- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felemás a szimmetria a Xiaomi útlevéltelefonján
-
21028 - 20901
21028 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-08-04 10:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
0:23-tól mi az eredeti dal címe?
annyira ismerős a dallam de az eredeti nem ugrik be
valaki nagy rock and roll-os tuti elsőre megmondaná mert alapműAhogy a neten néztem a fan oldalon ez egy kitalált szám a sorozathoz készítették, stílusában 70-es évekbeli rock, de nem egy konkrét dal átirata.
-
JoolsNOS
veterán
Na a Chatgpt-vel kb 1 óra duma után egy archívumban megtaláltam. Üröm az örömben, hogy ez már nagyon az utolsó adások közt volt ahol leadta, és itt kicsit már átdolgozta. Az előző verzió még jobban tetszett. (41:00 nál)
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
Mégegyszer próbálkozok:
Sziasztok! Az Azariahnak van a Pannónia száma, ami alapból nagyon nem érdekel, de a Radio1en régebben a Lotfi Begi tolt egy pörgősebb mixet női vokállal. Azt vajon fellelni valahol hallgatható formában? Google, AI, youtube nem segített.
Köszi -
Chris0321
veterán
szomorú ezt senki nem tudja melyik zenéből inspirálódtak eredetileg mert nagyon ismerős
Amit a youtube-on írtak nem jó? Moody Blues - Melancholy Man?
-
BerserkGuts
addikt
valaki nagy rock and roll-os tuti elsőre megmondaná mert alapműszomorú ezt senki nem tudja melyik zenéből inspirálódtak eredetileg mert nagyon ismerős
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
Köszi, tudtam, hogy ismerem, de nem ugrott be!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Hali!
Megint nem találok egy számot. Egy régi banda egyik nagy slágerét. Két betű és két szám a banda neve és "A"-val kezdődik, ha jól rémlik.
-
BerserkGuts
addikt
valaki nagy rock and roll-os tuti elsőre megmondaná mert alapmű -
citkar
addikt
Sziasztok!
Nem jut eszembe egy régebbi szám, hátha valakinek beugrik. Külföldi szám, a klipjében egy csávó egy több emeletes lakóházban szerelget, a majd a (fura megjelenésű, de vicces) klip végén az épület felrepül az űrbe. -
yanna
addikt
-
Aladdin
aktív tag
-
yanna
addikt
Hali!
Melyik szám szól a reklám alatt? Ismerem, de semmit nem tudok róla...
https://www.youtube.com/watch?v=XJyNpndGPfUAz AI ordas nagy baromságokat hord össze.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
apóka
aktív tag
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az első számot keresem ami 1:09 és kb 6:50 között szól
[link] -
Dency01
aktív tag
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok!
Videó alatt lévő dalt keresném. Pataky attila énekli talán? Viszont nem találom csak a "Nemzeti Hang - Ameddig piros lesz a vér" előadásában. Hol tudom megtalálni ezt a verziót? -
tknof1871
őstag
Üdv!
Sajnos csak 8 másodpercig szól ez az zene onnan ahova időzítve van a video és még beszél is közben a youtuber. Shazam-al semmire se mentem. Valaki esetleg így is felismeri?
https://www.youtube.com/watch?v=WQnEgMa4FqY&t=474s -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
Yt-on vagy máshol? -
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi!
Valaki már rákérdezett, egyelőre nincs válasz.
Lance Conrad - Kill or Be Killed Showdown
Válaszolt az operatőr(?). ☺️
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi!
Valaki már rákérdezett, egyelőre nincs válasz.
-
ledgeri
nagyúr
Milyen dal szólhat ebben a videóban, 26:15-től: [link]?
Shazam, Google, SoundHound nem volt a barátom.
1 napos feltöltésnél és 200-300 kommentnél még kérdezni is megéri alatta! Úgy vettem észre, hogy 1000 hsz-ig azért még válaszolgatnak a válaszolgatós emberek... Ő is olyasféle, esetleg más csatornán akár (én már kétszer-háromszor kaptam tőle választ itt-ott!)!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Milyen dal szólhat ebben a videóban, 26:15-től: [link]?
Shazam, Google, SoundHound nem volt a barátom.
-
Csabesz7689
újonc
Senki se tudja a dal címét amit küldtem linket ? Régebben általában mindig tudták egyből itt a címeket..lehet haldoklik azóta a topic

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Az Azariahnak van a Pannónia száma, ami alapból nagyon nem érdekel, de a Radio1en talán a Lotfi Begi tol egy pörgősebb mixet női vokállal. Azt vajon fellelni valahol hallgatható formában? Google, AI, youtube nem segített.
Köszi -
anri-ur
tag
-
Csabesz7689
újonc
Sziasztok keresem ennek a dalnak a címét ,tud valaki segíteni ?
[link] -
ledgeri
nagyúr
-
bh
tag
Ha ez nem a fő google fiókod, maradhat, de ha az, akkor ilyesmire én inkább egy alapreges tresorit-ot, megatt használnék... google és a random jogdijjas tartalmak necces páros, különösen ha valaki nagyon benne van már a googleminden-ökoszistémában!
/
Scooter valami? A férfi angolul hablatyolannyira nem félek a dologtól, szerintem ez olyan minőség amit semmi nem ismer fel, google felismerőjét is próbáltam, az se adott rá semmit.
-
ledgeri
nagyúr
Ha ez nem a fő google fiókod, maradhat, de ha az, akkor ilyesmire én inkább egy alapreges tresorit-ot, megatt használnék... google és a random jogdijjas tartalmak necces páros, különösen ha valaki nagyon benne van már a googleminden-ökoszistémában!
/
Scooter valami? A férfi angolul hablatyol -
Aladdin
aktív tag
Ez a topik errol szol, itt minden zene ilyen
-
bh
tag
Gondoltam, viszont az ország az lehet stimmel, ott gyakori az ilyen esztétika.
Én mostanába a régi CD-kről kapartam össze zenéket, némelyiknek semmit nem dobott a zene kereső (MRA), viszont nem tudom azt beküldhetem e ide valahova feltöltve, szerzői jog ilyesmi
-
ledgeri
nagyúr
Neem... ezt már a feltöltés napján láttam, mert fel is vagyok iratkozva rájuk!!

Ha megtalálom beillesztem, mert boldog leszek mint a fene! -
bh
tag
-
bh
tag
Nekem is van egy 2013(+-1-2 év)- es videóklipp amit kb kívülről lejátszok a fejemben, de újra akarnám látni +hallni mert az nincs meg... Sajna ez nem jó memória nálam, hanem rögeszme
!
Csak hát még nem járunk ott, hogy belső kép alapján tudjak keresni. 2 chat-ai-t próbáltam, egyik nem értette, másik arról győzködött, hogy én másra gondolok.
Ha csak nem találom meg, mint elküldött facebook-link, vagy az emailjeim közt... akkor majd + 15 év múlva megkérdem a kirendelt robotom, vagy valami!
na jah, az ai sem ismer mindent, én filmet kerestem így de végül eljutott arra hogy már semmi info nem stimmelt azzal kapcsolatba amit kerestem
-
ledgeri
nagyúr
Nekem is van egy 2013(+-1-2 év)- es videóklipp amit kb kívülről lejátszok a fejemben, de újra akarnám látni +hallni mert az nincs meg... Sajna ez nem jó memória nálam, hanem rögeszme
!
Csak hát még nem járunk ott, hogy belső kép alapján tudjak keresni. 2 chat-ai-t próbáltam, egyik nem értette, másik arról győzködött, hogy én másra gondolok.
Ha csak nem találom meg, mint elküldött facebook-link, vagy az emailjeim közt... akkor majd + 15 év múlva megkérdem a kirendelt robotom, vagy valami!
-
JetiRulez
őstag
Műfajokban nem vagyok pro. Valami alternatív zene volt. Valami gépiesített füttyögés lehetett az alapja, meg volt benne valami kis zongorás klimpírozás.
Elég halvány már az emlék. Főleg, hogy - ahogy mondod - konkrétan minimum 20 éves emlék. Kiváncsi voltam a rekaciókra is.

Simán csak így lassan 4 év után újra beléptem PH!-ra és a kedvenc topic listán ráböktem, hogy mi volt itt az utcsó hozzászólásom.

-
bh
tag
-
JetiRulez
őstag
-
-igu-
veterán
udv,
Gondban vagyok, a Tidal kiszurt velem. Par napja talaltam ott egy muzsikat, felretettem kesobbi, melyebb viszgalat celjara, mostanra viszont eltunt (unavailable). Volt annyi eszem, hogy nem jegyeztem meg az eloadot...
Amit tudunk:
- magyar,
- tisztan elektronikus zene, kicsit Kraftwerk-es,
- a dal egy pusztulo (elpusztitott) vilagrol szol, sotet, borongos, mintha Csernobilban setalgatva elmelkednenk a remenytelen jovorol,
- monoton ferfihang adja elo,
- a zenekar neve "valamilyen valami" formatum (magyar szavak),
- a dal cimeben benne van a "varos" szo,
- a lemezborito fekete/egyeb sotet,
- nagyon nem radiobarat, erosen retegzene.es ugy remlik, hogy 2015-os album
Ezek alapjan valakinek van otlete, mi lehet ez?
-
-igu-
veterán
udv,
Gondban vagyok, a Tidal kiszurt velem. Par napja talaltam ott egy muzsikat, felretettem kesobbi, melyebb viszgalat celjara, mostanra viszont eltunt (unavailable). Volt annyi eszem, hogy nem jegyeztem meg az eloadot...
Amit tudunk:
- magyar,
- tisztan elektronikus zene, kicsit Kraftwerk-es,
- a dal egy pusztulo (elpusztitott) vilagrol szol, sotet, borongos, mintha Csernobilban setalgatva elmelkednenk a remenytelen jovorol,
- monoton ferfihang adja elo,
- a zenekar neve "valamilyen valami" formatum (magyar szavak),
- a dal cimeben benne van a "varos" szo,
- a lemezborito fekete/egyeb sotet,
- nagyon nem radiobarat, erosen retegzene.es ugy remlik, hogy 2015-os album
Ezek alapjan valakinek van otlete, mi lehet ez?
-
Dyno
veterán
-
coco2
őstag
Sziasztok! Youtube video hátterében valami phonk megy - a kommentekben nem találtam meg a címet
Valaki felismeri esetleg? -
ezmiez37
újonc
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni! Van egy szám amit nem találnók de befészkelt az agyamba
. Modern light zene amiben egy nagyon lágy női hang énekli hogy we are we are " blablabla blablala NOW(?). Ezer hála aki érti- tudja
-
Simivok
senior tag
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
a videóban hallható zenét keresem. Ez a Warren G - Regulate, viszont a 0:12-től hallható a különbség az eredeti verzióhoz képest, van ilyen magas tónusa...
Ami csalódás számomra, hogy múlthéten direktbe írtam a DJ-nek hátha ő megírja, azzal kezdtem a levelem hogy mai napig hallgatom ezt a mixet (fent van mixcloudon) és hogy mennyire jó. De még annyi választ se kaptam hogy bocs már nincs meg nekem......
Szóval gondoltam teszek egy próbát itt, hátha valaki tudja mi ez a kifejezett verziója a dalnak.
Köszi
Sziasztok
most ezt dobta ki a shazam:
[link]
viszont a tartalom nem érhető el, és nem is biztos hogy ez az... reménytelen?
-
Feketelaszlo
senior tag
Egyik videó linkje sem működik, de ha tudod, hogy Riders on the Storm feldolgozásról van szó akkor a WhoSampled oldalon rákereshetsz a sok száz lehetőség között. Stílus és évtized alapján talán le lehet szűkíteni néhány tucatra:
-
akyyy
senior tag
Közbe találtam egy nagyon hasonlót, bár szerintem nem az, de az is tetszik

Sean Finn – Riders On the Storm (Original/Club Mix)
Indecent Noise presents DISCO19 – Riders On The Storm (White Label)
Így a videókat priváttá tettem (nem tudtam már a hsz szerkeszteni) -
akyyy
senior tag
-
Pietrosz
addikt
-
Atomixx
aktív tag
NENA | 99 Luftballons [1983] -ra hasonlít.
Sugarloaf - Luftballon (HQ) official video
Irigy Hónaljmirigy - Neue Punk ist Borzalom
stb...Nena, a youtube kommentekben benne volt, de valalmi más magyar zene rémlett. Lehet olyan régen volt, hogy már behaluztam a dolgot
. Kellene csinálni sunoval
azért kösz
-
Aladdin
aktív tag
-
PitLee
őstag
NENA | 99 Luftballons [1983] -ra hasonlít.
Sugarloaf - Luftballon (HQ) official video
Irigy Hónaljmirigy - Neue Punk ist Borzalom
stb... -
Atomixx
aktív tag
-
Aladdin
aktív tag
-
Atomixx
aktív tag
Sziasztok,
a videóban hallható zenét keresem. Ez a Warren G - Regulate, viszont a 0:12-től hallható a különbség az eredeti verzióhoz képest, van ilyen magas tónusa...
Ami csalódás számomra, hogy múlthéten direktbe írtam a DJ-nek hátha ő megírja, azzal kezdtem a levelem hogy mai napig hallgatom ezt a mixet (fent van mixcloudon) és hogy mennyire jó. De még annyi választ se kaptam hogy bocs már nincs meg nekem......
Szóval gondoltam teszek egy próbát itt, hátha valaki tudja mi ez a kifejezett verziója a dalnak.
Köszi
ja, nem válasz - sry
Üdv
Van ez a régi C64 játékzene. A végén ami van az Zombie Nation - Kernkraft 400, de engem ez a rész érdekel 1:30-tól 1:43, valamilyen régi magyar ~96' zenére hasonlit, de nem ugrik be. [link]
thx -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
Sziasztok egy klipet keresek de nem találom sehogy. Sajnos a szövegből semmi nincs meg a dallambol se. Viszont a sztori végig megvan ez az egyetlen amin el lehetne indulni. Tehát adott egy irodahaz ahol dolgozik egy munkás megtetszik neki egy nő randira hívja de az elutasitja mert ő csak egy munkás. Ezután a pasi öltönyt bérel meg egy BMW x5 őt majd a parkoloban elutest színlel felsegiti a nőt aki nem ismeri fel és elmegy vele randira. Buliznak pezsgoznek hotelba mennek majd másnap reggel újra munkás ruhába találkozik a nővel aki ekkor ismer rá csak. Régebbi klip 90es 2000es évek és a kocsi rendszama talán ukrán. Köszi
ez mintha egy autókölcsönző cég reklámja lett volna (történetre én is emlékszem)
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Pietrosz
addikt
Sziasztok egy klipet keresek de nem találom sehogy. Sajnos a szövegből semmi nincs meg a dallambol se. Viszont a sztori végig megvan ez az egyetlen amin el lehetne indulni. Tehát adott egy irodahaz ahol dolgozik egy munkás megtetszik neki egy nő randira hívja de az elutasitja mert ő csak egy munkás. Ezután a pasi öltönyt bérel meg egy BMW x5 őt majd a parkoloban elutest színlel felsegiti a nőt aki nem ismeri fel és elmegy vele randira. Buliznak pezsgoznek hotelba mennek majd másnap reggel újra munkás ruhába találkozik a nővel aki ekkor ismer rá csak. Régebbi klip 90es 2000es évek és a kocsi rendszama talán ukrán. Köszi
-
batyuska100
senior tag
2:20 után ugyanúgy hallattszik az a 'sátáni kacaj'. Meg hát a zene címe...

Köszi!
-
pakfong
tag
Hali
Itt mi szólhat ami az első 10 másodpercben hallatszik?
Tudom nagyon rossz a minőség meg bele is kattog az index de azért hátha.
2013-as brit videó, gondolom valami drum n bass vagy jungle lehet, nem igazán vagyok otthon a műfajokban.
[link]2:20 után ugyanúgy hallattszik az a 'sátáni kacaj'. Meg hát a zene címe...

-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt mi szólhat ami az első 10 másodpercben hallatszik?
Tudom nagyon rossz a minőség meg bele is kattog az index de azért hátha.
2013-as brit videó, gondolom valami drum n bass vagy jungle lehet, nem igazán vagyok otthon a műfajokban.
[link] -
Rusher
őstag
-
ledgeri
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
-
Rusher
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Hi!
Tudja valaki mi az a dal, amivel kezdődik a video?
https://www.youtube.com/watch?v=NCKmPfySki4
Se dalszöveg részletek, se Shazam, semmivel nem tudtam megtalálni...
Köszi.

Üdv., Rusher
Ha le tudod szedni a thumbnail-jét akkor azon rajta van a teljes lista (indulás előtt pillanatra bevillant)!
-
Rusher
őstag
Hi!
Tudja valaki mi az a dal, amivel kezdődik a video?
https://www.youtube.com/watch?v=NCKmPfySki4
Se dalszöveg részletek, se Shazam, semmivel nem tudtam megtalálni...
Köszi.

Üdv., Rusher
-
De4d
őstag
Sajnos nem, szerintem sokkal újabb, elég "mai" slágeres, de szinte biztos hogy egy fiatal nő énekli, hangja alapján.
Valahogy ha meghallottam sose sikerült az egész dalt elkapni.
De a refrénnél biztos hogy van autotune.
A refrén pedig ilyesmi lehet ( elég egymáshoz hasonló, de más jelentésű szavakkal van)
Everybody stay (vagy say) hey hey hey
Talán utána pedig Nobody can wait (talán stay) megint hey hey hey
Ezek a nagyon egymásra hasonlatos kiejtésű szavakra épül.
Elég dallamos "energikus" szám, nem egy visszafogott, lassú. Olyan tipikus füllbemászó rádiós sláger. -
elistvan
őstag
Üdv.
A minap kihallatszódott a szomszédtől egy dal, ami valahonnan ismerős volt, főleg a zenei alap, ezért elég kiváncsi lettem rá. Amit kivettem abból a pár másodpercből amíg hallani lehetett a szöveget sajna nem találtam rá.
Irányadónak: Elég fiatal nő énekelt alatta, a hangja is elég ismerős volt, szerintem elég felkapott énekes nő lehet, szöveg a refrénben valahogy így szólt, everybody say, hey hey hey, teljesen rádiós pop zene, a refrénnél mint ha kicsi autotune is lenne.
Nem tudja esetleg valaki melyik dal lehet? Köszi.Esetleg ez?
-
De4d
őstag
Üdv.
A minap kihallatszódott a szomszédtől egy dal, ami valahonnan ismerős volt, főleg a zenei alap, ezért elég kiváncsi lettem rá. Amit kivettem abból a pár másodpercből amíg hallani lehetett a szöveget sajna nem találtam rá.
Irányadónak: Elég fiatal nő énekelt alatta, a hangja is elég ismerős volt, szerintem elég felkapott énekes nő lehet, szöveg a refrénben valahogy így szólt, everybody say, hey hey hey, teljesen rádiós pop zene, a refrénnél mint ha kicsi autotune is lenne.
Nem tudja esetleg valaki melyik dal lehet? Köszi.Senkinek nincs tippje?
Azóta lett plusz infóm, ha valakinek van tv2 előfizuja
Az álomotthon mostani adásában hallható volt ez a dal 5 évad 4. rész. -
ledgeri
nagyúr
Itteni háttérzene érdekelne sajna eleje rossz, aztán hamar vége szakad (ishowspeed videó, annak akinek böngészési elvei vannak
) -
G@ben
addikt
Az AI azt írja
A pontos információ alapján a "Picotto Mix" a "The Trance Zone" kiadások között Mauro Picotto "Best Of" válogatáson jelent meg, amelyet a ZYX Music adott ki. A kiadás éve 2007, és ZYX 21225-1 katalógusszámon ismert.
Az meg elvileg ez
https://www.discogs.com/release/24465488-Mauro-Picotto-Best-Of
ezen két Komodo remix is szerepelKomodo (Megavoices Claxixx Mix)Remix – Megavoices
Komodo (Klaas Remix Extended)Remix – KlaasMauro Picotto – Komodo számából hivatalosan legalább 6 remix készült, amelyek közé tartoznak a következők: Megavoices Claxixx Mix, Tea Mix, Megamind Remix, Saccoman Mix, Alternative Mix és Picotto Mix. Ezen felül készült egy Klaas Remix Extended is, valamint egy KIMMIC Mix, és számos más bootleg és feldolgozás is létezik, beleértve a MATTN x Djs From Mars közös remixét is.
Hogy ezen az albumon mi a "The Trance Zone" azt nem tudom, de hiszek neki
Én is kérdeztem az AI-t, nem igazán találta, sajnos ezek sem azok. 3:40 hosszú egyébként.
-
PitLee
őstag
Az AI azt írja
A pontos információ alapján a "Picotto Mix" a "The Trance Zone" kiadások között Mauro Picotto "Best Of" válogatáson jelent meg, amelyet a ZYX Music adott ki. A kiadás éve 2007, és ZYX 21225-1 katalógusszámon ismert.
Az meg elvileg ez
https://www.discogs.com/release/24465488-Mauro-Picotto-Best-Of
ezen két Komodo remix is szerepelKomodo (Megavoices Claxixx Mix)Remix – Megavoices
Komodo (Klaas Remix Extended)Remix – KlaasMauro Picotto – Komodo számából hivatalosan legalább 6 remix készült, amelyek közé tartoznak a következők: Megavoices Claxixx Mix, Tea Mix, Megamind Remix, Saccoman Mix, Alternative Mix és Picotto Mix. Ezen felül készült egy Klaas Remix Extended is, valamint egy KIMMIC Mix, és számos más bootleg és feldolgozás is létezik, beleértve a MATTN x Djs From Mars közös remixét is.
Hogy ezen az albumon mi a "The Trance Zone" azt nem tudom, de hiszek neki
-
G@ben
addikt
-
ledgeri
nagyúr
-
G@ben
addikt
-
Chris0321
veterán
A Shazam nem ismeri fel?
-
G@ben
addikt
Mauro Picotto - Komodo egy változatát keresem. Megvan mp3-ban, de szeretném veszteségmentes formátumban is beszerezni, ahhoz viszont tudnom kellene, hogy ez pontosan milyen mix. Fel szabad tölteni valahová az mp3-at, hátha valaki felismeri vagy tiltott?
-
De4d
őstag
Üdv.
Nem tudja esetleg valaki melyik dal lehet? Köszi. -
PitLee
őstag
nem emlékszem pontosan, foszlányok vannak, 1 női szereplője volt, hálóing szerű ruha, táncikálás, talán hálóingben volt, a vége a reklámnak pedig az volt, hogy belekortyolt a kávéba, csak zene volt, semmi párbeszéd, emlékeimben Tschibo/Nescafe reklámként él a szlogen miatt a végén, de nem mondom 100%-ra
-
Fáraó
őstag
nem emlékszem pontosan, foszlányok vannak, 1 női szereplője volt, hálóing szerű ruha, táncikálás, talán hálóingben volt, a vége a reklámnak pedig az volt, hogy belekortyolt a kávéba, csak zene volt, semmi párbeszéd, emlékeimben Tschibo/Nescafe reklámként él a szlogen miatt a végén, de nem mondom 100%-ra
És a nő telefonszámát szeretnéd, ugye?
-
papikpatrik
újonc
-
Tomasz72
aktív tag
-
elistvan
őstag
Ez az utolsó nem Dua Lipa hanem Scooter nem? Mégpedig a How much is the fish.
-
Tomasz72
aktív tag
Van ám egy munkássága a drágámnak...
Kedvencem az oldalról! Csuda dolgok vannak...
-
zseko
veterán
Dua Lipa fél munkássága innen-onnan összelopkodva
A cikkben nézd meg az 1. videót.Köszi, ez volt az, végre nem idegesít
Tudtam én hogy lopta valahonnan, de az durva hogy a a 2020-as slágerei gyakorlatilag mind ilyen - és alig titkolt - lenyúlások
-
coco2
őstag
-
pakfong
tag
Dua Lipa fél munkássága innen-onnan összelopkodva
A cikkben nézd meg az 1. videót. -
zseko
veterán
-
coco2
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok!
Egy régi reklám zenét keresek kb 2012-2015 között mehetett a tv-ben, kávé reklám volt, nem emlékszem, hogy milyen de az akkori nagyon közül valaki(Tchibo, Nescafe, Nespresso, stb.)
Sajnos már tényleg nem nagyon emlékszem rá viszont van egy mai zene, aminek a dallama nagyon erre a zenére emlékeztet: Kenya Grace - Strangers
Örök hálám, ha bárki tud segíteni!Mi volt maga a reklám (vizuálisan)?
-
papikpatrik
újonc
Sziasztok!
Egy régi reklám zenét keresek kb 2012-2015 között mehetett a tv-ben, kávé reklám volt, nem emlékszem, hogy milyen de az akkori nagyon közül valaki(Tchibo, Nescafe, Nespresso, stb.)
Sajnos már tényleg nem nagyon emlékszem rá viszont van egy mai zene, aminek a dallama nagyon erre a zenére emlékeztet: Kenya Grace - Strangers
Örök hálám, ha bárki tud segíteni! -
enginev3.0
félisten
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Nagyon keresek egy magyar UG dalt (2000-es évek), de sajnos nem találom, a zene intrója a következő:
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
Kérlek írjátok meg, ha nektek eszetekbe jut! Köszönöm!
megvan, Heii Pletykaak-Tank

-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Nagyon keresek egy magyar UG dalt (2000-es évek), de sajnos nem találom, a zene intrója a következő:
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
Kérlek írjátok meg, ha nektek eszetekbe jut! Köszönöm!
-
batyuska100
senior tag
Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official Video)
Köszi!
-
MMIX
addikt
Hali
Bocsi a Gen Z humorért, de valahonnan nagyon ismerős a zene és nem találom meg sehol.
[link]
Shazam azt írja hogy Nelly Grant - She's Down to Ride de ilyen zenét nem dob ki semmi, pedig mintha régebben a rádióban is szólt volna vagy valami.Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official Video)
-
batyuska100
senior tag
Hali
Bocsi a Gen Z humorért, de valahonnan nagyon ismerős a zene és nem találom meg sehol.
[link]
Shazam azt írja hogy Nelly Grant - She's Down to Ride de ilyen zenét nem dob ki semmi, pedig mintha régebben a rádióban is szólt volna vagy valami. -
elistvan
őstag
-
elistvan
őstag
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv,
Radnóti - Péntek című versének keresem egy feldolgozását, sajnos nem tudom az előadót. Pár éve talán a Rockmaraton vagy más fesztivál reklámjában hallottam az első versszakot (lehet, hogy a fesztivál szignója volt). -
olaszos33
csendes tag
Sikerült azóta megtalálni?
Én is ezt hajtom
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Esetleg tudná valaki, hogy a HírTV "Vezércikk" című műsorának a beharangozója alatt melyik (metál) zenekar, melyik száma szól? Vagy ezt is csak külön a műsornak csinálták?
Köszi!
-
Fecogame
veterán
Shazam és a YT videó leírása sem segített. Melyik zene lehet ennek a YT shortnak a 2. felében?AHA Music Chrome kiegészítő segített
-
Chris0321
veterán
-
flymi
addikt
-
Chris0321
veterán
Hello.
A Shazam szerint Adam: Zhurek. -
flymi
addikt
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy cudar régi zenét keresek, valószínűleg top hits volt a saját korában, a dallama érzelmes volt, úgyhogy lehet nem is 80s hanem inkább 70s. Magas hangszínű női énekhangra emlékszem a refrénből, ahol "don't fire" ismétlődött legalább 2-3x.
Chatgpt azt mondta rá keressek rá a "don't fire me", 1971, the stylistics előadásában, de még csak lyrics-et sem találtam tőlük (akár abból ellenőrizni tudnám).
Ha valakinek van tippje a fenti leírás alapján, minden ötlet érdekel. És persze: honnét szokás régi dalokat előkeríteni?

-
pakfong
tag
-
olaszos33
csendes tag
-
batyuska100
senior tag
-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt 0:15 és 0:50 között mi szól?
[link]
Shazam csak annyit ír hogy Intro, de hogy ki az előadó azt nem tudom. -
-secret-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
-
21028 - 20901
21028 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Vezetékes FEJhallgatók
- Onimusha: Way of the Sword
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Beszámítás! Új GIGABYTE AORUS XTREME WATERFORCE RTX 5080 16GB videokártya 3 év 27% akár részletre!
- Apple Mac Pro (Late 2013) Xeon 4-Core / 32GB RAM / 256GB SSD / D300

!
Valaki felismeri esetleg?