igaz, hogy a kernel ugyan az, DE és itt jön a DE a ZTE sajnos belenyúlt az alap forrásba és azt a verziót nem adják oda...
@Peti198506:
De, az a JB nagyon sok változást hozna... és ha nem jön, valószínű ez volt az utolsó ZTE amit vettem. Nem, nem azért mert nem tetszik, hanem mert szerintem akkor a T nem kér többet....
Amúgy a 198506 az születési dátum a nevedben? Én is akkori vagyok. 17.-e
-
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10799 üzenetére
Hétvégén megnézem.Most Fizikázok.
Ami nem indult el a telón az az elején kilépett.(GTA VC: Elindítom egyből.....) (Dexter: Kiírja hogy töltés: és kilép)
Majd kiderül.
Én a helyedben próbálgatnám más verzióval.+allwinner.....Az válassza el hogy már most is szép és jó romunk van ICS-vel.(Már akinek nem rossz a telefon)
Minek kísérletezgetni a 4.1-et ami nem sok változást hozna.....
Itt kijelenthetem hogy már nem várom a JB-t.
Majd a gyártó megcsinálja idővel.....(Megjegyzem
emélem a GTA Vice City elindul majd.Illetve a GTA San is megy normálisan pár hónap illetve év múlva.)
-
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10584 üzenetére
Bocs de a lényeg mindenkinek szól.
Ha valami nem úgy működik ahogy kell akkor nem kellene megmagyarázni........
Itt azért vagyunk hogy tanuljunk mindenből, telefonról beszéljünk, segítsük egymást.
Nem azért hogy: Na most nekem lesz igazam mert megmagyarázom még a lehetetlent is!
Meg ez a gondolkodásmód: Nekem ilyen telefonom van és még ha be se kapcsol akkor is azt mondom hogy jó és ha valaki szidni meri akkor velem találja szembe magát mert majd én megmondom neki hogy ő a hülye.
Részemről ennyi.
De majd ezt is megmagyarázza valaki. -
heidricha
őstag
válasz
airwawes #10569 üzenetére
A rádió szerintem fejlesztés, nem javítás. Ugyan elmaradt fejlesztés, amit illett volna az eredeti rilízbe is betenni, de attól még az.
A fagyás tényleg érdekes kérdés. Lehet, hogy úgy van, ahogy mondod, nem tudom megcáfolni, ahogy Te sem biztos, hogy alá tudod támasztani. Sajnos még nem állt össze tökéletesen, hogy milyen beállítás/csillag-együttállás hozza végülis elő - ha van ilyen. Legalábbis nekem nem állt össze a kép. Egyetlen egyszer tapasztaltam, és soha többé. Gyári szoftverrel, gyári záróval - amit talán pár napig használtam mindösszesen, de ahogy olvasom, mindenféle esetekben jön ez, akinek jön; akinek meg nem, annak sosem.
-
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10574 üzenetére
Apropó hibátlan készülékek.
Felfedeztem egy érdekes dolgot.Régebben is jelen volt de azt hittem csak elnéztem valamit.
Vakuval csinálok képet.Kép elsötétedik a jobb oldali részen.Bal oldalon meg vakuzik.Egymás után csomószor csináltam képet.Nem segít.Továbbá nagyon visszajön ez a szöveg fényképezésekor. -
andyTM
őstag
válasz
airwawes #10569 üzenetére
- amíg nálam volt a készülék, utóbbi időben sim nélkül babráltam vele és azt kell, hogy mondjam: sim nélkül nem hozta a rosszabbik formáját( a gps-t kivéve, mert az teljesen off lett); ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy sok hiba a hálózati "kapcsolatban", vagy az azt kiszolgálni hivatott szoftverekben/hardverekben rejlik..
-
kelekyle
őstag
válasz
airwawes #10485 üzenetére
Kezdjük ott, hogy nem kérdeztem semmit, nem kértem, hogy ilyen kommentet írjon, tudtam, hogy a CF ilyen, kipróbáltam , tapasztalatomat leírtam. Meg rég nem volt szó róla. Amikor írtam már üzemképes gyalult telefonom volt. Szóval nem tudom, hogy hova ez a nagy okoskodás.
Itt lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest