Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nekem az is megfelelt volna, ha nem tudják javítani, hogy legalább kiadnak hozzá egy forrást, hátha bárki más meg tudja oldani, ami nekik nem ment, Valószínűleg reménytelennek érezték és valami normálisabb megoldást kezdtek el kidolgozni... Vagy éppen nem, erre nekem nincs rálátásom. Ebben a formában viszont sok értelme nem volt.
-
-
feelurself
aktív tag
Fél matt ? Hát, van elképzelésem milyen lehet és szerintem egy egész elfogadható alternatíva.
T-mobilban lehet kapni GXI-re fóliát. 2 db van a dobozban: egy fényes és egy full matt amik közül most épp a fényeset használom, de nem eszi a koszt. tehát nekem egyelőre megteszi. (azért kipróbálnám a félmattot is)
(#12280) apeelme: Ezer hála !
-
Keeperv85
nagyúr
Ha nem tudsz érveket felsorakoztatni, akkor ne bocsátkozz vitába! Egy vita azon bukik a legnagyobbat, ha se érvek se ellenérvek nincsenek. Én tudom, hogy az ilyen kerekeket miként kell kezelni. Magasan nem érdekel, hogy mit talál meg a Google vagy mit nem. Egyébként meg: vagy 100-ször lett levéve a hátlapom, nyikorgott már ez is. Ezt megcsináltam, a többit meg lesz@rom, azt csináltok vele, amihez kedvetek van. Tőlem vihetitek vissza, cserélgetni.
-
ko9
addikt
#
# TWEAKS
#
# Disable surface dithering to improve image quality
persist.sys.use_dithering=0 - ez CM7 specifikus, semmit nem ér itt
# Optimize battery life
wifi.supplicant_scan_interval=180
pm.sleep_mode=1 - ICS kódban nincs benne, és egyébként is csak MSM kernelekre vonatkozott régen
ro.ril.disable.power.collapse=0
# Decrease delay returning from call black screen
ro.lge.proximity.delay=25 - szintúgy, nincs benne a kódban
mot.proximity.delay=25 - Régi Motorola ROMoknál volt értelme, itt nincs benne a kódban
# Increase overall touch responsiveness
debug.performance.tuning=1 - utoljára 2.3.6-ba volt értelme, ICS kódba nincs benne
video.accelerate.hw=1 - szintúgy, ICS kódba nincs benne
# Helps scrolling responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150 - nem ér semmit
# Enable hardware acceleration (render UI with GPU)
debug.sf.hw=1
# Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=1 - ICSben ez 6-ra van fixálvaA maradéknak nem néztem utánna, bővebben ezt nézd át: [link] és [link]
-
atillaahun
veterán
Köszönjük szépen, én már be is hegesztettm őket, meglátjuk holnap hogy fog viselkedni.
Olyan tweak-et kellen még összekukázni valahonnan ami a rezgést hosszát állítja ms-ben az érintésvisszajelzéshez.
Bár valamelyik LG-s CM10-ben benne volt az, remélem megtalálom.Meg a háttérfolyamatok korlátozásának alapértékére lennék még kíváncsi, erre is van egyébként valami kód.
-
Robbertho
aktív tag
Nekem is pontosan ugyanilyen kártyám van. Taiwanból rendeltem eBay-en és már volt pár levélváltásom a SanDisk supporttal is, aminek következtében az derült ki, hogy eBay és Taiwan ide vagy oda, eredeti kártyám van
Hasonlóakat mérek a CrystalDiskMarkkal mint te, ami végülis szerintem teljesen jó, főleg a kártya árához és kapacitásához képestEgyetlen problémám van vele, egy nagyobb file másolása közben sokszor leesik a sebesség 0-ra, s majd 5-10 mp múlva folytatja csak az eredeti sebességgel. Ezt filemérettől függően többször is megcsinálja. Tehát megy 10-12 MB/s-mal a másolás, majd megáll, vár kicsit, majd folytatja 10-12-vel megint. Emiatt egy teljes h2testw tesztet se tudtam végigvinni, mert valahol 16 GB után megáll a másolás, és utána kb. gigabájtonként megáll ha folytatni próbálom (gondolom ugyanez a probléma, csak nem tudja valamiért folytatni a másolást).
Az nem lehet, hogy 16 GB-nyi memória van 2x megcímezve,egy azért mert nem hamis, másik pedig, mert volt már tele a kártya és nem vesztettem adatot.
Teljes felület tesztre nem volt még időm, mert eladtam a régi kártyámat. A h2testw-t próbálgattam, de utána inkább elkezdtem használni a kártyát.A hiba csak akkor fordul elő, ha írok a kártyára, olvasáskor stabil 20MB/s, és nem esik le soha a sebesség.
Próbáltam a Next ROM SD kártya csatolásával és SD olvasóval is, és ugyanez a hiba. HD videó felvételekor nem tapasztalok azonban problémát, több száz megányi felvétel is akadás mentesen kerül rögzítésre.
Kicsit zavaró dolog ez, nem egetrengető, csak kíváncsi vagyok találkoztatok-e már ilyen problémával vagy neked produkál-e hasonlóakat.
-
-
Robbertho
aktív tag
Elvileg, ha tápellátásos MHL adaptert használsz, minden HDMI bemenetes eszköznek működnie kellene vele.
Az olyan eszközök, amik az MHL-t is támogatják, tápellátást is fognak tudni adni a telefonnak, nem kell külön töltőt rádugni az adapterre.
A HDMI-DVI átalakítás pedig megint csak elvileg egy egyszerű átalakítóval megy, de írok részletesebb beszámolót, ha megkapom a HDMI kábelemet végre.
Ami tulajdonképpen azt fogja jelenteni, hogy elmondom, hogy DVI-os monitorral működik-e, mert HDMI-s TV-m nincsen. -
Keem1
veterán
"hogy jön ki a 70? miért nem 80?"
Matek...
1 standard sms 160 karakter, 1 karakter 7 bit, tehát összesen 1120 bit egy sms kapacitás.
Ha Unicode az sms, akkor egy karakter 16 bit, 1120/16 = 70 karakter
A csatorna áteresztőképessége azonos, csak a karakter leírása változik = hány bittel kell leírni egy karaktert. -
kelzsoca
félisten
az egyébként aggasztó, hogy pont egy romcsere után
Olvassuk el újra az adott hozzászólást:
Sziasztok!
Ma amikor újraindítottam a telefont megváltozott a kijelző felbontása, olvashatatlan/alig olvashatóak a szövegek is.
Azóta próbáltam újraindítást, gyári adatok visszaállítást, semmi sem hatott rá.
Már az Intel logo is "mákos" bootolásnál.
Valakinek valamii ötlet?Majd ezután, egy másik usernek adott válasza:
Gyári rom volt, felraktam a ZTE Grand X IN :: Hope romot custom recovery-ével, de nem változott semmi
Tehát kérlek, ne írj olyat, hogy ez a custom rom miatt történt!
Köszönöm. -
rizso
addikt
Nem tudom minek hívják, csak feltűnt (a korábbi telefonjaimnál eddig nem tapasztaltam ilyet). Legjobb mikor a teljes kijelzőt így éri a napfény, és pl. az ujjammal csinálok egy kis árnyékot egy résznél, és tök olyan, mintha az árnyékos részen kívül befolyt volna a kijelző
SteelRain: én is néztem, de nem vagyok benne biztos, hogyha csak 600MHz-re van állítva, akkor nem pörög 1600-on, ha kell a kraft (mert eddig nem vettem észre teljesítménybeli különbséget a különböző frekvenciákon). De ezt majd megmondja egy olyan, aki ért is hozzá...
-
Keeperv85
nagyúr
Ez nem fog menni, ugyanis a Superuser hírből sem ismeri az x86 su binárist, a teló meg az ARM verziót nem.
Viszont a készüléken van 3e recovery, ami manuálisan is használható. Már csak egy megfelelő bináris kéne, meg az azt kiszolgáló progi (...meg nekem egy készülék, amin meg tudnám próbálni...).
-
Keeperv85
nagyúr
Hogy ne lenne. Nézz csak meg pl. egy U-boot kernelt hexa editorral. Ott van az elején egy számsor:
0x27051956
Ez az U-Boot kulcs. Ha ezt megtalálja a megfelelő program, akkor tudja, hogy U-Boot képfájlt kell feldolgozni. (pl. a recovery, vagy a bootloader).
Ha most ebben a kernelben ilyen nincsen. Sem a zImage-nél megszokott 0x414E44524F494421 ("ANDROID!"), tehát nem tudom mivel van összecsomagolva, vagy hogyan. Lehet akármilyen speciális lzma, akár egyedi módosítás is, vagy totál más algoritmus (Többnyire lzma szokott lenni az alap).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest