- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég láma kérdésem: hogyan tudom lementeni a névjegyeket? Legcélszerűbb Google-ra lenne jó átmenteni, de nem találok sehol erre a célra szolgáló menüt, vagy beállítási lehetőséget..
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Cseréltetni akarom a GXI-met, de aggállyal tölt el, hogy jó múltkor tönkrevágtam a fülesét(gyakorlatilag leszakadt az egyik fele). Hétfőn lesz kerek 1 éve, hogy megvettem, szal akkor még élni-e kellene a tartozék garinak is.
Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy ilyen esetben kicserélik?Szerk
Ráfizetést sikerült egyébként valakinek elintézni már? Nem rossz az Idol S sem, de egy X.SP-nek jobban örülnék.
gonger:
Köszönöm! Remélem nálam sem fog gondot okozni. -
Cidan
tag
Mivel volt itt szó kameráról: ezeket lőttem ma GXI-vel. Az én mércémmel és igényeimmel mérve én nyugodt szívvel vállalom a telóval készült képeket.
Lehet nem egy csúcstelefon, de sok szempontból szerethető -
Cidan
tag
Nos, vmivel több mint 1 hónap huzavona után sikerült kicseréltetni a telefonomat. Egyelőre szuperül működik, semmi baja nincs még. A kamerája is teljesen jó ezúttal
Természetesen én is a szürke keretes fajtából kaptam, még b04es frissítéssel.
Hanem azon agyaltam el, hogy nem-e a telefon melegedése végett ment tönkre benne a kamera? Ugyanis pont ott melegszik töltés és játszás közben is és néha bizony kellemetlenül sütősre felmelegedett. Vagy ez teljességgel képtelenség?..
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt szó róla, de memkártya véleményt kérek. Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy valakinek van-e tapasztalata, vagy információja arról, hogy ezek a kártyák működnek-e GXI-vel? Írtátok páran, hogy bizonyos kártyákkal nem működik és hát nem szeretnék pont beleválasztani.
Sams. & SanD
Köszönöm előre is. -
Cidan
tag
A B04 rom telepítéséhez feltétlen kell a 3e recovery?
-
Cidan
tag
válasz
kelekyle #14236 üzenetére
Lemarad a kép és csak ugrál, és ki is marad egy kis idő a képkockák között, de megpróbálok felrakni majd videót, hogy lássátok. A furcsa az, hogy csak a hátoldali kamerával csinálja ezt, az előlapi gond nélkül megy.
Ezen kívül nem tom nálatok hogy vagy, de nálam még a vakuval is gondok vannak. Előbb villan, mint hogy elsütné a képet. Kicsit az is frusztráló. -
Cidan
tag
válasz
#40993792 #14228 üzenetére
Valóban igazad lett, a második frissítés már sikeres volt.
Hanem, amire úgy néz ki ez a frissítés sem jelent megoldást, az a kamera laggolás. Erről tud valaki valamit is hogyan lehetne kiküszöbölni vagy fogadjam el a tényt, hogy ez ilyen? Már a kezdetektől fog jelen volt ez a probléma. -
Cidan
tag
Frissítés után belemék a beállítások, telefonról menüpontba és megdöbbenve láttam, hogy a szoftververzió még mindig b04...Kérdem én akkor most mi történt és mi a teendő?
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani, hogyan tudom kikapcsolni úgy a adatkapcsolatot(3g,2g,edge), hogy azokat a teló ne is észlelje? Úgy értem ezt a dolgot, mintha csak simán kinyomnám a wifit. Nincs netes előfizetésem, ki is van lőve az adatforgalom de úgy vettem észre, hogy a sűrű váltás miatt kicsit szívja az akksit.
Köszi előre is
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Erről a tokról mit gondoltok? Kellően jól illeszkedhet bele a teló?
Másik pedig, hogy melyik a legjobb fólia hozzá? Olvastam itt ilyen 3 rétegűről is, tudnátok adni egy linket? -
Cidan
tag
Bugyuta kérdés:
felraktam a drivert az 1. hsz-ből de nem észleli a gépem ha rádugom a telót..segítsen már ki vki pls.. -
Cidan
tag
Sziasztok!
Összefoglalnátok légyszíves, hogy vásárlás után mik a telefonnak azok a területei, funkciói amiket feltétlenül érdemes letesztelni? lock feloldása csatlakoztatott wifivel, vízfolyásos telefonálás...és a többi.
Ez lesz az első androidos telóm úgy, hogy még nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal. (gyorsan beletanulok majd)
btw holnap érkezik meg t-től a kicsike, már alig várom
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Néhány kérdés fogalmazódott meg bennem a telóval kapcsolatban.
A youtube-os videókból egyértelműen látszik, hogy maga a rendszer futtatásával nincs probléma, nagyon gördülékenynek tűnik, azonban a különböző appok futtatásáról nem találtam semmi ilyesmit. Mennyire boldogul a gépezet a komolyabb játékokkal, mint pl Asphalt 7, GTA3, Dead Trigger. Vannak benne komolyabb röccenések, esetleg élmény romboló hatások? Azt olvastam, hogy gyakorlatilag nincsenek kompatibilitási hibák appoknál, mert ugyanúgy képes futtatni az arm verziót is, ez mennyire bizonyul igaznak?
Harmadik kérdésem kissé elvont, de csak úgy érdekességként teszem fel, hogy mivel ugyebár x86ra épül a teló, ezért van-e olyan lehetőség hogy pc-s programokat lehessen rá feltelepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest