-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #18822 üzenetére
Akkor azért nem került bele (crt) mert túl sok szívás lenne vele ha jól értem....Mindenesetre nekem nagyon hiányzik,nálam szinte "alap" volt mindig főzött rom esetén aztán szerencsémre előbb v utóbb de mindegyikbe belekerült.
a forráskódról írt válaszodon azért meglepődtem...
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #18808 üzenetére
De akkor még a forráskódot sem adják ki.Mert tuggyák h jönnének rá sorba az újjabbnál újabb androidok mivel a hardver bírná.Aztán nehogymár jól ellegyünk ezzel a készülékkel évekig...
Bár ez lehet az intel miatt van... (mindenesetre jól megszívtam ezzel a telóval)CRT animációra van mód h belekerüljön?
-
Torento
tag
Azért írtam h gáz mert hihetetlen h nem képesek rá kiadni semmi újat,de még akkor forráskód sics....nincs rá semmi...és még akkor a hibákra is sz@rnak.... Sztem ez egy nagyon jó telefon lenne de így a szoftver téren hatalmasat csalódtam olyannyira h sztem ez az utolsó ZTE telefonom.
-
Torento
tag
Szépjónapot!
CRT animációt bele lehetne tenni a romba? (vagy alkalmazás is jó)
-
Torento
tag
válasz
Tomacko #17373 üzenetére
Szarügy....Reménykedtem de gondoltam én is h ez csak véletlen egybeesés volt....
Mostanában am pont abbahagyta ezt a fajta hibát is...ennek ellenére ez miatt elment a kedvem a zte telóktól :S Ez a hiba sajnos kőkemény.Idegbeteg vagyok amikor nem tudom arra használni a telefont amire való. (remélem aztért még h elmúlik mert ezen kívül nagyon jó erős és szép telefon) -
Torento
tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a hiba jött elő (utóbbi hónapokban) mint amit páran íratok:
Panaszkodnak a vonal túlsó végén h: "elhalkultam,olyan mintha víz alatt beszélnék,szakadozik,olyan mintha dobozba beszélnék stb" Van h olyan durva h le kell tenni a telefont mert nem lehet beszélni.... Na ekkor bennem is felment a pumpa. De mondom utóbbi hónapokba jelentkezett csak... előtte semmi (amikor bejött a teló én rögtön megvettem) Volt párszor kikapcsolásom meg kb 4-5 képernyőfagyásom....Ennyi volt az össz probléma a telóval...ami sztem semmi más telefonoknak is vannak ilyen dolgai....Lényeg: Tegnap mondta hawerom akinek Samu gx advenced van h nála is dettó ez a hiba fenn áll...szal érdekes...Ahogy meséltem neki h mostanában mi a gondom ő csak folyamatosan azt hajtotta h "szolgáltatószolgáltatószolgáltató" utána mondta h neki is detto....
Jahh T-sek vagyunk
-
Torento
tag
Ma 1%ra merített aksival kezdtem telefonálásba,onnantól még 10 percet beszéltem és nem lemerült utánna se hanem én tettem le
-
Torento
tag
OK Köszönöm uraim.
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #16018 üzenetére
Nem,van hozzá a színes beállítások menü ugye...azis letölthető a zip file....Én úgy gondoltam letöltöm azt is aztán ha olyan kedvem van akkor kilépek cwm módba és felinstalálom.... Úgy nem működik?
Szerintem a színes beállítások menü is nagyobbat mutatna am fekete háttérrel
Akkor én hagyom szerintem ezt az mp4-et...annyi csak h jobban hangzik -
Torento
tag
Keeprv85 Köszi a fekete beállítások hátteret
Apropó..Lehet cserélgetni a színeset és ezt? (ha fenn van mind2 telepítője)
Az Mp4 videó miért jó? (láttam hozzá telepítőcsomagot)
-
Torento
tag
Next v3
Nálam zárképernyőnél lehúzható a redőny.Ez direkt?
moriak
Nemsemmi.... pár év androidozás után....egészen idáig nem akartam redőnyt lehúzni zárképernyőnél...
Most is csak véletlenül jött össze... Ejjha mondom mekkora bug! -
Torento
tag
Siker! Fent van a NeXt v3.Látom van hozzá színes menü telepítő csomag is.Kérdezem a fejlesztő urakat h lehetne e csinálni hozzá olyan menüt mint a next v2-őben volt?
Tehát teljes fekete alapon fehér feliratokkal... -
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #15825 üzenetére
Igazából csak azért gondoltam erre a megoldásra h ne keljen külső segítséget kérnem. (ha már az én lustaságom miatt lett ez az egész)
Bár teljesen nem tiszta amit írtál megoldásnak.... Kicsit leírnád részletesebben
(h mit kell csinálnom majd azzal a systemről készült dump-al vagy mivel
)
-
Torento
tag
ha gondolod meghagyhatjuk ezt holnapra bocs h feltertottalak
-
Torento
tag
CWM v6.0.2.7
MD5 Leellenőriztem ráadásul úgy h felmásoltam az sd-re a romot és onnan töltettem be a progival szal ha csak nem néztem be akkor az jó.
A gyári usb kábelem végén törött a burkolat (pont most vált le egy darab) de amikor a rom másolásakor rádugtam semmi gond nem volt vele...Aksit is vettem már ki...Az sd-t még nem....
Azóta cwm alól próbáltam már egy motorola kábelle is csatlakozni de sikertelen.
Ez a status 7 ismert hiba akkor úgy látom.... előbb tettem fel új drivert is azt ami az android fans-on vanJah sajnos nincs kártyaolvasó
-
Torento
tag
-
Torento
tag
Nos gondok támadtak (eddig még ilyen nem volt)
Nem akarja telepíteni a next v3-at.... error és abortál.. (md5-el leellenőriztem) már csináltam úgy is h formáztam:cache,data,system,sd card és utána install de nem akarja.... Az SD kari nem üres mongyuk...de már telepítettem így romot. Valaki ötlet? -
Torento
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre és látom h kész van a b06-os custom változata.
Van pár játékom aminél nem szeretném h elvesszen a mentés.Hogyan kellene csinálnom h megmaradjon?
bocsesz -
Torento
tag
airwawes köszi a segítséget
-
Torento
tag
Multkorában írta valaki h játszik az order & chaos-al. Pár dolgot szeretnék kérdezni róla.Pls írj
Akinek akad 1080p-s videónál próbálta fentebb venni a min. proci órajlelet 600mhz-ról mongyuk 1.2-re?
Fejlesztői lehetőségeknél ki van pipálva a 2d hardveres gyorsítás... ? (nemtudom segíthet e csak tipp) Esetleg nem lehet h a memóriakártya miatt akad?Megvan a telóm már lassan fél éve. Lockscreen fagyásom 2-3 volt. Azt h kikapcsolgat most kezdte 2-3 hete. (1 héten 1-2 kikapcsolás... van úgy h az a 2 egy napon..) azt hittem valami app okozza de kicsit visszább olvastam és látom h egyik fórumtárs a telefon hibái közé sorolta.Ez most eléggé leombozzott.
Ráadásul nem elég h nem JB jött most ki úgy látom mégcsak nemis hibátlan ICS...
Mindenesetre azért várom a custom változatot -
Torento
tag
Köszi a válaszokat... közben énis feltettem
Nálam a proci mindig 1.2-őn megy... Ennél a játéknál én feltettem 1.6-ra. -
Torento
tag
Hali! Valaki játszott már a Wild Blood-al?
-
Torento
tag
Pár perce megvolt az ELSŐ lockscreen fagyásom :S
-
Torento
tag
S/N 321723030894 Nem fagy.
-
Torento
tag
Nekem amióta megvan a teló még egyszer sem produkált loock screen fagyást..... Ez a 4. custom rom asszem....
-
Torento
tag
Igen.Onnan skáláz felfelé ahova beállítod.Én pl 1.2-őn használom.Újraindítás után vagy ki-bekapcs után újra be kell állítani mindig mert visszaáll 600-ra.Ott marad a pipa ahova te beállítottad de nem úgy használja,rá kell nyomni minden újraindítás után a kívánt min. órajelre....
Nem károsítja az sem ha folyamatos 1.6-on megy (ez nem oc) csak jobban veszi lefelé az aksit
(+ én a vezérlést "conservative"-on használom) -
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #8055 üzenetére
Értemén... (legalábbis remélem nem beszélünk el egymás mellett
)....Azért kérdeztem hogy lesznek itt ilyen szép fekete képek mert állt az aktuális romról aktuális fotók szoktak lenni...Azt értem h ti ezt tudjátok módosítani...de akkor miért nem azok a képek szerepelnek az oldalon amit kap a user ha feltelepíti a cuccot?
Fu Elnézést Kérek!
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #8052 üzenetére
Szépjónapot!
(Macedóniai szoftver)
Miért van,h a romot bemutató pár kéepen szép fekete a háttér? Viszont nálm ez a fekete-szürke átmenetes... Anno a next romnál is így volt amit utána Kelzsoca megcsinált feketére.
Egyáltalán h születnek akkor ezek a képek?(amik android fans-on vannak)
-
Torento
tag
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_s_advance_jelly_bean_alapokon.html
Itt azt írják gyors ratja a JB.... továbbá szerintem se lehet akkora különbség ICS és JB közt hardverigényben...meg mivel azon eddig GB volt attól tényleg gyorsabbank kell lennie.Persze ha "odaát" azt írják elhiszem csak fura..
Másrészt meg ne ilyesztegessMert jó h a GXI erősebb mint az Advance de a samsung meg szoftverfejlesztésben jobb.Mostmá akkor lehet attól félni h jön GXI-re a JB és laggolni fog
-
Torento
tag
válasz
atillaahun #7752 üzenetére
Nem...A custom romokban van lehetőség 1.6ghz stabilizására... (ott sem veszi 1.2 fölé ennél a gamenél)
Első észrevételem a macedón romnál h a fényérzékelő jóval nagyobb időközönként állít mint az eddigiek....
-
Torento
tag
válasz
atillaahun #7747 üzenetére
"cpu spy" alkalmazás segítségével
(amit természetesen reseteltem mielőtt elindítottam a gamet)
-
Torento
tag
válasz
eladogeppc #7737 üzenetére
Most Wanted
Custom rom-ban van rá mód h a procit stabil 1.6ghz-re állítsuk.Én így játszottam.Gyári rommal nem hajlandó 1.2 fölé emelni az órajelet ennél a game-nél.(egyépként 600mhz és 1.6ghz között állítja igénynek megfelelően)Megy,bár nem tökéletesen...vannak pályák ahol szaggat (kb 20 fps)... és állt akkor is ha több ellenfél ellen kell menni...Kelzsoca
Akkor sajnos fel kell tennem a macedónt
-
Torento
tag
Üdv!
Nekem fagyás még nem volt soha... ez a 2. custom rom a telón (Next v1)
Akkor csinált furcsa dolgokat csak amikor fel volt telepítve a "Holo locker" (nem tudtam kinyomni az ébresztőt) Munkatársamnak más telefonon más lockerrel is volt vmi bug....Most ezen a macedón romon vacilálok (az újabb kernel miatt) bár lehet inkább várok még a frissítésre vagyis az abból készített custom romra
csak kicsit fúrja az oldalamat h ki kéne próbálni ezt is
Ami még ellene szól,úgy vagyok vele ha az lenne a jobb csak azzal adták volna ki a telefont nem?
Mindenesetre várom a tapasztalatokat -
Torento
tag
Carmageddon nemtudom mikor jön már androidra..... Szerintetek a hardver elég lesz hozzá? (ha a kompatibilitási problémát kizárjuk ami beüthet)...Süldő koromba nagyon sokat nyomtam pcn
-
Torento
tag
Szépjóestét! Azt hiszem én most ezt a romot kihagyom...én sem szeretem a "papagájromot"
Ha meg olyan jó lenne biztos lesz Kelzsocás verzió is
kivárom
-
Torento
tag
válasz
domerator #6517 üzenetére
Ha normális feltöltést akarsz akkor használd a gyári töltőjét.
Biztos vagyok benne h usb-ről nem képes normálisan feltöltődni. (még ha ki is írja h 100%) Mulkoában olvastam akumlátorokól,fajtáikról azoknak tulajdonságairól,töltéséről.....A gyári töltőknek/adaptereknek mindig olyan a volt és mA kivezérlése h az a lehető legjobban feltöltse. (Egyszer töltöttem egy ZTE Skate-et nokia lumina710 töltővel...fele annyit bírt)
-
Torento
tag
t181
Én a Skates főzött ICS-k óta vagyok így.
(csak ennél a telónáál nem érzékeltem a különbséget ezért kérdeztem...) De mostmár rábeszéltetek,bekapcsoltam -
Torento
tag
Ti vesztek észre valami külömbséget a között h be van e kapcsolva:
Beállítások>Fejlesztői lehetőségek>GPU-Megjelenítés ??
Én nem veszek észre semmi különbséget,benchmarkoknál játékoknál meg úgy eleve sehol...
(én a cpu-t min1.2Ghz-n használom..) -
Torento
tag
Én már a Carmageddont várom
-
Torento
tag
Asphalt 7 megy
-
Torento
tag
NeXt_v1
Nálam "újraindítás"-ra simán kikapcsol.
(próbáltam most párszor.. "kikapcsolás"-ra is kikapcsol) -
Torento
tag
válasz
kelzsoca #6351 üzenetére
Köszönöm.
Valaki meg tudná nekem nézni a hálózati töltő pramétereit? (output: ?V,?mA....)
Nem találom sehol a töltőt,már egy hete usb-ről töltöm.... A Skate töltője még megvan,kíváncsi vagyok mennyire jó hozzá..89BDave89
Köszönöm.
Hát majdnem jó.... a skate-é 5V 700mA
Egyszer melóhelyen még a skate-t feltöltöttem egy lumina710-es töltővel...kiírta h 100% mégis lemerült egy du alatt -
Torento
tag
Köszönöm,rendes vagy.
Nekem így sem jeleníti meg...pedig most szedtem még le 2-őt neme azzal van a baj....Az egyik a "nexus" van saját ikonja is de kidob "sajnos leállt".Fentvan a next launcher is,leszedtem egy Next launcheres élő hátteret is de azt sem hajlandó beállítani...mind1 mostmár kivárom az új romot
-
Torento
tag
NFS MW
Nálam amikor olyan versenyen megyek ahol többen vagyunk laggol. (ha time trial-t tehát egyedül vagyok akkor nem) Ráadásul mielőtt ezzel játszanék a procifrekit be kell állítanom stabil 1.6-ra (így már csak kicsit laggol de nem megy simán így sem) mert ha nem állítom be ő 1.2-őn használja csak és akad mint állat..
Nálatok mi a tapasztalat a game-el? -
Torento
tag
-
Torento
tag
Más topikokban szétnéztél már?
Hawerom most vett sony xperia u-t... 2 nap mulva már recsegett a külső hangszóró...
Fiának is olyan van neki random fényképezget...már egyszer visszavitte,elvileg szoftvert frissítettek rajta,a hiba újra előjött..(ZTE cseréli)a híváskor 2 mp csend nála is megvan.(előtte a samsung g ace-n ugyanazzal a simmel nem volt ilyen)Ki tuggya még mi lehet...csomó opciót ki se használ rajta... nem úgy mint itt a nagy "hekkerek"...
Amit írtál az alapján úgy tűnik jól informált vagy....
Mit vársz,h itt valaki lebeszél a telefonról? -
Torento
tag
Nemár
Szerintetek csajos ez a telefon?Sztem ami 4 col fölött van az férfi telefon
kelzsoca
Sajnos igen
-
Torento
tag
válasz
execute93 #5851 üzenetére
Pár napja tárgyalták ezt itt de nem emléxek "mire jutottak" (engem nem izgat az a game) úgy emlékszem 50%
Véleményem szerint kompatibilissá fogják tenni....azthiszem volt már itt pár dolog ami nem volt kompatibilis és az lett....én még nem találkoztam semmivel szerencsére amivel gond lett volna ilyen téren pedig kipróbáltam jópár app-ot. A GTA 3 megy rajta...
(#5857) hudini1993
Cseréld le
Fogtam már olyan nokiát a kezembe...sztem ez a telefon meg úgy eleve az android sokkal jobb cucc...Nekem is skate-m volt..ott tényleg voltak gondok hardweresen nem gyengén
A Grand X In-nél nincsenek -
Torento
tag
válasz
execute93 #5841 üzenetére
Vice City sehogy nem megy rajta kompatibilitási probléma miatt.Kijelző szerintem minimálisan érzéketlen csak...a széleinél leginkább,ott se mindig. (én így tapasztaltam) Remélhetőleg ez szoftveresen javítva lesz.
Gáz h nem megy rajta a game. (bár nekem személy szerint nem)
NFS MW,Real Racing2,The Dark Knight Rises van nekem feltéve szépen mennek rajta...főleg a batman..én abban kételkedtem h laggolni fog de nem,sőt fel sem veszi a procisebességet maxra (1.6 ghz helyett csak 1.2-re és egy darab akadás nincs) Játékoknál pl soha nem vettem észre kijelző érzéketlenséget... -
Torento
tag
válasz
#40993792 #5806 üzenetére
Nálam más volt a helyzet.Pont fordítva
(ZTE Skate után azt mondtam h nem veszek többet ilyen telefont...egyszer cseréltettem mert recsegett a hangszóró...utána abba is elkezdett recsegni és már nem mertem cseréltetni mert féltem h az új példánynak meg porosodni fog a kijelzője amit nem fognak kicserélni...amilyen szerencsém nekem van...továbbá az is zavart h az enyém csak 940Mhz-n volt stabil...többen is írták h napok óta 1017Mhz-n üzemeltetik...arra is tiszta irigy voltam
...hátmondom tiszta gáz h egyik ilyen másik olyan..amikor am is elég keves volt a procija)
Erre piacra dobták a grand x et Intel procival...Akkor már tudtam h már megint ZTE-t kell vennem
amit persze nem bántam meg
(persze azért ez is megszivatott egyből az elején amikor kijelzőhiba miatt cseréltetnem kellett az első napon...hálistennek azóta semmi probléma az újjal)(#5807) Zsolt_72
Értem csak úgy voltam vele h ha jön új szoftver akkor már hátha lesz forrás is ami eddig nem volt...
Igazából nemtudom h mennek az ilyen dolgok... -
Torento
tag
válasz
Cooler96 #5803 üzenetére
Úgy emlékeztem h az oc-val eggyütt lett kitárgyalva az is h nem lessz új szoftver sem...max apróbb javítások... Lehet h rosszul emléxek.Azt írja zsoca "friss szoftver" érkezik... Úgy tudom attól függ h lehet e húzni,mármint ha vele eggyütt frissül a kernel is... (namind1 annyira nem értek hozzá szal lehet rosszul értelmeztem valamit még multkor
-
Torento
tag
Igen a ZTE nagyon jó "dobbantó" volt az intelnek
(mivel az első intel-es telók eggyike muszály is volt nekik mutatni valami nagyot és mindezt lehetőleg olcsón)
kelzsoca
Van remény OC-ra is?
(na nem mintha annyira hiányozna,e azért megelégedettséggel töltene el ha tudnám h van még fentebb
)
-
Torento
tag
Én még örülnék is neki ha más telefonokba nem lenne intel proci,legyen ez csak a miénk
(persze az appokkal való kompatibilitásra lenne rossz hatással) én is azt szeretem ebbe a telefonba h lealázza a drágább cuccokat... nameg én világ életembe intelbuzi voltam
és most sem kellett csalódnom benne.(amit "tudtam" már vásárláskor...ugyan mit várhatnánk egy intel laptól,h majd szar lesz?)Ennek a telefonnak bizony a processzor a legerősebb paramétere.
-
Torento
tag
Aki ért hozzá írja már meg légyszi mibe formázzam meg az sd kártyámat!
(jelenleg fat32-be van)
A következő rom cserénél szeretném ezt is "rendbetenni" ami remélem h hamarosan érkezik -
Torento
tag
Amikor vettem énis gondolkoztam az advance-n is.. de kb csak a super amoled miatt... olvasgattam róla és találtam olyat h SGS1 mellé téve az advanced-nek nem olyan fényes a képe.. na ez elég is volt (bár am is b@szta a csőröm a 768mb ram...vicces)
-
Torento
tag
Nekem laggol az NFS MW azokon a versenyeken amikor többen vagyunk.. (akkor nem ha egyedül megyek)
Akkoris ha a prociórajelet stabil 1.6-ra teszem....
Nálatok mizu ezzel a gémmel? -
Torento
tag
Ma reggel produkált olyat a telefon (amit anno már az 1. rommal is...amit még gépről kellett telepíteni) h nem lehetett kinyomni az ébresztést mert nem kínált semilyen lehetőséget.. ez már 1 szundizás után volt... Mentem már a végén ébresztőóra beállításokba,status bar-ba...mindenhova de nem lehetett kilőni sehol... újra kellett indítanom (amikor kikapcsolt akkor kicsit berecsegve halgatott el)
kelzsoca
Látom készül az új rom
Nekem ami nagyon hiányzik belőle az a crt animáció (ki és bekapcsoláskor is) és a testreszabható lockscreen,status bar..
Fényerő beállításból nekem elég lenne az automata és a 100% mivel automatánál a csökkentéssel sosincs gond viszont az emeléssel néha igen (bár ezt csak halkan mondom mert elég jó benne az automata fény...mérföldekkel jobb mint még a skate-nél volt)
-
Torento
tag
"the dark knight rises" szalad rajta mint állat
-
Torento
tag
Szépjóestét!
Megvan végre az sd karim... jelenleg fat32-be van.. Jó ez így? Mi lenne a legjobb?
Feltettem a Next romot. A képeken amik vannak a romról ott a beállítások menü tiszta fekete. Nekem most olyan mint amilyen cm9-nél megszokott...felül fekete és lefelé halványodik... Ilyennek kell lennie? -
Torento
tag
Már alig várom h tehessem az új romot (jelenleg a HOPE előttit használom,még a legelsőt) Elvileg holnap jön az SD kari... pétekre vártam de nem jött
Samsung 16GB CL6 mellett döntöttem végül... úgyhogy most már ki ne találjátok h nem azt kellett volna
kelzsoca
Lehetséges lenne majd a közeljövőben egy olyan LOCK-ot beletenni mint anno cm7-nél volt? (a buborékra gondolok konkrétan,nekem még most is az teccik a legjobban és végre ezen nem is laggolna)
-
Torento
tag
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam amiket itt felsoroltak emberek (hibák)...max elégedett vagyok,sőt..ez előtt zte skate-m volt azt szidtam mint a bokrot meg azt mondtam nem veszek több zte-t...mégis megvettem mert annyira csábító volt a teljesítmény,kijelző,design... (bár a wifit még nem próbáltam mert jelenleg nincs itthon... és a rádiót se mert nem érdekel hálistennek)
Egyik haweromnak sony xperia u van...olyat csinál h random fényképezget...már 2* vitte vissza szervízbe és még mindig csinálja.... és annál nincs ilyen h csere-bere egy újra...én is csak azt tudom mondani amit már egyszer leírtam ha valakinek nem teccik vegyen mástnem muszáj itt fikázni
bugok meg mindigis lesznek.. bele se merek gondolni milyen amikor egy 150000ft-os teló szivatja a gazdit...mert olyat is hallottam már... -
Torento
tag
válasz
Canonfan #5129 üzenetére
Ha szereted a jó hangzást sztem nyugodtan vegyél drágábbat.Vannak jó appok amivel jól be lehet lőni a hangzást.. (poweramp) Énis sanyierikszonét használok az sokkal jobb... (walkman mobilé volt...)
Ilyen nagyobb fejretehetős fülesekkel nemtom mi a helyzet...(AKG stb
) nemtudom mennyire tudná kihajtani... (ha ki is tudná biztos szépen venné lefelé az aksit)
-
Torento
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest