Hirdetés
- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Apple asztali gépek
- (kiemelt téma)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Az Amazon szivárogtatta ki, hogy mikor jön és mennyibe fog kerülni az új Xperia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
48262 - 48201
48262 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-25 20:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszPBacon
csendes tag
Végül a megoldás a problémára nálam is egy Router csere lett, a Wifi csatornák és a Bt jelek biztosan össze akadnak. A régebbi router sokszor átrakta az eszközöket 2,4Ghz-re ami pedig nyilván összeakad a Bt-vel... 5 Ghz-en és aránylag kis forgalmú csatornán eltűnik a szaggatás a universal controlban és a handoff is jobban működik. Lehet, hogy elavult volt az előző router, de gyanús, hogy a frissítés előttig nem volt ezzel baj, mindenestre most így jó minden. Valóban ezek a Wifi stb dolgok rengeteg tényezősök lehetnek és szinte lehetetlen kiszűrni.
-
Czo
addikt
Ah, sajna az Apple nem tamogatja a 320 MHz savszelesseget Wi-Fi 7 eseten sem, igy pedig nem hoz semmi extrat a 6 GHz az 5 GHz-hez kepest, ha mind a ketto 160 MHz savszellel megy
. Nem mondom, hogy rossz, mert 2.4 Gbps link speednel siman tudok iperffel 1.4-1.5 Gbps sebesseget merni TCP-n, dehat lehetne ez boven kettoszor tobb is... -
xEon1337
őstag
-
Vasti74
senior tag
-
vegyszer
addikt
Én ebből érzem, hogy van baj vélhetőleg memória/ssd fronton rendesen. Mondjuk jól esne, ha az alap 24/512 lenne, változatlan áron, de nem valószínű, hogy összejön.
Igazándiból egyszerre szeretnék mindent is. Lokális AI modellt futtatni. Lehetőség szerint minél több Ram... Szigorúan offline módban kéne értékelni adatokat, következtetéseket levonni. Ehhez egy mini pro, esetleg studio lenne az igazi jó sok rammal, csak hát az áruk... -
Vasti74
senior tag
-
Vasti74
senior tag
Én is ilyen fura vagyok ;-) 6 éve költöztünk, körbekábeleztem a lakást szép kis parkettaszegély fölé passzoló kábelcsatornában: minden számítógéphez ethernet (pedig van bennük wifi) és minden tévéhez ethernet plusz antennakábel (pedig azokban is van wifi - OK, a műhold miatt az antennakábel azért kellett ;-) Wifi-n csak az lóg, aminek nincs ethernet csatlakozója.
-
Czo
addikt
-
vegyszer
addikt
Pár hete az alap m4-minin lamentáltam. 229 lett volna diák kedvezménnyel. Közvetlenül a gyártó hazai oldalán.
Ma már csak a 16/512 érhető el. De a PRO verzió is több konfig esetén 9-10 hetet ír, memóriából több meg nem is választható eleve.
Lehetséges, hogy ez az M5 előtti kisöprési fázis lenne? Vagy csak a memória árak miatti ellátási nehézségek mögött látok bele mindent is, amire vágyok?
A Telkomos 24/512 mini is szóbajött, de az 400 körül lenne, de legalább részletre.
Ahogy ismerem magam, mire döntök, hogy mi legyen, már az M6Pro lesz piacon.
-
cigam
titán
És ez a "szoftveres" hiba csak nálatok jelentkezik? Töltsetek ki egy lottót

A WiFi-t n+1 dolog zavarhatja, nem véletlenül nincs rá megadva garantált sebesség, és az eszközökre is csak egy elméleti maximumot rajzolnak rá.Csak egy példa: Hiába képesek a legzavarmentesebb csatornát megkeresni a router, de az csak az adott pillanatban, a router közelében van. MI van ha 2m-el odább a gépnél már a szomszéd WiFi-je erősebb azon a frekin mint a routeré? Plusz a BT-tól kezdve a kiskutya farkáig bármi zavarhatja/árnyékolhatja le. Nyomd le az option(?) gombot, és úgy kattints a Wifi ikonjára. Ott kapsz egy részletes infót a kapcsolatról. (Pl. milyen sebességet tudtak összebeszélni az adott frekin). De mondhatnám a routerek egyéb rádiós beállításait is, ahol érdemes végignézni átolvasni a kézikönyvet / internetet, hogy melyik opció mit csinál.
Ahogy korábban is említették érdemes kipróbálni, hogy mi történik a kapcsolat stabilitásával, ha a kikapcsolod a csatorna összefűzését (80, 160MHZ sávszélesség), vagy egy fix csatornára korlátozod a routered. Most nem vagyok a mac előtt, de keress egy WiFi scanner programot, és keress egy kevésbé használt csatornát.Természetesen az sincs kizárva, hogy HW-es probléma ál fenn, mind a mac-en mind a Routeren.
-
vegyszer
addikt
-
xEon1337
őstag
Már úton van egy Ubiquiti UniFi Express 7, ezt jobb helyre is tudom rakni, mint a Telekomos routert, így erősebb lesz a jel, de talán még a kábeles kapcsolat is lehetséges.
De KriszPBacon hozzászólása elbizonytalanított vagy inkább megerősített, hogy a hiba nem az én készülékemben van!?
Én is szoftveres hibára gondolok így már. -
vegyszer
addikt
-
Párduc
tag
-
consono
nagyúr
-
Párduc
tag
Az nem baj, hogy még korábban, amikor először bekapcsoltam a Mac-et a Hello képernyőnél az Apple ID résznél lekapcsoltam a Mac-et, mert többszöri próbálkozások után is hibát írt ki új Apple ID létrehozásakor? Amikor visszakapcsoltam, akkor néhány beállítást kihagyott. Mik maradhattak ki? A rendszernek vagy a Mac-nek nem lehet baja a lekapcsolás miatt?
-
Vasti74
senior tag
Hoppálááá, az osztrák Edu Shop-ból is eltűnt, csak 512GB-os van itt is minimum €832-ért :-) Azt hittem, a RAM előbb el fog fogyni a Tejútrendszerből, mint az SSD, de tévedtem már ennél nagyobbat is ;-) Bár a MM-ban még van 256GB-os €629-ért.
Amúgy éppen rendeltem (elveimmel ellenkezik egy kicsit az ilyesmi, de szükség törvényt bont ;-) egy használtas cégtől egy M4 Mini-t, gondoltam kipróbálom az M2 után, hogy milyen, tényleg tetszik-e, stb., 30 napon belül indok nélkül visszaküldhetem (ez a tervem ;-)
Na mindegy: várom, mit hoz a jövő.
Ha még mindig tetszik a macOS az M4-en és lesz M5, megveszem akár 512GB SSD-vel is.
Ha Neo lesz, azt szerintem nem veszek - vagy a fene tudja: ha elég olcsón adják, még az is lehet, hogy kipróbálom ;-) Amire nekem kell gondolom elég lenne az is (a 8GB memória kicsit fáj, bár az M2 8GB-al simán elvoltam)
Vagy az is lehet, hogy veszek egy iMac-et (gondolom M4-el, majd kiderül ;-) , a 24" 4k monitoromnak lesz helye a családban. Az a kijelző mégiscsak jobban illik a rendszerhez, mint a mostani monitorom.Addig meg linuxozok tovább ;-)
-
syler123
veterán
-
Alex91
félisten
Na, 256 GB-os SSD-s Mac Mini mar nincs. Szoval lehet, hogy tenyleg lesz Mac Neo 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel 4 fele szinben
! -
cigam
titán
Csakhogy DVD írásánál semmiféle fáljrendszert nem kell kezelni.
Ezt azért gondold át. -
Noxy
veterán
-
bytesizelife
tag
-
bytesizelife
tag
Csakhogy DVD írásánál semmiféle fáljrendszert nem kell kezelni. Az egy szekvenciális folyamat, kiír egy image-et egy lemezre és csókolom. Ha az image jó, a lemez is az lesz.
Rohadtul irreleváns, hogy a Windows kezeli-e az alma fájlrendszereit vagy partíciós struktúráját, mert ezek az image-ben vannak. -
Vasti74
senior tag
Videókat nézek (Youtube, NAS-on lévő, stb.) , néha szerkesztek 1-2 dokumentumot meg táblázatot, aztán kinyomtatom, még ritkábban valamit szerkesztek képeken (eddig Gimp-et használtam) , zenét hallgatok, kb. ennyi. Szerintem nem fogok hardveres korlátba futni mostanában ;-) A belső SSD-n tényleg nincs semmim, maximum pár GB-nyi cucc átmenetileg, amíg fel nem kerül a NAS-ra.
-
SharpSA
veterán
-
Noxy
veterán
Nem tudom hogy mit tervezel a géppel csinálni, de a 256GB-l messze nem mész, még egy kisebb videó projektnél sem. Az OK hogy a NAS-n tárolod, meg majd oda mented, de a gépen kell vele dolgozni.
Nekem is csak 256GB van az iMAC-n, de home könyvtárat átraktam egy 500GB-s SSD-re, ami egy USB C Hub-n van. [link] -
Vasti74
senior tag
Az árkülönbség nem olyan nagy, de nekem (mert bogaras vagyok) fontos, hogy akkor már modernebb masina legyen, pl. a GPU támogassa az AV1 dekódolást.
Van körülötte minden, ami kell: egy TB - DP és egy TB - USB-A kábelek a monitorhoz és a DAC-hoz, de ezeket már megvettem, amikor az M2-es mini nálam volt, és kell még egy USB-C - 4xUSB-A HUB (€13) , mert az M4-nek nincsenek ugye USB-A csatlakozói, de nekem kellenek.
Tárhely sem kell, mert mindenünk egy NAS-on van itthon, szóval a 256GB bőven sok is helyben.
A "családi" wifi-s multifunkciósunk is mac kompatibilis, az M2 masinán egy kattintás volt a telepítése, nyomtatott - szkennelt. Az asztalomon van egy Samsung SCX-3400, amit szeretnék használni, de sajnos már rég nincs macOS driver hozzá... Elvileg megoldható Raspberr-vel az airprint - airscan ezzel az SDI őskövülettel is, de egyelőre nem találom a Raspberry-met a fiókjaimban ;-)
-
titi12
senior tag
-
Párduc
tag
-
KriszPBacon
csendes tag
A probléma
Sziasztok csatlakoznék ZoleeWolf és xEon1337 felhasználóhoz. Nálam is pár napja a Mac Mini M4 küzd a a wi-fi funkciókkal. Kábelen tökéletesen működik 2,4 Ghz-en botrányos sebességek vannak és olyan mintha kb. másodpercenként elvesztené a jelet, legalábbis a mérés közben ritmikusan megfagy és vissza esik a jel erősség, (500mbs net letöltés helyett akár 10-15 mbs) 5Ghz-re pedig van hogy föl sem csatlakozik. Ez azért bajos mert nálam is akadozik emiatt a Handoff és Universal control funkció.
A lehetséges megoldás:
Minden lehetséges külföldi fórum és a szolgáltatóval való egyeztetés után néhány ötlet és idegeskedés mi lehet. Újra lett indítva minden, kijelentkezve is mindenhonnan, vírusirtó stb más eszköz drivere ami akadást okozhat szintén. USB-hub és Thunderbolt kábelek kihúzva (egy monitor azon van). HDMI is eltávolítva, semmi nem hozott javulást. Redditen lévő command sorok is ki lettek próbálva (Ez mondjuk megoldotta hogy nem jöttek át a gépre az iPhone hívások.)
Tudom voodoo mágiának tűnik de hallgassatok meg. Végső elkeseredésemben megemeltem ezt a szerencsétlen gépet és tökéletesen működik a net is és a Universal Control is…
Fa asztalom van egy szerintem közepesen vékony lappal tehát nem akarom hogy ki legyen találva hogy ez árnyékol főleg úgy hogy a Mac Mini M4 vásárlása óta tökéletesen működött a funkció. A lényeg hogy alul szabadon legyen a műanyag talp.
Kritika
Várom az ötleteket ezzel mit lehet kezdeni mert állványon illetve fél kézben tartva kissé méltatlannak tartok egy 350.000Ft-os eszközt tartani, vagy felborítva mint egy bogarat… Az hogy valamivel le van árnyékolva még talán elfogadható lenne, de eddig nem volt? Nem változott a setup mióta megvan…Az új frissítéssel nem lehet rosszabb a Wi-fi illetve Bluetooth modeme vagy képessége a gépnek?
A segítség
Örültem hogy nem csak nálam jött elő a hiba mert gondolkoztam már hogy garanciásan vissza kéne adni, de ez abszolút szoftveres probléma.
Milyen ötletek van erre, illetve aki már belefutott hasonlóba, mint mi hogyan tudtátok megoldani.
Kicsit méltatlannak érzem hogy ekkora cég ennyi pénzért árul dolgokat és a saját hülyeségeivel nem működik. Mert nem egy random Droidra lenne rá csatlakoztatva hanem egy iPad 10-esre és egy MacBook Air M2-re. Könyörgöm még nem is Inteles hogy az legyen nyűgje. Kicsit ideges vagyok most az almára, mert nem először szívok a frissítések stb miatt… Lehet kukacos
-
cigam
titán
-
Noxy
veterán
-
Párduc
tag
Értem, köszi.
Milyen márkájú nyomtatót javasoltok Mac-hez?
-
MasterMark
titán
-
Vasti74
senior tag
OK, én hajlandó vagyok bármin elgondolkodni (...gyakorlatilag bármeddig ;-) , ha elmondod hogy miért inkább €450-ért egy M2, mint €582-ért egy M4? Sőt, reményeim szerint az M5 is hasonló áron fog majd egyszer talán, de talán már 1-2-3 hónapon belül megjelenni.
Én boldog vagyok már most is ;-) , szóval nem sürgős a mac mini vásárlás... Már megszoktam, hogy a linuxom olyan, amilyen, ha majdnem 30 évig elvoltam vele, most már pár hónapot igazán kibírok ;-) -
Párduc
tag
-
cigam
titán
Nem, inkább az alap HW/SW komponenseket listázza. Az eseménynapló megfelelője a "Konzol".
Rendszerbeállítások -» Háttérkép Itt kijelölheted a neked tetszőt(Tájkép, város, víz alatt,....)
De le is tölthetsz, készíthetsz magadnak: https://dynamicwallpaper.club/gallery -
titi12
senior tag
-
Párduc
tag
Találtam egy olyant, hogy rendszerinformációk. Ez olyasmi, mint Windows alatt az eseménynapló?
MacOS alatt is lehet olyan háttérképet beállítani, mint Windows alatt: Időnként változó állatos vagy tájképes hátterek -
Vasti74
senior tag
-
Czo
addikt
-
Vasti74
senior tag
Hogy mikor jön az új, az nem annyira foglalkoztat mint hogy M5, vagy Neo jön?
Mert igazából ezzel kezdtem a dolgot, hogy M5 vagy Neo? ;-)
Mert ha M5 -> várok
Neo -> rendelem az M4-et
Azt hittem, valakinek van bennfentes infója egyenesen az Apple irodáiból, mert ott már biztosan rég tudnak mindent, csak nekem nem mondják el ;-) -
scdlsc
senior tag
-
Vasti74
senior tag
Ugyan már, ezt így nem lehet mérni: mert ennyi erővel amikor összedobok egy rendes ebédet a családnak, de előtte bevásárolok, aztán meg még el is pakolom a konyhát (mert ilyen vagyok ;-) akkor azt is számoljam fel nekik? ;-)
Túrom a netet ezer dolog miatt, megnézni a Willhaben-en, hogy éppen mennyi a használt ez meg az kb. két perc. De lehet, hogy csak egy, nem mértem - mindenesetre sokkal kevesebb idő, mint pl. megírni ezt a hozzászólást ;-)
És a használt elmebeteg árak miatt mindenképpen újat veszek, de akkor már az M5-re fáj a fogam, főleg a kicsit hosszabb támogatás miatt. Szívesen várok 1-2 hónapot, ha ezért kapok pl. 2 évvel hosszabb szoftveres támogatást, nem erőltetem a "kifutó" típust ;-)
-
scdlsc
senior tag
Eddig hány órát töltöttél el az árak böngészésével? Mennyi az órabéred? (Erre nem kell válaszolnod.) Na ugye! Vedd meg az újat és az így nyert idődet fordítsad olyan dologra, amit szeretsz csinálni. (Jó, tudom, a netet túrni is szórakoztató. De csak egy darabig. Egy idő után tényleg időpocsékolás.)
-
ZoleeWolf
tag
Igen valami hasonlóra gyanakszom, kipróbálom amit ajánlasz, kikapcsolom a 2,4Hz-es wifit, és kiderül.
Sajnos véglegesen nem fogom tudni kikapcsolni, mert vagy 1-2 kütyü ami csak azon megy... A vezetékes egeret már próbáltam az nem segített, igaz a billentyűzetet is Bt-s, az viszont nincs vezetékesben. -
Vasti74
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Gondolkodtam picit és arra jutottam, hogy jelen helyzetben a legjobb vétel szerintem egy pár hónapos használt M4-es. Szokott lenni eladó jó áron. Olyan, amikor nem jött be a tulajnak a MacOS, ezért eladja a teljesen új gépét, amire van még 3 év garancia is. Azon nagyot biztosan nem lehet bukni.
-
Vasti74
senior tag
-
Vasti74
senior tag
-
titi12
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Az M1 megjelenése után 798 nap telt el az M2 megjelenéséig, aztán 651 nap múlva jött az M4. Az M4 548 napja jelent meg. Szóval 3 hónaptól 6 hónapig bármi lehet. Vagy még több, mert volt már hogy 1475 nap telt el két megjelenés között. A RAM krízis miatt meg tényleg bármi IS lehet. Mivel azt írtad, hogy nem sürgős, ezért ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
-
cigam
titán
Valószínű a 2.4GHz-es WiFi jel, és a Bt(az is 2.4Ghz-en működik) zavarják egymást azon a helyen.
Próbáld meg
- kikapcsolni a router 2.4GHz-es WiFi kapcsolatát, vagy csökkenteni a teljesítményét.
- másik, pl. vezetékes, vagy nem Bt-s egérrel használni a Mini-t.Vasti74
Szerintem mi is csak tippelni tudunk. A mini eddig sem volt túl drága, és megjelenése óta a "könnyű váltást" biztosította. A Neo és a Mini ára kb egálban van. Nem hinném, hogy van értelme a mini alá lőni. Bár nem láttam még az alaplapját, ha úgy van megtervezve, hogy könnyen a Mini házába tehető, vagy készítenek egy műanyag házas Mini Neo-t, akár sikeres is lehet. Bár már most is ott az AppleTV! Szerintem nem sok módosítás kell ahhoz, hogy azon is elfusson a macOS. Szerintem inkább egy iMac Neo-ként köszön vissza ez a koncepció, hogy legyen egy olcsó all in one gépük.
Szóval van is benne ráció meg nincs is. Attól, hogy _esetleg_lesz egy Mini Neo, attól még ugyanúgy tovább megy a Mini széria az aktuális M-es processzorral. -
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Hülye kérdésem lesz - nekem főleg csak olyanok vannak ;-)
mac-re váltok, és az M5-ös mini megjelenésére várok, mert nem sürgős a dolog. De olvastam itt-ott, hogy talán nem M5-ös mini jön idén, hanem egy mac Neo, A18 vagy A19 procival és 8GB memóriával a MacBook Neo mintájára... De olyat nem olyan erősen akarnék, szerintem akkor inkább egy M4 procis mini.
Viszont természetesen olvastam ennek az ellenkezőjét is, van minden: hülyeség - megalapozottnak tűnnek a pletykák - az elszállt RAM stb. árak miatt ez a valószínűbb, mármit a Neo. Még jó, hogy van az internet ;-)
Mi a véleményetek? Szerintetek M5 mini vagy Neo lesz idén?
Előre is köszönöm a találgatásokat és megalapozatlan véleményeket ;-)
-
titi12
senior tag
-
xEon1337
őstag
Felcsatlakozik, ~5-10 másodpercig van net, aztán megszakad a kapcsolat és elkezd újracsatlakozni. Ezt csinálja végtelenségig. A jelerősség hibátlan.
Az 5GHz maradt a "band steering" módnál lévő SSID névvel, a 2,4GHz kapott új SSID-t.
De jó, hogy mondod, átnevezem manuálisan az 5 GHz-es sávot is, hátha.. -
MasterMark
titán
-
xEon1337
őstag
-
Alex91
félisten
-
xEon1337
őstag
Sziasztok! Segítségeteket kérném az alábbi hibajelenség kapcsán:
Az alany egy Mac Mini M4 és Sagemcom F@st 5670 modem/router (Telekom 2000/1000).
Eddig a router "band steering" módban működött, szóval csak egy WiFi SSID látszott és az eszközök maguk döntötték el, hogy 2.4 vagy 5 GHz-es sávon csatlakoznak.
Múlt héten a Mac rendszeresen elkezdte eldobálni a WiFi kapcsolatot, újraindítottam a gépet, a routert, stb., de nem változott a helyzet. Közben a többi eszközön (iPhone, iPad) nem volt ilyen probléma. Megszüntettem a band steeringet és manuálisan csatlakoztam a Mac Minivel a 2.4GHz-es hálózatra, ezen stabil a kapcsolat, csak iszonyú lassú. Az 5 GHz-re azóta még manuálisan sem tudok csatlakozni, valami hibát ír..
Van valakinek ötlete?
Ha más nem, veszek egy rendes routert és a modemet "PPPoE Passthrough" módba állítom. -
ZoleeWolf
tag
Mi a fene, kikapcsoltam a wifi routert ahogy ajánlottad, és úgy tünik, hogy eltűnt az akadozás! Most akkor evvel mit lehet kezdeni?
Csak egy egyszerű usb hub van rádugva, az egér az Bluetooth csatlakozású, nem gyári, egy Steelseries, a konzolban nem találtam hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
-
48262 - 48201
48262 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC, mini PC, barebone, szerver
- Apple asztali gépek
- (kiemelt téma)
- Honda topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Diablo IV
- Saros (PS5)
- Haldoklik az internet: egyre több weboldalt készít az AI
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJ!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem mondom, hogy rossz, mert 2.4 Gbps link speednel siman tudok iperffel 1.4-1.5 Gbps sebesseget merni TCP-n, dehat lehetne ez boven kettoszor tobb is...

Én is szoftveres hibára gondolok így már.

!

TigerCat