- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
szaszii #18868 üzenetére
Szia!
A wifivel és a lockscreen fagyással kapcsolatos hibákkal találkoztam az előző grandokkal! De akkor megemlítem majd ezeket is, hisz nagyon nem tudnak majd mit csinálni vele!
Viszont az, hogy minden ok nélkül megszakad a hívás és az, hogy a térerőm minden ok nélkül eltűnik, az már kicsit tényleg vicces! Köszönöm szépen a segítséget és a gyors a választ!
szerk.: meg tudod mondani, hogy mely szoftvereket érdemes megnézzem a jobb kép érdekében?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szaszii #18676 üzenetére
Ott van, amit az előbb írtam: durvább hibákkal jogos a csere. A 2. bekezdésben írtakra gondoltam én is, ezért nem írtam véletlenül sem neveket (nem is néztem). Nekem sem tökéletes, a wifis fagyás meg a lilulás nálam is megvan, de ezektől függetlenül teljesen elégedett vagyok a telóval. Eszem ágában nincs irigykedni, az Idol S nekem már amúgy is túl nagy lenne. Ha most váltanék a Grand X2-t venném.
-
madkiller
őstag
válasz
szaszii #18038 üzenetére
Valszeg agyon telepitgetted és némej programok feltelepítése zavarja. Pl swiftkey, lux némely verziója 1.72jó, de a .75el voltak gondok.
Több program most nem jut eszembe.
Minimum le kell gyalulni néhány progit estleg újra telepíteni.
Wifi jelszót nem tudom melyik okozza, mert régen még nem jöttem rá, hogy a telefon hibáinak java részét egyes progik hozzák elő.
Wifi nekem regponnal tökéletes.
Kikapcsolgatásra aksi kitámasztás.
Ennek a mobilnak lelke van, vigyázni kell rá. -
Statik01
csendes tag
válasz
szaszii #3407 üzenetére
Szervusz!
Érdeklődnék egy tavalyi írásod miatt.
Van egy ZTE Grand x in telóm. És ugyan az a hibám mint amit te is tapasztaltál.
A GPS vevő az istennek sem működik!!!
Persze ez így nem teljesen igaz,mert ha internetre fellépek, online vagyok akkor pikk-pakk minden működik.
A baj csak az, hogy emiatt internetet kéne előfizetnei, amit a gps vevő igazából nem igényel!
Ha kikapcsolom a telót vagy kilépek az internetről akkor kis idő elteltével már megint nem működik. Azaz megint fel kell lépnem a netre minden egyes alkalommal ha használni akarom. És ez így biztos, hogy működési hiba!! Ráadásul így semmilyen alkalmazás nem működik. pl IGO
Tehát a kérdésem:
-megtudtad-e oldani házilag?
-ha nem akkor visszavitted gariba és megcsinálták.?
-kicserélték?
-vagy nem foglalkoztak veled, mondván ez van ehhez net kell.Mihamarabbi válaszod köszönöm: Tóth Balázs
-
-
bajaki
őstag
válasz
szaszii #16616 üzenetére
Nekem is kellene infó memóriakártyáról, mert nemrég meghalt a noname 8 gigásom.
Samsung microSDHC Plus 16GB jó lehet? Mintha olyasmi rémlene, hogy többen is használtok Samsungot.
-
formengil
tag
válasz
szaszii #15934 üzenetére
Nem arról van szó, hogy fel van mentve. Hanem arról, hogy becsülöm annyira, hogy ne kössek bele ilyenekbe.
Senki nem mondta, hogy ne szólj egy szót sem. Viszont láthatóan te is követsz el helyesírási hibákat, ahogy én is Keeper is, meg mindenki más, de ebben a fórumban nem elsősorban a helyesírás a lényeg, hanem a mondandó.
Az meg a másik dolog, hogy tudom milyen szar az autocorrect egyes billentyű appokban, ezért nem is használok olyat ami rendelkezik ilyen funkcióval.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
szaszii #15930 üzenetére
Amiket én elkövetek, azokat a Swiftkey javítja rosszul, mert telóról írtam, amiket te követsz el, azokat csak szimplán nem vetted észre. Erre mondják, hogy: "Más szemében a szálkát...".
Mondat elején kisbetű, írásjel nincs.
Mondat elején kisbetű, mindkettőben ráadásul.
Halmozott írásjelekre nem kettő, hanem három pontot használunk!
Folytassuk?
-
andyTM
őstag
válasz
szaszii #12553 üzenetére
- ez a telefon szoftveres/hardveres hibáira nem "magyarázat", tudom, hogy csak bemásoltad, de ettől még nem kell a Grand X In tulajoknak elfogadniuk.
- azért, mert egy SONY-nak is vannak hibái, attól még lehet egy ZTE is jó; de valljuk be őszintén, hogy ezzel a telefonnal "kicsit" mellélőtt a ZTE. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
szaszii #12401 üzenetére
Szó nem volt lenézésről, de ne folyunk ebbe bele nagyon. Arról van szó, hogy ahogy valaki felvet egy valós hibát, legalább 10 másik olyan felhasználó is rá fog ugrani, akinek az égvilágon soha sem jutott volna eszébe egyébként az a hiba vagy magától észre sem venné. Anno a Bladenél valamelyik user talált egy pixelhibát, utána két hónapig buditesztelték azok is, akinek egyébként fel sem tűnt volna, ha nekik is van...
-
toltessyzoli
csendes tag
válasz
szaszii #10851 üzenetére
Üdv! Ugyan az a problémám mint neked, 4.0.4 van rajta állandóan kikapcsol nekem nem csak wifi mellett..nem tudom mihez kötni, 80%-os aksi töltöttség mellett ugyanúgy mintha már kevés power van. Szoftver frissítés megoldaná vagy én is cseréltessem ki szerintetek mert még garis a készülék, ez hardver vagy szoftver hiba lenne idáig nem csináltam pedig November óta használom utóbbi egy 7be kezdet el szórakozni..
-
atillaahun
veterán
válasz
szaszii #10812 üzenetére
Elmondod, hogy véletlenszerűen kikapcsolgat, lefagy. Nem lehet vele dolgozni, és nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél elérhető melóban. Csak határozottan.
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes.
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.
(#10819) Bennedek
Melyik explorer? Az ES? Nekem azzal jól szokott működni a másolás WiFi-n PC- re/ről. Más programokkal nekem is fagyott. Bár azok még korábbi telefonok voltak.(#10821) xtevo
Húh, ezt nem lett volna muszáj beidézni. Most az fog jönni, hogy ilyen hiba se volt míg ki nem találtam.(#10829) xtevo
Nálam is elszíneződött mindkét telefon kijelzője bizonyos helyeken ha erősebben nyomom. Bár ez a legutolsó dolog ami zavar, szerintem ettől nem lesz baja. -
golyós
addikt
válasz
szaszii #8561 üzenetére
Én voltam.
Ma voltam a szervizbe teljesen feleslegesen mert még mindig nincs készleten.
Mondtam,hogy örülök mert teljesen feleslegesen jöttem ide.
Hívnak ha jön készlet.
Megadtam a céges teloszámom is mert nem biztos, hogy tud hivni hiszen kikapcsol a telefon naponta töbször is.Tehát cserélnék ha volna készleten.
Természetesen nem lehet konkrétan az Allee T-pontot felhini csak a központi számmal lehet beszélni.Nehogymár telefonon érdeklödj a készletről.Mindenesetre 30 percet voltam benn addig 3 iphonet hoztak szervizbe.(250 ezerért belefér) -
ggeleven
őstag
válasz
szaszii #7340 üzenetére
Fentebb írta valaki, hogy ő a saját fóliájával ezt észrevette, de nekem nem tűnt fel még, hogy nálam is így lenne...
Amúgy szépen passzol a színe az alap ICS kékhez (na meg a fülesemhez), ezt egyből kiszúrta mindenki!
-
Coolmat
őstag
válasz
szaszii #5944 üzenetére
Pont most olvastam el a cikket. Félig-meddig van igazság a GXI kritikában, de nézzük sorban amiket negatívumokat írt:
- Néhány játék inkompatibilis: jogos, de elenyésző a számuk.
- GTalk nem megy: de megy, csak külön kell feltenni az apk-t.
- Gyenge vibramotor: néhány példánynál valóban így van, az enyémet is mióta kicserélték "simábbnak" érzem a rezgését de egyben gyengébbnek is, volt már elmulasztott hívásom emiatt.
- Érzéketlen kijelző: megszokás kérdése, de ezzel tényleg alkothatnának valamit az új ROM-ban (márha szoftveres a probléma).
- Rossz hangminőség: mint kiderült hálózati hibáról van szó, előbb beszéltem ~15 percig és tökéletesen érthető voltam végig, amikor szakadozni kezd a hangom a másik félnek, akkor direkt megnéztem, és visszavált 3G-ről GPRS-re(!), ez egyértelműen a T-Mobile hülyesége.
- Led vaku nem használható zseblámpának: igaz, de engem annyira nem érdekel a dologJa és elírták a kijelző felbontását, nem 940X540 hanem 960X540, de ez már csak apróság...
-
Peter_Pan
tag
válasz
szaszii #3442 üzenetére
A gomb hossztengelye irányában semennyire sem lötyög. Benyomáskor max. 0,1mm játéka van, de úgy érzem, mintha egy gumiharangon ülne, illetve ekkora mérték semmi esetre sem zavaró.
Gondolom nálad nagyobb lehet. Kérdés hogy ez a rendeltetés szerű használatot korlátozza-e?
Vagyis szerintem határeset, hogy garancia vonatkozik-e esetedre. -
Peter_Pan
tag
válasz
szaszii #3393 üzenetére
Trükkös: Sokkal inkább a telefon középpontja felé kell tolni és kevésbé háteafelé húzni. Így nem szakad le a körmöd. Amint egy kicsi rést látsz a sarkon tedd bele a szabad kezed egyik körmét és told végig az él mentén. Érezni fogod mikor old ki az első karmocska, onnan már könnyen szétnyílik a ház.
-
istnag
addikt
válasz
szaszii #3359 üzenetére
"Hogyan mondhatom le a megrendelésemet?
Attól függ, kiküldtük-e már az Ön címére a terméket.Ha még nem küldtük ki a terméket, két lehetősége van a rendelés lemondására:
E-mailben: írja meg lemondási szándékát a my@t-mobile.hu e-mail címre, a vásárlás adatival együtt. Telefonon: készítse elő rendelése adatait, és hívja az 1430-as telefonszámot (T-Mobile hálózatról éjjel-nappal ingyenesen hívható).
Ha azt a választ kapja, hogy a terméket már postáztuk, ne vegye át a futártól. Ha a termék már meg is érkezett, 8 napon belül elállhat a vásárlástól."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged