- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csill4g
csendes tag
válasz
spinkler #17308 üzenetére
Szerintem a Sony is sima sqlite-ban tárolja az sms-eket.
A ZTE biztonsági mentésében is megtalálhatóak ezek a .db fájlok. Ha csak a tartalma érdekel, akkor valamilyen SQLite browserrel (Androidra pl DB Browserrel ki tudod nyerni az infókat.Ha pedig mindenképpen szeretnéd őket visszaállítani (és nem működik a zte backup & restore) , akkor talán egy kis adatbázis mergeléssel megoldható. A /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db -be kéne beimportálni a ZTE által mentettet. Persze ehhez meg root kell.
Jó lenne látni egy Sony backup fájlt...
-
heidricha
őstag
válasz
spinkler #15116 üzenetére
Elég szépen, de nem kimondottan vészes. pl. Navi közben a Blade melegebbre váltott, bár ezt is kellemetlen zsebre tenni közvetlen a kocsiból kiemelve (nem a napsütés miatt, ilyenkor nem használom a szélvédő alatt, szerintem ott el is olvadna...)
Video speciel nemigen melegíti, azt igen jól megoldotta az Intel, vagy valaki más.
Hőmérséklet engem is kezd érdekelni, mióta kiderült, hogy az akksi, vagy bárki más letiltja a töltést egy adott hőmérséklet felett, ami viszont elég egyszerűen elérhető pl. klíma nélküli autóban, meg a fenti feltételek mellett (árnyékban) is. Vannak ügyes kis widget-ek kimondottan erre. Még nincs tapasztalatom, valamit épp csak most tettem fel pár perce!
-
Coolmat
őstag
válasz
spinkler #8176 üzenetére
Ebből a leírásból sajnos nem derül ki, de mivel ez egy régebbi típus, valószínűleg nem támogatja az MHL-t, mert többnyire újabb monitorok vagy tv-k tudják ezt, lásd pl. ezt az újabb típust, ahol külön kiemelték a csatlakozóknál, hogy HDMI2/MHL.
Hogy konkrétumot is mondjak, én egy ilyet vettem (ehhez kell külön HDMI kábel is), és tökéletesen működik egy ilyen monitorral. -
Coolmat
őstag
válasz
spinkler #8172 üzenetére
Szia!
Bármelyik olyan adapter jó, amin van külön microusb tápnak. Ez azért fontos, mert ha nem MHL kompatibilis eszközre akarod kiküldeni a jelet, az nem tud áramot visszatáplálni, csak akkor ad ki képet, ha kap külső áramot is. Ha MHL kompatibilis a TV-d vagy monitorod amire rá szeretnéd kötni, akkor ez nem szükséges.
-
miresz
veterán
válasz
spinkler #7472 üzenetére
Visszajött. Valószínűleg a hiba valahol ott lehet,hogy ha lenémítom úgy hogy a hangerőgombot lefelé nyomva tartom,és utána visszahangosítom akkor ezek a hangok valamiért nem élednek újra,még újraindítás után sem. A megoldás az lett,hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartva,ugye elő jön a menü,hogy kikapcs,némítás,stb. itt is lenémítottam,majd vissza és jó lett.
Nem teljesen kerek ez a ROM. Pedig nekem még a gyári van fenn. Nagy a gyanúm,hogy amiket produkál hibákat azt nem maga a telefon,vagy hardverei,hanem a rajta futó ROM csinálja. Jó lenne rá valami normális ROM,mert ez valami összetákoltnak tűnik,hiába gyári.
-
xSide
őstag
válasz
spinkler #7213 üzenetére
Hibás az app, mikor az effektet választanám nálam akkor fc-zik.
Ment is a levesbe, ha valami hibásan működik egy alkalmazásban nem adok esélyt neki egy drasztikus akksi lehúzás.App ajánló:
Képeken a nem kivánt objektumok, részletek eltüntetésére ideális lehet a TouchRetouch képszerkesztő... -
Robbertho
aktív tag
válasz
spinkler #4879 üzenetére
Köszönöm a képeket!
Jól áll az a fólia szerintemAz oldalsó hólyagozódás előfordul előre szabottal is.
Egyébként amit Samus mondott sem hülyeség, ha 1200 Ft-ért nekem felraknak rá egy fóliát, amit észre sem veszek és csak eladáskor veszem le (vagy még akkor sem) akkor simán megéri. Persze az a része annyira nem tetszetős, hogy darabokban esik le
-
Robbertho
aktív tag
válasz
spinkler #4874 üzenetére
Ez a méretre vágható fólia jól szuperál a telefonon? Nem körülményes vagdosni, és nem lesz egyenletlen a széle?
Nekem sem tetszik, hogy kihagyják a helyet a kamerának és érzékelőknek, véleményem szerint csak könnyebben bepiszkolódik úgy és még csúnya is
Sajnos sehol nem találtam még olyan fóliát, amin ne lenne kivágás. -
89BDave89
tag
válasz
spinkler #4588 üzenetére
Ez mindenkinek ilyen szerintem. Nincs semmi probléma a telefonnal, azthiszem olyankor amikor nem zöld hanem barnás, akkor nem 3G hálózaton van, mert elveszíti azt a kapcsolatot (pl lift, pince, ilyesmi) ezzel nem kell foglalkoznod, nekem is ilyen, sose zavart.
Hálózaton voltál végig. Elérhető vagy ha barna akkor is.
(a piros csík pedig azt jelenti hogy nem volt elérhető hálózat)MÁS:
Tapasztalaitok alapján....
Melyik a jobb program? Shazam vagy a Soundhound? -
Robbertho
aktív tag
-
Gabor12
tag
válasz
spinkler #2407 üzenetére
A real Parking 3D hibás, nem megy Gaklaxy Tab 10.1-en, meg még 776 hasonló bejegyzés van. Lehet, hogy nem igazán jól van megírva.
Ami érdekes, az, hogy gyári feltelepített proramok közül nem működik: B03-ban nem működött News & Weather időjárás grafikonja. Nem működött a Facebook. B04 javítja az első hibát, de nem javítja a másodikat.
Más: NFC-vel van valakinek tapasztalata? A Play azt írja NFC programokkal nem kompatibilis.
A kamera igen gyenge, a szoftver vagy a hardver vacak?
A zene lejátszó nagyon jó. -
keep2000
tag
válasz
spinkler #2230 üzenetére
Nagyon szép. Nálam sajnos nem ilyen jó a helyzet. Harmadik napja nyomogatom, tehát az első körökön már túl vagyunk, a gyári frissítés is megvolt. Tegnap fél 6 körül húztam le töltőről. Kevés nyomkodással 5 óra alatt 80%-ra ment le. Utána aktívabb nyomkodással (launcher testreszabás, némi játék, böngészés) további 2 óra alatt 52%-ra. Éjszakára repülő módba raktam, reggel megnéztem és 12%-on állt. A battery statban annyi látszik, hogy lefekvéskor kikapcsol a mobilhálózat, a GPS, a Wifi, a képernyő, viszont bekapcsol az "ébren" (angolban awake) csík és szépen folyamatosan húzza le az akkut
-
kentucky
őstag
válasz
spinkler #2120 üzenetére
na szóval az nem hiba, hanem a füles inkompatibilis
vzaza a te okoskodásodra nem kíváncsi senki, vedd meg a nexust, lépj le innen csá. Először tapasztalj utánna ítélj. és arra valaki tud választ adni, hogy ipaden a fórumon a smiley ikonra miért rizso avatarját hozza be? -
gorogtibor
csendes tag
válasz
spinkler #2120 üzenetére
Nekem is ez volt...
Beledugtam a Samsung headset-et és olyan volt, mintha a szöveg a hátérből jönne és 1-2 hang nem jól jött át... Aztán kicsit kijjebb húztam 1mm-t a fülhallgatót és jó lett (persze így már csúszkált bent a samsung füles)... Utána hazaértem és bedugtam a Sennheiser HD201-esem és tökéletesen szól -
Peter_Pan
tag
válasz
spinkler #2090 üzenetére
Szerintem tisztísd meg rendesen a képernyőt, aztán kellő gondossággal rakd rá az új védőfóliát.
Fólia nélkül nem célszerű használni, mert nincs gorilla üveg. Vagyis idővel meg fog kopni/karcolódni az egyébként nagyon szép kijelző. A gyári fólia egyébként lemosható (igen, kipróbáltam és visszaraktam).
Én csak akkor vinném vissza, ha fólián keresztül is átütnek a pontok és zavarják a vizuális élményt.Csak a tudat miatt, hogy ott vannak (de nem látom őket), nem vinném vissza, inkább orvoshoz fordulnék és az felírna receptre valami pirulát, amitől megnyugodnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest