- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
atillaahun #17497 üzenetére
Nekem október óta van meg a telefon, azt hiszem az elsők között rendeltem meg. Nekem is az volt a benyomásom, hogy rendkívül takarékos kis telefon - régebben kibírt 4-5 napot. Aztán, ahogy nálad is, kb 1,5-2 hónapja elkezdte ezt a merülős dolgot. Sajnálom, mert eddig nem volt vele különösebb bajom. Se lock screen fagyás, se kikapcsolgatás nem volt. Ez viszont rendkívül idegesítő, úgy, hogy nem csinálok vele semmit - az utóbbi időben kaptam céges telefont, úgyhogy azt használom, ezt pedig átirányítom arra az előfizetésre - 1,5 napot bír ki. Tegnap este 50%-on volt még az akksi, ma reggel meg már kérte a töltőt (18%). Úgy, hogy az asztalon volt az éjjel (kikapcsolt wifi, mobilnet, gps). Szóval, nem tudom. Ha az elején is ilyen lett volna, lehet, hogy nem problémáznék, de így...
Már próbáltam mindenféle megoldást (bocs, a V2-t még nem): először B06 volt fenn OTA-val telepítve, azon gyári visszaállítás többször. Aztán próbaként feltettem a Next V3-at. Majd a merülés újraindulása után ott is gyári visszaállítás. Ezek után jött a B04... de a történet ugyanaz. Szóval én holnap megyek a T-be aztán meglátom mire jutok velük. De ez nem mondható normálisnak. Ha ennyire pörög a háttérben valami, egy idő után tönkrevágja az akkut is ez a folyamatos merítés-töltés. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #17497 üzenetére
Kb. másfél hónapja. Igen, csupaszon is ilyen. Nem merül drasztikusan, de érezhetően nem olyan az üzemidő, mint eddig....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #17495 üzenetére
De hogyan? Kipróbáltam most úgy, hogy a zéróról telepítéstől egész nap nincsen semmi net forrása. Ugyan úgy megy a kernel... Lehet, hogy a Google előre beírt valamelyik zárt részbe valami időzített okosságot?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #17491 üzenetére
Ehhez a forráshoz a Google kódjának alapjaiban van csak köze és letiltott net mellet, sőt, net nélküli környezetben is ilyen... a röhej, hogy a kernel csinál valamit. Soha sem fogjuk kideríteni mit is....
-
voci
tag
válasz
atillaahun #17491 üzenetére
Ez még rendben lenne. De azt mivel magyarázod, hogy nem volt ez mindig így. Volt amikor 4-5 napot is ment 1 töltéssel: [link]. Itt látszik is, hogy az Android OS nincs a lista tetején.
Aztán egyszer csak (kb 1,5 hónapja) elkezdte ezt a merülős dolgot. Nálam általában ki van kapcsolva minden net, és amikor nekem kell, csak akkor engedem fel. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #17246 üzenetére
Gondolom valami fos LG, azokat szokták így számozni....
@feelurself:
A GXI.t kínában szerelik össze. Az alapja nem kínai. Ahogy az érintőt sem Kínában gyártják rá. Mellesleg az emlegetett cseremodell javaslataidat is ott pakolják össze. Sőt, még a Samsungokat is, ami piacvezető...
-
voci
tag
válasz
atillaahun #17179 üzenetére
Nálam nem hiszem, hogy a forgalmazás miatt merül (le van tiltva mobilnet, wifi). De az biztos, hogy valami miatt pörög az Android OS.
-
curtis2
aktív tag
válasz
atillaahun #11611 üzenetére
Hello,
Köszi, ez az ES Explorer nagyon tetszik. -
w333
félisten
válasz
atillaahun #11618 üzenetére
Ok köszi
És még annyit kérdeznék hogy milyen alkalmazások lettek a rom-ból eltávolítva illetve hozzáadva ? -
GvFh
csendes tag
válasz
atillaahun #11605 üzenetére
Ennek ellenére működik. ..
Érteni én sem értem, de amióta megcsináltam, nem volt kikapcs. (Mielőtt megcsináltam , én is nézegettem hosszan az akkut és a házát.. Egy próbát megért, mivel másnál is működött. Mondom mindezt gyakorló villamosmérnökként..)
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #11594 üzenetére
Már ZTE Skate-nél is remegett érintés közben, ez sajnos nem újdonság.
-
gonorrea
senior tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Én használtam egy régebbi nokia adatkábelét töltésre (izmosabbnak tűnik mint a gyári), az esetleg jelenthet gondot? Bár elvileg ugye az összes egyben adatkábel is!
Tegnap meg asszony xperia u töltőjével használtam, remegés utána is megvoltEgy kis off és tudom hogy nem is idevaló: xperia u van hogy hívás közben restartol az baj?
Ez lehet régi sim-től (kb. 7 éves)? Kártya csere nálunk nagyon bonyolult azért van benne még mindig a régi!
Bocsánat a nem ide tartozó kérdésért!! -
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Nekem sajnos pont, hogy a gyári töltővel elég durván csinálja.
Tesóm Sony töltőjével viszont egyáltalán nem, és egy Blade 3-as töltővel sem annyira.Ettől függetlenül nagyon zavaró tud lenni az a kis remegés is, amit töltő nélkül produkál. Google fordítóban a rajzolós bemenetnél jól látszik, hogyha úgy húzogatok függőleges vonalakat, hogy éppen csak érzékeli, akkor elég durva kiugrások vannak.
Kipróbáltam ugyanezt Blade3-mal is, arról nincs képem, de nem volt semmi ilyesmi, bárhogy is próbáltam.Keeperv85 esetleg ezt te is megnézhetnéd, ha fent van a fordító. Amennyiben neked itt sem produkál semmi olyat, mint a képen, akkor lehet nekem rossz, vagy én csinálok rosszul valamit
Mint látszik, a jobb alsó sarok elég kritikus pontja az érintőképernyőnek. -
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #11584 üzenetére
Nem volt jó másik progival sem. Leformáztam a kártyát, meg nyomtam egy factory resetet. Eddig jó. Most működik rendesen.
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11497 üzenetére
Veletlenul kerdeztem toled, uj hozzaszolas akart lenni.
@hodostamas: Pont hogy a tapados reszre kerult szosz.
Akarhogy portalanitottam es odafigyeltem, mindig kerult ala valami, szep nagy buborekot kepezve. Aztan ez csak egyre rosszabb lett.
@heidricha: A lemosassal probalkoztam, de nem igazan sikerult. Alkohollal is megprobaltam attorolni, nem hasznalt. Ma meg egyszer megprobalkozok vele, hatha.
Aztan lehet tenyleg megy a kukaba. Jovo heten erkezik meg egy tok, foliaval, akkor ujra nekifutok, aztan ha az se megy, hagyom a fenebe es hasznalom folia nelkul.
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun #11489 üzenetére
Én a Sony MH 750-et néztem ki, de nem vettem, mert nem lehet kipróbálni. Vajon az is működne a GXI-vel?
-
bajaki
őstag
válasz
Én is keresgéltem már, de látatlanban nem akartam nagyon semelyiket megvenni.
Lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
Köszönjük az infókat!
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11491 üzenetére
Addig szenvedtem a pormentes felrakással, míg sikerült jól összeszöszözni a fóliát.
Le lehet ezt még valahogy tisztítani? Vagy vehetek egy másikat? -
dReFiX
senior tag
válasz
Hol vetted ?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11314 üzenetére
FAT32-re van formázva az SD, így arra nem megy fel egy kisebb HD film se. Ezért OTG kábellel, pendriveról néztem a filmet
Kicsit bután nézett ki, de na -
airwawes
tag
válasz
atillaahun #11314 üzenetére
Próbáltam.
De megoldódott a dolog. A bátyám valahogy letiltott vagy mi, mert megkérdeztem hogy miért van ez, 10 perc mulva már rá tudtam kapcsolódni. Jó lenne megtudni hogy hogyan csinálta ezt.A testvéri szeretet itt is működik.
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #11295 üzenetére
Szerintem ilyen közelről fotózv, ráadásul nem merőlegesen még egy dsrl géppel is jelentős lesz a mélységélesség okozta fókuszun kívüli terület. Ez csupán fizika, nem a teló hibája.
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #11277 üzenetére
-
Bennedek
tag
válasz
-
andyTM
őstag
válasz
- nem értem, hogy miért nem próbálsz más programot, ami kimondottan a szövegek fotózására és láthatóságára is beállítható? pl.: [CamScanner -Phone PDF Creator]
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #11263 üzenetére
Nem az ucam okozott ennyit, az csak 3-at miután frissítettem...
A 327 egy számláló, ami dec eleji vásárlástól megy és ebben sok app teszt, rom újrarakás, próbálgatás van.
Korábbi verzióról nincs mentésem, pedig megvettem, a fejlesztő pedig nem válaszol a problémára ami nem csa GX-in specifikus.Mostanában a minimális, de számomra hasznos beállitásokat adó Camera ICS+ van használatban.
-
spinkler
tag
válasz
atillaahun #11263 üzenetére
UCam 2.3.3.110202 Pro. Eddig nekem normálisan működött, tette a dolgát. FC-t még nem kaptam tőle.
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #11250 üzenetére
- az a dokkoló a Vodafone smart tab-é, amit a ZTE gyártott a vodkának.
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11238 üzenetére
de az a fura, hogy semmi se. jó pl. viber meg subway runners mindenféle üzenet nélkül ki lép, vagyis be se tölt. de akkor is. valahogy ezekből a fájlokból kilehet keresni, hogy mi szarja oda őket?
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
és mi a tököm gyártja ezeket? tegnap csináltam 600 megát az sd-n. ma reggel fotóznék, és az az üzenet fogad, hogy "nincs elég hely a tárhelyen a kamera indításához". megnéztem újra tele szennyelte ezt a data mappát.
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
rendben köszi.
(#11214) piltom83 :fedeztél már benne valami hibát?
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #11145 üzenetére
Én a Camera fv-5-t használom fotóra, videóra eddig nekem a camera ics+ jött be leginkább.
-
xSide
őstag
válasz
Kamera appokról pár sor:
- az LG nálam is fc kilépett első indításkor, másodikra indult rendesen, azonban míg az alap video folyamatos fókuszt nem vettem ki eléggé rakoncátlankodott (befagyott, video kedve szerint zöldült máskor meg pöpec volt stb.) használható frissítése régóta nincs, ezért biztos nem lesz használatban!
- a Cam360 abszolút felejtős egyéb okok miatt
- a UCam a 02.06-os frissítésekor fc-zett indítás után, adatok törlése nem segített rajta csak az uninstall/install és azóta a videora váltáskor fc-zik, fotó rendben.
A legjobb appnak tartom attól függetlenül, hogy sok engedélyre tart igényt.
Ebben megvan minden mi szükséges lehet, ha nincs nálam a nagy gép.
- megvettem még a Camera Zoom FX-et , de effektelni/javítani képek elkészítése után bármikor tudok a Photo Editor-ral vagy PixIr Express-szel, így ez nincs használatban, egyébként video funkciója sincs. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Nem szeretik a programozott ISP-t. Standard kódútra vannak tervezve. A ZoomFX pl. csodás kék képeket készít...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10999 üzenetére
Nem, dehogy vetettem el. De mivel úgy látom nem veszi fel, hiába állítod be a build.prop alatt (nem, sajonos úgy tűnik factory reset után sem érdekli ez már), így a modul környékén kell nézelődni, amivel viszont lehet bajban leszek, mert valamivel több külső FW vár, mint amennyit a standard kódban egyáltalán meg lehet adni... Majd kiderül. "Remélem" elhajtanak holnap és akkor elbúcsúzok a Grand X-től...
@Garry84:
Ja, inkább oda, hátha találunk valamit, de azzal nem "offoljuk" ezt szét.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #10986 üzenetére
Majd jönnek vissza a refurbished darabok, cserélni jó lesz az is.
-
motoflug
őstag
válasz
atillaahun #10973 üzenetére
Sajna nem olyan könnyű találni,legalábbis dominosat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #10938 üzenetére
Nekem itthon van egy D-LINK router (D-LINK DIR-501) és van egy mobilnetes wifi router (Huawei R201) és egyszer sem volt fagyás.
(#10940) Keeperv85
Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10938 üzenetére
Azóta már büntethetted volna magad esetleg ezzel a "márkával", de nálad az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a WiFi a fő gonosz benne. >> "Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha"
Igen, most mondom, illetve most is ezt mondom. Szerintem nincs köze a WiFi-hez közvetlen. Közvetett módon is csak annyi, hogy ha 3G-t kell váltogatni (Ki-be kapcsol a WiFi jel miatt).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10930 üzenetére
Szerintem nem router gond. Ezt sem csak itthon használom, volt már számos hálózaton csatlakoztatva. Persze, ha TP-Linked van, akkor mindent el tudok képzeni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10881 üzenetére
Ha csak annyit kellene, már megcsináltam volna... Mindössze az az egy az "szerencsére" két mikrofon, aminek a kernel felé erős kötődései vannak.
Nem csak az érzékenység miatt. Ha azt feljebb rakod, akkor szépen fog hallatszani minden. Még a légmozgás is...
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #10834 üzenetére
Wifi nekem túl lassú a másoláshoz, kivenni a kártyát nem fogom folyamatosan(mindig nem szedem le a hátlapot) úgyhogy marad az USB. USB-n keresztül eddig bármilyen programmal próbáltam, néha engedi néha nem. A filmeket feltudom másolni de a sok könyvtáras dolgokat pl. játékokat nem(csak darabokba) :/ Valaki találkozott már hasonló problémával?(gyári rom B04)
Más: valaki próbálta már az MHL-t? Működik? Érdemes venni átalakítót? Minden HDMI-s tévével működik?
-
golyós
addikt
válasz
atillaahun #10834 üzenetére
Előléptettek?
Rendben
-
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #10747 üzenetére
Pontosan ezek amik több embernél is előfordultak
-
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #10726 üzenetére
Én abban bízok már hogy a friss gyártmányok hátha nagyobb százalékban hibátlanok. És 8 napra kiprobalok egyet.
-
sziluboy
tag
válasz
atillaahun #10717 üzenetére
Esetleg egy új hibaként az én esetem is fel lehetne vinni a szavazásba: [link]
Bár nem hiszem, hogy ebbe sokan futnának bele.
-
kelekyle
őstag
válasz
atillaahun #10717 üzenetére
Wu Zhengyun az e-mailre válaszolt
ZTE Hungary Kft.-nél valami magyar kolléga van a klaviatúránál. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10694 üzenetére
Nem én szoktam nézni. Ja. Egy kissé elpukkant pár cucc. A telóval majd holnap foglalkozom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10692 üzenetére
Ma éppen tévét van "kedvem" szerelni, szóval még jutottam odáig...
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #10662 üzenetére
Tömörítés az ebben az esetben, hogy minden nagyon pici, a felhasználás meg nagyon mobil. Ugyanez (szinte) a hardver pár éve netbook, előtte notebook lehetett volna, de mindre sokkal jobban vigyáz a gazdája. Nincs zsebrevágás, meg sok minden más sem.
A szervizes csóka elvileg követi a forumot, rákérdeztem.
-
zer0fill
tag
válasz
atillaahun #10665 üzenetére
ez az átalakító jó lenne szerinted? : [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10665 üzenetére
Ha csak vékony lenne, de van ami még lakkozott is mellé...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10655 üzenetére
Nem néztem még hová ír elsőre.... majd megpróbálom megokosítani.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #10655 üzenetére
Az init.wifi.rc szerint 10000 !!!
-
xtevo
őstag
válasz
atillaahun #10651 üzenetére
Uh, ez azért elég durva meghibásodási arány...
~45 %-al már volt/van gond... nem túl bíztató
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10651 üzenetére
Azt hogy a build.prop fájl tartalmának bizonyos kulcsait csak egyszer olvassa be a megfelelő adatbázisba a teló, Ilyen pl. a területé és nyelv. Utána már hiába írod át, nem fog vele foglalkozni, még a másik érték megvan.
Ma reggelre kiesett a "Z" betű a hátlapomból...
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #10643 üzenetére
A csengőhang build.prop módosításnak sem volt hatása, csak miután az átírt verzióval csináltam egy 'gyári visszaállítást'...
Pót és vész energiaszükséglet ügyben ezzel szemezgetek:
$12.00 és van halott topikja itt a Mobilarena fórumon valamint kapható trénél 4500 ft-ért... -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10621 üzenetére
- akkor te már két telefonnal nyomod az ipart
?
Keeperv85 - min ütyködöl(?) van valami új a tarsolyodban?
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #10619 üzenetére
Jó észrevétel, de aligha kell neki minden egyes G szervert látni. Valaki már talált pár hete egy rendes meghatározást, de azóta sok post lefolyt a forumon. Mondjuk nekem szürkén még soha semmi nem működött, de szép is volt, hogy nem kerültem ellentmondásba az elmeletemmel :-)
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10549 üzenetére
- már te is eladtad a telefont?
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10544 üzenetére
- inkább a T-ből, már közel egy hónapot vártam türelmesen, hogy majd telefonálnak, hogy van készülék, de semmi; ma betelt a pohár..., bevittem minden papírt, telefont, tartozékokat és elmeséltem, hogy eddig volt türelmem, és nekem nincs ehhez az egész tesztelgetéshez semmi kedvem és időm; meg amúgy is hétvégén megyek vissza külhonba. Megkérdezte, hogy mennyit fizettem érte, majd "Várj egy picit...." és a raktárból hozott egy komplett dobozt, mondván, hogy: ma délelőtt érkezett. (holott előtte ugyanezen fazonnal beszéltem és akkor azt mondta, hogy csak a telefontestet cserélik, erre mit csinál(?), ad egy bontatlan dobozzal; új garancialevéllel).
- de arra, hogy: mi a garancia, hogy a frissen kapott készülék hibátlan, vagy nem fogja ugyanazokat művelni? - a válasza annyi volt, hogy semmi garancia nincs; vagy jó, vagy nem.
- én pedig kapva az alkalmon, meg is hirdettem; majd nézek kint függetlent; vagy teljesen más márkát. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10542 üzenetére
- semmikor, ha péntekig elviszik; bontatlan original csomagolásban van, majd az új tulaj bontja....
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #10172 üzenetére
<---- tPedro_
Valamit felrenyomtam?
(Tudom, keson reagalok, de jopar napig nem olvastam a topikot.)
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun #10416 üzenetére
2G-s mobilnettel (+ hívások + néhány email, kicsi facebook) nekem is elmegy 2 napot. de ha kicsit többet használom, akkor is este 40-50%-os akksival teszem fel a töltőre. Kollégám iPhone 4-esén egész nap megy a 3G mobilnet amin emailezik, meg VOIP-ozik és estére neki 30%-körül van az akksija, de terheli is rendesen. Én ugyanezt a GXI-vel nem tudom megcsinálni csak 2G-s mobilnettel.
Nos ez van, emiatt még nem veszek ájfónt...(#10415) domerator igen, én is arról az appról beszélek, amit állítólag mások használnak Blade III-on, de nem tudom, hogy kell feltenni, illetve működés közben nem tudom milyen a hálózatváltás (pont amiatt amit írtál)
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
atillaahun #10385 üzenetére
csak wifit használok
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #10385 üzenetére
De ez a hálózati hiba nem a telefon hibája
t-nél kell keresni a megoldást ...
Átrakom a kártyámat a másik telefon-ba Xperia Go és ott is több 100X megszakad az internet kapcsolat naponta
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nincs "folyamatos internet" kapcsolat -
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10344 üzenetére
Ezek igen csak jók. Sajnos változatlan apertura és pici szenzor mellett a pixelháborúnak ez az ára.
A vakuszinkron szerintem is olyasmi, ami nem ritkán olyan mintha nem lenne. Számomra úgy fest, a segédfény csupán a fókuszálás kapcsán látja el megfelelően a feladatát. A camera FV5 legújabb változata épp ebben ígér változást, így gondolom ez más készülékeknél is előfordul. Úgy tűnik nem teljesen alaptalan az ígéret, bár eddig nem sok vakus képet készítettem a legutóbbi verzióval, így nem tudom kellő bizonyossággal megerősíteni ezt.Ha jól emlékszem Rizso készüléke mintha egy munkatársához került volna, de lehet nem pontosan emlékszem mit írt.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #10342 üzenetére
Készis. 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Mint látszik az OB 5 gyors próbálkozásból 2-szer tudott akkor fényképezni mikor villantott, háromszor meg eltolta. Nekem kicsit olyan érzés volt, mintha a GXI egy alkalommal sem találta volna meg az összhangot 10 próbából a fókusz és villanás között.
Ez egyébként "csak" 2 MP. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10342 üzenetére
- akkor még várok hétvégéig.
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10315 üzenetére
- mikor írtál a telefon problémáiról... ; mennyi idő múlva válaszoltak?
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #10312 üzenetére
-
Garry84
tag
válasz
Nem általános a képernyő túlérzékenysége, nekem az előző csinálta (pl. Play áruházban a remegés), ez hibátlan. A többi hibáját leszámítva, persze... :-)
A fagyásokra eddig (kb. 1 hete) megoldásnak látszik a Regpon Keep WiFi Alive progi, a szakadozó hívásokra pedig a 2G hálózatok teljes mellőzése, állandó 3G kapcsolat.
Mondjuk az akksim nem szereti ezeket a "megoldásokat"...
-
bsanzika
tag
válasz
A hívásokkal eddig semmi bajom nem volt(kopp kopp kopp), feltéve ugye ha fel tudom venni a fagyás miatt...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Korom sötét, 0 fény, kb 15 cm-ről egy legalább 20 éves, szar minőségben nyomtatott kötéskönyv. Attól tartok, ha ez olvasható, akkor nálad komoly gondok vannak a kamerával... (A lap valóban sárga már, nem a kép torzította el)
-
andyTM
őstag
válasz
- atesz, neked mikor válaszoltak a zte-től?
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #10232 üzenetére
Leírás szerint mennyi a minim fokusztáv? 25cm nem tul közeli?
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10242 üzenetére
Camscanner lámpával
Szerintem ez sokkal jobb az előbbieknél és jobbat mobiltól nem is érdemes várni. Vakuval viszont pocsék lesz amit outputként ad. Lámpaként egy 20 W-os halogén olvasólámát használtam, ami bőven elégnek tűnik. -
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10242 üzenetére
Nehéz kérdés ám, mert a képeket mindenki másképp érzékeli. Nekem pl. a camera FV5 képei élesebbnek tűnnek és emiatt jobban tudom olvasni. Nyilván ha nem olvasásra készül a kép, akkor a részletgazdagság kerül előtérbe az élesség helyett.
Egyébként a fókuszálás még profi fényképezőgépeken sem tökéletes, sőt objektívenként eltérhet. Emiatt azokban fókusz korrekciót is be lehet kézzel állítani. Nyilván itt is lehetne, kérdés van-e olyan program, amiben ez lehetséges? Szerintem ez teljesen megoldaná ezt a helyzetet.
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10223 üzenetére
Ha visszaveszed a felbontást "csak" 3 megapixelre, akkor észrevehetően olvashatóbbak maradnak a betűk.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Stock app vakuval
Camera_FV5_vakuvalStock app lámpával
Camera_FV5_lámpávalEgyébként a gyári kamera app még rá is lapátol azzal, hogy a jpg tömörítés során csupán 90%-os képminőségre törekszik. Camera ICS-ben ezt elvileg Ultra-ra is állíthatod, akkor jóval több részlet marad meg.
Camera FV5-ben elvileg png formátumú, tömörítetlen képet is lehet készíteni, ahol elvileg minden élesebb kéne maradjon. Ilyen képet most nem készítettem. -
Peter_Pan
tag
válasz
pillanat...
-
Peter_Pan
tag
válasz
A tünet lehetséges okai:
1. Maszatos lett a lencse (nevetségesen hangzik, de már nekem is sikerült emiatt 2x hasonlót lőnöm)
2. Nagyon gyenge fényben készült, olyankor nem valami fényesen teljesít...
3. Túl közelről készült és emiatt nem tudott pontosan ráfókuszálni.
4. Ritkán nem sikerül pontosan fókuszálnia, de olyankor is készít képet.
5. Akár hibás is lehet a készülék, ha a fentiek közül egyik sem áll fenn.Igaziból a megoldás végtelenül egyszerű: vagy minimális odafigyeléssel elkerülhető a dolog, vagy a készülékkel van baj, akkor meg könnyen kicserélik és miért is szenvednél vele tovább?
Kifejezetten erre a célra én is a camscannert ajánlom, mert perspektíva korrekciót végez a képen, ha nem tökéletes szögből készült.
-
t181
senior tag
válasz
Kipróbáltam, ennél azért jobb képet kellene csinálnia...
Próbáld ki a Camera Zoom FX-et, Én azt használom touch fókusszal. -
kelekyle
őstag
válasz
Itt valami komolyabb probléma van :/ Telefon restart és másik kamera app?
Soap97:
Vidd vissza a Tébe, egyből cserélik ha van készleten. -
TBG
senior tag
válasz
atillaahun #10225 üzenetére
Nem kell belőle PDF-et csinálnod. Azért javasoltam ezt, mert ez csinál mindenféle képjavításokat a kép készítése után.
-
TBG
senior tag
válasz
Próbáld ki ezt: [link]
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10209 üzenetére
Elvégeztem egy factory resetet, előtte mentettem minden adatot,alkalmazást. Nem javult meg a probléma de a telefon visszaállt a kezdeti állapotába azaz semmi zene,fájl,letöltött alkalmazás nincs rajta pedig direkt figyeltem hogy ezeket a fájlokat ne törölje a helyreállításkor :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10206 üzenetére
bocsi de még csak ez az első Androidos telóm,mi az a "factory reset" ?
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10203 üzenetére
Meg se moccan :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10200 üzenetére
Igen arra gondoltam. Be van állítva automatikus elforgatásra de nem teszi a dolgát :S
-
bbpro
tag
válasz
Szia!
Az én szavazatommal mi a baj? -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Szia, én szavaztam, lehet hogy elírtam a nevem, mert amint látom lemaradt egy h a legvégéről.
Üdv: Joe Cockroach felhasználó
U.I.: Holnap elvileg jön a cserekészülékem, beszámolok a tapasztalatokról hamarosan.
2.U.I.: most látom hogy én hagytam le a regisztréciómkor egy h-t. Na szóval én létező tag vagyok, és szavaztam is -
Winchester95
őstag
válasz
atillaahun #10174 üzenetére
ez most jó vagy rossz?x)
-
Winchester95
őstag
válasz
asdx én vagyok.
-
bajaki
őstag
válasz
atillaahun #10157 üzenetére
Én is pont ma akartam írni ide ilyen ügyben. Nekem sem tetszik a gyári, kényelmetlennek találom.
Valami "agybadugós" mikrofonosat nem tudtok?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10153 üzenetére
Pedig ebbe még az enyém is belefér, mert az tényleg rossz. Bár nem működési hiba szerintem, ez még elmegy, de van, ami fényévekkel jobb. Nekem eddig minden telóm jobb volt ennél ilyen téren.
Ami még nekem továbbra is piszkálja a csőröm, az a tartozékokon spórolás. Komolyan: ezt a fülest ki lehetne hagyni és helyette, meg az USB kábel helyett egy NFC-s hátlapot tehettek volna mellé...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10144 üzenetére
Nem tudom, itt írta valaki azt hiszem korábban.
(Vagy lehet benéztem valamit...
)
-
boxos23
aktív tag
válasz
atillaahun #10134 üzenetére
Tehát a t-nél van dobozos daradb de nem ők adják a csere darabot hanem a zte maga küldi le.
Ez mekkora hülyeség, miért nem adját oda ha van nálluk és nekik küldenének másikat.
Na mindegy meglátom mi lesz vele, de szerintem tutira viszem mert megőrit az hogy kikapcsol még hivás közben is, vagy ha ő gondol egyet off -
boxos23
aktív tag
válasz
atillaahun #10131 üzenetére
jó jó de én előfizusan vettem havi 1800ft ha nem adnak másikat akkor ??? adjanak egy más fajta készüléket ebben az árban, nehogy már teló nélkül legyek.Nem ezért vettem nálluk a telefont, oldják meg ha vállalták.
Vagy esetleg mig nem lesz másik adnak csere készüléket? -
Winchester95
őstag
válasz
atillaahun #10075 üzenetére
De kíváncsi lennék hogy ebből mennyi rootolt/piszkált és melyik nem.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest