-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #12388 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
xtevo fórumtárs felvetését pontosítottam - aki azóta már feletted korrigált - ezzel a példával, méghozzá hogy NEM minden 720 és 1080p-t visz el... -
apeelme
addikt
Ha kötekedni akarok akkor sem a kérdés nem helyes, sem a rá adott válasz...
Érdemes megnézni a PH-s tesztanyagokkal mit mutat...meg fogsz lepődni mert a killa_sample simán kinyírja...pedig 1080p.
Fontos többek között a tömörítési formátum, felbontás, milyen bitrátával tömörítették, az audio/video kódek és beállításai és még napestig sorolhatnám.
De nem kötekszem inkább.
(#12386) Ed3r_X_: Tudom, tudom durva anyag...de tényleg csak az 1080p-re reagáltam.
-
apeelme
addikt
Ha valakit esetleg ugyanannyira zavar az igénytelen vibramotorja miatt a zárképernyőn való 3db rezgés (lakat megfog-ráhúz-kiválaszt) mint engem, és NeXt_v2 romot használ az tegye fel a következő patch-et CWM-ből:
Ezzel 1db-ra redukálódik a rezgések száma. (kiválasztás)
Eredeti állapotra visszaállítás (3rezgés) ezzel a csomaggal.
-
apeelme
addikt
válasz
Ed3r_X_ #12173 üzenetére
Amíg te nem tudod hogy én ki ismerek vagy kit nem addig nekem sem kell nekiesni! Hidd el hogy ismerem őt, és jól tudom hogy hogyan/miként szerzi be ezeket!
Egyébként meg azt csináltok amit akartok...folytassátok csak, volt már PH-n topic bezárás meg user ban nem is egy!
-
apeelme
addikt
válasz
Ed3r_X_ #12169 üzenetére
Pont én nem fogok ötleteket adni!
Egyébként meg fura hogy egy viszonylag drága telefont vásárlók között, nincs senkinek jelen esetben 1645Ft-ja egy játékra. Megveszed, kipróbálod és van - csekélyke - 15perced hogy visszakérd a lóvét ha nem tetszik.
Persze ha ezzel a játékkal melóznod kellene hónapokon keresztül, máshogy állnál hozzá... -
apeelme
addikt
válasz
counterbill #12167 üzenetére
Azért mert warezol a fórumtárs, de addig csinálja amíg repülni fog...
-
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #12017 üzenetére
Nem.
Soft pause-nak hívják, és olyan esetekben használhatod ahol egy pl. "automatikus központ" üzemel. Egy tárcsázott szám után automatikusan egy melléket kell beütnöd. Így - amit akár a névjegybe is berakhatsz term. - a tárcsázott szám, egy 2mp-es szünet hozzáadása után (ami egy "p" betű vagy egy "vessző") megadhatod a melléket és nem kell vele vesződnöd. -
apeelme
addikt
válasz
golyós #11995 üzenetére
Mégegyszer amit ma írtam: [link]
Amihez annyit hozzáfűznék hogy most egész délután egy Telenor-os kártyával használtam, próbálgattam mindkét telefont, és a hiba ugyanúgy megvan GrandX-en, és ugyanúgy nincs meg Blade3-on custom rom esetén, gyárin viszont megintcsak. A két telefon szoftvere már amúgy is kísértetiesen ugyanaz, szinte biztos hogy azonos forrásból készültek, ahogy az lenni szokott.
Egyértelműen szoftveres a probléma...kár ezen vitatkozni. -
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #7818 üzenetére
Kicsit elkanyarodtál az eredeti témától de sebaj... (logcat)
Mielőtt ezt megtenném TE próbáld ki ezt, mert innentől kezdve látszik hogy egyszer sem tetted meg, vagy nem a helyes módon.
Android Terminal Emulator-ba:su
logcat > /mnt/sdcard/log.txt
Majd nyomj egy Home-ot, használd a telót...altasd el, keltsd fel....majd kapd ki az akkut nyugodtan. Restart után ne érjen váratlanul ha megtalálod a fenti fájlt, és még mérete is lesz. A korábban említett app-okban is van record funkció...FOLYAMATOS mentéssel!
Ez volt az utolsó hsz-em. Végeztem.
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #7779 üzenetére
És mi történt a sima terminál emulátorral és a megszokott paranccsal? Vagy pl. egy a sok közül CatLog-al, Logcat Extreme-el, Logcat recorder-el ami akár háttérben folyamatosan ment az sd-re?
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #6992 üzenetére
Only for hungarian users...origi reco vissza(exe-vel, v. img-vel), SD-ről update.zip fel...
B3-nál se jobb a helyzet...kb. 13 országban jelent meg, ezekből ~6 különböző PRODUCT NAME fut, ami a gyári firm esetén assert-en el is bukik.
...és látod a szignót nem is tudom egyelőre.
-
-
apeelme
addikt
válasz
andris1602 #6760 üzenetére
Tedd be a kártyát egy kártyaolvasóba és törölj le róla minden partíciót, majd újra hozz létre rajta egyet, és formázd meg.
-
apeelme
addikt
hudini1993, bododani
Ajánlom a figyelmetekbe a Fórum Szabályzatot mivel rátok is vonatkozik! Ez nem chat!
ha hozzászólsz:
ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat. -
apeelme
addikt
válasz
atillaahun #5997 üzenetére
Valamit elrontott az LG akkor. Blade3-on jelenleg is a ma elindított 14db app-om figyel a recent app-ok között...köztük Opera Mini.
-
apeelme
addikt
válasz
Canonfan #5707 üzenetére
Könyörgöm gondolkozz már egy picit, és nyugodj meg. Annyira ráfeszültél erre és nem veszed észre a saját balgaságod.
12óra alatt elfogyasztottál 30% energiát az akksiból, de szerinted 80%-ot evett az Android OS.
wtf?
Most ülj le és gondolkodj...tegyük fel hogy mindent be tudsz zárni amit ott látsz és csak az Android OS marad, szerinted mennyit fog írni rá? Megmondom 100%-ot.
Akkor mégjobban kétségbeesel?
Ráadásul olyanba kötsz bele aminek nincs értelme. Fent egy nagy csomó alkalmazás amit itt meg sem jelenít!
Mivel kiiktattál mindent se mobilhálózat - hozzáteszem ezzel nem is spórolsz - se wifi se semmi még ébren sem volt, és még egy semmire sem való Avast-al is nyekteted...tök feleslegesen.
Elnézést a hangsúlyokért nem akarlak megbántani de nagyon eltúlzod a dolgot!
Tudod mit csinálj? Gyári romon adatvisszaállítás hogy szűzen kezdj, egy wifi kapcsolat, és egy google fiók hozzáad. Majd használd a készüléket...sokáig! (~1-2nap) Ne telepíts SEMMIT! Ha úgy gondolod hogy még mindig annyira merül akkor gari, és mond el nekik mi a problémád. Persze úgy is elhajtanak.
Példa: látom 3G watchdog fentvan...ő pl. figyeli a mobilhálózatot ugyebár, a pro meg azt hiszem még a wifi-t is...ha nincs hálózat akkor is ellenőrzi hogy mikor kell működésbe lépnie. Ráadásul tök feleslegesen van fent ICS-ben beépített adatforgalom ellenőrzés van, akár felső határ is megadható (+riasztási), sőt még appokként is leszabályozható az adatforgalom...mind wifire, mind mobilnetre egyaránt...akkor miért is van fent?
jah, és amit (#5708) andyTM írt - minden tiszteletem az övé - azt még véletlenül se...nem ez a módja.
-
apeelme
addikt
válasz
Canonfan #5657 üzenetére
Döntsd el a fejedben hogy mi az az időpont amitől elkezdte ezt a túlzott merülést. (És vonatkoztass el attól a "grafikontól", saját tapasztalatra hagyatkozz pl.: "egy ideje nem nem bírja már estig a teló...") Nah attól a ponttól kezdve szedj le minden appot amit azóta felraktál/frissítettél ilyen-olyan forrásból, beleértve ezt a GSam micsodát is mert a legnagyobb ludas ő lesz. Ezekben az esetekben 99% hogy egy app a hibás, amit vagy frissítettél, vagy újonnan telepítettél. Szóval nyugi...
-
apeelme
addikt
"ha egy file -t rámásolok Mass Storage módban és aztán azt MTP módban is akkor 2x lesz rajta az adott file a telefonon ujraindítás után." - nah erről képet kérünk, mert ez egy picit lehetetlen...
De valahol itt lesz gond, bár nagyon nem értem hogy ha egyszer felmásoltad a telóra, akkor miért kell megint felmásolni ugyanoda más protokollt használva. Rendben vonatkoztassunk el ettől.Kiszűrted már hogy amit letöltesz és felmásolsz SD-re az hibátlan?
Töltsd le a ZTE oldaláról a gyári frissítést. Ha lejött csomagold ki belőle az update.zip fájlt,
és ellenőrízd vissza a md5 hash-t: 60745aa9b44fbc80ab3ed9ada0136880
Ha rendben van, tehát megegyezik a te számsorod az én általam megadottal akkor most másold fel az SD kártyára MTP módban. Ha végzett ott az SD-n lévő fájlon is ellenőrízd le a hash-t.
Ha ez mind stimmel ÉS a gyári recovery van fent akkor mennie kell. Ha nem akkor nem a gyári reco van fent. -
apeelme
addikt
Elhiszem hogy nem ma kezdted, én csak segíteni akarok. Ha a gyári recoval próbáltad a gyári rom-ot a ZTE oldaláról akkor menni fog, ahogyan másoknak is. (Használd a keresőt!)
A gyári recovery a ZTE-s privát kulcs alapján ellenőrzi a rom-ot (update.zip), ha ez a rom sérült, hibásan lett letöltve, vagy nem a ZTE privát kulcsával lett aláírva, akkor ez a hibaüzenet. (a ZTE privát kulcsa NEM elérhető!)
A gyári custom recovery a hivatalos google teszt kulcsot használja, azaz ezzel veti össze a rom aláírását, ha ez a zip sérült, vagy nem ezzel a kulcsal lett aláírva akkor is ez a hibaüzenet.Tehát ha ez a hibaüzeneted akkor vagy nem a gyári recovery van fent, vagy a rom nem lett megfelelően letöltve.
-
apeelme
addikt
Ez egy nagyon régi történet és mindig viszakanyarodunk ide...
Semmi köze ehhez a szolgáltatónak.
Azok a karakterek nem léteznek a 7bit-es GSM "ábécé"-ben, így 16bites UCS2 kódolással kerül elküldésre az üzenet amivel a maximálisan felhasználható karakterszám egy üzenetben 70 a 160 helyett.
Külső alkalmazás nélkül használj fordított ékezetes karaktereket.(egy jó régi olvasmány nokia balhé miatt)
-
apeelme
addikt
Ha valakit érdekel a recovery védelem "kiiktatása" akkor elolvashatja a mélyvízben: [link]
-
apeelme
addikt
Szia!
Miféle csapat? Nekem senki nem segít Blade III-nál, egyedül ötletelek, de mivel ugyanaz a szoftveres korlátozás van mindkét készüléken így itt is működik GXI-n...ezt tesztelte zsoca...én még B3-on nem mert nincs már rá energiám...ne haragudj ha valamivel megsértettelek nem állt szándékomban.
A részleteket majd megfogom osztani...majd -
apeelme
addikt
Tisztelt Fórumtársak!
A mai napon sikerült kijátszanom a gyári recovery védelmét, és egy módosított recovery-vel AOSP kulccsal aláírt ZIP-et feltelepíteni gond nélkül.
Az említett módosítás tesztelése kelzsoca nélkül nem jött volna létre, hiszen én nem rendelkezem készülékkel.
Így megint csak köszönet érte!Ez a korlátozás a Blade III-nál is jelen...volt!
-
apeelme
addikt
válasz
Tomacko #4445 üzenetére
Ha az SDK-ra gondolsz akkor attól még egyáltalán nem garantált hogy lesz is rá az említett rendszer. Ha viszont a ZTE kiadná a készülékhez tartozó device tree-t (eszköz fa) - aminek az esélye egyenlő a nullával - akkor igen...de egyelőre kernel forrás sincs, amit viszont kutya kötelessége lenne megosztani!!!!
A Tools pedig az alkalmazás fejlesztéshez segítség...
-
apeelme
addikt
válasz
atillaahun #4379 üzenetére
Úgy látszik minden nap le kell írni...én tegnap (is) megtettem már. Azt is fejbelőném aki azt az appot csinálta...
-
apeelme
addikt
Sokan gondolják tévesen hogy ha nyom egy Home gombot akkor a háttérben tovább fut az alkalmazás, pedig nem, az appok legnagyobb részénél (van kivétel term.) ilyenkor változik az állapota, STOPPED lesz, ami annyit jelent hogy megáll, nem "eszik" CPU-t, nem ad ki hangot, nem csinál semmit. Foglalja a memória azon részét amit előtte is, de semmit nem csinál. Ezt azért teszi hogy az alkalmazásba visszalépéskor ne kelljen újra mindent előlről betölteni, hanem csak előkapja onnan ahonnan kell --> gyors app indulás, azonnali rendelkezésre állás, ugye ez elég fontos tulajdonság.
Ezek a háttérben "csücsülő" app-ok néha automatikusan bezáródnak (kill), amit a rendszer felügyel. Ha más appnak szüksége van több RAMra akkor bezár azokból, annyit amennyi szükséges. Nem többet, nem kevesebbet. Ez 2.3-as droid óta tök jól működik, persze rendszer szinten finomhangolható ha szükséges.
Természetesen vannak olyan alkalmazások amik megkövetelik hogy a háttérben is működjön (pl.: navigáció, zenelejátszó) és én nem ezekről beszélek. Általánosságban pl.: filekezelők, játékok, különböző tool-ok stb.
GXI esetében 1GB RAM-al kétlem hogy nagy gond lenne, de sokan vannak akiket zavar hogy fogy a RAM és minél többet akar felszabadítani...mert az "jó".
Ennél már csak az a nagyobb hülyyeség amikor Task Killer-el kilöveti az összes "futó" process-t a user, a rendszer meg elindítja ami neki az alap működéshez, a TK meg megint kiírtja, a rendszer meg megint....és így tovább --> marhára merül az akksi, miért?
A lényeg hogy nem kell semmit bezárogatni, kivéve ha olyan app FUT a háttérben aminek nem kellene, és tessék szólni a Fejlesztőnek hogy legyen igényesebb a munkájára.
peace
http://developer.android.com/training/basics/activity-lifecycle/starting.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged