- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
Peter_Pan #10310 üzenetére
Tuti hogy valami játék kavarhat be neki. Nekem egyetlen egy volt eddig, akkor is egy halom program meg játék volt telepítve a telefonon. De mostanában inkább arra törekszem hogy minnél kevesebb legyen, és a probléma megszűnt. Nem akarom elkiabálni, de eddig még képernyőfagyásom se volt.
Viszont az SD-m rakoncátlankodik mert a telefon szerint 10giga foglalt az SD kártyából, pedig csak 8 gigás.
Most fogok nekiugrani a formázásnak. -
Winchester95
őstag
válasz
Peter_Pan #10280 üzenetére
Te se gondoltad komolyan hogy idejössz kioktatni hogy én mit vegyek meg mit nem!
Az ötletedet tartsd meg magadnak nagyon mélyen!
Teljesen másról beszélsz mint ami a téma.......
Mi lenne ha máskor írnék akkor mostantól te nem is válaszolnál rá?
Ezt a stílust nagyon nem szeretem amit produkáltál.Még ha kissé árnyaltan is tetted. -
kelekyle
őstag
-
xSide
őstag
-
atillaahun
veterán
válasz
Peter_Pan #10230 üzenetére
Megtisztítottam a most a lencsét, tényleg elég zsíros volt, de úgy látszik nem volt hozzá köze. Most kipróbáltam a Camera ICS-t is, azzal pont ugyanilyen minőséget csinál, a Camera Zoom FX-el kb. dupla ilyen homályos lett, pedig makró és végtelen fókusszal is próbáltam. A scannelős cucc meg durván kifehéríti, ami szöveg esetén tényleg olvashatóbb lesz, de más képnél ez inkább hátrány.
Ami a gyenge fényt illeti meg gondoltam ezért van benne a vaku, hogy este is lehessen fotózni.
A közelséget látod te is a képen, kb. 25 centinél még nem lehet ilyen gondja.Na mindegy mára már nem szenvedek vele többet, holnap úgyis viszem vissza, csak remélni tudom hogy a következő használhatóbb lesz.
Valaki nem tudna mutatni este vakuval fotózott szöveget hogy nála milyen lesz? Csak a különbség miatt érdekelne.
(#10231) Canonfan
Melós WiFi-n naponta többször, itthonin hetente többször.Más.
Nah úgy látom egy következő szavazás alkalmával a forgatás, kamera és rezgőmotor hibákat is fel kellesz vennem a hibalistába. -
kelzsoca
félisten
válasz
Peter_Pan #7725 üzenetére
ez a macedón ROM kissé összezavart. Odaát le is írtam, hogy az csak B02-es, vagyis korábbi változat mint a B04-es.
Feljebb már mondtam, hogy nem szentírás, főleg nem globálisan ez a bxx számozás, jelenleg a Macedóniai szoftver a legfrissebb minden téren.
(#7724) Torento
Ami még ellene szól,úgy vagyok vele ha az lenne a jobb csak azzal adták volna ki a telefont nem?
A B03, ezzel jött ki a GXI és a Macedón szoftver között hónapok teltek el, és közben számtalan hibajavítást el tudtak végezni, ráadásul a legtöbb hiba csak a végfelhasználóknál jön elő, és mint tudjuk tökéletes szoftver nincs.
-
-
Coolmat
őstag
válasz
Peter_Pan #4677 üzenetére
Leszedtem most iziben, de el kell szomorítsak mindenkit: nem változott benne semmi, build.prop alapján ez ugyanaz a B04-es ROM. Abban tér csak el az előző ZIP-től, hogy itt már eleve update.zip-ként csomagolták be, és telepítési útmutatót is aktualizálták (ha ez érdekel valakit, itt meglesheti).
-
M0RGI
őstag
válasz
Peter_Pan #4666 üzenetére
Nem azt mondtam hogy alkalmatlan, csak azt, hogy nem illene ilyen hibát csinálnia egy készüléknek manapság. Nekem ez az igényem, mert rengeteg hívást bonyolítok egy nap, más meg együtt tud élni vele. Másnak meg mondjuk egy telefon kijelzője túl kicsi (most csak mondtam valamit).
És még egyszer mondom, hogy nem fikázok, csak próbálok valami megoldást találni rá, mert ez a telefon jelenleg a legjobb ár-érték arányú készülék a piacon és kár lenne nem ezt választanom csak mert egy ilyen hiba van.
(#4668) : Ezért írtam úgy, hogy végre talán valami összefüggés.
-
-
alien19
tag
válasz
Peter_Pan #4405 üzenetére
Csak a mappa tartalma látszik duplán. Pl minden képem 2x van a galériában.A quickpicben és a fájlkezelőben minden csak 1x van. Ugyanez a helyzet ha pl. csengőhangot akarok beállítani.
Úgytűnik eddig a duplikálásnál háromból háromszor samsung memória kártya van a készülékben... Többek között nekem is...
-
szponzor
senior tag
válasz
Peter_Pan #4345 üzenetére
Vergődök? Megosztottam a tapasztalataimat, mint ahogy más is ebben a fórumban. A recsegő hangot le lehet írni 80-szor, de én nem írhatom le a saját problémámat?
Tudom, hogy bárki írhat rá, ahogy mondtam is, de ismét leírom, hogy nem a gagyi app-ok vannak a telefonon, de akkor itt a teljes lista: Adobe Reader, Android Lost Free, App Lock, Dictionary German Hungarian, Dropbox, ES File Explorer, Facebook, Gmail, Google Play Music, Google Reader, Google Translate, Google+, Koin, Opera Mini, Opera Mobile, Skype, TV24, Youtube...gondolom abban talán egyet értesz, hogy ezek nem gagyi programok.A) Felteszem minden progit, el is indítom őket és csak rá 3 napra jelentkezik a hiba?
B) Ez a modell? Konkrétan ez a darab inkább, nem? Nem a modellel van bajom, jó telefonnak tartom ennyi pénzért, arról nem is beszélve, hogy a pénzt meg amúgy sem adják már vissza.Ettől függetlenül köszönöm a tanácsot, újra fogom majd rakni a ROM-ot.
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4034 üzenetére
Megcsináltam.
A telefonon a szinkronizáció dobott egy "Túl sok címtár törlés" hibát.
Ha rányomok akkor az elábbi olvasható:
"A szinkronizálás elérte a ..(itt a vége nem látszik)
320 törölt elem van a Címtár szinkronizálásánál, a xy@gmail.com fiókban."
Válaszhatok hogy törlöm őket. (Ezt nem értem pontosan, töröljem a törölt elemeket?)
Vagy visszavonom a törlést.A törlést választottam, nem történt semmi, az értesítés még egy darabig ott volt aztán eltűnt.
Viszont a kontaktokat úgy néz ki átmásolta a telóra.Úgy néz ki megoldódott, köszi még egyszer.
Még egy uccsó kérdés aztán végeztem:
A telefonon belül érdemes a kontaktokat a gmailes fiókban hagyni, vagy másoljam át a telefonra?
Van valami előnye ha a telefonon használom őket? -
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4034 üzenetére
Koszonom, hazaerve kiprobalom.
Viszont sajnos a 'torlesre megjelol' funkcio tovabbra se mukodik, 'nincsenek nevjegyek' hibauzenetet dob.
Egyenkent tudok csak torolni.Masik pedig, hogy a tenefonra 65 nevjegyet mutat a memoria foglaltsag, pedig egy sincsrajta.
(Bar erdekes modon, a gorgetosavon a kis kek pocok nem legfelul van, alrebb tudom huzni, gorgetni nem, es nem latok semmit.) -
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4018 üzenetére
Erre igennel válaszolok. Ehhez képest mégsem ezt teszed, hanem a bekapcsolt szinkronizáció mellett ezt:
PC-n megcsinaltam a Google fiokot. Epp meloban vagyok, nincs kabel/wifi stb. tehat nem tudok telorol a gepre csatlakozni. Ezert maradtam a szinkronizacional, ami alabol ki van kapcsolva, manualisan inditottam.Szerinted a szinkronizáció nem azt jelenti, hogy mindent feltölt a telefonról, ami addig nem szerepelt gmail-ben ÉS fordítva??
Pontosan, ezt gondoltam. Hogy ami szerepel a gmailben de a telon nem, azt atmasolja. Ehhez kepest letorolte onnan is ahol megvolt.akkor szerinted mi a helyes működés eredménye?
A helyes mukodes alatt azt ertenem, hogy ami hianyzik az egyikrol, de a masikon megvan, az atmasolja.
Illetve logikusnak tartanam azt a lehetoseget, hogy megadhassam, melyiket igazitsa melyikhez.@tonyqa23: Koszi a tippet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Peter_Pan #4023 üzenetére
Hát nem tudom azt működésnek nevezzem-e.. keresni sem tud...
A kernelről nem tudok nyilatkozni igazán, mert egy nagyon fontos dolog nincs meg belőle.
@Robbertho:
HA BCM4330-as van benne, akkor, HA hardveresen is ki van építve ÉS még lenne kernel driver is ÉS még lenne egy olyan modder is, aki képes felprogramozni, akkor: igen, menne. (Én magamat nem kvalifikálom erre a szintre, messze nem...)
-
-
tPedro_
őstag
válasz
Peter_Pan #4000 üzenetére
Koszi.
Gmailben kitoroltem a felesleges nevjegyeket.
Szinkronizalaskor hol tudom megadni hogy melyiket igazitsa melyikhez?Eloszor ki akartam torolni a telefonon is mindent, de a 'torlesre megjelol' opcio azt mondja, hogy nincsenek nevjegyek a telefonon. Csak egyenkent tudom tolorni oket.
Na egyszer csak sikerult, kitorolni a telorol, de aztan szinkronizalaskor kitorolte a gmailrol is.Ugy latom ezt meg gyakorolni kell.
-
GDanii
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3825 üzenetére
Köszönöm a tippet, a hiba ritkult de nem múlt el így végül visszavittem és pont ott is előjött.
Azt mondta a srác, hogy ezek után csak az aksit tudja holnap megnézni, hogy jó-e de amúgy cserekészülék, mert ezt a típust nem javítják. Ez esetleg érdekes lehet mindenkinek, szóval a gari lejárata előtt meg lehet próbálkozni apróbb hibával is... -
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3798 üzenetére
OK, nem akarok vitázni, legyen így.
Ezek szerint csak rosszul írja ki a töltés típusát, de jól kezeli. Tehát csak egy szépséghiba, amit remélhetőleg majd javítanak.
Ez nekem így oké, megnyugodtam.Eredetileg azért írtam,mert azt hittem csak az én telómnak van baja és holnap lejár a három nap.
(Robertho számait akkor még nem láttam, amikor válaszoltam neked) -
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3793 üzenetére
A valódi kérdés az, hogy csak nem írja ki, hogy hálózatról tölt (ahogy egyébként minden más telefon, amit eddig láttam), de azért 1000mAh-val tölt (vagy amennyit a töltő ad), vagy
azt hiszi mindig, hogy USB-ről tölt és így nem vesz fel 500mAh-nál többet.Remélem így világosabb mi aggaszt.
Pl: a Rendszerbeállítások->A telefonról->Állapot mindig mutatja a töltés típusát:
Töltés(AC) <-> Töltés(USB)
Régebbi Androidokon is.
Nálam ez USB mindig.Ja és még valami: Van bárki, akinél nem USB-t ír??
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3794 üzenetére
Az áramerősség értékek csak becslések
Nem baj az, ha visszavesz, tegye csak a dolgát, de egyébként az is furcsa lenne szerintem (ha valós értékek lennének), hogy olyan hamar kisebb töltőáramra kapcsol.
Egyébként a kép lényege csak a 23->100% idő kinyerése volt, hogy 3 óra
Ma este tesztelem minden offon lesz, kíváncsi leszek. -
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3789 üzenetére
w333: Időjárás alkalmazás kettő van, a widget 6 óránként frissít vagy ébresztéskor, a másik pedig naponta (bár ez utóbbit nem tartom már meg sokáig, mert felesleges is). Task killert nem használok
Peter_Pan: Az övéről sajnos nincs, nincs is feltelepítve az alkalmazás, talán a hét során, ha a probléma még fennáll, megkérem, hogy tegye fel ő is. Az oké, hogy a számolása is sokszor becslés, ezt abból is lehet tudni, hogy ha kihúzod mondjuk 60%-nál, akkor hamar lecsökken, mondhatni beáll a valódihoz közelebbi százalékhoz. Azonban a 100%-ot jól meg tudja mondani, hiszen a töltés kikapcsol, így a 3 óra az 3 óra :\ Nem volt kikapcsolva a telefon, elvileg csak aludt.
Más: most végeztem egy rövid kis tesztet, töröltem a CpuSPY előzményeit, és elaltattam a telót. 7 percből összesen 2-t 600 MHz-en, 5-öt pedig mély alvásban töltött. Lehetséges akkor, csak egyszerűen sokat használnám a telefont így az elején?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3783 üzenetére
No, hogy legyen egy képünk az egészről:
Egyik este 23% körül tettem fel a telót töltőre 2:30 perckor. Nyilván hozzá sem értem, mert aludtam, és így ezt produkálta:
3 óra alatt sikerült felérni 100%-ra :\
Egy hibamentes magyarázat lehet a problémára, azt pedig szerintem a CPU Spy magyarázza meg:
Rövid intervallum, de hosszabbnál is ilyen volt.
Ezek szerint, valami ébren tartja. -
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #3592 üzenetére
Kingmax 8GB Class6 - ezen mennie kell a FHD videónak. És most egy kis töltés után ment is, nem akadt meg, folyamatos lett a videó! De esetleg ha valakinek olyan 20% alá esik az akksi, és a frekvencia vezérlés "ondemand" módban van, az tesztelhetné, hogy nála is romlik-e a FHD videó folyamatossága (főleg a gyors mozgásoktól, hirtelen rángatásoktól)
Én is tesztelném, de nemrég töltöttem fel a sajátomat 100%-ra, és elég komoly kihívás lenne most számomra lemeríteni
-
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3580 üzenetére
Jó hogy megláttalak, mondok még valami érdekest a GPSről:
Na szóval ahogy tegnap nyomtam egy Check-In-t Facebookra, a szomszédom rákérdezett, hogy hogyan kerültem oda, mert ő ott lakott 10évig, tavaly költöztek ide Írországból.
Szóval, hogy milyen jelet fog a GPS, arról tippem sincs ... -
Badboys
őstag
válasz
Peter_Pan #3567 üzenetére
Szerintem az antenna mindenképpen kell,de lehet,hogy nem így van. Itt úgy írta,csak a kapott tagokkal működik és másikakkal nem is kompatibilis mármint másik készülékekével. Legyen szerencsétek. Azért írtam,hogy az antenna fontos hozzá mert az veszi a jelet a tagekről. Meg hát a párosítás miként jön létre nélküle?
-
Coolmat
őstag
válasz
Peter_Pan #3539 üzenetére
Nálam B04-en is fut az NFC szolgáltatás, gyári feladatkezelővel mutatja, le sem lehet állítani vele, a BT menüben viszont nekem sem jön elő az érintéssel párosítás menüpont, úgy emlékszem ez B03-nál sem volt ott nálam. Szvsz akkor lenne értelme ennek a szabványnak, ha lehetne használni fizetésre is (lásd pl. PayPass kártyák), vagy tömegközlekedésen jegyként/bérletként használni (talán Japánban működik már ilyen) stb. Arra hogy két telefont összepárosítson az ember szerintem tök felesleges, a sávszélessége meg úgyis maximum névjegyek átküldését teszi lehetővé.
Kicsit visszatérnék a hívás recsegős problémához: azt tapasztaltam, hogy ha T-Mobileost hívok, akkor az elejétől a végéig tökéletesen hallható vagyok a másik oldalon is (több perces hívásoknál is), viszont pl. ha édesapám hív (Telenoros) akkor a hívás elején pár mp-ig nem érti mit mondok, és közben is néha előjön a probléma, sőt, néha én is rosszabbul hallom őt, és a saját hangom is visszhangzik a másik oldalról (nem volt kihangosítva). Szerintem ez inkább hálózati probléma lesz.
-
petike2014
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3517 üzenetére
Van két nfc-s telefonom, de nem sikerült átkülden GXI-re semmit..., érdekes,h a feladatkezelőben benne van, sőt az antenna kivezetés helye is megvan, csak le van vakítva (hátlapon). Térerő gondom visziont nekem is van/volt, olyat csinál ha asztalon van 1 indikátor világít, bekapcsolom a wifit elkezdek netezni és egyszercsak ki x-el és pirosan villog 1-2 mp-ig majd újra van, és ezt eljátsza úgy 20-30 mp-enként. Ahol kicsit jobb a térerő ott csak térerőt vagy még azt sem veszít. Tehát mintha a wifi bezavarna a radio antennának.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Peter_Pan #3462 üzenetére
Szia Peter_Pan!
Hát egy teljes gyáribeállítások visszaállítása segített neki, törölt mindent SD-ről, meg telefonról.. Igaz appokat meg a névjegyeket visszakellett tennem, még jóhogy myPhoneExplorer -rel csináltam mentést előtte.. De megjavult, sőt updateltem a facebookomat, és ugyanúgy megy..
Ott volt a hiba, hogy Facebook for Android appba mikor rámentem a "Check In" -re, beadta a helyeket ugye ami körülöttem van, vagyis környékembe, de rányomtam 1re, és nem adta be a postot ahol bejelölöm h kivel vagyok, meg írok hozzá valamit, hanem ugyanott maradt.. Vissza nyílra rámentem, akkor beadta de ha Post -olni akartam facere akkor A(z) facebook alkalmazás sajnos leállt. és kifagyott..
Gyári visszaállítás jót tett neki
Köszi a tippet!
-
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3476 üzenetére
Köszönöm, megnéztem. Az Androsensor szerint az Accelerometer, a Gyroscope és a Meagnetic field folyamatosan változik, még ha az asztalra le van téve a készülék is - igaz minimáslisan, de szerintem ennek akkor is állandónak kéne lennie. Orientation is 10fokos értéken belül ugrál.
Kimentem az udvarra, most talált 9 műholdat, és mindre csatlakozott is (zöld lett a sáv), és megerősítette, hogy Írország/Cort-ban vagyok...
Facebookra Check-In is ez dobta. -
adamsz82
tag
válasz
Peter_Pan #3482 üzenetére
Köszi az infót!
Egyenlőre sajnos semmi időm kinullázni factory resettel és visszapakolászni mindent, a B04 újratelepítése is kiüt mindent?
Még használom így a telefont, mivel csak a másolásnál zavaró windows-ról nézve, a telefonon nem látszik duplikálás ahogy nálad sem. -
ko9
addikt
válasz
Peter_Pan #3432 üzenetére
Nekem is szürkék maradnak a sávok... És nem hiszem, hogy a tesztprogram hibája lenne, mert ezekszerint hibás a Beautiful Widget és a Minimalistic Text is. Amúgy szerintem az se életszerű ha a Maps szabad ég alatt jó 3km-el arrébb rák le, a puszta középen.
Ja és nem a konyháig navigálok, hanem pl a Llama is jó lenne ha használható lenne (másik lakhely egy cellán van az elsővel), és 1-2 időjárás programot is jó lenne auto helyzetfelismerésen hagyni. -
kidarida
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3417 üzenetére
Tökéletesen megtslal vagy 9 műholdat, de nem csatlakozik râ..a gps test nevű programmal csekkoltam ezt.. 3s nem szinesek a műhold jelerősseget mutato csikok hanem szurkek valamint 50-78 tartomany kozott mozog a jelerosseg.
Testverem azt ajànlotta huzzam ujra az android rendszert memkarirol, mert a frissitest en a gyari frissito appal raktam fel es lehet ekkor tortent valami. B03 on egyebkent tokeletesen mukodott..
Holnap ha lesz idom megprobalom ezt hàtha
Addig varom a tippeket mert en meg soha nem talalkoztam ilyennel es ez az elso androidos telom. -
SteelRain
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3385 üzenetére
..Akkor a tisztánlátás végett.....
A segítséget megköszöntem.
Nagyon örülök hogy ez az eljárás másnál megoldotta a hibát. Remélem nálam is megfogja. És nem azt írtam nyavajogva hogy "de ezt miért kell"....Hanem hogy kíváncsi leszek.!!!!
Nem vagyok benne biztos hogy te tudod hogy én mit akarok.....
Az első telefon cseréjénél azért hezitáltam mert bíztam benne hogy a hiba bennem van nem a készülékben. És van jobb dolgom mint a t-s boltban ücsörögni.De hogy megint csak jelezzek valamit a adatbarangolos hibával kapcsolatban ennél a készüléknél is előjön....csak már leszarom.
És hangsúlyozom ...KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!! -
petike2014
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3342 üzenetére
Eltávolítva a fóliát érezhetően jobb..., kipróbáltam. Talán túlságosan szigetel és nem meg át az elektromosság rendesen, bár fura,hogy az egyiken igen a másikon meg nem. Mellétettem most egy SGS II-t sebességben azt is tartja/hozza, nem csak a TI OMAP 4430-at, természetesen 4.0.4 van mindkét készüléken. 7099 antutu nekem, az sgs II 6350. Viszont Nexus S-el összemérve (azon 4.1.2) a 2d teljesítmény jóval kevesebb GXI-n a 3d picivel több.
-
szponzor
senior tag
válasz
Peter_Pan #3267 üzenetére
OK, akkor leírom a szituációt. Húgomnak vettük a Grand X-et, nekem Nexus S-em van (ameddig nem tudom beszerezni a 4-et). Én hívom őt, ő látja folyamatosan a képem és a sajátját is folyamatosként, nálam meg szaggat az ő képe. Mivel egy kapcsolat (ráadásul nem EDGE-ről van szó, hanem 20-30 Mbps-es netről, még ha a Wi-Fi router nem is adja ki a maxot), egyértelmű, hogy az ő telefonjának van baja, vagyis az előlapi kamerának.
Amit én nem értek, hogy akkor minek rakták bele. Szerintem ez kb. ahhoz hasonlítható, mintha nem lehetne vele telefonálni, csak SMS-ezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest