- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18570 üzenetére
Legyen igazad
Egyelőre mindenhol falakba botlok. Franc tudja miért akar mindenki tesztelni egy köztudottan hibás telefont, ami meg még érdekesebb miért adják vissza "tartós teszt" után, mondva semmi baja.
2 dolog már szinte biztos. Se ZTE-t nem fogok venni többet, se T-mobiltól telefont.
-
szaszii
tag
válasz
Krysz74 #18554 üzenetére
Szerintem többféle ilyen árlista van, mert nekem is 76-77 körül írták ki a telefon árát és ez alapján néztek telefonokat, de ott volt az Idol S, az Express meg az összes többi is, amik szerepelnek akkor is, ha 106 ezer körül írják ki a telefon árát, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18518 üzenetére
A gondom az, hogy tudtommal nem sok helyen van tényleges szervize a T-nek. Egyik ilyen hely az allee, úgyhogy gondolom átküldik oda tesztelni, akik eddig se csináltak semmit. Ha így lesz, akkor felveszem a kapcsolatot ZTE hungary-val, hogy állítsanak ki egy szerviz jegyzőkönyvet, amiben elismerik, hogy rossz a készülék. Remélhetőleg azzal, már cserélik.
-
Coolmat
őstag
válasz
Krysz74 #7209 üzenetére
Szia!
Nálam az USB OTG Helper nevű programmal működik a pendrive mountolása, viszont ehhez Root szükséges, amit az itt leírt módon tudsz megoldani, vagy felteszed a NeXt_v1 custom ROM-ot, ami már eleve rootolt (és tartalmaz pár hasznos módosítást is).
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2306 üzenetére
De, nem lesz meg gyorsan a papír. Röviden vázolom...
Én Bp-n dolgozom és Szolnok alá tartozunk, így nekik kell jeleznem, hogy kéne a papír, az anyaalakulat pedig Székesfehérváron van, ezért Szolnok Fehérváron csináltat egy munkáltatóit. Mivel nagy a csóróság, igy nem lehet össze vissza autókázni, emiatt, ez egy baromi hosszú folyamat mire végül a kezembe kapom.Azt mondta a csaj, azért nem lehet arra a számra,mert az nem aranykártyás (érdekes,mert a My Tmobile annak írja). Elképzelhető,mert muterom használja, Ő pedig mindig csak az előfizetési díjat fizeti.
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2302 üzenetére
Bepróbálkoztam most még telefonon is megrendelni, diskuráltam vagy negyed órát egy hölgyikével, de arra jutottunk, hogy csak üzletben tudom részletre megvenni, szóval indul a várakozás. De nem baj, biztos okkal van így. Lehet addigra már csak fele ennyibe fog kerülni
( vagy ilyesmi áron fog indítani a Nexus4) Egyik se tul valószínű
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2298 üzenetére
Ez az, hogy a barátnőmnek kb 1 hónapja vettünk egy iphone 4-et részletre, illetve muternak is a nyáron vettünk szintén wbshopbol részletre. Csak amikor nekem kéne akkor nem tudok...
Pedig ez is aranykártyás szám.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy ha személyesen besétálok egy T-mobilba akkor ott menni fog részletre. Ezzel csak az a baj, hogy ez egy honvédségi előfizu, amihez kell munkáltatói, amit ha webshopbol rendelsz akkor nem kérnek, csak ha boltban vásárolsz akkor kérik. Ez nem lenne gond,mert tudok kérni munkáltatóit, csak a bürokráciának hála kb 1 hónap mire kézhez kapom. Tegnap meg adhattam le az LG blackemet szervízbe, mert beszart, igy most teló nélkül maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS ROG Ally
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest