Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #17496 üzenetére
Azt mondjuk azért túlzásnak tartom, meg nagyon értelme se volna.
Eszerint akkor lehet tényleg hülyeség amit kitaláltam.
De csupasz rommal teszteltelted a net nélküliséget? Neked mióta csinálja ezt? Mert nekem (csak) kb. 2 hónapja, előtte dícsértem is, hogy milyen takarékos kis telefon.
Aztán egyik hétről a másikra defektet kapott.
Bár ez már a sokadik, azért nem is baszom fel magam rajta. Amint találok valami jó jelöltet cserélek. -
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #17494 üzenetére
Nekem kurva gyanús egyébként hogy ez a merülés nagyjából egy időben kezdődött a legtöbb embernek, és ha feltúrod más telefonok topic-ját ott is megtalálni ugyanezt a jelenséget.
Szerintem a Google küldött ránk valami áldást ami időnként report-olni próbál ha van net ha nincs, aztán ha éppen van, akkor nem csak az akksit húzza hanem a forgalmat is.
Persze lehet hülyeség, de azt meg még valószínűtlenebbnek tartom, hogy a ZTE tartott be nekünk a távolból. -
atillaahun
veterán
Én továbbra is azt mondom, hogy net alapú. Ott van egyértelműen a gyári statban, hogy forgalmaz az Android OS. WiFi-n többet, mobilneten kevesebbet. Szerintem egyszerűen a Google gyűjt adatokat a felhasználói szokásokról - mélyen beintegrálva a rendszerbe, amit esély sincs kikapcsolni. Illetve tűzfallal talán lehetne szűrni, csak a netfiltert meg a ZTE törölte a kernelből, úgyhogy szerintem ez a téma bukó.
-
atillaahun
veterán
válasz
feelurself #17244 üzenetére
Szívemből szóltál.
Kivéve persze, hogy nem tudom mi az az l9 meg l7. Bár gyanítom azok meg valami koreai szarok lehetnek. -
-
atillaahun
veterán
Helló, B06-al sem lehet tűzfalat haszálni a GXI-n ugye?
Csak nekem is merül mint a szemét az Android OS miatt, ami látszik hogy keményen forgalmaz a háttérben. -
atillaahun
veterán
válasz
parades888 #11609 üzenetére
Pl. USB kábellel.
De ennél elegánsabb megoldás WiFI-n keresztül.
ES Explorer-rel. PC-n megosztasz egy bármilyen mappát, és ES alatt látni (és ha adtál rá engedélyt írni is) fogod a tartalmát ha a LAN fület választod. -
atillaahun
veterán
Azért gyanús nekem hogy jelenthet ez az akksikitámasztás bárkinek is megoldást, mert az érintkezők a foglalatban eleve rugalmasak, tehát ha 1-2 mm-el kisebb lenne az akksi is bőven nekifeszülnének a rajta lévő kis fémlapoknak.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
gonorrea #11586 üzenetére
Igen, régebben esett róla szó.
Egyébként jó hogy mondod, mert épp valamelyik nap akartam megírni, hogy ez a remegés nálam a régi 1 mm-ről, kb. 1 cm-re emelkedett, és még csak nem is csillapodik, amíg fel nem engedem.
Aztán észrevettem, hogy ha lehúzom a töltőről akkor megint csak nagyon picit remeg.
Aztán az is feltűnt, hogy ezt a gyári töltővel nem csinálja, csak egy másik Samu-sal (van egy az asztalomon, meg az ágyam mellett is).Ebből kiindulva szerintetek lehet valami maradandó baja, ha nem a gyári töltőt használom - ezen a tüneten kívül - ?
-
atillaahun
veterán
Beruháztam ma végre egy használható fülesre. Keeperv85 javaslatára vettem egy Sony MH650-et 2500-ért.
Megy rajta a mikrofon, beszédhang, meg zene is rendesen. Minőségéről nagyon nem tudok nyilatkozni, mivel nem túl jó a hallásom, de elméletben szebben szól mint a gyári. Bár gondolom ez nem túl meglepő.
Szóval aki cserét tervez választhatja ezt nyugodtan. -
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
Bennedek #11281 üzenetére
Ezeket rendesen vakuval csináltad tegnap este?
Egyébként annyival nem jobbak ezek sem mint amit én kapok. A táblázatnál pl. határozottan látszik, hogy a jobb alsó részt 'éri' csak a fókusz, ott egész éles a kép, viszont a többi rész meg homály. Végülis nagyjából ezt a minőséget nekem is hozza (csak én baromira nem vagyok vele elégedett). De hát úgy látszik ez még mindig nem az az árkategória, ahol vállalható kamerával szerelik a telefont.(#11279) andyTM
Már próbáltam, de az a képjavításokkal még rondább végeredményt adott, meg nem akarok minden vacakhoz külön programot. -
atillaahun
veterán
Na jó úgy látom UCam vagy gyári, ennek a telefonnak tök mindegy, szöveget nem fogok tudni fotózni vele, mert épp csak az olvasható kategóriát üti meg - ha nagyon gúvasztom a szemem.
Persze ha valaki nem ért egyet legyen már szíves egy jó minőségű kb. 12-es betűmérettel írt A4-es oldalt linkelni ide. -
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Nem mintha megérné az árát, de szerintetek ez a dokkoló mit tudhat?
Bár a csatlakozó elhelyezéséből ítélve ezt inkább a Blade/Skate-re szabták mert annak volt az oldalal felső részén a dugalj.(#11251) Peti198506
Szerintem mindenképpen! Cseréld el amíg még teheted. -
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #11212 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, csak nem akartam korábban reklámozni, hogy a szavazás eredménye valószínűleg még ilyen komoly hibaarányokkal is pozitív irányban van eltolódva, mert sokan nem használnak sok funkciót, így nem is tudhatják, hogy hibás-e vagy sem az adott rész.
-
atillaahun
veterán
válasz
Joe Cockroac #11209 üzenetére
Nem, az kaka. Nekem mire a Maps betölt már mutatja hol vagyok.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #11201 üzenetére
Elsősorban tőled kérdem, de egyébként mindenkitől: a ContactsProvider.apk mire való konkrétan? ExDialer-t használok, azt most már lehet kukázni? Mert az tiszta, hogy a gyári Contacts-apk kell a kapcsolatfelvitel miatt, de ez a másik izé?
(#11206) xtevo
Nem meglepő. Szerintem a GXI akksija, meg maga a rendszer optimalizáltsága is elég korrekt. Net nélkül nekem is sokáig húzza. Bár ilyen azért ritkán fordult elő eddig. -
atillaahun
veterán
Szerintetek az elárul valami a kamera driver-ről, hogy az lg camera, a camera360, meg az Ucam is már első indításkor FC-vel kilép?
Ti találtatok már olyan működőképes fényképezőt, amivel lehet kézzel fókuszt állítani? -
atillaahun
veterán
Most nézem csak, mi most kaptunk beállítható gyors-válaszokat a ZTE-től, csak használni nem lehet őket?
Nektek se engedi ilyen sms-es válasszal elutasítani a hívást?
Nálam bejövőnél csak jobb/balra lehet huzigálni azt a taknyot :| -
atillaahun
veterán
Még egy érdekesség; az új/régi darabomon már a proxy sensor is észrevehetően jobb.
Úgyhogy végre tudok képernyő ki-be-kapcsoló programot használni vele. Nincs már benne az 1-2 mp-es késleltetés, csak max fél mp.Hihetetlen, hogy még ezeket a tetves szenzorokat is letudják gyártani szarul. Már csak azon csodálkozok, hogy a fényérzékelőre nem panaszkodott még senki.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
trialboy #10990 üzenetére
Nincs bepipálva valami a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > Felhasználói felület alatt?
(#10991) dReFiX
Ha azt nézzük, hogy a szoftverfejlesztők kb. 10-szer annyiba kerülnek mint a biorobotok, akkor egy bizonyos szintig biztosan jobban megéri +1 darabot legyártani, mint működő rendszert iratni rá. -
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #10931 üzenetére
Mint korábban válaszoltam nincs TP-Link-em. Melóban 2 megegyező típusú Dlink van, ugyanolyan gyári beállításokkal.
Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha (most mondd, hogy nem router gond). Azon csak szürkül a WiFi. Attól persze még van kapcsolat, Play, meg G-szinkron is rendesen.
Az itthoni Linksys-re meg csak ritkán fagy rá. -
atillaahun
veterán
Nektek is fejjel lefelé fordított lesz az előlapi kamerával felvett videó?
-
-
atillaahun
veterán
válasz
szaszii #10812 üzenetére
Elmondod, hogy véletlenszerűen kikapcsolgat, lefagy. Nem lehet vele dolgozni, és nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél elérhető melóban. Csak határozottan.
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes.
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.
(#10819) Bennedek
Melyik explorer? Az ES? Nekem azzal jól szokott működni a másolás WiFi-n PC- re/ről. Más programokkal nekem is fagyott. Bár azok még korábbi telefonok voltak.(#10821) xtevo
Húh, ezt nem lett volna muszáj beidézni. Most az fog jönni, hogy ilyen hiba se volt míg ki nem találtam.(#10829) xtevo
Nálam is elszíneződött mindkét telefon kijelzője bizonyos helyeken ha erősebben nyomom. Bár ez a legutolsó dolog ami zavar, szerintem ettől nem lesz baja. -
atillaahun
veterán
Felújítom kicsit a szavazást. Mit is mondtunk milyen hibákat akarunk még belerakni?
Elforgatás, rezgés, meg kamera ugye? -
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #10652 üzenetére
És nem akarsz erre kitalálni valami okosságot, hogy mégiscsak újra lehessen olvastatni vele a build.prop-ot?
A WiFi scannelési idő megemelése mondjuk 5-10 percre tényleg megérne egy próbát a fagyások ellen.
Nem?
Alapból mennyin van egyébként a Next-ben?Z betűt meg ragaszd vissza.
-
atillaahun
veterán
De mit tudhat egy factory reset, amit egy mentés-jogok megadása-és újraindítás nem?
(#10595) heidricha
Most jutott csak eszembe, hogy ez a 15% ami a ZTE szervizesek szerint javításra szorul, majdnem pont ugyanannyi, mint ami a szavazásban kijött.
Csakhogy a 15% cseréltetett készülék mellett van még egy erős 30+%, akinek szintén cserélne szorulna a telefonja, csak nincs ideje/kedve/motivációja, hogy visszavigye. Így máris ott járunk, hogy minden 2. darab defektes, és akkor ugye még nem beszéltünk arról, hogy mindössze a tulajok 18%-a gondolja úgy, hogy nincs komolyabb baja a készülékének. -
-
atillaahun
veterán
Egyébként szerdán megjött Zsolt hibátlan telefonja, kicsit volt csak időm megnyomkodni azóta.
A GPS ami a lényeg, az ugyanolyan villám mint az enyémben volt.
Viszont délelőtt megkaptam a telót, délután háromra már vagy negyedszer fagyott rá a céges WiFi-re úgy gyári állapotban ahogy volt.Mielőtt javasolnátok, hogy kukázzam a router-t; arról megy a céges hálózat, úgyhogy nem lehet.
Tegnap átmásztam a szomszéd iroda WiFi-jére, azon kibírta a napot fagyás nélkül, úgyhogy remélhetőleg hosszú távon is így marad. A kijelző érintés érzékenysége itt is messze van a jótól, de egy fokkal azért korrektebb mint az enyém volt. Kamera is mintha picivel jobb lenne, de ezen sincs rendesen összelőve a fókusz a villanóval. Most épp a fényképező programokat próbálgatom, hogy melyikben lehet fókuszt állítani kézzel, mert szerintem az lesz a megoldás. A Camera 360-al már sikerült összehozni az időzítést, és rendesen világos képeket lőni, csak az meg folyton összeszakad FC-vel. Lehet nem viseli el a kamera driver-e ha valami basztatja a fókuszt.
Hívások úgy tűnik itt is rendben vannak, nem tűnt fel hogy késés lenne, meg eddig mások sem szóltak hogy nem hallanának. Bár csak pár hívásom volt azóta, de azért biztató.
Többi részt egyelőre még nem próbáltam, de majd megírom azokat is. -
atillaahun
veterán
válasz
andyTM #10554 üzenetére
Nem, a tokot adtam/adom el.
(#10563) heidricha
Feltételezhetően valóban a hátlapban van a GPS antenna, de a szerviz (egyébként korrektül) nem az általunk hátlapnak ismert akku fedlapra gondol, hanem a műanyag keretre, ami apró csavarokkal van rögzítve a fődarabhoz. Ezen van ugye a hangszóró, kamera, meg a SIM és SD foglalat is.
Ha unatkozok a hétvégén majd lecsavarozom és belekukkantok.(#10568) heidricha
Ezt magyaráztam korábban úgy, hogy az általunk tapasztalt hibákat az a kettősség okozza, hogy egy rossz minőségben leprogramozott, de azért működőképes szoftver alatt ütköznek ki a nagy hibahatárral készült hardverdarabok defektjei.
Mintha a cipőd talpán egy apró lyuk lenne, de egészen addig nincs vele semmi gond, amíg nem kezd esni az eső ...
Természetesen az eltérő felhasználói szokások is bejátszanak ebbe, de azt kell látni, hogy a különböző felhasználási módok nem a forrásai a hibáknak, csak ún. katalizátorai. -
atillaahun
veterán
És mi érdekel?
(#10472) Zsolt_72
Még mindig nem látom a kérdést. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #10460 üzenetére
Mi köszönjük a biztatást.
Még annyival hagy egészítsem ki, hogy akik már cseréltették a készüléküket, azok természetesen szavazhatnak még egyet ugyanazzal a névvel. Az első szavazatból könnyen ellenőrizhető, hogy a megfelelő emberek tették-e ...
Az XDA-s topic, pedig továbbra is várja a lelkes segítőket. Nyilván az ottani forgalom és látogatottság is hozzájárul a szavazás sikerességéhez.
-
atillaahun
veterán
válasz
tPedro_ #10447 üzenetére
Nem, jó lett az, csak a MA valamiért tPedro_2 néven tart nyilván. Így már visszaraktalak érvényesre.
Egyébként akkor a mai nappal megtörtént a korábban ígért minőség-ellenőrzés, kb. 40 szavazatot töröltem. Azokét, akik nem voltak regisztrálva, vagy sok éve be sem jelentkeztek.
Természetesen akinek valamilyen félreértés vagy adminisztrációs hiba miatt töröltem a szavazatát (az előzőhöz hasonlóan), és utólag jelzi, azt visszaállítom valahogy, de akár újra is leadhatjaITT.Jelenleg 110 szavazattal ÍGY állunk. Az arányok végülis nem változtak.
-
atillaahun
veterán
válasz
domerator #10415 üzenetére
Tasker tudja a 2G/3G váltást, én is használtam régebben, de kipróbáltam, ezen a telefonon azt írja, sajnos ez a beállítás nem elérhető. Káromkodtam is neki egy sort...
Egyébként WiFi nélkül mobilneten auto szinkronnal, néhány hívással, meg minimális basztatással nekem is elmegy 2 napot erőlködés nélkül. Csak ilyenre azért elég ritkán van példa, mert egy-egy filmet vagy letöltést mindig bekapcsolok rajta.
-
atillaahun
veterán
válasz
imike72 #10352 üzenetére
Én a helyedben megvenném 45-50k-ért használtam, plusz kifizetném érte a kb. 15k-s függetlenítést, és máris jobban jártál mintha eleve valami bolti garanciás független darabot vennél, ráadásul 60-65 körül lesz az ára, ami megfelel a webshop-os és a listaár közöttinek.
(#10364) w333
Szerintem meg de. 16% szavazott rá.(#10363) Joe Cockroac
WiFi-n, vagy mobilneten? -
atillaahun
veterán
válasz
bajaki #10382 üzenetére
Ráadásul nem is akármilyen szervizt kell keresned, hanem hivatalos T-pont szervizt. Én már próbálkoztam partnerüzletekben is, onnan elhajtottak, hogy kizárólag a központ cserél ZTE-t. Szóval gyanítom ilyenek inkább csak a megyeszékhelyeken lesznek.
Attól tartok esetedben ez vagy Szekszárdot vagy Kecskemétet jelent, ami tényleg nem 2 km. De azért nézz szét előtte a Tré honlapján az üzleteknek, hogy hol találsz legközelebb.Egyébként, úgy rémlik mintha tegnap nem írtam volna; a Tré visszaadta a GXI-m árát különösebb zaklatás nélkül, úgyhogy lehet próbálkozni, aki nem akar heteket várni - már nem példátlan a dolog. Dobozos darabok egyébként vannak, és azt akkor újból meg lehet venni. Persze nem így kell indítani a beszélgetést a szervizessel, hanem hogy fagyogat meg újraindulhat a telefon, és így nem lehet vele dolgozni...
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #10342 üzenetére
Készis. 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Mint látszik az OB 5 gyors próbálkozásból 2-szer tudott akkor fényképezni mikor villantott, háromszor meg eltolta. Nekem kicsit olyan érzés volt, mintha a GXI egy alkalommal sem találta volna meg az összhangot 10 próbából a fókusz és villanás között.
Ez egyébként "csak" 2 MP. -
atillaahun
veterán
válasz
Tomacko #10332 üzenetére
Köszi.
Viszont ezek nem igazán tűnnek jobbnak mint az enyém volt. Ezeken is csak a nagy betűk, kiemelések, színes feliratok olvashatóak, a normál kb. 12-es betűmérettel írt szövegrészek ugyanolyan homályfoltok.
De már most én is kíváncsi lettem, mindjárt lövök pár képet az LG OB-vel is vakuval sötétben, hogy az mit alkot. Mondjuk annak se egy bajnok éppen a kamerája.(#10339) andyTM
Úgy rémlik már másnap, ráadásul hétvégén. -
atillaahun
veterán
Időközben a 4. mod végre átrakta az XDA-s témánkat a development-ből a general-ba, úgyhogy ott már nincs 10 post-os limit, bárki hozzászólhat. Csak azért írok, mert így már kezdenek szaporodni a kérdések, úgyhogy aki érez magában egy kis általános tudást-tapasztalatot az ott is besegíthetne majd a válaszokkal. Pl. hogy miért nem lehet kikapcsolni a galéria szinkronját next v2 alatt, amiről nekem fogalmam sincs.
Asszem ott ma némileg rendet teszek, az érvénytelenített szavazatokkal még kivárom a holnap estét, aztán aki addig sem jelentkezik korrekcióért azt végleg törlöm. Kb. 40 ilyen szavazó van még a tegnapi listából.
Illetve még annyi, hogy aki kicsit jobban ért a GDocs-hoz, meg a Google szavazós részéhez esetleg írjon már rám, mert a szavazás nemzetközivé formálásában elakadtam. Ugyanis múltkor beleírtam az űrlapba /-el az angol verziókat, erre kinullázta az összes eredményt, azt hittem ott fordulok le a székről. Azóta sikerült helyre rakni, csak egyelőre nem tudom mit kezdjek vele.
-
atillaahun
veterán
válasz
andyTM #10314 üzenetére
Mármint mire?
(#10310) Peter_Pan
Ki vette meg végül rizso telefonját?Egyébként én most épp Zsolt72-ét előlegeztem le, úgyhogy arra a rejtélyre is hamarosan fény ferül, hogy egy hibátlan telefon hogy bírja majd a gyűrődést nálam.
(#10316) Keeperv85
Na de egész oldalt fényképezz, ne csak egy darabkát közelről.
Egyébként igen, nekem is gyanús, hogy az a kamera zakkant, bár alapvetően mindegy mert ma végre visszavették a Trénél. -
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #10277 üzenetére
Nem elképzelhető, hanem szerintem biztos, de a témában már több kört futottunk, én átállítottam már minden szart melóban a router-en amiről tudtam hogy micsoda, és semmi változás. Ugyanúgy fagy rajta. Mintha egyszerűen a típusát nem szeretné egyes daraboknak. Bár az itthonin is fagy éppen, csak sokkal ritkábban.
Szerintem erre már sose jövőnk rá.(#10287) feelurself
Szimplán el van toszva a képernyő érzékenység kalibrációja. Mindenkinek ilyen.(#10288) junkpod
Milyen leírás?
Kamera módban egyébként kb. 5 centiről még teljesen éles a kép. Fényképnél én inkább azt gyanítom hogy a fókusz meg a villanás időzítése nincs összelőve rendesen, azért lesznek ilyen homályok a képek.(#10291) kelekyle
Be van. Semmi változás.(#10296) trialboy
Az enyém is szinte olvashatatlan. Épp tegnap este tettem be ide egy esti vakus képet szövegről. Fentebb írtam, hogy szerintem mi lehet a gond. A megoldásról fogalmam sincs.(#10305) bsanzika
Szerintem a custom rom legfeljebb a hívásbetegségeket javítja. Azt is ritkán. -
atillaahun
veterán
válasz
Peter_Pan #10230 üzenetére
Megtisztítottam a most a lencsét, tényleg elég zsíros volt, de úgy látszik nem volt hozzá köze. Most kipróbáltam a Camera ICS-t is, azzal pont ugyanilyen minőséget csinál, a Camera Zoom FX-el kb. dupla ilyen homályos lett, pedig makró és végtelen fókusszal is próbáltam. A scannelős cucc meg durván kifehéríti, ami szöveg esetén tényleg olvashatóbb lesz, de más képnél ez inkább hátrány.
Ami a gyenge fényt illeti meg gondoltam ezért van benne a vaku, hogy este is lehessen fotózni.
A közelséget látod te is a képen, kb. 25 centinél még nem lehet ilyen gondja.Na mindegy mára már nem szenvedek vele többet, holnap úgyis viszem vissza, csak remélni tudom hogy a következő használhatóbb lesz.
Valaki nem tudna mutatni este vakuval fotózott szöveget hogy nála milyen lesz? Csak a különbség miatt érdekelne.
(#10231) Canonfan
Melós WiFi-n naponta többször, itthonin hetente többször.Más.
Nah úgy látom egy következő szavazás alkalmával a forgatás, kamera és rezgőmotor hibákat is fel kellesz vennem a hibalistába. -
atillaahun
veterán
Restart már megvolt, most akkor jönnek az egyéb alkalmazások, köszi. Mindjárt meglássuk mire megyek velük.
-
atillaahun
veterán
válasz
Joe Cockroac #10183 üzenetére
Igen most látom, hogy mivel függvénnyel írtam az url-eket, ha abba szünet került a nevekből akkor azt nem kezelte le, úgyhogy javítottam őket alsó vonásra. Köszi hogy szóltál, a szavazatod természetesen érvényes.
Egyúttal lejavítottam az ékezetes neveket is, úgyhogy most már azok is érvényesek.Egyébként az a 20 ember, aki már cseréltette a készülékét, az nyugodtan szavazhat duplán, azokat bent fogom hagyni.
(#10189) mephisto97
Ha nagyon nyúzom, pl megy a torrent, meg a hálózati videózás, akkor melegszik kicsit, de komolyabban még sosem vettem észre. Szerintem olyan 40 fok környékén lehet. -
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10175 üzenetére
Nekem alapvetően mindegy. Ha akarsz létező reg alól újra szavazhatsz.
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10173 üzenetére
Csak voltál.
Törölve. -
atillaahun
veterán
Nos akkor #9825 szerint az alábbi 55 név alól leadott szavazatot tettem át érvénytelenre. Az egyik fele alatt nincs regisztráció, a másik fele meg évekkel ezelőtt volt utoljára bejelentkezve.
Ha valaki úgy gondolja bármi módon jótállna a lenti urak/hölgyek szavazataiért az megteheti itt, vagy akár PM-ben. Egyéb iránt 2-3 nap múlva törlöm őket.ali
András
Antex
Arm0red
asdx
Bagira
bbandi06
bbrap
belabenyo
BerGeri
Berkley
Berti
budavaricsilla
cartman333
DeepRush
dragomir
elenor
epizoli
Fapipa75
Gabor
Georg
Gmanitou76
gyerekek45
GYU
gyuszi
Heki
IMi
iván7
ivisoft
Joe Cockroac
jozsi
Juha
kapcsandi
kery
Kimiki
Kovee
Logen
lvbubi
Magyar Gergely
manson
mapino
mordillo02
nempiti
Rlson
sandman
sanyady
Tophy
tPedro_
Wica
Yoretto
zerge
zoli965
baloghjoco
zBass -
atillaahun
veterán
Ha már kiegészítők; tudtok javasolni, valami nem túl drága fülest a gyári helyett, amin van mikrofon is, és normálisabb hangerőn szól?
-
atillaahun
veterán
Ezért részben elnézést kérek, hogy a rezgéshibát nem vettem fel a szavazásba, de teljesen kiment a fejemből.
Meg hát nem is szólt érte senki (időben).
Pedig valóban, én is az elsők között jegyeztem meg, hogy elég gyatra. -
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10142 üzenetére
Mivel tudod alátámasztani ezeket a számokat/arányokat?
Én pl. 2 hónap alatt eladtam az SGS-emet a memóriahibája miatt. ZTE-ből meg már ez a 3. típusom.(#10145) Keeperv85
Végülis nem kizárt. Az első pár tucat szavazat után nekem is úgy rémlik, hogy 40% körül volt a hibátlan készülékek aránya. Most, hogy átléptük a 150-et, viszont már lecsúszott a felére.
És én is meglepődtem de ezért elsősorban nem a képernyőfagyások, hanem a híváskésések a felelősek. Ahhoz képest, hogy azért alig sírtak itt egy páran. Bár aki kevesebbet telefonál mint netezik annak lehet tényleg kevésbé zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest