- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Egy újabb érdekes hibára leltem: tegnap a kijelzőn egyszercsak megjelent egy piros színű keret, kb 15-20 pixel széles, ott volt kb. fél percig, majd egyszercsak eltűnt. A telefon közben reagált mindenre, úgyhogy ötletem sincs hogy mi volt ez
Ezután még előfordult ritkán pár másodpercre, és még most reggel is előjött egyszer. Valami biztos nem 100-as a telefonommal (előzőleg nekem is voltak hívásnál problémáim, azóta is nagy ritkán előfordul), így egyre nagyobb az esélye, hogy visszaviszem, csak olvasva a fenti tapasztalatokat, ettől is ódzkodom már kicsit, az mégsem járja, hogy valaki által visszavitt telefont kapjak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezután még előfordult ritkán pár másodpercre, és még most reggel is előjött egyszer. Valami biztos nem 100-as a telefonommal (előzőleg nekem is voltak hívásnál problémáim, azóta is nagy ritkán előfordul), így egyre nagyobb az esélye, hogy visszaviszem, csak olvasva a fenti tapasztalatokat, ettől is ódzkodom már kicsit, az mégsem járja, hogy valaki által visszavitt telefont kapjak...